LoveJag behövde ju absolut dehär skorna jag kom hem med från Hapranda i söndagst! Nu har jag 9 stycken par skor som har en prislapp kvar på sig. Alltså helt oanvända.
Klart jag behöver flera par!


I wanna Dance, I wanna Dance in the Light

Härligt med vår! När jag gick till bilen idag kollade jag hur fint vattnet rann över allt mellan snörännorna. Jag minns hur kul det när man var liten och försökte hjälpa vattnet att hitta en väg, fram genom att göra små fåror. Allt låter i naturen just nu. Allt vatten som smälter och porlar, fåglarna som kvittrar. Vad poetisk jag låter.

Jag har varit hemskt missnöjd med min, inget speciella, Olympus digital kamera jag fick på försäkring. Jag har provat den inomhus, i mörker, i dunkel, på konsert, i solljus, jaa till och med i vatten, men är himmla missnöjd över bilderna! Bilderna blir ojämna, ljuset kommer konstigt och allt blir direkt suddigt. I utomhus miljö har jag inte provat den! Så jag gick ut och provade den i vårsolen. Nöjdare med hur den tar bilder utomhus. Men helhetens messigt är den verkligen inge bra. Föregångaren, jag hade till den, var mycke bättre. Eller kanske jag bara har på någon konstig inställning. Kanske jag borde läsa manualen?


Men jag kan ju inte förvänta mej hur höga resultat som helst från en vanlig digitalkamera. Men som sagt, jag var tom. nöjdar med den förra, där fastade mina kamrater på bilderna iaf.


I'm on Patron Tequila

Idag fick vi ett par drink recept vi kan börja förbereda oss på att läsa tills i sommar! Aha, nice? Nu ska här börjas inlpluggning av drinkar! Och kanske en del prövningar av dem i praktiken också ;) nam!Dilemma

Oj nej, nu har jag dilemma! Min sommar jobb plats i Sverige har de lovat att skjuta upp till senast 12.07. Om inte det passar så måste de ge platsen vidare åt nån annan. Jag har min Barskole kurs på Mallorca 06-27.06, och jag kommer troligtvis lämna dit för att söka jobb en tid efter. Alltså en 2 veckors tid extra skulle det med andra ord bli i Spanien isf om jag vill hinna med att ta jobbet i Sverige direkt efteråt. Det betyder att jag inte kommer vara hemma på åtminstone 2 månader i sommar. Hur mycket kommer jag inte gå misste om här då?! Alla konserer.. Alla sommarfester.. Alla sena kvällar med bästa kompisarna..  Auch, det svider lite.
Men det värsta. Om jag prioriterar att vara borta så länge här hemmifrån, från mina jobb jag har här, finns det en risk att jag inte får stanna kvar på McDonald's / Makuuni pga att jag är borta en så lång period. De kan ju lika bra anställa någon ny de kan ha under den tiden och i fortsättningen. Och jag har verkligen inte råd med att lägga mina nuvarande jobb på spel, jag behöver dem verkligen i höst. Dehär ska jag ha bestämmt till imorgon. Yes alltså! I och för sig kan både Spanien och Sverige öppna nya möjligheter. Men jag vet inte om jag vågar chansa.. Vilken väg ska jag ta?

But it's over now!

Idag hade jag min presentation över mitt slutarbete/lärdomsprov. Så med andra ord, nu är det över. Men själv är jag helt nöjd med mitt framträdande! Min publik, alltså mina kära klasskompisar, somnade inte, satt inte o skrattade åt mej eller kastade suddgummi bitar på mej. Nej de va riktigt duktiga och jag tror faktist jag till och med fick deras uppmärksamhet, woh! Jag är stolt över er. Min lärare verkade även nöjd, så pass nöjd att han vill jag ändrar skriftligt på mitt själva arbete så jag får högre betyg av läraren som bedömmer upplägget av själva skrivningen. Min oponent verkade också helt okej nöjd. Så jaa, jag är väl också nöjd då! I efterhand ångrar jag att jag tog upp så lite som jag gjorde under presentationen. Jag skulle haft så mycket mer att säga som jag inte sa. Men troligtvis skulle någon somnat om jag skulle hållit det längre än 15 minuter. Ångrar också att jag inte lagt mer tid på själva bild presentationen jag bara hann göra i Word, skulle varit bättre i PowerPoint. Jag tycker ju det är så kul att jobba med layouts! Förutom på min blogg, denhär layouten gillar jag inte. Men jag är alldeles för dålig för att ändra den till något bättre.


I'm like, help, I need somebody

Nu kom jag precis från läkarn. Nu ork jag inte bry mej ett skit mer i dehär. Får vara hur sjuk det vill men jag åker inte igen till någon jävla läkare på Malmska sjukhus. Jag fick tvinga honom att lägga mej på röntgen. Han tog mej inte på alvar. Jag förstog inte ens vad han sa. Han läste direkt från datorn om alla läkarbesök jag tidigare varit på och vad fel jag haft då, visade bilder på röntgen. Som jag själv inte visste dem? Han ville avvakta och se ett par dagar. Avvakta för vadå? Vafö de? Jag e sjuk NU, och troligen om ett par dagar också. Om det inte är lungan, vad har han för förklaring på att jag är sjuk i sidan då? Det kan vi inte utesluta fören vi sett de jävla röntgen bilderna jag förstår mej bättre på än han!

Som sagt, nu skiter jag i dehär. Jag kanske inbillar mej. Jag kanske bara har väldigt låg smärttröskel och blir sjuk för det minsta lilla. Men om det verkligen skulle vara en pneumothrax, så om inget annat, så kommer det att gå åt helvete när jag åker till Tyskland om en månad med flygplan. Men skit sama. Jag inbillar ju mej bara.


Löspannlugg?

Jennis blogg har hon tipsat om en löspannlugg som säljs på Nelly. Pannluggen är i syntes material och är enkel att sätta på och av. Är dethär något som är en hiss eller diss grej? Jag tycker själv det är en super kul idé! Enkelt och snyggt sätt att göra om sig på, för stunden om man bara så vill. Jag kommer troligtivs beställa efter en. Är osäker på färgen.. Men om det visar sig det inte passar, eller att jag ser för jävlig ut med pannlugg, är det ju enkelt att bara skicka tibax!


Bilden på mej tyder ju endast på att jag skulle se för hemsk ut med en pannlugg.
Men vi får väll se!

So hold on until it's over

Ja, angående i går. Först publicerar jag ett inlägg om att jag är dödstrött efter dubbla arbetsdag. Sen, att jag åker in till stan med gammla vänner och tar det lungt. Vad slutar det med? Jo, allt spårar ur och vi åker till Sverige klockan 03 på natten?! Oj oj vilken lyckad natt/dag! Jag måste verkligen skriva ett långt inlägg om det! .. sen. Jag har sovit nästan noll på två dygn, jobbat mej halvvägs til döds (har det kännst som), och jag har så mycket skolarbeten jag borde göra tills tisdag så jag vet inte hur jag ska hinna. Omtagningsprov x2, presentation, oponentinlämmning, konst&kultur inlämningar x2.. Hur mycket har jag hittills förberätt mej för dessa? Zero.. Men att skriva strunt i bloggen hjälper ju inte. Men konstigt nog lockar bloggar, facebook och Veckans Nu lite mer.
Nu är klockan 00:30, och jag slutade precis jobbet. Jag kan inte sitta längre här för no way jag kommer orka upp till skolan klockan 08 då.. Och jag verkligen måste till 08, för redan efter en vecka har jag fått tillräcklit med frånvaro att jag kanske inte ens får igenom den kursen. Huuh..

Mamma fixade en läkartid till mej redan förra veckan angående lungan, men jag hade inte passlit så imorgon blir det ett besök till sjukhuset istället. Hoppeligen (och troligtvis) hittar de inget annat än inbillningssjuka.

IKEA?

Kom precis hem från igr kväll! Klockan e 19:30, o jag börjar jobbet 20:00 så hinner inte blogga nu! Men här är iaf en del av vad man kommer hem med efter en uttråkad kväll..!

M-m-m-my telephon


Okej, vi sparar sovandes till nån annan gång. Åker in till stan, iaf! Men nykter. Pratade med ett par gammla vänner, jag inte träffat på en tid, som gärna ville ha sällskap så de kommer och plockar upp mej precis när som hellst!


Snark?

Ska vi ta lite enkel matematik här på kvällskvisten då? Med andra ord också en förklaring på varför jag inte gjort en enda uppdatering på hela dagen.


Precis det, jag har jobbat dubbla skifte. Vid McD 09-16, vid Makuuni 17-23:30. Oheay, vilken härlig lördag det blev! Nu är jag som dödstrött.. Eller e jag? Egentligen skulle jag bara vilja åka ut och supa och bara shake shake shake. Men alla mina vänner och bekantar är troligtvis så pass wasted vid dethär laget så ingen vits att försöka komma i kapp dem, alkohol mässigt då. Så kanske jag gör ett försök med att avrundar kvällen här då?

Girls wanna impress, AHA

Jag är arg o sur! Jag har försökt mej på tröstshopping. Via nätet. Blir humöret bättre? Nej, sämre! Allt jag spanat in har tagit slut. Om inte produkten tagit slut har storleken tagit slut. Om inte storleken har tagit slut så har färgen tagit slut. Om produkten inte tagit slut så dröjer det tills slutet av Juli fören de får inn mer. Som om inte det räcker med det så bråkar inloggningen av deras online shopper. Sådär överlag är allt bara usligt. Nåja, nu lärd vi ju oss att nät shopping inte lindrar frustration

Men. Vill jag ha en jumpsuit till? Jag köpte en mariblå jumpsuit från Cardigans i H:fors men är osäker på hur mycket användning det blir av den till sommaren..
Jumpsuit hiss eller diss? Jag tror jag tycker de är snygga. På rätta kroppen.

Mallorca

Oj oj oj, det närmar sig! Igår fick vi närmare info om flyget!
Nu är det nästan bara 2 månader kvar tills vi åker ner till Magaluf!


Hemligt budskap?

Pappa har laggt upp dehär bilderna på kylskåpet. Den ena föreställer mej när jag var lika liten och glad som en hattifnatt. Den andra är för ett par år sen när jag låg på sjukhuset och var mindre glad.

Försöker han ge en vincki vinck om att min munn går mer neråt än uppåt här hemma i huset nu för tiden? Möjligtvis. Iaf kan vi konstatera att jag var sötare förr.
Och ja, tydligen gladare också.


In the Real WorldBåde filmen Skin och The Stoning of Soraya M är grymt sevärda.
Båda filmerna är verklighetsbaserad, därför blir man, än en gång, påmind om hur otroligt hemska vi människor verkligen är..


It's Friday, and it's my Day


Yeah boy shake that ass, oops I mean girl girl girl girl.. Alright, Lose it


Sometimes I feel like I live in Grand Central Station


Jag har huvudvärk! Jag har aldrig huvudvärk. Ett fåtal gånger om året. Dethär är sällsynt..
Jag tror jag tar en dusch och kryper ner i sängen med lite godnatt te och någon bra film. Tur att vi fått en massa nya filmer till jobbet som jag lånat hem, t.ex. Pingvins of Madagascar! Barnfilmer is the shit. 

Could you punch me in the stomach and pull my hair?


Baby I'm a Superstar


Oj vilken överraskning. Imorn såg jag att jag blivit länkkad av DjustD som dagens länk i hennes blogg. Sen nu ikväll så hade jag blivit en av de 10 nominerade i MyzaaN & Luffi's veckans blogg tävling! Vad kul, de gjorde lite min dag..! Så alla ni gullisar där ute, gå o rösta på MyzaaN & Luffi's hemsida så att jag ska bli veckans blogg!

Och missförstå inte dehär, jag är inte en av de alla 14 åringarna som sitter och skriver åt varenda "veckans blogg"-tävlingar bara för att bli länkkad. Jag har anmält mej högst 5 gånger till något sånthär. Så verkligen kul att det råkade ta med mej just den här gången!


Spets

Jag har haft världens fulaste topp liggandes i skåpet säkert i 5 år. En ONLY topp som är spets på ena sidan, och nät på den andra. Ja, ni ser ju själva hur den ser ut. Ni kan ju bara tänka er hur den ser ut på en människo kropp..Men ibland har jag mina ljusa studer. Fick den goda idén att jag bra kan stoppa den hemska toppen under någon annan t-shirt. Blev ju hur bra som hellst, eller hur? Lite vardagsfint med spets. Pluss att det är ju grymt snyggt och modernt med spets nu just, så med andra ord, perfekt!

Save a Horse ride a Cowboy


Idag var jag o red! Första gången på hur länge som hellst. Och det var hur kul som hellst!
Såhär nöjd var jag före lektionen, nu är jag bara trött..


Jakobstads utbud

Efter skolan idag var jag in till stan. Jag vet inte när jag senast var in till stan för att kolla i butiker. Har den förutfattade meningen att nej vi bor i Jakobstad, och i Jakobstad finns absolut inget i klädväg. Ändå kom jag hem med lite mindre pengar..


Skorna är jag ännu inte riktigt säker på om jag ska behålla.. Vad tycker ni?


Lat

Nu har jag jobbat färdigt för i kväll. Förresten orkade jag ju inte ens dra mej iväg till skolan idag fast jag igår skrivit om hur nöjd jag var över att vi började först 12:15. Jaa, så lat är jag. Om man fan inte orkar stiga upp till skolan när man börjar så sent så neeh..
Imoron ska jag till skolan! Då börjar vi först kl 10 o slutar kl 15? Det ska jag väl klara av? Pluss jag e ledig hela ljuva kvällen, enda dagen på hela veckan. Wiho!

Sisters

Idag fyller den yngre versionen av mej. 
Alltså min lilla syster, grattis på 17 års dagen gumman! v

Första bilden är en bild på henne i dagens läge. Andra bilden är jag, för ett par år sen, typ i hennes ålder. Liknar vi varandra? De flesta säger vi är väldigt likt utseendemässigt, men lika ser vi väll endå inte ut? Njä det tycker inte jag iaf. Men olika temperamentsdrag, det har vi, det kan ingen påstå annat om.
Dethär armbandet beställde jag av Heyli till min systers  födelsedag, väldigt uppskattat! Hoppeligen kommer det till flitig användning också!


Likör & Tandkräm

Igår kväll när jag stog och tvättade mina gaddar så dök plötsligt bilden upp av Bunnys vita tänder i mitt huvud. Såna vill jag också ha. Så jag tvättade dem lite längre än normalt. Hon använder sig av Pepsodent White Now, som även jag har avänt nu i flera månader. Mm, hittills har jag inte sett nån skillnad? Men ikväll ska det synnas skillnad! Så jag lät eltandborsten snurra lite längre än normalt. Efter en stund dök istället minnet upp av när jag var 16 år och drack Diesel på Dansgalan. Den gången jag spydde och spydde, och jag spydde blått. Den gången pappa fick hämta mej klockan tolv utanför Neste för jag var så dålig. Jag slutade fort med tandbortsningen och sköljde munnen ordentligt. Det är ju därför jag har lite svårt för tandkräm och Mynthon pastiller i stor mängder, så som överdrivet lång tandborstning. Jag tål inte den jävla mynthon smaken pga den där lilla jävla Diesel flaskan för 3 år sedan! White Now munsköljet köpte jag i Sverige, men har inte provat änn, säkert får jag en Dansgalan flashback av den också..

Höjdare?

Imorgon börjar jag skolan först klockan 12:15! Alltså 12:15, som typ kvart över tolv!! Hur ska jag kunna förklara min glädje? Otroligt roligt. Så även fast jag skulle somna först klockan 05 i natt skulle det inte göra något, jag skulle ju åtminstone fått hela 6h sömn då!
Vardagslyx tror jag det kallas.Fira med en godnatt film? Jaa! Jag började på Two Lovers igr, bara för att jag läst den fått så höga poäng. 47 minuter in i filmen och nej jag orkar inte mer. Så ikväll slänger jag på filmen Skin, som jag även också bara ser för jag läst så bra kritik om den. Nu har jag för förhöga förväntingar (upprepning av för för för) igen. Om det står att filmen är bra MÅSTE den vara bra? Klart! Njä, nu ska jag ta och bilda mej en egen uppfattning om den. Gonatt!


Ironi?

Som sagt, idag är jag ful, men ni skulle sett mej igr! Shit va snygg jag var. Tur när det finns kameror som bevarar såna ögonblick, kolla in dehär så länge tills jag fastnar på kort igen.

Ironi? Vad är det för något? Neh, jag har garanterat Österbottens seriösaste blogg.

Facebook grupp


Va fan e dehär för grupp? Kom och stek era jävla hamburgare själva då! :D Ikväll gör jag det åt er framtill klockan elva igen.. Syns där!

Tisdag

Idag orkade jag söla mej iväg till skolan, skillnad från igår när jag igen sov bort hela dagen.
 
Fast jag fastnar dåligt på bild idag. Tur att jag har söta klasskompisar att lägga upp foton på!


E har lånat A's penna, för att tugga på? Och pojkarna kollar säkerligen på något snusk.


Lunch på, var annors, McDondald's.. Där vi fick(!) 3 extra osthamburgare, hmm..?


Filmsamling?

Ohyeah, kolla in min film samling. Inte konstigt jag kan skriva om dåliga filmer hela tiden?


Eller så var det bara så att jag verkligen var illa tvungen att ta med datorn till jobbet så jag skulle få fixat min presentation jag skulle ha imorgon. Men jag har en super snäll klasskompis som böt så hon tar mitt presentations tillfälle imorgon och jag tar hennes på fredag! Toppen!


Matt Damon?!

Kollar The Informant, en komedi/drama/jagvetintevad med Matt Damon i huvudrollen. Men alltså va, med Matt Damon? Jag har inte sett honom i hela filmen för nej huvudpersonen är absolut inte han. Det måste finnas två Matt Damon. En snygg Matt och en ful Matt. Det kan bara inte vara samma person! Eller så vill jag bara inte tro det.. Men kolla bilderna, var är likheten? Ingenstans :)

Jennifer's Body


Fjantis och jag kollade Jennifer's Body igr. Egentligen ville jag inte kolla den med honom för att han skulle bara sitta och tjata om hur snygg hon är, men ibland e jag snäll. Men jag fattar inte, inte han heller, varför världens snyggaste tjej ställer upp i en B-film där hon förvandlas till en äcklig zombies? Som att hon inte skulle ha sexigare och bättre roller att spela istället för en film vilken b halvsnygg tjej som hellst också kunde gjort?
Nåja, en fröjd för ögat men en dålig film.

Nattvaka

Usch ja, nu sitter jag här än en gång och klockan slog precis 02. Skoldag imorgon från åtta, och jag har lovat mej själv att skärpa till mej till denhär perioden. Hmm ser inte lovande ut. Håller nu just på med presentationen av slutarbetet som jag valt att göra i Word(?!) istället för PowerPoint. Kul att jobba med layouts iaf, så lite motiverande känns det ju. Har presentationen på tisdag men no way jag är färdig tills det.


Ojdå

Haha bra jag.
Först tog det säkert 2 år för mej att lära mej,
mitt nuvarande ex, efternamn.
Nu efter att varit bästa kamrater i tusen år, eller 5, 
så missar jag hans födelsedag! Som var igår!!
Sånt är inte okej
Bacardi Tattoo?

Inatt var jag till Helsingfors på ett disco med ett par vänner. Vi grundade på något konstigt ställe där vi blev uppraggade av några jätte äckliga, håriga, tjocka turker som tog på oss. Vi rusade snabbt därifrån. Vi träffade bloggaren Lina K som hjälpte oss att hitta i Hfors. Jag ångrade mej att jag hade tatuerat in ett Bacardi logo på min axel och berättade åt alla att jag skulle ta bort den. Eeh? Haha, kul att drömma.

 


Jobba igen


Som J skrev igår på Facebook, vem fan vill ut och festa/mysa en lördagskväll när man kan jobba, bli rik som ett troll, OCH ha minst lika kul med världens bästa jobb kompisar?
Så länge ni beställer in dyra coctails och gör bort er, drar jag in nattilläg och söndagstilläg med att smätta ihop mums hamburgare :) Positvit tänkande?


Period byte


Ny period på måndag. Den ser ut att passa mej perfekt, enda dagen vi börjar kl 08 är måndag. Synd att den bara varar i 3 veckor fören det blir praktik!


Film tröstBröllopsfotografen var inte något entligt förvänttat, 6 av 10 karameller.

I Saw IV visste jag ju däremot vad jag kunde förvänta mej, 7 av 10 karameller.

Tack

Haha, jag som tidigare idag skrev inlägg att jag saknade mamma, pappa o syrran för de inte råkade vara hem just då. FY FAN. När jag brukar drömma om att lämna dethär stället, denhär stan, om jag bara skulle kunna pengamässigt, känns det bara som det jobbigast skulle vara att jag har min familj här. Att jag lämnar dem. Hell no, jag har inget i denhär stan jag skulle behöva sakna. Inget. Jag vet att jag skriver sådär bara för att jag e så himmla ledsen just nu. Men det är verkligen sant, jag har inget att stanna kvar här för.  Klart, jag har ett par, fåtal, riktiga, vänner här. Men det är det enda. Och de lämnar inte här för resten av livet de heller, de har sina drömmar och mål. Vad har jag för drömmar och mål? Jag vet inte. Men jag vet att det inte finns här.

Sommar


Under tiden jag suttit och ropat för mej själv efter mat vid köksbordet så hittade jag H&M's senaste collections katalog. Enda jag har i huvudet när jag såg de vackar sommar kläderna är Mallorca. Det där passa perfekt till Mallorca. Det där kommer jag så att använda i Mallorca! Jag bara måste ha det där till Mallorca. Det där klarar jag mej absolut inte utan i Mallorca. Känns så enkelt att bara beställa på postorder. Kommer hem nångång. Betalar nån annan gång.

Sällskap!

Ser jag inte hemskt annorlunda ut utan smink? Men det gör väl alla. 
Men iaf, jag har som så otroligt tråkigt! Var är mami? Var är papi? Var är syrran? Jag behöver sällskap! O framförallt mat. I vanliga fall brukar det fungera utmärkt att sitta ropandes vid köksbordet en stund så kommer en smörgås, en mikro pizza, en bulla, en glassportion eller hemlagad mat flygandes. Nu har jag suttit där sen jag vaknade och inte har jag fått nån mat. 
Hur ska jag klara av att bo själv?


Hunger


Tror den kunnde varit super bra om jag skulle vetat någon bakgrundsfakta från förr om filmens handling, hungerstrejken 1981 när IRA fångar blev fångade i Irland.
7 av 10 karameller


Motionär

Okej har som sakt inte gjort något vettigt idag, förutom att jag gick, in till stan och tog den andra hepati sprutan. Tar e lite sjukt i sidan o bröstet nu igen? I lungan. Jaa så förbannat. Men om ett par dagar blir de bra igen? Ingen vits att åka till sjukhuset på måndag om jag blir sjuk direkt efter ansträngning och de närmaste dagarna efter. De tar mej aldrig på alvar när jag inte längre har ont då.


McDonald's

Jag håller på att bli knäpp på stället! Haha, på fritiden sitter jag o skriver slutarbetet om det och resten av min lediga tid jobbar jag där! Idag är mina planer att vänta på att få åka till jobbet, har close 22-05:30, så egentligen kan jag inte göra något vettigt på hela kvällen, känns aningen surt.. Likadant imorgon också, woho vilken helg! Money :)


The Rise of Evil

Oj vi kolla i en suveränt intressant (så kan man inte säga) film idag på fysik! Hitler - the Rise of Evil. För er dummisar så kan jag faktist avslöja så mycket som att den handlade om Hitler, faktist. Om hans uppväxt, hans väg upp till toppen av det onda? Vi hann inte kolla färdigt part 2 av filmen så jag ska skutta iväg imorgon och hyra hem den! Hittills tycker jag att den är jätte mycket bättre (så kan man inte säga) än förväntat!

Fluffi

Nu had jag som vanligt planerat att skriva ett jätte motiverat inlägg med som alltid jätte snygga bilder av mej. Inlägget skulle handla om att jag har lämnat vårt kök och flyttat tillbaks till sängen med min dator istället.

Men njä det spårade ur igen, när jag såg i cammen hur snyggt hår jag har skapat efter 7 timmar i hästsvans på McD. Så vi kan ju berätta om det. Så det hemliga tipset för det ultimata fluffet, kör på en hästsvans tillsammans med flottig luft i en halvdag så då, då har du det också! Dra bort gummisnudden, kamma inte, rör inte, spraya bara. Pojkar gillar sånt. Lika mycket som vita läppar 

Syskon-, och Djursex?

Idag när jag åkte hem från skolan var det hela 8 minus grader så CD spelarn hade gett upp. Räddaren i nöden är ju ofc radio x3m. Som alltid har de vilda diskussioner om, oftast, onödiga saker. Men idag råkade ämnet vara syskonsex. Två vuxna fulltmedvetna och normala syskon i Sverige hade haft sex med varandra. Tydligen är ju detta något som inte alls är acceptabelt så domstolen har gett dem 1 års fängelse var för deras raitan taitan. Okej, väldigt väldigt väldigt fel. Men fängelse? Va fan? Som sakt, jag tycker det är vääääldans fel att knulla sitt syskon, och tycker att det psykiska i människan borde lägga stopp för det, men okej båda visste vad sex innebär och de valde ändå att göra det, även fast de var syskon. Men fängelse?! Jag förstår inte, båda ville och båda förstog innebörden av vad de gör. Ingen tvingade den andra. Våldtäkter, som jag anser är ett tusen gånger värre "brott" än att bänga sitt syskon, får väl inte ens så hårda straff nu för tiden?

Sen en sak som gör att jag ännu mindre fattar det där att hamna i fängelse för något sådant, är att djursex är lagligt i Sverige. Knulla din syster som är helt med på det och switch så hamnar du i häktet, men knulla din hund som inte alls fattar vad du håller på med, så är helt okej. Nej herregud, vem hör inte att det låter fel? Hur fan kan det vara tillåtet enligt lag att knulla ett DJUR men inte tillsammans med en annan MÄNNISKA som är med på det?! Nej snälla hjälp mej förstå meningen med detta?
Turligen nog är det förbjudet i Finland att knulla dina syskon eller ditt zoo. 

Good Night Tea

Nu ska jag försöka hitta lite sömn åt mej, så det inte än en gång går som det gick i morn (lämnar sussande i den varma sköna sängen tills klockan är halv tolv och skoldagen över..) Nu just och oftast brukar jag dricka en kopp väldigt god örte te direkt fören jag kryper ner i sängen för att hitta in drömmarnas land lite snabbare.
 

I min hjärna bor en liten man

Som jag skrivit tidigare, så ääälskade jag Björn Rosenström i högstadiet. M och jag firade t.o.m en av våra skolavslutningar i Fagerö på Björns konsert (jag bara måste ladda upp några gammla bilder därifrån hit senare)! Så som det äkta fanet jag är har jag ju klart hans autograf och en band tröja, höhö. 
När jag var i Sverige så spelade han faktist i Bollnäs, ett par km bara från där jag bodde. Dit hade vi haft lite små funderingar på att åka och kolla in honom. Men det var tydligen lönehelg för hela svenska folket så vi var ute på krogen istället. Men om jag skulle få chansen att se honom igen skulle jag absolut ta den!
Hur glad blev jag inte när jag såg på Facebook (ofc) att Björn kommer möjligtvis till Klacken, Purmo, i sommar?! WOHO! Har hört att de försökt fixat honom något tidigare år till Pedersöre för en spelning men har ju tydligen inte blivit av. Men nu verkar det vara lite seriösare! Hur kul som hellst om det verkligen blir av!

Jag vet det är löjligt att en snart 19 år fyllda vuxen mogen kvinna lyssnar på någon som Björn Rosenström. Speciellt att jag fortfarande kan precis varenda låttext till honom är ju lite patetiskt. Men endå, han ÄR kung och legendarisk ;) I LoVe YoU BjÖrNe HiHiHi


LeffaRalli

Nu just har vi LeffaRalli på Makuuni, alla filmer till halva priset. Jag hade förväntat mej otroliga mängder folkströmmar bestående av familjer med små skrikande monster, men icke. Men jag klagar inte!

Mamma jag är fääädig!


Jippi nu är jag klar med lärdomsprovet!
Jippi vad kul att klockan är mitt i natten! Jippi vad kul att jag hinner sova 3 timmar fören jag ska upp till skolan för att skriva prov! Jippi vad bra att jag hunnit läsa så mycket på provet! Jippi vad bra att jag iaf har varit så mycket närvarande under lektionerna så jag vet vad provet inte kommer handla om! YES!

Jag älskar att klaga


Studiemotivation?

En Makuuni godispåse fyllde med lite för mycket Geisha och Päätkis ger nog den bästa studie motivationen, överlägset. Sen lite dunka dunka i ören och lite Facebook på sidan om gör att det går jätte bra! Eller så icke..

 

 


Gaga!

Garanterat världens bästa och coolaste musikvideo.


Slow down, please

Sandra råkade ha ett par gammla bilder från när vi gick på ettan i Handels. Haha ojoj vad vi har ändra, o tänk så fort allt har gått! 3 år har bara flugit förbi, snart står vi, hoppeligen, allihopa uppe på scen och tar emot vår merkonom examen. Otroligt, eller egentligen bara sorligt! Can time slow down..?
Boll boll


Idag känner jag mej ganska tom, kanske det finns orsaker. Men iaf är jag väldans trött, lämnade vid J's igår efter close till halv fyra på natten så jag hann väll kanske sova 1½ timme i natt? När hon en gång satte igång Ice Age var det svårt att slita sig.. Så därav varför jag ser så stirrig ut. Jag har så jätte mycket att göra men gör så lite, så nu kan jag inte sitta här längre. Men kolla in min mega bauta boll ring så länge tills det blir en ny uppdatering.

Sverige?
This is my Life

Nu just är jag väldigt inne i Edward Maya's låt Stereo Love, som troligen många många andra har fastnat för också. Så därför ska jag passa på att rekomendera, till er som gillade hans Stereo Love låt, så kommer ni garanterat gilla hans låt This is my Life som är väldigt lik S L men minst lika bra!


Hääkuvaaja


Tur då man jobbar på en videouthyrningsfilma, aldrig problem med att hitta någon film att kolla. Svårast bara vilken man ska välja. Ikväll kör jag på Bröllopsfotografen!

Överraskningsfest / Lustparty


Stulen bild av I. Fundersam över varför jag sitter som en karl?

Angående vad vi gjorde igr som var så "hemligt" var att vi hade en överraskningsfest för J som fyllde 19 och för P som fyllde 18! Vi var vid J&S's lägenhet i stan där de hade ordnat med pizza, bål och lustparty. De hämtade födelsedagsbarnen och ledde in dem med ögonbinldar på. Kul att överraska dem! Lustpartyt höll väll på i någon timme (och oj vad tjejerna shoppade!), sen åt vi, drack vi och tillsist sökte vi oss in till stan för krogen. Eftersom vi alla börjat redan klockan 18 med drickandet var väll alla aningen små wasted väl inne på Melody. Haha, men fan vilken lyckad kväll! Sen att jag själv avsluta kvällen lite dåligt är ju bara mitt eget fel. Men super skoj överlag, har en massa filmer på videokameran från kvällen, en del kommer möjligtivs upp, och tjejorna tog en massa snygga foton jag säkert stjäl och lägger upp här sen också! 
Som jag sakt tidigare, tur när jag har chansen att känna världens bästa tjejer! 


Sabina

Sabina o jag har haft jätte stressigt på jobbet idag, så jag har själv belönat mej med en pizza och Sabina med en karamellpåse! Socker höga Sabina tatuerade mej i nacken med ett Makuuni stämpel och vi skrev våra namn i snön.Sabina gästbloggar genom 10 livetsfrågor jag ställt henne:
1. När tuggade du ett tuggummi senaste? - igår
2. Vad ser man utanför ditt fönster? - en snötopp
3. Första du tänker när du vaknar?
- eeeh 5 minuter till!
4. Vem är farligast i din familj?
- min bror
5. Gröna eller röda äpplen?
- gröna
6. Hur svara du i telefon?
- hallååååhå
7. Var bor du när du blir stor?
- ii.. ii.. fnitter.. Stockholm!
8. Kan du byta olja på bilen?
- *tänker* säkert
9. Vad har du närmast dej som är rött? - mumin limsa och din telefon
10. På en skala mellan 1 till 10 hur cool är Jessica? - måst ja svara ärligt eller falskt? 10½!


Jason Derulo


Trött?


Haha, om jag inte skulle ha så få besökare som jag har så skulle jag aldrig lägga upp såna här bilder av mej själv för omvärldens beskådan. Haha, kan man se nå dummare ut? Har hon vunnit på lotto? Är hon mentalt störd? Är hon full? What's up with the big smile? 
Nåja, själva bilderna föreställer då mej (förvånansvärt nog) som hittade min tandställning (inte vet jag vad man kan inbilla sig till att det ser ut som MEN det är en tandställning) under sängen (jaa under sängen, ska ta en bild och visa hur mycket saker som finns där) .. Tydligen blev jag pepsodentsmile-glad och måste ju tydligen blogga om det och absolut visa en bild av mej själv med tandställningen i munnen, bild 2. Gulligt? Nej. Intressant? Ohja. Nödvändigt? Ohja. Bästa jag skuttar iväg till sängen nu fören jag kommer på något ännu dummare att skriva om.. Natti natti!

FashionboxJag är fortfarande, som många andra, på jakt efter snygga bikinis till sommaren. Ända kraven jag själv har är att priset ska ligga under 100€ och den måste va snügg. Hittills har ju dehär varit en väldigt svår kombination att hitta.. Men fick tips av J, som hade samma problem, om Fashionbox! Alla bikinis e under 300 kronor, och utseendet på de flersta var väl väldans okej för det priset!
Nångång, orkar jag möjligtvis klicka hem nån av dem..


Pizza kalas

För två veckor sen hade vi ju våffel kalas, idag satsade vi på pizza kalas! Lika lyckat!
Tur när man inte behöver en foto kamera när det finns bilder av oss på google.And the biggest loser, me myself and I, Pizza King Pessi!


Planer


Ego

Jag smygstartar i att klä mej i ljusa färger .. Gissa vad jag ska göra nu? Jobba


Uuuh I'm so ego,  lägger upp tjugotusen bilder på mej själv 24/7

Deadline


Alltså jag är så rädd över att jag inte kommer klara 3an av Handels så mycket som jag är borta! Idag vaknade jag halv 12, alltså med andra ord precis när vi slutat. Bra Jessica bra. Jag gör verkligen inte det med flit..! Nåja, jag kompenserar de med att lägga all min tid på slutarbetet fören jag åker till jobbet. Går bra när jag en gång kommit igång, nu just är jag inne på McD's 'smyg' marknadsföring åt barn. Men deadlinen är om en vecka, jag vet inte hur jag ska hinna..

Sömn?

Hmm, klockan är 00:17 och jag slutade precis jobbet.
Nu är frågan vad jag skall göra ända tills jag blir trött och somnar?Alternativ 1. Simma/drunkna i alla McDonalds böcker jag måste läst ut till i helg?
Alternativ 2. Flytta penkkis filmerna från videokameran som borde gjorts för 3 veckor sen?
Alternativ 3. Äta för mycket godis och kolla en bra komedi?
Alternativ 4. Beundra mej själv i webcammen?

No I am not on FUCKING FacebookSånt kom jag hem med från Helsingfors!

Pitbull resan

Nu passar jag på att skriva om själva resan till Helsingfors! Logiskt nog eftersom jag hållit i kameran så har det blivit flest bildr av J!

Vi stack iväg klockan 09 på torsdags morgonen, J och jag. Tågresan gick bra, fjanten sovde hela vägen och jag lyssnade på musik. Sen när hon vaknat till liv var det ända vi pratade om mat, var vi skulle äta och vilken sorters mat vi skulle ta. Väl framme vid tågstationen i Helsingfors hittade vi snabbt ner till Kamppen för just det, mat. Vi landade på Scan burger och åt lite mums mums. Egentligen väldigt B. Sen mätta och belåtna sökte vi oss iväg till hotellet vårt, Sokos Pressidentti. In checkningen gick bra, fick hotell rummet rabatterade pga av att jag had S-kortet till 30€ per natt, fast det egentligen kostar de närmare 115€ per natt. Hade rummet på högsta våningen och utsikt över innergården. Fint, fräscht, mysigt och bäst av allt baaadkar! Jag tog en powernap så länge J badade. Tv hade vi i hotell rummet där de på en kanal hade Ice Age 3 att snurra på hela hela hela tiden. När filmen tog slut började den på nytt. Haha, gissa vilken kanal vi hade på hela tiden? Under tiden vi kollade Ice Age började vi korka lite samtidigt vi ställde oss för konserten. Efter den toppen Pitbull keikkan köade vi först 1h på att få jackorna, men sedan gav upp och stack iväg ett varv via McDonalds, och sen tillbaka till the Circus för upplockningen av jackorna.

Jag glömde skriva att J hamnade i en bitch fight för att få Pitbulls svett handduk ;)


På fredagen steg vi upp 20 före 10 så vi skulle hinna med den lyxiga frukosten! MUMS, den frukosten klår inget. Det du inte hittar där hittar du ingen annanstans på ett frukost bord! Mätta o belåtna gick vi än en gång upp till rummet för lite powernap. Sovde allt för länge så vi var vid Kamppen till klockan halv 2 först. Shoppade shoppade och shoppade. 257.60 € senare var vi tillbaka på hotell rummet, klockan 20:00. Min tur att hoppa i badet så länge J provade alla sin kläder. Ställde oss för en kväll i Helsingfors nattliv medans vi drack och kollade Ice Age, igen. Stack in till stan först till 00, shit vad sent! Vi ville till Onnella för att J hade varit där sist hon var till Helsingfors, men vi hittade inte det (konstigt att vi aldrig hittade det när hela Onnela kedjan brytits och nu bytt namn till något helt annat..). Efter en halv timmes snurrande runt Kamppen hittade vi "Onnela" som hade förbannat lång kö som rörde sig förbannat långsamt framåt. Vart eftersom vi köat kom vi fram till att dehär inte alls var Onnela utan ett helt nytt ställe som hade sin första öppningsdag idag! Väl framme vid porten plockar vi snällt fram våra IDn och visar åt portvakten. Sori tytöt, 20 vuotta ikäraja. Seriöst? Riktigt på riktigt? Hade vi förfrysit sönder oss för att köa, oskojat, 45 minuter för dehär? Ni måste skoja! Klockan var halv två och jag hade bara lust att springa hem gråtandes. Men J ville inte ge upp. Vi tog första bästa taxin till Fever, en b-clubb på andra sidan Kamppen. Det fick duga. Där kom vi iaf in, där fanns det folk, bra musik, och bäst av allt och det vi då just behövde som mest, alkohol. Vi drack snabbt ett par shottar, pratade mest och dansade lite! Vid valomärkki sökte vi oss hem och somnade skönt i våra lyx sängar.


På söndag steg vi upp 10 minuter över 9, tåget gick 10:06(!). Så vi fick aningen bråttom att hinna packa ihop allt, avnjuta vår  lyxiga frukost, checka ut och även hitta till tågstationen. Så med andra ord, vi slängde fort ner allt i kappsäcken och väskorna, rullade ner oss till tredje våningen för en snabb lunsch, checkade ut i farten tog första bästa taxi utanför hotellet, åkte de få 100 metrarna till tågstationen och det hela slutade med att vi hade en 15 minuters marginal fören tåget skullr tuffa iväg! Snarkade oss igenom tågresan och väl hemma stog S & F på tågstationen och väntade in oss.

Dyr men fan så bra resa som kan sammanfattas med orden; PITBULL och SHOPPING, men de tre nästan mest använda och viktigaste orden har väl varit MAT, SOVA och ICE AGE 3, och vårt motto; Lier Lier Burn on Fire!


Like Donald Duck

Ibland är jag så otroligt grälsjuk! Precis som Kalle Anka, gör stor sak av ingenting!

Pitbull @ the Circus club Helsinki

Nu hinner jag skriva om själva konseren, resan skriver jag om i ett senare inlägg.

The Circus där Pitbull spelade på var en ny byggd nice krog precis mitt i stan vid Kamppen och brevid vårt hotell Presidentti, så egentligen, riktigt peeerfect. Dörrarna öppnade kl 19:00 och warm up började 20:00, så vi ställde oss i kön till klockan halv åtta. Kön gick snabbt och när vi väl kom in gick vi och tog varsin shott och en drink. Efter uppdrunckna drycker gick vi runt och kollade stället lite och sen rörde vi oss bort till publiken. Dj:n spelade för fullt och shit vad han var bra. Fick så otroligt bra igång publiken. Till och med för bra, alla var dödströtta tills Pitbull började spela så de absolut sista krafterna gick till honom. Förbandet var också bra, ingen aning om vem det var, men vi i publiken var nöjda med vad som hellst när vi visste Pitbull skulle dyka upp strax efter dem. Vi trängde oss vart efter längre och längre fram i publiken. Alltför många bitchar/fjortisar/idioter iväg för att slippa ännu längre fram än var vi var. Vi slutade på 3-4 raden längst fram, och där var vi nöjda!

När äntligen Pitbulls band (jaa, faktist var han inte själv på scenen med en massa playback ljud som jag trott, utan han hade verkligen trummisar och gitarrister!) hade ställt sig färdiga och de körde igång med Rebelutions första album spår Triumph så oj jaa.. Vilken feelis! Han spelade alla låtar från albumet och mycket mer! Han drog äldre låtar som Fuego och Shake it, och han drog alla de nya singlarna också! Kul att han även drog alla låtar han gjort ilag med andra artister även fast inte de var på plats! Showen var otrolig. Han spelade inte länge, typ högst faktist bara 45 minuter? När han väl gick ut från scen var det uppenbart han skulle komma in igen. Något fattades. Han spelade aldrig Hotell Room Service, klart inte han lämnar bort den låten på en keikka! Och klart inte, han kom igen in på scen efter att vi fick ropat in honom och drog den låten som sista. Uuuh vad jag älska det, njöt så till 100%, och inte bara då, hela konserten igen. Nu har vi sett Pitbull LIVE.
Act a Fool

Nu sitter jag på jobbet och är förbannad över alla jävla kunder som inte förstår vad "returneringarna inlämnas före kl 19" betyder! Ni behöver inte ens tro ni får något vänligt bemötande om ni kommer in med er jävla film efter klockan 7! Inte behöver ni heller tro ni får ett vänligt bemötande av att köpa en halv kilos godis påse på en måndag heller. Överlag behöver ingen kund förvänta sig ett snällt bemötand av mej, jag hatar ju egentligen kundbetjäning 7 av 10 gånger.

Nu när jag är inne på dehär negativa spåret tänker jag forsätta. Jag har ju mest bara skrivit här om bra filmer jag sett. Kanske jag kan rekomendera några värdelösa filmer, enligt mitt tycke.101 Naista
- B-komedi
Management -
Varför lag jag ens tid på att se den?
Boot Camp
- SÅ världelös var den väl endå inte, helt okej, men mot det sämre hållet.
Bitch Slap
- Nåja, om man är en kille full med testosteron så gillar man den säkert!
Death Roll
- H-a-h-a .. Skulle den vara skräck?
L.A. Gigolo
- Kanske jag bara hade för höga förväntningar på den?

Vår


Idag är det vårfeelis! Jessica har skolkat hela dagen, igen.. Och nu blir det jobbet!

Die Motherfucker Die!

 
Tack datorn för att du vet precis hur man muntar upp någons humör.....

Räcker ju inte med att bara min söta dator strejkar. Facebook förgyller även han min dag. Chewbacca? Tack..


Tonight I’m gonna find a way to make it without you

Jo vi har kommit hem levandes, överlyckliga och lite, jätte mycke, fattigare från H:fors. Jag mår bra fysiskt, lungan har jag inte alls haft ont i konstigt nog efter hur jävla ont jag hade i den i tisdags (hoppeligen har kroppen själv fixat det). Men psykist är humöret inte på topp, så jag ska försöka blogga mer när jag känner mej bättre..

En parentes här på tal om att vara nere. Jag gillar inte Alicia Keys alls överhuvudtaget, men hennes nya låt Try Sleeping with a broken heart är underbar. Texten, musiken, allting. Så fiiiin, snuff.

Have you ever tried sleeping
with a broken heart?
Well you can try sleeping
in my bed . .


Kamera


Idag kom kameran min! Perfekt inför imorgon! Rosaaaaa


The Circus
Nice eller hur? Krogen Pitbull spelar på imorgon!


Jobba

Idag har jag sovit lääänge, så jag mår aningen bättre nu!
Och när man mår för stunden bra åker man o jobba! Right?

Alla har ju kollat Google Street View. Även jag. Och var står min vackra pärla till bil? Inte hemma på gården. Inte utan för krogen. Inte vid Makuuni. Nej, de ända rätta. I'm Lovin' It


Går det bra nu?

Blir ett lite längre inlägg nu.
Egentligen väldigt ointressant för er, men jag skriver det för mej.

Angående pneuomthoraxen jag skrev om igår. Känner mer av den idag, hela tiden nästan, men det är lite från och till. Känner tryck i sidan, i bröstet och i ryggen, smärtan växlar ställen lite nu som då. Bubblat har det inte gjort tidigare idag, men nu just gör det de. "Bubblar i bröstet", låter så otroligt töntig och konstigt. Men det gör verkligen det, det bubblar, det hörs och känns. Och pga jag tidigare haft det vet jag vad det är, luft som läcker ur lungan. Kan säga jag är 70 % säker på jag har en lung kollaps på gång i vänstra lungan. Pinsamt att jag skrivit så mycket om det om jag inte skulle ha det, men jag känner igen de flesta symtomen.

Jag vet inte vad jag ska göra. Om den kommer bli såhär snabbt sjukare och sämre vet jag inte hur jag ska våga åka till H:fors på torsdag. Jag vet jag egentligen borde åkt till läkaren idag så skulle de fått dränerat bort luften i den så skulle jag säkert sluppit hem från sjukhuset redan till helgen. Jag var redan igår väldigt säker på att det fanns en risk det gått hål på lungan igen. Men jag försöker inbilla bort mej det. Men jag vill verkligen inte missa Pitbull! Och jag vet hur farligt det är de jag håller på med, skita i att min ena lunga håller på att tömmas på luft och åker ner till Helsingfors för att anstränga mej själv och min kropp med alkohol och fest. Men fy fan vad ångest jag har.

Sjukskriva mej till i morgon skulle jag även måste göra. Men om jag sjukskriver mej måste jag gå till en läkare. Om jag går till en läkare stoppar de in mej på sjukhuset. 

Ju längre jag väntar ju större risk att ingrepp kommer bli mer än bara en dränering det säkert skulle räckt med igr eller idag. Lungan kommer åtminstone inte kunna falla ner helt i bottnet på mej som sist, pga att den är uppsydd nu. Men något annat än dränering vet jag inte vad de skulle göra. Lungan är som sakt redan upp sydd och hålls på sin plats så vad annat skulle de vara de skulle behöva göra en full operation för?

Jag har verkligen ångest. Jag tar en konsert, en resa, en fest framför min hälsa. Min hälsa. Min lunga. Vill jag ha bort operart den helt pga av att jag håller på att förstöra den själv? Nej så brutalt är det ju ändå inte. Senast det gick hål på lungan blev jag opererad först 4-5 månader efter händelsen. Men nu vet jag ju kännslan. Nu känner jag igen den. Men denhär gången har allt gått fortare. Efter penkkis kvällen var det första gången jag kännd av stick i lungan. Alltså inte ens 2 veckor sedan. Efter att jag sovd max 1h på sten golv. Räckte det till för en ny lungkollaps? Kanske?

J frågade idag när jag berättade att det kan hända jag håller på att bli sjuk att hon måste vara bäredd på att det kan bli ett akut besök till Hfors sjukhus på torsdag/fredag, om jag inte är orolig? Nej. Men nu är jag, o mera orolig blir jag ju ondare det gör.

Igen angående operationerna så är inte en pneumothorax operation något stort ingrepp. En titthåls operation av de ska bara ta typ runt 20minuter, så ingen stor sak. Men "min" operation tog 2h pga att jag vet inte egentligen?

Som sakt jag kanske inbillar mej allting bara? Oroar upp mej ju mer jag läser om det på internet. Inbillar mej att jag är sjuk fast jag egentligen inte är? Kanske jag har en sällsynt sjukdom i stortån också bara jag tror och googlar om det tillräckligt mycket?
Men förklara då, sig mej, varför bubblar det i bröstet igen som vid förra kollapsen? Det har aldrig gjort det i hela mitt liv förutom då. Aldrig före den operationen och aldrig efter den. Hitta en annan orsak till varför det gör det, så slutar jag oroa mej.

Slutarbete

Min dataskärm e full med en massa tråkigt slutarbets material!
Hållit på med det halva dagen och jag kommer verkligen inte frammåt! Nej suck.

Men egentligen brukar min skärm se ut såhär!
Heta random halv nakna män gillar jag bättre än slutarbeten.


Björn Rosenström

Min stora, och ända, idol när jag var 14 år var ju kungen Björn Rosenström. Jag var väldigt fachinerad av hans musik och speciellt låttexter. En dag här nyligen när jag lyssnade på hans gammla låtar slog det mej,  bara jag skulle ha en godkännd sångröst och ett grymt band skulle jag klart göra en massa covers på Björns låtar. Iaf skulle ju vara hur kul som hellst, varför har ingen annan tänkt den tanken tidigare?! Ett stor pluss för mej skulle ju vara att jag redan kan all text utan till så de skulle inte vara något problem. 
Jag skulle göra succe, det är jag säker på. Eller?

Njä, kanske bäst jag bara håller mej till att lyssna på dålig musik istället för att göra den.


Pneumothorax

Jag tror jag fått en spontan pneumothorax, igen. Precis 2 år sedan det hände. Och då gjorde de en full operation och sydde upp lungan i lungväggen, inte bara dränerade. Så pga det tror jag inte risken är så stor att den skulle spruckit igen, men risken finns förståss eftersom det hänt redan en gång. Men hoppeligen, och troligen, inbillar jag mej bara! Säkert är det inget att oroa sig för. Även fast jag har en början på de tecken det var senaste.

Men hur som haver behöver jag väl gå och kolla upp det till läkaren iaf. Men jag tänker verkligen inte gå förens nästa vecka, även fast mamma skulle dra mej i hårt hela vägen dit eller jag skulle få hemsk andnöd! Aldrig i livet jag tänker missa Pitbull jag betalat dyra biljetter för. Pluss om jag fått pneuomothorax är den inte akut nu just. Och även fast den skulle vara det skulle de troligen inte upptäcka den på Jakobstads sjukhus direkt, som de inte heller gjorde sist. Fördomar.


Men som sakt, jag inbillar mej säkert bara, så troligen inget att oroa sig för!
Tror jag.


AntiChrist

Jag började kolla denna film i förrgår, AntiChrist. En "skräckfilm", men absolut sjukast jag sett på länge. Jag fattar inte filmens mening, jag tycker den är så otroligt omotiverad och utan budskap, och jag blir så irriterad på de otroligt idiotiska människorna i filmen. Vet inte ens om jag vill se slutet, den är bara sjuk. Har haft filmen i huvudet hela gårdagen och idag. Nej fy, sånahär sjuka filmer tycker jag är tusen gånger värre att se än vilken blodfylld och hemskt skräcfilm som hellst.

Jordnötssmör

Jessica provar jordnötssmör första gången ever.
Alla tjockisar i America äter ju dethär, klart det är gott?

Slutsats; Never again, fy fän vad äckligt. 


Sokos Hotel Presidentti

Hotellet vi ska bo i Helsingfors torsdag-lördag. Ser det inte mysigt ut?

En stor grå betongbyggnad? Klart det ser mysigt ut! ..


Pengakåt


Såhär fräsch och pigg är jag klockan 06 på morgonen efter dubbla arbetsskifte. Pengakåt

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar