bigger faster stronger

nu just är jag på jobbet, på världens trögast dator misstänker jag.. hoppeligen kommer det vara lugnt med dehär film uthyrningen idag pga att det är Jakobstads dagarna där utanför. men förberädd på mycket godis försäljning är jag iaf.. nåja, jag överlever väll :)
kollade en film igr, Bigger Faster Stronger, hette den. den kanske inte direkt var en film, men en dokumentär som berätta om alla konflikter om steroider i USA och träningsvärlden. den var faktist ganska bra och intressant, och om jag skulle vara en tränande kille skulle jag säkert ha annsett att den skulle ha varit ännu intressantare än vad jag som tjej tycker..!


killen som gjorde dokumänteren,
eller iaf hade ansiktet som
dokumentärens "berättare", är han här på bilden. här på bilden skulle han göra reklam för sitt egna påhittade träningspulver som skulle säljas. en före och efter bild. bilden visar hur han såg ut före och 6 veckor efter att ha använt sitt pulver. egentligen är bilderna fotad precis samma dag med några minuters mellanrum bara(!).
och fotografen som tog bilden och fixade till dem
 sa att det ofta görs på dethär viset i riktiga reklam!
tänk så lätt och enkelt det är att lura oss konsumenter..

smygtips på vibrator!

okej, när jag har tid och TÅLAMOD så ska jag väll nog försöka fixa denhär bloggen snygg, men inte nujust ..
btw är jag ju ensam hemma nu några dagar så jag kan hitta på allt möjligt skoj jag vill, hehe! nå nej. men jag brukar iaf sysselsätta mej med att gå runt med bara underkläder i huset när jag e ensam hemma, det är ganska skönt. pluss jag kan stå o sjunga hur högt som hellst i duschen utan att nån blir störd också :)

för en månad sen hade jag ordnat födelsedagsfest med en kompis! som förfest hade jag fixat "Lustparty" / sexparty, som betyder att det kom en tjej härifrån grannkomunen som håller på med sexleksaks-handel, och berättade om sina produkter som hon hade med sig. som ett tuppevare eller smink-party fast med sex-leksaker och tillbehör! det var en lite annorlunda idé men väldigt lyckad och skoj! jag själv inhandlade, bland annat denna,  Ultra 7 Silicon Butterfly på bilden. jessica gillar! den har 7 olika funktioner för klitoris stimuleraren, med olika tempon och stötar, och 3 olika för själva dildon, 3 olika tempon som den kan snurra i och kan välja valfri väg.
sådär på tal om att göra vad jag vill nu när jag är ensam hemma.. ;)Emppu, Anna & jag på Lustpary!

blogg designe hjälp?

usch, är verkligen dålig på dehär med blogg designe.. skulle så hemskt gärna vilja ha en fin blogg! skulle motivera mej själv mera också att vilja skriva en blogg bara den skulle vara snygg också.. har försökat nu någon timme att fixa något snyggt som jag kunde ladda upp men de blev inte alls till något..! har försökt skaffa tips och idér genom att kolla andras bloggar men gaaah.. jag e nog värdelös på dehär :)
kan någon vara snäll och hjälpa lilla dumma blonda mej eller ge mej något bra tips? :)

McDonalds, I'm lovin it

yeps, kommer nyligen från jobbet :) gick helt bra idag, ganska lugnt med kunder och inte så hemskt varmt där ute så temperaturen där inne höll sig ganska låg.. och som jag skrev, I'm lovin it ;) faktist! även fast McDonalds anses vara ett skit-jobb .. men trivs fan så bra, och det är väl d som är det viktigaste? :)

trött måndag

nöjd över att ha överlevt festival helgen utan några större missöden :)
men nu har jag fått världens dunder förkylning..
hatar verkligen att vara förkyld! speciellt om man blir täppt i näsan, kan ju inte andas för fan!
idag var det palaver vid Makuuni, tog inte så speciellt många skiften nu till augusti månad då skolan börjar och allting..
imorgon har jag jobb vid McDonalds, skoj skoj! föräldrarna och lillsyrran sticker iväg till H:fors imorgon också så jag blir ensam här hemma då!
nu ska jag försök ringa åt Fani, sen kolla någon film!


en väääldigt fräsch festival jag

Rockperry festivaldag 3

blev hemfärd idag! väntade till en 12 tiden fören vi ens började fundera på att börja sök oss hem. Jonas var och blåste i alkomätaren de hade vid cämping-platsen. 1.1 promille sa den. så njaa det, hoppeligen, stämde väll inte riktigt så han skulle återvända om 20min då den kanske skulle börja fungera igen, men då hade den ju förståss gått sönder. men hoppeligen och troligtvis var han väll nog hel-nykter då vi började åka hemmåt en 13-tiden :) Hult och Viktor kom också hem med oss i Transiten! efter kanske en 20 km med en Tranist, som hade bytt ut sitt vanliga buller-ljud till något nytt oljud, stannade hela fanskapet :) typ i Kvevlax .. nåjaa, vad gör vi då? kollar motorn som, även jag som e tjej ser, att något inte är som det skall.. bilen startar inte och pojkarna håller på att bryta ihop till tårar, enda som tycker och har kul är väll jag som killarna anser borde vara den som skall skrika och gråta i såna här situationer..? :) killarna sticker till fots iväg till en bensinstation så länge jag vaktar Transiten från "tattare som kommer att komma o ta allt vi har" (kom faktist inte nån..). så länge jag underhåller mej med Makuuni-godis och telefonsamtal så dyker plötsligt Niclas & Tassi fram i dörr öppningen. de var påväg hem och tykte de kännde igen bilen vår.. de hann säga hej och stack iväg sedan för att de hade brått till jobbet. killarna återvänder och vi väntar en stund fören Fredrik & Kim, som pojkarna ringde efter där före, kommer rykandes med Jonas Mersu för att rädda oss. vi kopplar fast Mercedes med Transit och åker iväg. Jimmy, Hult & jag som satte i Transiten, UTAN FUNGERANDE BROMSAR, tyckte nujust att det var väldigt nervöst och spännande.. stannar ett varv vid ABC i Orvas, köper en smårgös och åker vidare iväg till Essse. kommer hem till Esse oskadda och vid liv efter den 5timmars Vasa-Jakobstad resan, åker iväg med Mersun till Larsmo och sedan till stan på föda! blev McDonalds, sedan snabbt via Makuuni för lite filmhyrning och sen till Jimmys i stan och äta! kollade en film och sedan lämnade jag killarna och åkte hem med Dan som kom och hämta mej. hoppade direkt i duschen så länge D underhöll
sig själv och sen busa jag en stund med honom fören jag somna av en jobbig ny förkylning och av en tung helg :)
riktigt bra helg, även fast den innehöll faktist små doser alkohol och lite folk!


motorstopp


Jonas plockade en blommbukett till, tydligen, överlycklige mej


Fredrik & Kim kom och rädda oss


bogsering hem

Rockperry festivaldag 2

klockan 6-7 på morgonen så jag steg upp och försökte hålla mej sysselsatt av sällskapet som ännu inte gått och sova. tillsist blev jag jätte jätte trött och drog ut en väldigt jobbig Niclas, som hade tagit över mitt tält OCH min sovsäck, och tvingade honom att komma med mej och "catcha lite bruna" i solen istället.. försök med att sova där gick inte heller.. men vart efter som tiden gick började folket vakna och ställa sig för en ny festivaldag! :) Fani åkte hem så jag lämnade som ensam tjej i sällskapet. vi andra barnen GICK in till Vasa city för att fylla på alkohol skafferiet och fylla på med mat till oss själva. blev RAX igen. cool jag vann ju förståss i pizza-ätar tävlingen mot de andra små pojkarna :) börjar drick och catchar ännu mera bruna och bränner oss allihopa.. går inn till området ett par gånger under öldrickandet igen. de andra esse-pojkarna sticker hem efter en liten stund så det lämnar bara jag, Jimmy & Smeds vi vårt cämpa. senare under kvällen får vi ju förståss en massa besök av Larsmo-borna och Nykarleby killarna!
avslutar kvällen och festivalen för den här gången med Turbonegro, som hade väldigt bra live-show! även fast jag aldrig kunnde förställ mej att sångaren såg ut som han gjorde! woho, sexi .. somnade ensam i Jimmys tält en 4 tiden


sovande Essebo


en fräsch och sliten jag


familjeporträtt av killarna


festival feelis


sexi Turbonegro .. ;)

Rockperry festivaldag 1

nåja, dags för festival igen! :) finns de egentligen nå bättre?
stack iväg en 13-tiden med Fani, Jimmy och Jonas till Vasa, tog ett varv via RAX och åt massa pizza, vi alla blev mätta och belåtna och åkte vidare till Rockperrys egna cämping område. allihopa började vi korka öl och annat gott och sätta upp våra tält. mitt tält såg inte alls ut som det skulle, konstigt nog gjorde pojkarna finare tält uppsättning än vi tjejer? en tur höll vi också på att kvävas av den hemska värmen, men vi överlevde värmen och tältuppsättningen och fortsatte dricka och chilla :) lyssnade på några bänd inne på området mellan varverna mellan drickadet också!
efter Ruisrock för två veckor sedan hade vi tydligen helt glömmt bort hur Rockperry var .. kommer dit och funderar att var fan är allt folk, och varför fan ser man hela området på en gång? OCH varför är det ens möjligt att komma sig längst fram av folkhopen mitt under en spelning utan att ens behöva använda armbågarna?  ifjol känndes allt mycket större.. :) men nog var det skoj för det! sovde högst 20 minuter under hela natten, döööd nästa morgon ..


tält uppsättning av killarnas tält


häälit!


fick mera sällskap och alla började vara sådär smått pågång :)


Fani & jag hade feelis, här under Sunrise Avune spelningen


lyssnade på Apocalyptica's spelning


blev aningen för mycket alkohol för domhär två i slutet av kvällen ..

In Flames och Slipknot

sitter fortfarande här..
blev suris på mamma så vad passar då inte bättre än att lyssna på lite In Flames och Slipknot? :) aah, jag verkligen älskar dem! de är SÅ bra! får verkligen flashbacks från Ruisrock-festivalen här för två veckor sedan! Slipknot var så otrolit bra live! aldrig lyssnat på dem från tidigare, men, kärlek vid första ögonkastet!  In Flames blev en besvikelse. tyckte de spelade mycket bättre på Rockperry ifjol, med alla sina ljuseffekter o allt.. pluss att de pratade svenska med Åbo-publiken iår så ingen förstod egentligen någonting, bara F och jag som hade feelis ;) men jag har förlåtit dem redan för sitt lite dåliga framträdande på Rusirock, de är ju endå bästa!

   fick plötsligt festival-feelisen på topp nu! 
       Rockperry imorgon, here we come!

En massa sista minuten görniningar

är förresten "görningar" ens ett ord man kan använda sådär?!
eller kanske det egentligen betyder något helt annat?
nåja, hoppeligen förstår ni vad jag försöker mena med detta ord;
en massa saker som ännu måst göras!

var på hopplektion med Teini idag, det var helt skoj och gick faktist helt bra,
även fast hon drog väldigt till höger över hindrena..
tränade några special-hinder också, som vi förr aldrig gjort!

efter det hade ju Fani och jag planerat att vi skulle åka in till stan och kolla sista föreställningen av Hangover på bio klockan 8. men nej, ösregn och åska i Esse så Fani vägrade hoppa på monkey och köra iväg till mitt. och på grund av för lite bensin och tidsbrist kunde jag inte komma efter henne med bilen heller..
imorgon är det ju festival, i Vasa. trodde vi hade färdigt planerat hela helgen att vi skulle campa där och kolla alla bänden. men nej! F hamnade i jobbet  på lördag, så det betyder att jag troligen hamnar utan camping-kompis OCH utan sällskap övehuvudtaget där på lördag! borde börja ringa runt och kolla lite om kanske NÅGON vill göra mej sällskap? jag vill camppa! jag vill inte åka hem till kvällen.. kanske jag nu även borde börja packa o ställa i ordning
lite, kommer endå sticka iväg redan en 12-13 tiden imorgon .. nåja, de löser väll sig? :)
 

Villa-liv!

eller i Sverige kanske de kallas "stuga"? men här i svenskfinland kallar vi iaf stugan till villan! :)
första gången i år jag HUNNIT vara dit i sommar,
känns ganska hemskt att jag faktist jobbar så mycket så jag inte ens hinner komma mej iväg ut till villan!
men väldigt skönt faktist att vara där nu i två dagar och övernatta :)
härligt väder, en sol-stol, en bra pocket bok och en päroncider, kan det bli nå bättre?


pinsamt att en av de enda bilderna jag hittade från vår villa på datorn är från 2006!
och denhär bilden har väll mamma fotat med tanke på att använda som något kort
eller till någon tävling? men jag gillar färgerna i den så laddar upp den här nudå =)

disco på jobbet

nej nu skall jag faktist börja blogga på riktigt! varannan dag minst! ..då jag hinner.
det är min plan åtminstone! få se hur det skall gå..
nåja, nujust sitter jag vid Makuuni och har lite små disco för mej själv.
känns det som. massa bra musik, godis, chips och feelis. de kallar jag disco! :)
häälit väder där ute så hoppeligen kommer det vara en lugn kväll här!
även fast vi fått inn nya filmer idag.
förutom att blogga på min arbetstid hinner jag också läsa nyaste nummret av Solo.
Jessica gillar det!

hade btw världens konstigaste dröm inatt! haha! vi var på festival, igen!
kommer ju åka på festival ihelg till Vasa, så kanske drömmen var en liten koll in i framtide? :D


2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar