Boys only want one thing

 Alltså jag blir så suuuur. Och bitter och bara trött på att jag alltid hoppas och önskar men världen motbevisar mej alltid att jag har fel. Det här med killar och deras tankesätt. Det här med att jag försöker vara trevlig mot precis alla man möter, man är sig själv och man jaa är helt enkelt en bra person. Jag har aldrig varit den där bitchen som oftast vackra tjejer är (eller blivit och I will tell you why) och jag har aldrig varit dendär personen som tittar mot ett annat håll när någon försöker snacka till en. Vissa gånger orkar jag inte heller, jag orkar inte ge en reaktion till killar som ropar eller visslar efter mej, men om någon säger hej eller ler på ett vänligt sätt ger jag det alltid tillbaka. Like I said, jag försöker vara en good human being.
 
Smile!
 
Så förra veckan på musik video inspelningarna var en man där i produktions teamet. (Btw inte han killen på bilden av mej och någon där i förra veckans inlägg, han killen var gay och gift och bästa människan jag träffat på en tid). Anyway, back to denhär mannen i produktionen, jag vet inte riktigt vad hans uppgift var, kanske ljuset eller bakgrund eller något tekniskt iaf. Anyway vi små pratade nu som då, och jaa helt enkelt små pratade och gav varandra ögon kontakt när vi gick förbi varandra. Så som man gör. Senare på kvällen ville han ha mitt nummer och jag tänkte SURE varför inte! Kan vara en bra kontakt, pluss det är alltid kul med nya bekantskaper.
 
Sen små snackade vi lite nästa dag på inspelningen också. No big deal. Trodde jag! Sen dagarna efter försökte han texta mej ett par gånger men eftersom jag har 2 telefoner i användning så hade jag inte sett meddelandena och inte svarat på dem, så efter ett par dagar sa jag men hej skriv till mej på Whatsapp istället för där ser jag meddelanden.
 
Sååå när han skrev på Whatsapp så tänkte jag hmmm kanske jag ska säga jag har en kille nu just in case så han fattar 100% att dethär inte är något mer? Men det fattar han väl endå? Liksom jag uppförde ju inte mej intresserad av att dra byxorna av honom eller något? Det kommer låta dumt om jag förklarar eller att det låter som jag tror att han ens var intresserad av mer? Nåja, jag säger det iaf. Så jag skrev till honom att ja förresten jag har en pojkvän. Och han blev så SUR! Haha omg. Han frågade varför hade jag inte sagt det innan? Varför utböt vi våra nummer osv då om jag har pojkvän? Och vet ni vad mitt svar var, mitt helt ärliga svar : " för att jag VILL tro att folk faktiskt har intresse i mej som person. " För hans reaktion till att jag sa jag har en pojkvän visade precis exakt vad han bara ville ha: sex. Han hade uppenbarligen inget intresse i att lära känna mej, inte ens som en kompis, nej det var bara sex eller en relation han var i jakt efter.
 
 I wish it was a lie!
 
Det är ju inte första gången jag har fått dethär bevisat för mej men jag tror det är en tid sedan. Att det ENDA killar vill ha är sex. Och jag fortsätter tro det bästa om folk. Jag hoppas alltid på de är intresserade av MEJ, mej som person, mej som människa. Inte mej som i min vagina. Samma hände i Ecuador, jag couchsurfade hos en kille och han var så snäll och rar mot mej och ville köra mej hela 2-3 timmar (per väg!) till flygplatsen. Så himla snällt tyckte jag! Enda tills han försökte pussa mej. Det hände precis samma hemma i Jakobstad inte så länge sen, jag sa ja till att hänga med en cool person jag trodde skulle bli en ny vän, tills han också försökte börja pussas. Seriously!!! Den där känslan jag får av sånthär. Jag kan inte ens förklara den. Den förstör allt, DE förstör allt. Hur snäll de än har varit mot mej innan, hur de fått mej känna glad och som en bra person, allt det försvinner vid den sekund jag inser vi inte är på samma nivå och inser de vill få mej i säng. Jag bara tappar allt hopp. Jag blir så besviken. Besviken på mänskligheten. Besviken på mej själv att jag fortfarande är så naiv och inte förstår bättre än att this is how boys och life är. Men jag vill ju inte tro det! Jag vill ju verkligen inte gå runt och tro varendaste jävla människa på jorden som ser mig vill knulla mej (det låter bara som en person som har höga tankar om sig själv och är väldigt paranoid) och det tror jag ju inte heller, men är det det jag behöver utgå från att over and over inte behöva känna denhär besvikelsen? Jag hade en gång en väldigt bra kill kompis som alltid sa till mej "Jessica alla vill faktiskt inte få dej i säng", och jag trodde honom för jag har aldrig heller trot att alla vill få mej i säng heller, och att höra det från någon annan bekräftade vad jag ville tro var sant! Men vet ni vad, in the end så den personen som försökte lära mej att man kan vara bra kompis med killar för att alla inte vill ligga med mej, den killen fick mej faktiskt i säng. Om jag inte lärde något från det vet jag inte vad det ska till att jag lär från.
 
Mitt nya gangster sign till alla nya jag träffar från now on. Fuck you and fuck you for not fucking my vagina fuck you for fucking even believing it fuck you. Tror ni de fattar jag inte är intresserad?
 
Och det är här jag helt FÖRSTÅR varför pretty girls blir till bitchar. Varför de uppför sig så kyligt. Varför de inte är trevliga till killarna som dreglar över dem. För de har lärt sig, de förstår, att allt en kille vill ha från dem är mellan deras ben ingenting annat. 
 
 
 
 
Men jag vill inte behöva vara en
sån person. Jag vill inte behöva starta
en konversation med att säg ursäkta men
bara så du vet så har jag pojkvän.
Jag ÖNSKAR det inte skulle behöva
spela någon roll. Det här är ju en av
anledningarna till varför jag hatar
nattklubbar. Jag hatar att ge folk fel
uppfattning och sen göra dem besvikna.
För det är ju ingenting jag gör medvetet!
Jag är ju bara mej själv! Glad och trevlig.
Jag vill inte vara bitchen. Jag vill inte!
Men jag blir ju ständigt bevisad att det
är det enda jag egentligen borde vara..
 
 
Okej okej visst har jag haft kill kompisar, många kill kompisar, som jag inte haft sex med. Visst kan man vara kompis med det motsatta könet. Jag har alltid haft fler kill kompisar än tjej vänner. Men in the end, har det alltid bara varit kompisar eller alltid hoppet om mer? För ett par år sen kom jag på en rätt bra formula att räkna ut dethär vad någon annan känner för en (för deep inside tror jag vi alla vet svaret på hur en annan person känner utan att man vill erkanna att man faktiskt vet). Jag frågar mej själv "om jag var stupfull, extremt full och dum och försökte med ALL makt att få x att ligga med mej, skulle han göra det?". Där har jag svaret på om personen faktiskt är en vän eller en vän med hopp om mer..
 
Dethär är alltså min uppfattning. Det är inget rätt och fel, och jag är säker på där finns killar och tjejer som är 110% bara vänner och utan dendär sexuella connection. Men med mina erfarenheter och efter många år vet jag inte om det är möjligt (även fast jag fortsätter hoppas tro att det är).

Kommentarer
Postat av: Brandon Lee

Hmm,.jag hoppas verkligen att jag har inte gjort mig förtjänt en "fuck you". Det är jävligt konstigt hur svårt vi människor har att vara just bara människor när vi möts, utan några baktankar, utan några förutfattade åsikter om i vilket fack vi placerar varandra och varför vi gör det. Men Jessica, allt är möjligt, det finns ju justa människor även om du har inte träffat dem ännu så länge, även om man är besviken på mänskligheten så finns det alltid kvar ett hopp om människan som god individ. Ha det fint,.kram. BL.

Svar: Oroa den inte Brandon, jag gillar dina kommentarer och funderingar. (Tack för ditt mejl förresten!) :)
pessi - SvenskFinalnds Blondaste Blogg

2018-04-10 @ 21:27:29
URL: http://grandprixracing.blogg.se
Postat av: J

Någon med ditt utseende och personlighet är många mäns drömkvinna. Nästan alla som ser dig online eller i verkligheten förstår nog att de inte har nån chans att få dig. En del som får träffa dig vill väl försöka, och läser signaler fel eller har allt för höga tankar om sig själv, och blir sen sura.

Det kan säkert vara en liten utmaning om du vill ha manliga vänner som inte alls skulle attraheras av dig, du råkar vara ganska attraktiv. Det är sällan så svartvitt att nån bara vill ha sex, eller tvärtom ärligt skulle kunna sig att de finner dig totalt oattraktiv. Att någon skulle kunna tänka sig att ha sex med dig betyder knappast att det är det första eller ENDA de vill, tror jag. Många är garanterat intresserade av resten av dig också, och är säkert jätteglada över att få bli din vän. Den lilla andel som bara vill ha sex lär du väl märka och sålla bort ganska fort, eller så sticker de självmant när de inte får något :)

2018-04-11 @ 11:04:31
Postat av: Kane

Killar som varken har utseende, status, framgång, bra jobb, pengar eller dylikt, kommer aldrig ha en chans att ens få en tjej som vän. Då ingen någonsin har valt efter personlighet och om man är en god människa eller inte. Har man bara det, så har man ingenting, har jag bara allt mera insett. Och alla kvinnor går runt med tron om att alla män som tar kontakt bara vill ha sex, så det därför är helt lönlöst att ens ta kontakt för vänskap när man saknar all status man ska ha i dagens ytliga samhälle.

Jag är helt ensam själv och hela mitt liv har bara handlat om människors mobbning, elakhet, svek och kränkningar. Ända sen jag började skolan och hela mitt vuxna liv också. Alla jag varit jättesnäll mot själv och försökt bli vän med av bägge könen, har ratat mig för att jag bor hemma fortfarande och är sjukskriven för jag mår så dåligt i perioder över hur allt varit...Och är en riktig "förlorare" i allas ögon, vilket många även sagt rakt ut till mig, speciellt tjejer...Folk som inte känner mig alls eller vet allt jag varit med om i livet men ändå lyckats överleva. En vän och inget mer är allt jag någonsin velat ha. Jag har nu insett att jag aldrig kommer få det, allt mera slutat försöka efter 25 år av konstant sökande. Och efter mina föräldrar blir jag helt ensam i världen. Då kommer jag troligen ta mitt liv. Jag brukar ofta önska just att jag var en attraktiv ung tjej istället....Då skulle jag aldrig vara lika oerhört ensam som nu.

Jag lever i ett helvete just p.g.a. ensamheten. Ser ingen utväg alls och har länge varit inne på att få en debattartikel publicerad om hur det känns. I hopp om att någon god själ därute skulle höra av sig. Något som hellre värderade andra efter personlighet och hur man behandlar andra. Så att även jag bara kunde få en vän. Det skulle betyda mer för mig än alla pengar i världen.

2018-04-12 @ 02:40:13
Postat av: Cold Ass Truth

Okej, lite sanning nu (du har för mycket vanilj kommentarer imo)

Du är attraktiv, och jo, alla män vill ha sex med dig, även om de kan hantera och inte visa det. (du kan testa ifall du inte tror på det, jag garanterar att ingen säger nej om du tar första steget)

Din image som pezsi (jo, image, du har t.o.m. olika insta konton, där det känns att det är två olika personer som har dem iamthewanderess och pezsi) ger just såna vibes åt killar.

Och du vet att det ger såna vibes, innerst inne så vet du det, du är en smart tjej, du vet exakt vad du ger för vibes när du gör halv nakna bilder med fokus på T&A.

Så jo, när jag ser en halv naken bild på dig så tänker jag inte: fan henne ska jag bli vän med så vi kan diskutera AI, hjärnas cortex, nyaste tested från CERN osv. Jag tänker: damn that bootay.

P.S: would not smash, elbows are too pointy :)

2018-04-12 @ 03:40:19
Postat av: Kane

Skulle du inte ärligt hellre vara den du är och hellre klaga på alla som tycker du är vacker, raggar på och försöker få sex med dig än att vara jag och många med mig, som inte kan få någonting av världen med de värderingar alla har?

Du kunde ju bli vän med mig i så fall och ge mig en chans då. För mig skulle det räcka och betyda jättemycket. Om du verkligen skulle ge alla en chans bara utifrån personlighet. Och verkligen lät någon bevisa motsatsen för dig än vad detta inlägg handlar om. Då jag vet att du ändå aldrig skulle överväga mig som parter även om du vore singel, så skulle jag aldrig försöka med det heller. Och det jag vet själv att jag ändå inte kan få, är inget intressant för mig. Däremot skulle jag alltid finnas där för dig och stötta dig i alla lägen och situationer, om du ville vara min vän. Det skulle ju självklart aldrig hända. Det har aldrig hänt. Det handlar troligen om utseende och liknande lika mycket för dig som för alla killar som stöter på dig. De skulle aldrig göra det om de tyckte du var oattraktiv och du skulle aldrig visa intresse för en kille på krogen som du upplevde som oattraktiv heller, hur snäll och trevlig han än var. Skulle du det, så är du i så fall bättre i din moral än alla tjejer jag träffat genom hela livet.

Vissa människor har ingen chans till någonting. Så snälla - klaga inte på att du upplever för mycket av motsatsen…För det är nog extremt många som skulle byta med dig på ett ögonblick. Som även skulle tycka det var fantastiskt om någon över huvud taget upplevde de som attraktiv och sexig. Både män och kvinnor, som inte begåvats med ett lika vackert yttre.

2018-04-12 @ 07:47:59
Postat av: Cass

Vet att vi diskuterade detta vid något tillfälle, men i kontexten av busvisslingar och det är ju lite det här jag ville säga också. Att det är förnedrande att bli "uppskattad" på det sättet för det förminskar allt du är, allt du kan och allt du vill till ett passivt objekt som är till för andras nöje.

Sen finns det väl en del sanning i vad cold ass truth skriver också, men vill också vända på det till att ja det kanske är signalen du skickar ut med ditt pezsi-konto, men samtidigt sjukt av männen att de inte fattar att du som person inte är bara pezsi utan så mycket mer: en fantastiskt smart och snäll människa som förtjänar betydligt mer respekt än de visar genom sina "närmanden".

2018-04-12 @ 17:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar