Mark Twain


Jag tror det är det smartaste nån nångång har sagt.


Den levande Tonåringens Säng

Jag har gett mej på uppdraget att städa mitt rum.
Ingen liten sak det kan jag lova..  Jag började med sängen.
Fotändan har blivit fylld med en massa saker. Men mycket visste jag inte fanns där!
Nästan pinsamt att skriva om det. Men listan är nedan här faktist inte överdriven,
den är ren sann fakta, om den levande tonåringens säng.
 

Jessicas Sovsällskap;
• 4 par väskor     • 3 par BH         • 2 handdukar      • 1 par bilnycklar        • 2 tidningar
• 1 filt                  • 2 par tights     • 2 par kjolar         • 3 par halsdukar       • 9 par toppar
• 1 snusdosa      • 2 klädhängare                             • 1 par handskar        • 3 par byxor
• 1 bälte             • 2 par sockor    • 1 par strumpor    • 2 data sladdar       •  1 tuggummi paket

Mm, en orsak till varför jag aldrig drar hem några killar från krogen?


Too Smart

Idag är jag så pass snygg i året så jag tänkte visa det för er!
Men hur gör man för att fota en cam bild av sin bakresida?

Idén med att ta en spegel till hjälp var inge vidare.


Generator Hostel Berlin


Jell-O-Shot

Kollade en film för ett par dagar sen där de drack Jell-O-Shots. Dehär var något helt nytt för mej, aldrig hört om tidigare, men låter grymt kul! För er dummisar som inte heller vet vad en Jello Shot är för något, så är det en gele shot, blandad med vodka & Jello, som äts. Kul va? Jello är en Amerikansk produkt som är typ något liknande gelatinpulver, så kan bli problem att hitta det här hemma i små butikerna i Finland.. Men har hittat recept på hur man gör egen Jello, så om inget annat fixar jag det! Här ska experimenteras! Kommer åtminstone bilder, om inte en film, över detta experiment, på både hemmagjord Jello och Jell-O-Shots! Nångång, när jag har tid!

The Imaginarium of Doctor Parnassus

I nästan ren panik, efter en kväll somnat utan en film/serie, så hyrda jag första bästa nya filmen som hade kommit in till jobbet igår. Tydligen blev valet The Imaginarium of Doctor Parnassus. Om jag skulle kollat lite noggrannare på pärmen tror jag inte jag skulle hyrt den, den såg ut som någon slags barn film? Jag skulle säkert ändå hyrt dem om jag skulle läst på vilka skådisar som var med. Konstigt nog kollade jag skådislistan när filmen var slut, och det visade sig jag tydligen både missat Jude Law & Johnny Deep.

Filmen var skruvad. Som typ sånt man drömmer. Allt ihop råddat (råddat är inget svenskt ord fick jag lära mej i Svealand men vad är den svenska motsvarigheten?), overkliga animerade överdrivna scener och en massa flumm. Jag vet att den skulle vara så, det e ju hela poängen med filmen. Men jag blev bara påminnd av konstiga drömmar man drömmer om nätterna. Men egentligen var den hyfsat bra. Om du sett allt, kolla denhär.


Avslutning?

Alltså bra när jag är så jävligt förberädd på dehär att jag går ut om en månad! Igår kom jag plötsligt på att jag möjligtvis nog JÅ skulle vilja ha ett fint examensfoto? Ingen chans jag hittar någon fotograf tills dess. Mitt hår då? Ska jag stå där uppe på scen med kluvna toppar? Eh, nej! Mamma får verkligen ta och fixa en frisör tid, snabbt som tusan! Och hur fan ska jag ha håret? Uppsättning? Löst? Vågigt? Platt fall? Men största frågan. VAD FAN SKA JAG HA PÅ MEJ?! Hmm, jävligt bra när jag är ute i god tid!


Men egentligen.. Tur för mej att jag har typ såhär snygg body, så om det krisar tar jag bara på mej fin trosorna och ställer mej på scen. Lillsyrran kan fota ett fint tackfota av mej när jag står på en brygga sen.
Så tada, mitt kommande tack-foto!


Aurinko Kapseli kosttillskott

Just nu äter jag ett kosttillskott som heter Aurinko Kapseli. Jaa ni kan ju räkna ut att det är inte de extra vitaminer jag vill ha ut ur dem, utan den extra betakaroten som gör huden tåligare för solen, mörkare och håller solbrännan längre. Man kan gärna börja äta dem ett par veckor före man åker utomlands för solsemester. Eller hela året om man så vill. Jag har ätit dem sedan januari/februari, fast då var det ett annat märke. Det låter ju aningen fjortis-varnig att säga man äter sol kapslar för att bli brun, men det är ju ändå ett kostillskott, och jag vill inte förstöra min hud på Mallorca i sommar.

Tidigare solade jag solarie väldigt ofta när jag jobbade vid Sportis Gym. Men jag fick så mycket födelsemärcken (tycker det låter himmla äcklit att säga "leverfläckar") av det så jag var lite tvungen att sluta. BUS har jag provat på många gånger, men jag tycker fortfarande man blir så jävligt fläckig av det, pluss att man kommer inte undan dendär äckliga lukten alla BUS-krämer har. Så visst, nu kör jag på sol piller. Brun har jag inte blivit av dem.
Men jag hoppas på att jag ska bli desstu brunbrändare än er andra i sommar av att käkat dem halva vinterhalvårt!


Sverige kryssningen

Jag berättade ju aldrig om vår kryssning förra veckan! Egentligen vet jag inte om det finns så mycket att berätta, jag har ju åtminstone de mesta på film, eftersom jag sprang efter allihopa med kameran i högsta hugg. De gillade inte det, men åtminstone om ett par år är de glada över det! Resan var hur kul som hellst, och absolut med något bättre shack skulle man inte kunnat rest med! Men jag är säker på den skulle varit ännu bättre om ett par detaljer skulle utelämmnats.. Men vi drack mottligt och uppförde oss bra. Haha, eller?
Iaf, redan nästa vecka åker jag till Tyskland. Vår sista trip med klassen. Om inte förr, så DÅ blir det kalas!


Fören ni stämplar mej som värsta värstingen efter att ha sett mitt hemköp från båten kan jag säga att jag varken dricker öl eller röker. Tuggar tuggummi och dricker goda drycker kan jag erkänna att jag gör. Men dryckerna är köpta till syftet att börja träna på drinkrecepten!


Snel hest!

Dethär med världens minsta häst har ju plötsligt blivit en väldigt stor sak, och redan nästan lite uttjatat. Så klart jag också ska skriva om det! I know you like it, och speciellt bryr er, eller hur? Lilla nyfödda Einstein är bara 35 cm, lika lång som OBH Nordicas vågtång 5838, eller lika hög som en vanlig pappers mapp. Alltså med andra ord, pytte liten! Thumbelina som är hittills varit uppskrivad i Guinnes rekordbok som världens minsting är 44cm.
Men nu är ju den intressanta frågan, vems team är ni på? Hoppas ni på att Einstien växer i kapp Thumbelina och stannar som världens minsta heppa? Eller hoppas ni att pygme Einstein stannar som en pygme? 


Jag är kör på team Thumbelina, hon ser ut som en riktigt fjantigt söt ponny. 
(egentligen gör jag denhär löjliga omröstningen
bara för att testa hur sånt funkar här på bloggen!
F a k t i s k t !)


Vi finlandssvenskar kallar det Vappen

Veckans största fråga på allas läppar är ju utan tvekan, 
Jag är så glad jag slipper den otroligt besvärliga frågan. För vem vill åka ut på en villa fest man blivit bjuden till? Eller till Vasa med sitt party peoples?
Nej, ett liv inom restaurangbranchen/affärvärlden finns det ingen tid för sånt.
Nej. Kalashatten byts ut mot McDonald's kepsen. De vackra nya vår festkläderna byts också ut till vår ännu vackrare jobb uniformer. De festliga drinkarna kommer vara blandade med Coca Cola & Coca Cola, i värsta fall Coca Cola & Fanta, om vi vill vara riktigt festliga. Festfolket kommer bestå av fulla, otrevliga fjortonåringar. Och den vackra sommarmiljön kommer vara ett svettigt kök. DET är min Valborg.

Er tur! Hur och var tänker Ni fira er Valborgsmässoafton?


Är det gott?

Karro och jag var till Fäboda och kollade på hopptävlingar i söndagst. En trevlig start på dagen. Vi hade perfekt solsken. Till och med Wagner, hennes lilla korv som fått följa me, gnällde inte ens över att vara tvungen att sitta stilla i flera timmar och se på stora hästar. Så det var riktigt skönt och behagligt.
Efteråt tänkte jag ta mej en snabb titt till Cederbloms, hälsa på Prince lite före arbetet. Jag visste han precis hade fått sitt hö för dagen. Men jag hade no idea över hur längde det verkligen tar att tugga i sig lite hö. Men som alltid i hans värld går mat långt före något annat. Så jag, åtminstone, hade inte tid att sitta o vänta på att jag skulle prioriteras högst för stunden. Arbetet kallade. Men på tal om det, så är jag ledig precis hela dagen imorgon! Så då tänker jag allt ta och riva ut honom på en promenad!

Men ät ditt jävla hö då! Om du inte skulle vara så bra skulle jag inte förlåta dej :)


Before I Forget

Dethär är cool jag, precis för någon minut sedan.
I know, en pipo på huvudet, mjukisbyxor på benen och en plast gitarr i handen, kan man bli något coolare?
Rätt svar, du kan försöka, men nej.

Lill syrran har köpt ett begagnat Guitar Hero, med Legends of Rock som start spel. Jag fastnade ordentligt fast i hennes rum när jag såg att Slipknot, Disturbed och In Flames tydligen hör till denhär kategorin.

Och jepp, ingen lyssnar på så mycket olika musikgenre som jag gör, det kan jag lova. Det kan jag fast ta och skriva ett lååångt inlägg om. Nångång.


I Work all Night, I work all Day

Jag gillar dehär med lön.
Speciellt eftersom min lön klirrar in till banken 3 gånger i månaden.
Som t.ex. idag.


Jimmy Pop


Sa jag att BloodHound Gang hade omotiverade sångtexter?! Haha, no shit.


Do you Belive in Demons?


Nåja, nu har äntligen jag också sett Paranormal Activity. Jag satt med handen för ansiktet varje gång scenerna från nätterna kom i rutan. Tur att jag hade sällskap som kunde sitta och berätta vad som exakt hände när min tjocka hand döljde halva mitt synfält. Men slutet kan jag faktist erkänna jag höll handen jävligt hårt framför ansiktet, och verkligen inte såg något. Jag tror jag mår bäst så. Jag är bara rädd att mitt liv kommer sluta på något psykhem efter att jag sett någon hemsk skräckfilm nån dag. Så jaa, jag tänker fortsätta hålla handen hårt för ansiktet när jag måste envisas att se sånthär.


So Now I'm just gonna Wrap it Up


Jag blev bara så besviken. Jag hade verkligen sett framemot att åka med dej och förväntat mej hur kul vi skulle ha det. Sitta på beachen och dricka parasoll drinkar 24/7. Jag både förstår och inte förstår. Det kom bara så oväntat, du av alla trodde jag faktist inte skulle backat ur dehär. Det känns bara som att alla förväntningar över resan föll ihop.
Jag är bara besviken, men jag förstår, något annat har jag inte att säga.


Mission!

Jag gick upp ett par för många kg när jag bodde i Sverige i en månad. Även fast jag var säker på att jag gått ner en massa under den tiden, pga att jag var illa tvungen att göra maten själv. Men, tydligen är inte nudlar och andra snabba kolhydrater bra för vikten. Dehär var i november. Jag tänkte dedär extra kg försvinner ju av sig själv tills sommaren. Vadå, genom att äta på McDonalds 5 gånger i veckan och ligga i sängen? Det är 6 veckor tills jag sticker till Mallorca, var är Jessicas strand kropp?! När jag inte tagit tag i det tidigare får jag göra det nu!
 Mission; när jag sitter på planet ner till Spanien ska jag vari 4 kg lättare än nu.
Låter ju löjligt lätt, 4kg på 6 veckor. Men jag har noll självdiciplin så det gör det hela ganska jätte svårt. Och jaa, jag är hellre smal än normal, faktist. Även fast jag tycker andra tjejer är hur läckra som hellst som är fullt normal viktiga. Men jag är inte nöjd med min kropp eller vikt just nu, och det är väl det som är huvudsaken vad man själv tycker?

 
Jag är dålig på sånthär. Vad ska jag göra?
Sluta med McDonald's mat kunnde jag nästan räkna ut själv..
Men vad annat, hjälp?


Sweat Baby Sweat Baby, Sex is a Texas Drought


Nej alltså dehär med krogen ikväll får jag nog glömma. Jag har två stora finnar mellan ögonen. Men om jag lägger luggen lite sådär sött över halva ansiktet syns de inte. Men nej, det funkar inte på krogen. Vilken usel ursäkt, och det är egentligen inte den sanna orsaken, att jag säger nej till mitt otroligt party sugna jag ikväll..
Men, ett par dåliga filmer med dåligt sällskap ska väl också funka i natt.. Eller?

All About Steve

Skådespelarna i filmen vittnar om att det inte är någon b-film, så kanske jag hade förhöga förväntningar över den. Men den var bättre än de vanliga komedi rullarna som kommer in hit till jobbet, och den var väldigt kul på vissa ställen, haha som t.ex. när Mary, Sandra Bullock, springer ner i gruvhålet. Så visst, ta och kolla den när du är sugen på en sådär lagom bra komedi där du kanske får lee ett par gånger åt Marys löjliga besatthet av Steve.


Why do all Good Things come to An End?


Världens Dilemma

Nu har jag världens dilemma inför morgondagen.. Slutar 23:30, men vad väljer jag sen?
Alternativ 1: hem och bada bastu! Jag är ju ändå finne.
Alternativ 2: ut på krogen! Stå på dansgolvet och tro jag är med i en musikvideo.

Hmm?


Fetto Superstar, igen?

Men shit, vad blev dethär för matblogg mitt i allt? Eller kanske bara sanningen kommer fram om mina hemska matvanor? Hur som haver, nu just delar vi ut Ben & Jerry Wich glass åt alla ni underbara kunder vid Makuuni som hyr två filmer. Bra för er va? Självklart hör det ju till jag måste provsmaka sånt jag delar ut. Vem skulle vilja få er att må illa eller förgiftade? Oops, jag skulle ju sluta med ironin.. Men faktist, de var jäääätte goda! Som seriöst. Alltså jätte jätte goda. Så goda att de slukas på en minut. DET är gott.

Jaa, ni ser ju själv hur nöjd en glass kan göra en.

Fetto Superstar!

Lill syrran var med mamma och handlade igr, och lurade henne köpa en massa gott. Som t.ex. Frödinges Kladdkaka. Värsta fettobomben. Ingen i familjen gillade den, alla tyckte den var allt för söt. För söt?! Vad är det för kommentar?! Kan något vara för söt? Nej! Jag tror jag blivit härdad mot sånt som heter för söt. För mej var denhär bara true love.


Gina Tricot Baseball jacket

Jag har inte riktigt bestämt mej om jag gillar denhär senaste Gina Tricot jackan, som alla springer runt med just nu. Kissie och de andra stor bloggarna var först med BikBok's variant, sen alla andra bloggare, och sen vi alla andra dödliga. Så som det ska vara. Men jag tror den här jackan är lite så som Bad Hair Day mössan, så som S sa idag, först var den grymt snygga, tills hela McDonalds sal var full med ungdomar som hade dem.

Men överlag hissar jag absolut dethär nya sportmodet med baseball jackor, och sånt!
Så visst, jag hissar Ginas variant av jackan, för tillfället.


DICK WITH NO BALLS

Jag tror jag återvänder till The Bloodhound Gang's dumt härliga och egentligen helt meningslösa låtar. Passar bra just nu. Flera av dem fattar jag inte ens texterna pga. att de är så brutalt ovettiga. Fast, jag älskar dem, fortfarande, efter alla dessa år.


I'm the least you could do, If only life were as easy as you, I would still get screwed


Innehållet

Bland annat dethär kom på posten;


Haha, Avanna tröjan passar perfekt till mitt ego. Lite stor, men så vill jag ha den.
Och Ruth m.fl. Bad Hair Day kondom mössan, som nu jag och alla andra 12 åringar har.

Pinsamt nog en rosa Svea pipo. Varför har jag beställt två mössor till våren?! Klänningen är okej, materialet är skönt, o färgerna gör säkert sig fint på en brunbrännd kropp.

Paprika dressen var lite en besvikelse. Materialet var inte alls skönt och den var lite för puffpuff. Men kanske jag behåller den endå. Only Kavajen hade jag längtat efter. Nästan lite för mycket man modell över den, men jag vänjer väll mej! Tror den blir fin att använda som jacka i sommar över korta klänningar, kjolor och jeans!

Jag får världens längsta ben med de svarta skorna, I'm in Love. Och bäst av allt, de är hur enkla att gå med som hellst! Pocahontas skorna vet jag inte riktigt med ännu..

 


Mr Brevbärare


I'm living in a tv serie

Hade lite dåligt med ro att åka ner på kryssningen när jag natten före såg det spännandigaste (jag vet inte hur man skriver..) avsnittet av Gossip Girl hittills! Georgina is back och Serena bärettar en hemlighet för Blair som fick mej att rysa, och en dålig natt sömn! Jag vill verkligen höra mera om den. Nu! Med andra ord, godnatt!


Barskolan Academy Bloggare?

Vi alla som åker ner till Magaluf i sommar för vår barskole utbildning på Barskolan Academy fick ett mail med frågan om vi ville blogga om vår upplevelse där nere för dem, i syftet som marknadsföring för deras hemsida. Låter väl som en bra idé för mej som redan från förut bloggar lite? Pluss att jag med all risk endå skulle ha bloggat om allt som kommer hända där nere! Anmälde mej som intresserad och hon tjejen, Hanna, verkade gilla sättet jag skriver på och ville gärna ha mej som en av bloggarna till grupp 4 jag reser med! Kul va?
 


Halv Åtta Hos Mej

Jag hatar, verkligen hatar, matlagnins program. Vem vill se på nått sånt? Och vem fan följer recepten sedan? Nej, fattar inte poängen med dem, förutom att det är bra utfyllnads program om dagarna på tv kanalerna.
Men Halv Åtta Hos Mej däremot.. Haha hur kul som hellst! Helge Skoogs elaka och löjliga kommentarer och amatör kockarna som fummlar och gör bort sig!
Suveränt bra att älska, och att fördröja tiden med.


Helge my Love!


I know

Japp, vi är tillbaka och vi lever!
Jag får ta och berätta mer om resan senare.
Nu först har jag en del jobb och skolarbeten att reda upp..

Bye Bitches!


Super skallen av oss i 24 timmar, klart videokameran hänger med!


Bortskämda skitungar

De som känner mej vet att jag aldrig gör mat åt mej själv. Haha, låter sjukt va? Snart 19 år och har inte gjort en smörgås på säkert 3 år. Jaa, det är sjukt. Men jag trivs så.

Såhär såg det t.ex. ut när jag kommit hem från stallet och slängt mej i sängen.
Vitlöksbatong och Coca Cola på sängen, och Gossip Girl på tv.


Motionssällskap

Lilli (Prince) och jag har kommit på den briljanta idén att använda varandra som motions/sällskaps kompisar. Han blir överlycklig av att någon kommer och pysslar om honom och tar med honom ut i skogen där han får se lite annat än sin hage, och jag får motion och, bästa av allt, busa med honom! Jag blir lite (mycket!!) sorgsen när jag ser i ögonen hans, hur gammal han börjat bli. Men vi njuter av stunden! Vi var till och med ut och traskade igår i ös regnet. Idag var det lite bättre väder. Hade tänkt dra iväg honom på lång promenad, men nehe, plötsligt fick någon brått hem och vägrade gå längre bort.


Bilderna är ganska rättvisa, det jag ser mest av honom är hans bak när han rusar iväg med mej.  Känns som att vara ute och gå med en ett års gammal hund valp. Han ska snusa på allt, han försöker krypa ner i diket när han hittat något intressant där, han ska tugga på allt, han buckar på mej, han drar, han gräver, och kan absolut inte stå stilla i en halv minut.
Haha, men den sista bilden ser bara konstig ut, han är hundra gånger snyggare än sådär, jag lovar!


Pitbull @ the Circus

Lite Pitbull och mycket I wanna see you Move move Shake shake Now drop!Och, observera att Pitbull kollar på oss i slutet av videon ;)


Baksmälle Koma


Jag ska införa ett nytt ord, Baksmälle Koma.
"Koma, coma, ett stadium av djup medvetslöshet då hjärnans kontroll över kroppens övriga funktioner är mer eller mindre utslagna." Precis som dagen efter, eller kvällen före.

Igår var vi ute, igen. Något annat otroligt roligt har jag väl inte på hjärtat just nu.
Precis ätit en fet Big Mac måltid jag tvingade papi att köra till stan efter,
mår som en fin prinsessa..
Skriver mera när jag vaknat ur denhär koman, kanske jag har något vettigare att komma med då.. Sååå, later bitches 


Marknad

Idag har det varit vårmarknad i staden Jakobstad. Skit kul tycker jag! Man får träffa folk, får se på folk, man får skratta åt folk, och bäst av allt man; får buckas hur mycket man vill i trängseln! Eller har jag missat hela poängen med marknader? Men den busy women som jag är hinner jag inte med någon marknad. Tur i oturen för mej kommer ju allt marknadsfolk till mej. Så som till McDonalds. Kassarekord för i år, WOHO! I vanliga fall skulle jag hatat denhär dagen. Skitungar som ska ha Happy Meal och deras svåraste beslut för dagen är om det ska vara ost i hamburgaren eller inte. Snäppet svårare än att välja dryck. Såna beslut tar tid. Klart de  ka fundera på det när kön går ut till dörren! Sånt hatar jag. Men inte idag. Fundera på ni bara skitungar. Idag gör det inget att jag står i kassa på den stressigaste dagen på året i vår kiosk. Jag tyckte det var förbannat kul! Seriöst! Nu har jag skippat ironin här för tillfället! Allt gick bra! Leende på läpparna. Big Mac hit och Happy Meal dit. Hur kul som hellst! Och som sagt, pricken över i:et är att vi verkligen inte kämpade i onödan, vi fick säljrekordet. Inget skillt med det egentligen, vi får varsin gratis måltid för vinsten, men det känns endå kul!


Nu kryper jag till kois med Chuck.
Med andra ord, ett till avsnitt av Gossip Girl.
Och jaa tack jag vet, Chuck och jag skulle
vara ett ypperligt fint par ilag.
Chuck & Pessi, AHA, hörs ju redan på namnet. 


 


Shutter Island

Lungt bästa filmen på länge! Uuh va bra! Gå och se den på bio, kolla den inte med någon du kommer sitta o prata om annat med under hela filmen. Konsentrera dej, och njut. 

 


VideofyMe

Jag har ju inte skrivt att jag blivit godkännd av Videofy.me än? Iaf, skickade in en ansökan om att få använda deras hemsida för att ladda upp videos (vill inte ha alla mina kompisar uppe på Youtube bara för att få in dem i bloggen!), så jag blev godkännd av dem förra veckan. Tidigare idag laddade jag upp två gammla klipp (äldsta jag hittade) från den andra datorn, så tadaa, här är mina första, inget speciella men iaf, video klipp med Videofy! Något måste ju vara det första.

En liten snutt för tusen år sedan (2006) på Rippilägret.
Jag kallar den; Liten söt Katja springer undan bi ;)Det andra, också från 06, vid Centralen när D & jag träffats
nån av de första gångerna och M & K bråkar med oss
. Naaw!
Men spana in min permanent, och hur snggt smal jag var!Uuh NOSTALGI! Synd bara att dethär är typ de enda filmerna från "förr" i tiden.
Fi fan vad nöjd jag är över att jag köpte en videokamera
och filmar precis allt i dagens läge!
Hur glad kommer jag inte vara över det efter redan 5 år?


En 'sån' dag

Idag känndes det som det var en hata Jessica dag. Pappa har startat en strejk som går ut på att inte prata med mej. Händer inte ofta att han är sur på mej, men enligt mamma har jag sagt något fel. Enda jag kommer på är att han blev arg över att jag sa jag inte åker på någon jävla läkartid till Vasa en vecka före Tyskland resan. Mamma är sur för att pappa är sur, och pratar om hur hemsk jag är och behöver sättas in på mentalvård. Min lärare ringer 24/7 för att jag inte lämnat in några jävla papper. Han ringde till min chef och hässar upp henne. Sen angående kryssningen har inte gjort dagen bättre. Jag hade ett kvälls skifte jag bordat få bort bytt just då. Bokningen av själva kryssningen gick så snabbt, jag tackade ja och tog förgivet att jag får bort bytt skiftet. Jag sover jobbar, sover jobbar. Jag tänkte inte desstu mer på att det skulle vara så jävligt svårt att få bort bytt skiftet. Så min andra chefen har ringt och haft en fin uppläxning om att man inte bokar evenemang fören man har bort bytt arbetsskiften. Klart jag förstår det! Jag vet jag gjorde fel, som hon inte verkade förstå att jag förstår. Turligen nog fick jag en av arbetskompisarna att ta skiftet, just och just. Men nu har jag dåligt samvete för att åka på den där kryssningen för att det blev såhär mycke problem med den från andra jobbet.

Jag hinner inte med längre. Skolarbeten görs inte, jag slarvar och är trött på jobbet, jag orkar inget på min lediga tid, och viktigaste, jag hinner inte tänka. Jag hinner inte få gjort allt jag behöver få gjort. Hur jävligt penga kåt jag än är så behöver jag faktist ta o minska på mina arbets skiften till maj månad. Som jag inte heller kan för jag har praktik, great!

Men vet ni vad? På sidan om all denhär lilla kalabaliken idag har jag faktist haft det kul också! Som de några timmarna på stan med min lilla syster. Och en skön och härlig biokväll med Janica (på otroligt bra film, skriver mer imoron!) som slutade med ett par timmars kaffe vid Netti pub. Sånahär dagar behöver man verkligen nån som får en att känna att det verkligen finns människor som tycker om att umgås med en och gillar ens sällskap, även fast det inte känns så.

Kate Moss & jag säger fuck såna här dagar.
Rosa Kaninen & jag säger puss på alla som får såna här dagar bra!


Dr Denim

Jag borde bli jeans modell. Iaf har jag bra fantasi angående på vilka sätt man kan fota ett par jeans. Hur som haver, den yngre kopian av mej och jag har varit på Loppis idag. Jag köper oftast inget därifrån, det luktar konstigt, det är gammalt och använt. Men ibland, som t.ex. idag fyndade jag ett par sköna, höga, nst oanvända, Dr Denim jeans för 8 €. Linda Rosings självbiograf hittade jag för 1 €, så den slarvade jag med mej hem också, aldrig fel med lite sommar läsning.

Jaa, de luktar konstigt, men de e sköna!


Bijingo Prince

På tal om snygga killar så som Ed Westwick och så.. Så drömde jag om min dröm kille i natt. Jag saknar honom. Jag får väl skylla mej själv som aldrig hinner åka och hälsa på honom. Men försök hitta någon bättre kille än denhär typ! Ingen chans.

Dehär är min dröm prins, Prince ♥


School

Min lärare är sur då jag varken svarat åt honom när han ringer klockan 08 på morgonen, när jag sover, eller lämnat in skolarbeten som måste lämnas in för en vecka sedan ("om ni inte lämnar in allting på fredagen den 9:onde får ni inte åka ut på någon praktik och jag måste tyvärr ringa hem till era föräldrar och berätta att ni inte går ut till våren 2010!!!") öh jå? Så han var sur och ringde till min arbetsgivare så visst visst, jag skaaaa skutta iväg med de uppgifter som behöver en underskrift av henne..

Hey Baby!

Jaa, jag lämnade fast i Gossip Girl efter att jag kollat första avsnittet förra veckan. Men det var inte det jag skulle skriva om just nu. Jag skulle skriva om Chuck i serien, Chuck Bass, eller Ed Westwick som han egentligen heter. Är han nice eller bajs? Nu tänker jag ju förståss utseendemässigt. Har inte riktigt bestämt mej än?

Äh glöm det! Efter att googlat bilder på honom blev jag kär. Mjau ♥


That's the Time, That the Animals comes Alive

Nedräckningen har börjat!


Nelly

Jag har haft så problem med att beställa från Nelly.com! Försökt nu i 3 veckor och mamma har skickat en massa e-mail åt dem, och till Klarna. Men mamma använde sitt namn till Klarna fakturan nu, så beställningen blev godkännd och är på väg hem! En massa onödigt landade också ner i shoppingbaggen och summan slutade på 320 € , oops.. Men troligtvis hamnar jag ändå skicka tillbaks en del. Eller?

Höhö, I like the sweater ;)


There's a place DowntownTe bjudning hemma hos Saras och Lord Nelsons idag! Sommar på balkong! 


Some Dudes know all the Right things

Förra gången vi var till Haparanda passade jag på att köpa en ny smak som snuset Catch lanserade, Mellow Catch Rhubarb. Jag vet inte riktigt vad jag förväntat mej att Rhubarb skulle vara för smak, men sjävklart ska smaken föreställa rabarb ("med inslag av ingefära"?!). Dosan såg fin ut. Nu var det dags för provsmakningen. Jag trodde jag skulle dö bara av att öppnade snusdosan när jag möttes av någon, konstig, hemsk lukt. Fick redan obehag. Men gav den en chans i munnen också. Efter 3 minuter, när jag inbillat mej, jag kännt någon smak av den, spottade jag fort ut den. Uäk. Överlag så är jag ju verkligen ingen stor snusare, så kanske jag bara är lite kräsen av vad jag stoppar in under läppen.. Men lät en kompis, som snusar på heltid, också pröva den, ingen hitt för honom heller. Så den rekomenderar vi icke.Bra sätt att bli sjuk på?


Jag googlade "sjuk i sidan" och så kommer ett forum upp med frågan "Bra sätt att bli sjuk på?", haha kunde ju inte motstå att läsa..

Cancer - bli rökare
Gonorré - pippa ett öststatsluder utan kondom
Mjältbrand - jobba med skinberädning i tredjevärlden
HIV - ha sex med afrikanska män
Feber - käka tandkräm
TBE / Borrelia - klä av dej naken och sen åla om kring i skog och mark (speciellt högt gräs)
Salmonella - käka rå kyckling som varit framme i rummsteperatur ett tag

Men man kan ju fråga sig, vem fan vill bli sjuk?

And they Say a closed Mouth don't get Paid

Jag tänkte ju jag skulle skriva om min helg! Men jag minns aldrig händelser från ett par dagar tillbaks utan att verkligen anstränga mej för att komma på vad jag gjort.
Minnet tar stryk av stress, har jag läst.
Hur som haver, i helg passade jag på att vara ute med Daniela och killarna. Länge sen jag varit på förfest med dem, eller överhuvudtaget träffat dem. Vi satt i Döös garage och rökte vattenpipa hela kvällen, tills vi, mindre än hälften av gänget, åkte in till krogen. Väl vi krogen var både D och jag väldigt nyktra, men en liten fylla fick väl jag fixat till mej iaf. Blandningen av kvällen var, mycket folk kryddat med lite drama på sidan om (men inte för min del), uppbytt Dj (Thanks God! Du värdelösa DJ som spelat dehär senaste helgerna på Melody hoppas jag att, endera, lär dej vad vi gäster går igång på, eller stannar borta från DJ båset!!) men med andra ord, jag hade en trivsam kväll.

Jag och Jenni har fastnat på en hemsk bild inne på Wc..


Money in my Pocket, but I just can't get no Love


Mamma sa att jag hittills i år, på 3 månader, förtjänat lika mycket pengar jag förtjänat på hela fjol året. Jag får inte det riktigt att gå ihop. Jag jobbade väldigt mycket förra året också. Och varför är mitt sparkonto nästan tomt?
Nåja, nu åker jag till jobbet!


Fairly Nuts


På bild ett, eller på båda bilderna faktist, syns det tydligt att glassen är min nya kärlek, eller my precious om vi ska låta riktigt skitzo..
Hur som haver, själva glassen var suverän! Lite söt, lite salt och precis sådär krämig Ben & Jerrys glassarna ska vara. Nu funderar vi ju alla hur det kommer sig att jag kan skriva att en glass är saltig? Kanske jag inte har förstått dendär skillnaden mellan sött och salt, men jag har för mej att jag blir påminnd av en saltig kännsla av nötterna i glassen. Eller så är den bara så söt så mina smaklökar blir förvirrade. Jag är förvirrad. Nåja, den är god! Och Jessica ger den 4 starkt stora glassar av 5 möjliga, nästan så det skulle räckt upp till en 5:a.


Tell Me How I'm Supposed To Breathe With No Air!!

Väldigt tjatigt för er att läsa om hur sjuk jag är och alla små skavanker jag gnäller om här i bloggen. Men jag tycker inte om att tala om sånthär med någon eller in real life. Jag skriver inte det för att få någon sympati av någong. Jag tror att någonstans i mej hjälper det att skriva ut allting bara. Sen varför jag publicerar det för andra kan man ju fråga sig?

Idag trodde jag seriöst jag skulle falla ihop på stället och dö bort. Mina sista minuter i livet skulle ha varit i McDonald's kök, låter som ett passande ställe för mej att dö bort på. Jag är inte en sån som står o skriker ut hur jävlit sjuk jag är, så troligen reagerade inga arbetskompisar heller på hur ont jag verkligen hade. Bara för att jag inte gör en stor sak av det, betyder det inte att jag verkligen var så jävligt sjuk som jag berättar nu. Turligen nog fick jag break precis nångång under början av att smärtan bröt ut. Jag ringde direkt åt mamma och sa hur läget var. Om hon skulle fått välja skulle hon slängt iväg mej till andra sidan gatan till akuten, men jag ville verkligen inte avbryta mitt skifte, så jag sa jag ringer henne om det blir värre (värre?!) så får hon hämta mej. Ingen chans jag skulle klarat av att ens köra hem bilen, så jävlit ont gjorde det. Jag klarade inte ens av att äta en hamburgare för jag hade sån andnöd. Jag kan ju inte stärka mej i en hamburgare på grund av att jag inte kan andas när munnen är full?! Jag grät ett par tårar. Jag skulle göra ett försök i att snyta min runna näsa. Haha, hur bra gick det? No air. Jag gick och tog mej för bröstet, gick med sidan före, i en onaturlig vinkel, snett, jag visste inte vad jag skulle göra. Det känndes som någon jävel satt sig mitt på bröstet mitt, en tung jävel. Han sög ut all luft ur mej. Jag gick och spännde mej så pga. smärtan, jag kunnde inte andas normalt och andades bara ytligt.. Min vänstra hand domnade bort. Han som satt på mitt bröst drog ett snöre runt armen min så den domnade bort av syrebristen. Efter 1½h jävla smärta och funderan om jag verkligen skulle säga åt min skifteschef hur jävlit ont jag hade och be om att få åka hem/sjukhuset, så, endera släpper hela smärtan en grad, jag vänjer mej, eller så har adrenalinet bedövat mej. Jag vet inte varför jag har en sån hög tröskel att kunna erkänna för mina arbetsgivare när jag är sjuk eller verkligen behöver åka hem. Då just behövde jag verkligen åka. Hur hade det gått om någon frågat mej hur jag mår just då? Jag skulle slängt mej på golvet och stor tjutat. Just nu har jag inte lika ont i sidan som just då. Men det gör ont. Smärtan har ändrat form från de tidigare veckorna. Nu är den den samma som för två år sedan, precis före operationen. När jag cyklade 2km och ville bara gråta av utmattning och av hur sjukt det gjorde. När jag sparkade sparkstötting i hundra meter och trodde jag skulle gå av på mitten av smärtan. Nu är det verkligen något som inte stämmer. Varför läkarna inte hittar något vet jag inte varför. Troligen för att det inte finns något som är fel. Om det vore något som skulle vara på tok, så är väl det de som vet det bäst, inte jag. Lät ju dumt detdär, som att jag inte själv skulle veta bäst själv med min kropp. Men de borde väl se åtminstone OM det skulle vara något..

Hello, my Name is.. you don't Remember

Dålig uppdatering just nu..
Men lyssna på Livvi France samarbete med Pitbull i denhär låten
 tills det kommer upp några storys om min helg!


Film väntan

Här är ett par kommande filmer jag väntar på att få hyra hem från jobbet!


Två komedier, med bra skådespelare, kan inte vara dåliga! Vecka 15

Två stycken ungdoms B-komedier och en annan med Sandra Bollock, komedi som komedi, ska ses endå! Smokin' Aces 2 kommer också ges en chans. Vecka 16.

Avatar kommer redan vecka 17, klart den ska ses hemma i sängen utan 3D glasögonen också. Precious är en film jag väntar sååååå på! Kommer vecka 20, första veckan i Juni.


Nya Ben & Jerry's glassar!

Vi håller på att köpa in nya Ben & Jerry's produkter hit till Makuuni. Nu just har vi fått in Fairly Nuts, som är i den vanliga bägaren, och Wich som är i form av en glass sandwich. Två andra kommande produkter vi kommer få ännu är Phish Food, i 500 ml bägaren, och en glasspinne Peanut Butter Cookie Dough.

Ikväll tänkte jag köpa hem Fairly Nuts.
Så håll utkik i bloggen under kommande dagar vad jag tycker om den!

Det kallas ironi

Igr när vi retades (på skoj) med en arbetskompis för att hon inte ännu fyllt 18 år, och inte slipper ut på krogen under helgerna, nämnde hon en sak från förra året. Jag själv hade precis fyllt 18 år och var ute o söp. Hon och jag hade gått och pissat ilag i nån buske. Vid det laget kännde vi inte varann ännu, och hon sa att jag hade skrytit så om hur nöjd jag var över att jag var 18 år. Jag hade sagt något i stil med "Jaa, vad ska ni göra ikväll då? Själv ska jag ut på krooogen!".. Hon trodde jag skröt och var såå stor på mej bara för att jag var så stor, vuxen och myndig och precis blivit 18 år. Men herregud, jag var ironisk, sarkastisk, skojade och retades bara! Jag var ju inte seriös! Nej inte går jag runt o skryter om att jag slipper in på krogen?! Men någon som inte kanske känner mej förstår att jag bara narrar och skämtar? Jag började fundera närmare på dethär. Jag är väldigt ironisk och skämtsam i mitt dagliga tal. Hela tiden. Med kunder, med kompisar, på internet, in real life.. Men om folk verkligen tror jag är seriös när jag pratar sådär så måste ju verkligen hela Jakobstad tro jag är dum i huvudet? Haha, nej men seriöst?! Kanske jag borde skärpa till mej. Kanske jag tar allt för lättsamt. Kanske jag borde bli seriösare. Speciellt med folk jag inte känner från för.. Så de inte får nån knäpp och förvrängd uppfattning som t.ex. min arbetskompis hade fått intrycket av.

Bilden på mej här är ett bra exempel. Jag är varken fjorton år, precis druckit en six pack eller full som fan. Nej! Men någon som inte känner mej förstår jag tror, och vill tro, det.

No Life!

Klockan är halv fyra på natten en fredagskväll. En vanlig 18 åring ståpplar troligtvis ut från Melody eller nån annan krog vid dethär laget. Andra kanske redan har somnat efter en kvälls körande på gaturally eller mys med killen. Vad gör Jessica? Diskar godisburkar inför morgon dagens öppning vid Makuuni. Slutade från McD kl 01 så åkte iväg hit direkt efteråt. Sover hellre längre på morgonen än stiger upp kl 07 för att göra allt jag precis gjort färdigt. Så nu åker jag hem o kryper i gois! Fören jag efter 5 timmar står här igen. Va fan har jag för liv?! Men, jag har ju valt det själv.

Enda vettiga bilden på jobb datorn är en Fanta & Pringles burk någon fotot härifrån? Tydligen är jag inte enda som är utan att göra på jobbtid!

Framtid?!

Överlycklig igr när chefen lovade jag har jobb kvar efter sommaren fast jag väljer att vara borta hela. Med andra ord, jag är välkommen hem tillbaks, vad jag än gör och vart jag än åker till sommaren. Men vad gör jag i sommaren? Jag har ångest över att jag missar så mycket här hemma om jag är borta hela sommaren. Men vad har jag att gå misste om? Senaste jag åkte bort miste jag min bästa kompis, jag vet inte vad jag har att förlora nu? Mina nuvarande närmaste vänner kommer, han, åka in i militärn, och hon, åka iväg på äventyr också. Någon pojkvän har jag ju inte heller, så inget bekymmer över det.

Åtminstone barskolan är fastspikad. Men sen efter? Stannar jag kvar i Mallorca för att söka jobb under högsäsongen och skippar Sverige? Stannar jag bara två veckor i Spanien och åker direkt till Söderhamn efteråt? Åker jag hem direkt efter Mallorca? Vad ska jag göra? Jag behöver verkligen bestämma mej..! Men som sagt, jag vet inte varför jag är rädd att missa (eller missta) något här hemma, det finns inget här för mej.

Hej Älskling

Vem fan behöver pojkvän så länge Calvin Klein gör men underwear reklamer? 
Den nya med Kellan Lutz, nästan som mmm Marabou mums!


Misskötta Kvinna!


Eftersom jag jobbar så jävla mycket och går i skolan på dagarna har jag 1h fritid på ett dygn då jag inte sover, eller borde sova. Den timmen ägnar jag mej förståss åt Facebook. Jag har en misskött kropp och är en misskött människa just nu. Jag har finnar, jag har gäddhäng, celluiter och extra grejs att ta på som inte är menningen ska finnas. Konstigt nog går inte osthamburgarna till brösten utan direkt till låren, baken och magen, WHY?!

Så nu, när jag egentligen borde sova (eller göra mitt slutarbete min fisförnäme lärare int var nöjd med och tvingar mej göra om!!) så sitter jag och bloggar medans jag har Neutrogena's ansiktsmask i ansiktet. Jag har haft den alldeles för länge redan. Troligen kommer hela ansiktet falla av från mej pga. det.. Hur som haver, tillbaka till ansiktsmasken, Neutrogena vet jag inte om säljs i Finland? Tyckte mamma mummlade något om att de säljs på Apoteket för en lite större peng. Men köpte mina i Sverige, ansiktstvätten/masken och ansiktsvattnet. Jag tycker både är väldigt starka, speciellt ansiktsvattnet känns väldigt starkt på min hud. Eller kanske det bara är doften? Speciellt huvudlöst bra vet jag inte om de är, men jo, de är bra! Och jo, jag kan väl rekommendera dem?Varför så dålig Uppdatering?


Nästa vecka e det nästan lyx, två hela dagar lediga!
Pluss att jag slipper skolan under dagarna!
Känns nästan som semester ledighet! Eller vänta nu.. Hur känns det egentligen?


Gossip!

Jag älskar serier. När jag en gång kommit in i en sitter jag fast i flera veckor, månader, jaa så många säsonger och episoder det bara finns av serien. På gott och ont. Klart jag kollat B serierna på tv, de tråkiga, dåligt filmade. Fast That's 70 Show funkar!
Men en av mina första nedladdade serier som jag fort tog till hjärtat var Everybody Hates Chris. Sen kom Desperate Housewife och Scrubs som jag var säker på ingen kunde slå. How I met you're Mother är faktist uppe i klass med Scrubs, men huh, hitta en bättre serie än Scrubs? Lycka till. Two and a Half Men har jag försökt halvhjärtat med, men det klickade aldrig mellan oss. Kanske vi gör ett nytt försök nåndag.
Nu tänker jag vara otrogen mot Scrubs och inleda ett försök med Gossip Girl. Jag har blivit varnad, om jag en gång fastnar, så är jag fast.
Jag gör det på egen risk!


Uuh I'm Act Lika a Damn Fool, yeah

Min käre klasskompis Daniel intruducerade en ny låt in i min värld idag. Kernkraft 400's gammla låt Zombination ihop mixad med Lil Jon och Three6Mafia's låt Act a Fool, aaaha jävligt nice!! Flosstradamus (?) har mixat ihop denhär sköna remixen! Kanske jag bara är efter, för remixen är inte ny, men fan vad jag missat något som inte hört den tidigare!
 
Flosstradamus - Act a Fool
(Lil Jon ft. Three6Mafia ft. Kernkraft 400 - Act a Fool Zombination)


Right

Jag kan dehär med att se sur ut? Förra veckan skrev jag ju om att jag än en gång konstaterat jag inte åker in till Jakobstads sjukhus fler gånger. Efter att pulsen skenat iväg i över 200 ihelg plötsligt och smärtan från lungan börjat gå över till bröstet, luftrören och den andra lungan ringde mamma efter en ny läkartid. Gick till den ikväll, och som vi själv funderat på så funderade läkaren också på blodpropp. Provade EKG och blodprover, men nej, inget onormalt. 


Please don't ask me Why, just Kiss me this Time

Jag lyssnar fortfarande på Edward Mayas låt Stereo Love fast den lungt sagt börjat bli sönder spelad. Fast jag tror jag tidigare missat texten. Underbart fint.

Rida Rida Ranka


Idag var Daniela o jag och hälsade på Madicken! Vi har planerat det hur länge som helst men aldrig blivit av.. Men ihelg bestämmde vi oss för att åka iväg o hälsa på hennes häst, så idag blev det äntligen av. Madicken var jätte fin, och verkade hur snäll som hellst! Troligtvis, och hoppeligen, åker jag och hälsar på henne till stallet i Lövö flera gånger. Om tidern räcker till, så redan denhär veckan!
Bilderna från stall Cederblom, i sommrast, får mej att längta ännu mer efter gröna landskap och blå himmel!

Sipping Long Iceland Ice Tea, now that's more Like Me!

Bilderna från ihelg (fredagst). Innehåller precis vad de obligatoriska fylle bilderna ska innehålla.  Bilder av baren, bilder av för fulla vänner, wc bilder, dancefloor bilder och förståss den fula bilden du själv är delagtig i.

Hur som haver, påskhelgen var toppen för min del! På fredagen var jag ut med NettyBekz jag inte träffat på år och dar. Vi, åtminstone jag, hade super kul! Mycket folk ute, men inte för mycket, och feelingen var på topp! Lördagen hade jag Janica som sällskap. Var på två förfester fören vi dimppte ner utanför Melody. Kön gick fan så lång. Det var himmla mycket männiksor. Och garanterat över hundra framför oss när ordningsvakterna meddelar att 60 personer till slipper in, sen är det fullare än fullt på stället för ikväll. Shit. Vi hade ingen aning om vad vi skulle ta oss till. Klockan var bara 01 så vi tänkte inte avsluta kvällen redan. Men med lite fusk slapp vi också in. Väl inne var det så fullt det bara kunde bli. Gjorde inget för mej, hade super kväll endå!

PåskharenNågon som missat att det varit påsk? Jag tror jag missade hela påsken? Jag tror att ja trott det bara var lite extra ledighet, lite mera tid för att jobba och någon orsak att gå ut på krogen två dagar i rad? Första april missade jag också. Varför lurade jag ingen? Värsta buset var pinsamt nog bara en uppblåst gummi handske jag skrivit April April på vid McD. Ööh? Jag som skulle lura skiten av alla jag känner!

På lördag kommer det påskhäxor, om inte förr så DÅ får man kännslan av att det är påsk. Jag jobbade i krapula hela dagen så jag såg bara ett par sminkade barn vid McD. En annan grej vi kör med här hemma, för att visa att det är påsk, är att gömma påskägg. Påskharen kommer under natten och gömmer några ägg i våra rum. Dessa missade jag ju försåss också pga av baksmällan. Aningen konstigt att jag missat dem. Påskharen har blivit sämre på att gömma chokladäggen för varenda år. Tidigare fick vi söka. I nyktert, friskt tillstånd var det bara att lägga upp blicken en gång så såg var man de 4 äggen låg 'gömmda'..


Bra helg?

Enligt mej är ett tecken på en lyckad helg då man har x antal vänförfrågningar på facebook dagen efter. Varit hottaste på stället och gjort ett gott intryck? Något måste jag ju skylla på ;) Bilder och storys om helgen kommer senare ikväll!

Prima skinka? Jepp Jepp!

Inget rätvisare än att visa efter bilderna då jag en gång redan visat före bilderna?
Gonatt!


Dreaming

Inatt var Kissie och Jag BFF

Haha, börjar mina drömmar bli utan fantasi?


The Drum and the Bass are my two Best FriendsSynd att jag inte är 14 år, jag liknar ju att vara det! Men ikväll ska jag ut med NettyBekz! Haha, värsta 14 åringarna på Sursik disconen en gång i tiden. Kanske vi kan vara värsta 18 åringarna på Melody ikväll då istället!

Pilla in en Prilla och förstå att ni är Kungar ikväll

Jag lovade ju ladda upp gammla bilder från när vi var på Björn Rosenströms konsert till Fagerö för ett par år sedan. Passar på nu när jag är på den stationära datorn där alla bilderna finns. Haha, vi var ju åtminstone söta förr.

I Wanna Rock Right Now

Som sagt hade jag ju blivit kär i Imma Be Rocking That Body fast jag egentligen hatade båda låtarna tidigare. Men måste verkligen vara videon som gör den nya kärleken till dem. Och den härliga övergången mellan låtarna, som egentligen faktist inte alls är något speciellt, men sköön!

Iaf, ledsen över att det inte blev någon utekväll ikväll, men redan inplanerat utgång för imorgon med en gammal högstadie kompis istället. KUL! Black Eyed Peas måste absolut vara med på vår förfest, musikmässigt.


I huvudet på en McDonald's arbetare

Fy fan vad förbannad jag är. Precis när vi är på väg från Nykarleby idag blir jag mer eller mindre tvingad att komma i jobb ikväll, som egentligen var en av mina lediga kvällar denhär veckan och jag hade redan inplanerat att jag skulle ut. Jag hade inget val än att ta skiftet, verkligen. Det hade blivit överrenskommet om att jag skulle slippa hem klockan 22 om jag tar skiftet. Inte klockan 23, inte klockan 00 och inte klockan 01. Vad är klockan nu och jag steg precis innanför dörren? 01:08. Fy helvete! När jag kom dit var det kaos. I salen hade tydligen ett par tusen hamburgar bomber exploderat så det låg papper, pommesfritt och andra rester på golvet. Borden var fyllda med brickor och skrikande 14 åringar. Köket var inte bättre heller, som blev min uppgift att rädda. Allt måste påfyllas, miljoner brickor att diska, hamburgare att stekas och allt detta på samma gång man försöker förbereda att stänga inför kvällen.

Vi var en, två, tre, fyra människor för lite inlagt i skiftet. Vi var en på kasse fram till kl 22, med kundkö ut till dörren, vi var en pluss päälikkö i drivern med bilkö till roskisarna, och vi var två i köket som både skulle göra hamburgare och ställa inför stängning. Va fan?! I ett bra ordnat skifte skulle det varit minst 2 på kasse, 3 i drivern, 2 i köket och pluss päälikkö.
Hur fan ska en underbemmanad arme klara av att vinna?

Och sen kunderna. Va fan är det med er? Skulle ni gå fram till en kassa tant i Prisma och ropa kuken kuken pappas kuken eller skrika den högsta tonen ni bara får fram ur er lilla kropp? Nej jag tänkte väl det också. Men varför är det så himmla okej att göra sånt vid McDonald's i beställnings stolpen? Tror de att de är anonyma? Tror de att de är okej? Försöker impa på sina kompisar? Jag kan iaf lova att på min tid, för 3 år sedan, när jag var 15 år skulle ingen varken sett upp till mej, avgudat mej eller tyckt jag ens var lite häfftig om jag skulle frågat "hon i stolpen" om hon vill suga min kuk. Har inte deras mamma lärt dem något alls? Sen kan man ju fråga sig om de överhuvudtaget alls har några föräldrar, så som de beter sig..

Angående kunderna lite till. Var är respekten? Komma in stopplandes 2 minuter före stägning med dina 5 tjejkompisar för att endast låna toaletten och sen fnittra ut igen. Jag är iaf uppfostrad så att; om man besöker en restaurang/butik, köper man något. Man varken använder toaletten utan orsak eller bara sitter där som ett fån. Och ännu till, är kunderna ens medvetna om att vi är människor som jobbar på McDonald's? Var hur uppkäftiga, gnälliga, elaka och löjliga ni vill. Men vi är fortfarande också bara människor. Vi vill inte jobba en halv timme extra efter stägning med att servera otacksamma ungdomar billiga hamburgare. Som idag. Jag lämnade själv på drivern sista halv timmen. E hjälpte mej, men det räckte inte till. Varje bil blev över 500 sek betjäningstid. Jag kan inte själv ta både beställningar, ta betalt och packa maten på samma gång. Det slutade aldrig komma bilar. Fy fan vad led jag blev. De vet att vi stänger 23 på vardagar. Vafö fan kämpade jag med dem tills 23:30 då? Vafö fan kommer man ett par minuter före eller efter stängningsdags? Om sånahär idioter skulle veta något om livet och ha någon arbetserfarenhet inom kundbetjäning skulle de aldrig i livet göra något sådant. Om de skulle ha föräldrar skulle de även blivit uppfostrad till dethär. 
Men om man bara har sig själv i sitt trånga huvud, så klart.

Att ungdomar är bråkiga, busiga och i värsta trotsåldern och testar gränser är ju en självklarhet. Men gör det där hemma. Gör det med kamraterna. Gör det fan inte på en restaurang eller offentligt. Jag blev uppfostrad till att kunna uppföra mej som folk. Jag tycker synd om våra McDonald's ungdomar som visat alla tecken på föräldralöshet. Sorligt. Endast.

Vad fick vi ut av denhär långa osammanhängande med nollmening texten?
Jessicas vrede i skriftlig form.


Hole


Rock that Body


Jag tycker det är så kul när nutidens artister satsar så här pass mycket på sina musikvideor! Black Eyed Peas nya musik video, Imma Be Rock that Body, 10 minuter lång o hur cool som helst (äälskar musik övergången från Imma Be till Rock that Body!). Likt Lady Gagas Telephone video, fast den överträffar ingen. Jag ser ny vändning inom musikvideor? Men I love it!


Tiiija!


Idag har jag så lite smink på mej så jag ser ut att vara Jessica 10 år. Iaf, nu har jag jobbat färdigt för idag, 07-10. Egentligen skulle jag ha skola just nu, men jag har tjuvstartat på mitt påsklov! Det är jag ändå värd!

Couples Retreat
I Sverige fick jag lära mej att man inte lägger på en film som vi gör här. Där kör man igång en film. Så nu ska jag köra igång en film fören jag stiger upp om 3½ timmar igen!


I'm Alive


Huhu! Jag skrev två omtenter igår på 45 minuter. Ingen förberedning på dem alls. I Nationalekonomin visste jag vad mikro och makroekonomi är, och med lite bondförnuft kan jag svara på vad en lågkonjunktur har för negativa efekter och liknande frågor. Men när jag fick Statistik provet däremot var det bara va faan. Har haft så mycket frånvaro så jag visste knappt hur man ens gör en pivottabell eller räknar ut meddeltalet i Excel. Lämnade hälften av frågorna toma, men tada jag är godkännd! Skitsama vad det blev för betyg, men jag är godkännd! Och med andra ord, som det ser ut nu, står jag också på scen med en grå mössa på huvudet i vår!

Like a WaterfallDet är dethär jag menar med vår feeling i bilder! Vackert. Lill syrrans foton.


Damn, she's Nasty

Som sagt hade jag även provat min kamera i vatten. Den följde med i duschen. Uh usch så snuskig jag då ääär! Stygg Jessica stygg. Så nu blir det en massa naken foton hit, jippi! Nej alltså så gick det inte till, haha nej fy. Bara Kissie och Dessie som sportar med sånt.
Här visas endast håriga ben, ut runnet smink och kakel.

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar