Lista?


Grabbarna på Grabbarna Grus är sjuuuuka!
Behövs det sägas mer?


Lägenhet


Steker med BH i nya lägenheten? Ohjaa!


Goodbye

Som kanske somliga redan räcknat ut!
Jag stannar!
 
Men de flesta andra reste hem igår. Och här är en utav alla personerna jag kommer sakna mest. Jag älskar denhär bilden! En vacker dag vecka två, en 5 minuters rast från en av flairing lektionerna på stranden.


Magaluf

I still belivie in paradise.
But now at least I know it's not some place you can look for,
'cayse it's' not where you go.
It's how you feel for a moment in your life,
when youre part of something,
and if you find that moment..
it LASTS FOREVER


Tempo!

Lever och njuter som fan!


Flairing Amatören!

Såhär oproffsig såg jag ut dag 3 i flairing salen..
Hrm, jag hoppas verkligen att det börjat se aningen bättre ut nu vid detdär laget!


Cha Cha!


Här kommer de klassiska ego bilderna som jag vet ni saknat! Eller bara ett till tecken på att jag verkligen lever efter en och en halv vecka på Magaluf! Klockan är 22:16 och vi har precis slutat skolan. Army Night nere på Grabbarna Grus, men eftersom vår grupp börjar skolan redan klockan 10 imorgon morn så tror jag att jag avstår. Eller avstår jag för att det blev får mycket alkohol igår igen? Eller för att jag börjar känna mej febrig och sjuk? Kanske det är en härlig kombination! Nåväl, ska springa hem till hotellet, köpa en pizza på vägen och börja plugga! Seriöst, jag älskar livet här!

(älsklingar, jag lovade ju göra ett videoinlägg till er också sa jag fören jag åkte, minns ni? Återkommer med ett sånt!)


Just a Small Town Girl..

Jag äääälskar denhär låten, spelas seriöst 24/7 här! Om det inte är på skolan så är det i hotellet eller på barerna utanför. Spelas den där hemma också? Hört den tidigare? Förståss en gammal klassiker i nyare version.. Som sagt, svårt att inte älska!

Egentligen är det är fel remix..
 Jätte svårt att hitta precis den de spelar här nere, men denhär liknar mest, och om ni diggar dethär, älskar ni den versionen jag är kär i också.

 


Piercing

Om någon av er var jätte IQ befriade och inte förstog på förra bilden var jag piercat mej så här är en till bild. Alltså en surfacing som går lite genom en muskel i nacken. Ingen av er tråkiga finländare kommer varken tycka den är snygg eller cool. Den är inte praktisk, den är svårskött och inflamations risken är stor och farlig. Va fan tänkte hon med undrar ni ju? Och nej, jag tänkte inte. Jag bestämde mej på 5 sekunder i fyllan i piercing shoppen. Haha, va fan! Om inget annat, ett toppen minne från Magaluf!

Och ja, jag själv gillar den!


Söndagen

Söndagen är typ den enda dagen det varit perfekt väder här!
Så res inte till Mallis på solsemster, för jag tror fan det inte finns någon sol här?
Skit samma, vi njuter, lär oss och fester för det!


Gick inget vidare mitt löfte om bättre uppdatering..
Internet är inte världens snabbaste så..
Men försöker fortsätta med några då och då!
Mer om förra veckan och helgen finns ju förståss skrivet på den andra bloggen;
Barskolans Blogg


Crazy Shit


Sorry Babes!

Jag vet att det blivit usel uppdatering! Men allting går så otroligt snabbt här. Fullrulle 24/7, seriöst! Jag har ju inte ens berättar för er om resan hit! Inga saftiga detaljer om festerna! Och inget heller ens om skolan! Men här är en liten smygtitt på hur det ser ut i den klassiska salen på skolan!

Nice, eller hur? Imoron ska jag försöka göra ett par fler inlägg och visa er lite bilder och så! T.ex. åkte vi igår på shoppingrunda in till Palma! Och så ska jag ju förståss avslöja var jag gjorde piercingen också! Så kolla in här igen imorgon kväll!


Vad ska Mamma säga?

Jag piercade mej igår! Vad fan tänkte hon med då undrar ju förståss ni? Jo, det var såhär.. Efter förfesten gick vi ner till Grabbarna Grus, Beach Club. Tog varsin Kinky Amanda (smakat den? gör det!) och sedan plötsligt kom vi på den briljanta idén att åka den elektriska tjuren i baren brevid. Ni vet, en sån som man sitter på som snurrar som en galning. Först hade vi bara tänkt kolla på när Sahid skulle gå på den, men han betalade fan för oss allihopa! Haha! Puben var full av engelsmän så gissa hur mycket jubel det blev när Jessica skulle rida (hade en förkort klänning som verkligen inte hålls på plats om man sitter gränsle över en ko!!) och visade hela röven med spetstrosa. Hrm .. "Det märks att du rider" sa de andra som också prövade. Sen började Theres snacka om hur sugen hon var på att göra navel piercing och överraska sina vänner. Ja visst, jag kan hänga med och kolla på, säga bara vilken dag. Sedan träffade vi en ascool tjej på GG som hade precis gjort en micropiercing (alltså det är ingen vanlig som går in & ut och har en stav, en sådan piercing går bara in). Jag blev bara wow! En sån ska jag ha! Och plötsligt hade Theres och jag bestämmt oss för att gå direkt och göra! Jag hade ingen aning om var jag skulle lägga den. Armen? Benet? Bröstet? Ansiktet? Efter lite strul med att hitta rätt studio så var vi framme. Tyvärr gjorde inte han killen micropiercings, han gillade inte det pga. att man verkligen måste göra ett snitt i huden. Så jag blev då bara men okej, jag håller hand på Tess och skiter i att göra en själv då. Hennes navel piercing blev jätte bra! Verkligen. Och det gjorde mej inte mindre sugen att göra en så visst. Jag gjorde en! Men var gjorde jag den? Jag har en special i örat, en i naveln och en i tungan från tidigare så de ställena var ju upptagna. Så var gjorde jag den? Vad tror ni?


Och vädret?


Isla Porossa

Var bor vi då?
Jo, vi bor på ett hotell som heter Isla Porassa.
Hotellet ligger mitt på bargatan, så med andra ord, perfekt för oss! Lite tråkigare om man stannat hemma en natt med all dunka dunka när man ska sova, men visst funkar ju det också! Vi bor 4 personer per rum, mixat med killar och tjejer. Som tur är vi bara tjejer i vårt rum. Tur är väl det eftersom att vi sett hur jävla äckliga killarnas rum blir efter ute kvällarna. Nerspydda sängar, golv och jaa usch..
Här är vår utsikt!


Kinky Pinky

När får man klä sig horigt med handbojor, piskor, rosastuff och halvt naket?

På Grabbarna Grus Kinky Pinky Night förståss!


Krabbis


Tjena, why so serious? Fullt ös igår nere på Grabbarna Grus Pirat Party..
Jessica återkommer!


Smakprov!

Jag har så mycket, och det finns så mycket, att berätta! Har suttit och skrivit ett långt inlägg både för er här på min blogg och där över på Barskolans blogg! Men jag är inte klar med mitt inlägg till er mina kära läsare. Så kolla in på Barskolans blogg istället. Ja, det kanske inte låter så saftigt i gemförelse i vad jag kommer skriva till er eftersom jag inte kan på deras hemsida skriva och berätta om all crazyshit vi gör. Men ett litet smakprov iaf?
Och kolla förståss in de andra härliga tjejernas bloggar också om ni verkligen är nyfikna och inte kan vänta tills jag kommer med den långa historien!

Bloggen finns här på Barskolan Academy Blogg


Yes, I'm alive

Japp, jag lever och mår bra! Bara så ni vet..
Sitter utanför Barskolan nu och väntar på att vårt pass ska börja, får ta och skriva mera sen när vi slutat!


NextStop: Svealand

Fy fan vad taggad jag blev! Vi alla som är blivande bartendrar, vi som sticker ner på söndag, fick ett härligt email av klubbchefen på Grabbarna Grus på Magaluf. Så skön! Bland annat att GG fixar en välkommst fest åt oss på söndag när vi anländer! På deras Beach Club är drinkarna för oss 2€! Tema kvällar, så som Kinky & Pinky kommer också att köras (så ett het tips för oss var att ta med oss något lädrigt, porrigt eller rosa)! Aha LÅTER DET INTE JÄVLIGT BRA?!

MISSION: bli bartender
TID: 3 veckor (start 6.6)
VAR: Mallorca Magaluf

Typ så här glad, som när lilla syrran & jag örsökte fota tack kort, är jag också nu. IMORGON STICKER JAG! Sverige imorgon, Mallorca på söndag. Nä vadå, har JAG feelis?


Och Er håller jag ju självklart uppdaterade! Bloggar direkt jag får tillgång till internet ;)


Stall Cederblom

Hästar och stall kanske inte är ert favorit ämne att läsa om?
Därför kan jag väl låta bilderna tala för sig själva.

(Men jag kan ju alltid tillägga, att jag plötsligt insåg, efter en underbar ridtur idag, att dethär måste vara en av de vackraste platserna jag någonsin har upplevt. Och speciellt att sitta på en hästrygg genom skog och mark, få se de gröna åkrarna, den blåa himmlen och hagarna med de betande hästarna tillsammans med fölen.)
Eller, allting blir vackrare från en hästrygg?

Här är bilderna från igår. Från, för mej, en otroligt vacker plats.
Från stallet där 'årets hästägare' bor.

I dont know?


Ikväll borde jag ha packat.. Men jag var ute med killarna och Katja(!), kul att hon följde med! Mysig kväll med korvgrillning, chips, bilfärd, mycket bullshit och lite Sandåsen.

Jag har jätte mycke kvar att göra fören jag åker på lördag. Jag har inte packat ner något, jag vet inte ens vad jag behöver ha med mej! Hur många par långbyxor behöver jag? Behöver jag 5 par skor? Mitt smink håller på att ta slut, kan jag köpa det i Stockholm? Måste jag köpa shampo i Spanien eller här? Får jag ta med en massa huvtröjor fast det är varmt? Klarar jag mej med bara 2 bikinis? Jag vet absolut ingenting.. Ett anteckningshäffte måst jag köpa! Jag måste åka iväg och beställa blommor för dimenssionen för studenterna på lördag. Och ,viktigt viktigt, flytta över alla fylle filmer och foton på en annan hårddisk! (Bra, jag använder bloggen som en liten egen checklista här nu! Något annat jag behöver göra imorgon?) Utgång imorgon hade jag ju också tänkt mej. Men de flesta sparar sig till lördag när det är skolavslutning så något sällskap får jag knappast. Om jag inte riktigt tvingar någon, hmm? Nåja, egentligen är jag ju helt utan krafter, sover till 4 på dagarna och är utmattad ändå, så en sista kväll hemma skulle bara sitta fint? Med film och gott sällskap?


Precious

Jag kollade den rörande bra drama filmen Precious igår. Underbart bra så länge man har tid för den. Inget jag skulle rekomendera till en kille som klarar av att sitta stilla i fem minuter, eller byter film efter att inget spännande hänt inom 2 minuter.

Jag hade läst på från tidigare att Mariah Carey skulle vara med i filmen. Eller egentligen hade jag bara råkat läsa att stor divan hade absolut inte fått ha något smink på sig i filmen, men försökt smygsminkat sig ändå. Men jag såg henne inte? Inte fören mot slutet av filmen när jag minns att hon hade en av rollerna upptäckte jag att hon var med. Vilken otrolig skilnad på divan Mariah och skådespelarn Mariah. Så vacker utan allt hennes, normalt, spaklade ansikte. 


Jag gillar dej bättre som normal socialarbetare än diva!


Friend like You, Igelkotten

Jag har fått en ny vän! Eller granne. Eller ny och ny, visst kände jag honom från förra året. Men alltid lika kul att återuppta kontaken! Och vad passar inte då bättre än sena sommarkvällar med lite mat och småplock ute i trädgården? 
Har en kännsla av att vi kommer trivas även iår.

Dagens meny innehöll b.la. Dominokex,
minst en lika bra hitt som de glutenfria majs kexen igr!


All Night All Night

Denhär låten vill jag dansa till all night! Höhö. Eller iaf spela på repeat en stund.

(Jaa jag vet! Jag ska sluta med att ge er dåliga musiktips!
Men denhär är bara för att Pitbull råkade vara med på ett hörn)


Ni hänger väl med på den andra Bloggen också?

Som jag tidigare berättat så kommer jag vara som ett litet ansikte utåt för barskolan Academy som jag reser ner med, genom att blogga om min visstelse där på deras hemsida. Idag loggade jag in på Wordpress, som jag kommer använda mej utav, och tänkte skriva ner ett par tankar och förväntningar inför resan, men.. Vad fan ska jag skriva?! Känns så enkelt på min egna personliga blogg här, jag kan skriva hur mycket skit jag vill för det är ju bara mej själv jag skämmer ut. Pluss att med ett så få läsare jag har spelar det heller ingen större roll VAD jag skriver här. Men på Barskolan Academy hemsida är det verkligen folk som läser det, och mitt syfte är ju att marknadsföra dem. Alla nya små knattar som funderar på att välja dem som skola måste ju få ett bra intryck genom vad jag skriver! Jag kan ju inte skriva en massa strunt. Prestationsångest? Nåja, visst ska jag väl klara av det här också! I'm Superwomen. Uppdrag 1 med barskole bloggen för min del just nu är att åtminstone fixa en underbart vacker bild av mej, alltså med andra ord en bild av mitt rätta jag. Kan bli svårt.. Morgondagens uppgift!

Darling


Got me like Oh My God

Jag lägger för mycket fritid på datorn, och speciellt allt pyssel till bloggen. 
Tänk hur mycket jag skulle kunna göra istället med de alla timmarna? T.ex. träna?


Resten av veckan


I'm on Internet!

Jag vet inte vad mamma gör på arbetstid (uppenbart googlar "Jessica Edström")
men hon skickade en länk som tog mej till en sida som såg ut som denhär bilden;

Och, egentligen såg den ju inte ut så. Men nästan!
Och själva poäng med det hela var att.. jag vet egentligen inte?
Att mitt namn finns på internet?


Angående förra inlägget fick jag flera kommentarer om att jag borde gå till läkaren. Mamma & pappa var så nära att ringa efter ambulans i fredagst, eller kört mej illa kvickt till sjukhuset. Men som ni läsare kanske inte visste så HAR jag varit till läkaren flera flera gånger. De har sökt efter hjärtfel, blodproppar och lungproblem. De har röntkat mej en gång i år, och jag fick gråta mej till det så det skulle bli gjort. De vill inte utsätta mej för röntken strålningen eftersom det är så himmla skadligt och jag blev röntkad närmare 10 gånger på en kort tid för 2 år sedan. Därför borde jag åka in då jag blir så riktigt riktigt sjuk som t.ex. i fredagst. Då kanske de kunnde hitta något fel. Jag skulle åkt in om jag vet jag skulle fått hjälp. I fredagst skulle de inte kunnat göra något. Röntkar gör de inte längre så sent på kvällen, på akuten har de större problem och tar mej inte på allvar.


Once Again

Än en gång. Det är flummigt, osammanhängande, stavfel, gramatikfel, och nedskrivet direkt hur huvdet. Att ni ska behöva förstå vad jag försöker berätta är inte menigen, ni får bara en inblick direkt i min oro. Men jag är fortfarande fundersam varför jag publicerar mina klagovisor för andra? Kanske det kommer åka bort från bloggen lika snabbt det kom hit, vi får väl se.

Jag har ju inte nämna att det hände något inne i lungan igen nu i fredagst. Jag korkade en cider och 5 minuter senare låg jag på golvet för att försöka få bort smärta i sidan av bröstet. Till först trodde jag det var bara luft som rörde sig där, så som alla människor har då och då, i mellangärdet. Men det gjorde ondare och ondare, jag blev andfådd av att tala med föräldrarna eftersom jag spänner mej när det gör ont. När jag spänner mej för smärtan, vid inandning, så pass mycket kan jag inte andas normalt och jag börjar flåsa och blir utmattad. Jag vet inte om det var för att jag bärde en Prisma kasse (i den andra armen, inte på sjuka-lung-sidan-armen) det hände något eller just för att jag började på den första cider den 3 dagen av alkohol. Den där gången i vintrast, när allt började på nytt, var ju jätte stora mänger alkohol inbladade också. Alkohol tunnar ut blodet. Men som vanligt går den värsta smärtan över efter en stund när jag blir sådär sjuk, så ja jag fortsatte dricka och tog en ute kväll. Sedan att jag var så full och föll raklång på dansgolvet med den sjuka sidan före vet jag inte om gjorde saken bättre? Haha!
Sedan dess har det bubblat i bröstet så förbannat. Nu också. Och jag vet ju att de inte är inbillning! Jag har låtit D lyssna på det och han hör det också fast han inte ligger på mitt bröst utan bara brevid mej! Igår så försökte jag känna efter just när det kluckar, då just var det två kluck när lungan var som mest tömd, precis just fören jag drog in ny luft i lungorna. Det var vid normal andning! Jag känner förståss inte av kluckadet hela tiden, men i vissa lägen, eller de flesta just nu, när jag ligger hör jag och känner det. Olika mycket beroende på olika lägen. När jag stått rakt uppe eller suttit har jag också kunnat observera det nu de senaste dagarna.
Men det är inget jag lider direkt av, förutom smärtan, men den varierar så mycket. Visst känner jag av att det gör ont hela tiden nu sedan fredagst. Men så länge man har något att göra så går det bättre, med andra ord, så länge jag inte tänker på det går det bättre. De jag mest lidar av är att jag oroar sönder mej.
Gissa hur orolig jag är till det första flyget till Sverige på lördag? Gissa hur jag stelnade till, och garanterat, blev likblek på flyget ner till Berlin när det knep till i lungan. Jag tror det var första gången jag kännde riktig, riktig, räddsla. Det var ju inget farligt, det högg bara sakta till en gång. Men jag var så orolig över att det verkligen skulle kunnat hända nått. Då hade jag ju inte ens varit sjuk på förhand på en tid! Nu är det ju däremot verkligen något. Flyget till Sverige borde väl gå, det går snabbt, vi hinner inte och behöver inte nå så höga höjder. Men Sverige till Spanien tar däremot längre, och stiger högre. Så vad är det jag är rädd för? Lufttrycket. Om luft är på fel ställe i lungan, t.ex. på fel sida om själva lungsäcken, så kommer ju lufttrycket fucka up luften i lungan och pressa helt jävla fel. Jag vet inte, men med logiskt tänkande borde det göra ont iaf. Som lungor kan exploderas av undervattenstryck. Men det är ju förståss när man sjunker så snabbt, i luften är det väl annorlunda? Det är ju inte direkt en rymdraket jag ska åka med. "Flygpassagerare med oläkt pneumothorax bör avstå från en flygresa".

Men som tidigare skrivat, jag vet inte vad det är, bäst att tro jag inbillar mej, och jag oroar mej säkerligen i onödan!

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar