Oh no ..


Okej, när såna bilder som bild nr 2 börjar tas så är det ett tydligt tecken
på att någon behöver gå och sova.. Synd att jag blev så snål och åt av de äckliga gammla snacksen, nu kommer jag inte få sömn fören om 3 timmar.. Men fösöka kan jag ju! Så puss gonatt bloggen, hörs ju som alltid imorgon!
 * HiHi FnItTeR HiHi <3<3<3 *


Justin Bieber

Jag fattar verkligen inte denhär Justin Bieber hysterin?
Visst han är duktig, söt och 16 år. Men kom igen, han är inte den enda 16 åringen som klarar av att sjunga med en tjej röst till en låt som precis vem som hellst kan nynna till efter första lyssningen.. Visst du e duktigt sötnos, men duktig är du inte.
Och absolut inte så intressant så en hel svensk blogg om endast honom kan hamna på mest besökta på blogg.se?

Vad tycker ni? Är Justin Bieber överskattad eller är han verkligen ett stjärnskott?


Cloudy with a chanche of MeatBalls!

Igår såg D och jag på seriöst världens bästa film. Nej, jag skojar inte, den var verkligen världens b-ä-s-t-a f-i-l-m! Iaf i min lilla värld och hjärna. Länge sedan jag, vi, skratta så mycket till en film som den. Haha, underbart bra! Så pass bra att jag tror jag kör den ett varv till ikväll. Imorgon kommer den till jobbet på videouthyrningsfilman, så spring iväg dit alla mina söta bloggläsare och hyr hem den. Det är för tillfället mitt bästa tips för ett gott skratt. Själv ska jag skutta iväg dit för att hyra Prinsessan och Grodan som också kommer imorgon! Svårt att inte älska animerat och ritat!


Vår bådas favorit i filmen blev helt klart apan Steve!


Blindstyren?

Tror ni seriöst den till höger är 12 år gammal?!
Det är ju den jag säljer åt er varannan kväll!
Så över hälften av er som hann rösta hade fel!
Den högra är nygjord, den VÄNSTRA är desstu mindre färsk.
Ett tydligt bevis på att vi på McDonalds kan sluta slänga gammal mat? ;)


Den vänstra..

Magaluf


Nedräckning..!


Alors on Danse

Jag har en konstig kännsla av att denhär kommer spelas 24/7 nere på Magaluf.
Och en ännu starkare kännsla av att jag kommer dansa till den typ 10/7?


Jessicas Dag


Första värsen gick bra, men sen kom tårarna.
Ja, jag vet, det var verkligen världens bästa klass


Gissa burgaren!

Hittade en artikel via Facebook från 2008, där en kvinnlig forskare hade sparat en McDonald's hamburgare sedan år 1996. Alltså med andra ord i 12 år! Den ena hamburgaren på bilden är färsk, den andra 12 år, kan ni gissa vilken som är den äldre?


Garderobs tjej

Oj oj, verkligen fullt upp denhär veckan med skolan, avslutning, födelsedag, en massa fester och förståss det nya jobbet jag fick pröva på igår. Som inte alls ändå var så simpelt enkelt som jag trodde. Ett par jackor väger fort väldigt mycket för en liten blond tös. Men gissa om jag trivdes! Och gissa hur förvånade alla vänner och bekanta blev av att se mej sitta där i garderoben. Och hoppeligen och med lite tur står jag där flera gånger.


Jobbet resulterade i 4 lösnaglar mindre


Jump off that Sofa, Lets get, get Off!

Plötsligt i fyllan blev jag erbjuden ett hjälpa-till-skifte på stadens nattklubb Melody i garderoben. Och tydligen var det inte bara fylleprat. Och visst, 3 dagars fylla kanske inte behöver sällskap av en fjärde dag. Klart jag tackar ja, jag är väldit öppen för nya uppgifter och utmaningar! Haha, vem kunde tro att alkohol kan fixa jobb?

TREDJE dagen i rad utgång!

Eftersom att jag för en tid sedan hade en bild som tydligen visade allt för mycket hud enligt ett flertal killar ("Jessica, vad är dethär för tissi-bild?!") så har jag fint censurerat min lilla urrigning på denhär bilden. Och visst, jag ser lite halvt dåsig ut pga. alla cider och mojitos jag redan började på med klockan 17. Men va fan, hur många gånger i livet fyller jag 19 och får en yrkes utbildning dagen efter? Och idag firar vi bara för att resten av yrkes eleverna firar..


Avslutning

Så beskriver vi, för tillfället, kvällen med en FB-grupp


Die Atzen Frauenartz & Manny Marc t-shirt


The Last Day

Härlig går dag!! Varit med, vår del, av klassen precis hela dagen. Jag älskar dem! Jag berättar om gårdagen senare.

Men ikväll går jag ut min skola. Ikväll har 3 års slit blivit färdigt. Ikväll har jag papper på att Jessica Edström är en duktig Retail Merkonom. Kan ju tros att jag är nervös. Flera missöden kan inträffa. Jag setter mej på en choklad. En mås skiter i mitt hår. Jag välter ett saftglas över mej. Och de klassiska förståss, jag faller när jag ska upp på scen, jag tappar mössan, jag är omedveten om att klänningskanten fastnat innanför trosorna eller att jag har toapapper under skon. Men konstigt nog oroar jag inte mej för något av de sakerna. Det jag är mest rädd för är att jag kommer stå och stor tjuta uppe på scenen. Jag måste hålla mej jag måste hålla mej jag måste hålla mej! Vem jävlar gråter på sin examensdag? Men jag vill inte! Jag vill inte gå ut, jag vill sitta i skolbänken med alla de crazy people som sitter där med mej. Visst, vi alla bor högst 50 km från varandra, vi kan träffas. Men det kommer aldrig bli samma. Nåja, sista dagen ..


Ett födelsedagsbarn igår kväll


Vad är det?

Tänk er, en helt vanlig dag i Berlin på Alexander Platzens metro station. 
En hungrig Emilia, en Jenni som spanar killar, Netti och jag är välförberädd på ett kort och Tallbarret är på gång med något fuffens. Men vad är det på gång i bakgrunden?

Henne känner vi väl inte? Hoppas inte.


Shout it from the Roof Top

Jaa men vad tjatig jag är med dessa alla låtar jag lägger här.
Men verkligen, denhär går på repeat.


It's my BirthdayJaa ni ser ju redan på bilderna, det går utför.
Vem är överhuvudtaget sådär lycklig? Ingen. Någon håller på att tappa förståndet.
(Vänta bara hur jag kommer se ut när jag verkligen är 30!)


It's your Life, you never know, it could be Great!

Okej, om någon inte förstog det redan från förra inlägget så fyller jag år idag! Hela 19 år.. Ni skulle bara veta hur mycket nytt det hunnit hända under ett år! Jag borde försöka visa det i bilder här i bloggen. Eller åtminstone göra en lång lista på allt.

Nu vill jag verkligen inte bli ädre. Verkligen inte. Men sörja över det ska jag väl inte, jag ska verkligen leva ut det. Göra precis vad jag vill, precis de allt jag inte kan när jag gått över 30 års sträcket. Bara en början på det är ju absolut min utbildning i Spanien. Jag vill se världen. Jag vill resa. Jag vill bila genom hela Amerika. Jag vill jobba. Jag vill bli världsvan. Jag vill se saker. Jag vill synnas.

Jag hörde Gwen Stefani sjunga ur högtalarna på jobbet 'your'e still a super hot female'. Och visst. Nu! Inte om 10 år. Vilket dumt uppvaknande genom en låttext. Fy fan vad jag ska leva livet! Nu! Jag tänker inte låte det hindra mej att jag vill försöka uppföra mej vuxet och moget, att jag vill att alla bara ska tycka gott om mej, och att jag inte har lika galna kompisar med penga möjligheterna att bara göra något galet. Jaa, jag lovar, om jag bara skulle ha en kompis jag kunnde säga till en tråkig fredagskväll "hey, kan vi ta en roundtrip till Ryssland?" skulle jag göra det på direkten. Men sånt gör man inte själv, och allt blir roligare med två. Men som sagt, t.ex. sånt gör man inte heller om 6-7 år.

Jag gillade Gwen Stefani en tid i högstadiet, älskade hennes album Love Angel Music Baby. Men hennes musik video till just denhär låten, What you waiting for, och denhär låten överlag gillade jag faktist inte alls. Men oj vad jag älskar den nu när jag inser vad hon sjunger!

Och jag gillar heller inte bloggare som lägger upp musik texter, vem läsar egentligen igenom dem? Men bara för denhär texten gjord ett så plötsligt löjligt uppvaknande på mej, så visst får den hänga med här. 
What an amazing time
What a family
How did the years go by
Now it's only me

Tick-tock, tick-tock

Like a cat in heat, stuck in a moving car
A scary conversation, shut my eyes, can't find the brake
What if they say that you're a cloner
Naturally, I'm worried if I do it alone
Who really cares, cause it's your life
You never know, it could be great
Take a chance cause you might grow

What you waiting for

Tick-tock, tick-tock
Take a chance you stupid hoe

Like an echo pedal, you're repeating yourself
You know it all by heart
Why are you standing in one place
Born to blossom, bloom to perish
Your moment will run out
Cause of your sex chromosome
I know it's so messed up, how our society all thinks (for sure)
Life is short, you're capable
Oh, ah, oh

(Uh-huh, hu-huh)
Look at your watch now
You're still a super hot female
You got your million-dollar contract
And they're all waiting for your hot track

What you waiting for

Take a chance you stupid hoe

Tack

Jag skulle nästan kunna fälla en tår. Vem 3 vann i att gratulera mej först? De två första blev världens bästa killar jag kännt sen högstadiet (jaa, om ni skulle vetat hur många gånger jag ångrat att jag aldrig började sällskapa med dem när jag hade chansen!!) och sen hon jag brukade kalla The One and Only. Alla de 3 människorna har jag glidit ifrån de senaste åren, eller tiden, pga. olika orsaker. Men oj vad jag saknar både dem,
och den gammla goda tiden!

Så vad passar inte bättre än bilder från den gammla goda tiden?
När man var 15 år var det okej att äta plättar med öppen mun, gråta 
 och ta med champagne till skolan. Nu är det inte.


I love Bullshit!

Det finns en kille i stan.
En sån kille som finns i alla små samhällen, en som alla känner eller vill känna. En bekant, en sån man alltid hälsar på även fast man inte känner dem desstu mer. Bråkstake, sån som slåss och super på helgerna, men sällskapar sen flera år tillbaks med en tolamodig flickvän. Ja visst, såna finns överallt av.
I detta fall känner jag inte han desstu mer, vi är bekantar och har gått på samma fester många gånger och har flera gemensamma kompisar.
Så visst, vi har träffats och umgåts och hälsar alltid på varandra.
En arbetskompis av ren nyfikenhet frågade om jag varit i säng med honom. 
Nej det har jag inte? Jag har inte ens kysst honom. En kram kan vara tveksamt om jag ens gett honom? Hon sa att hon hört något helt annat. Han hade sagt till sin kompis, min arbetskompis kille, att han varit i säng med mej.
Haha!
Vem fan hittar på något sådant? 

Sen hur man tar det är ju en annan sak. Är det smikrande att folk hittar på sånt? Eller borde han kastreras? Eller åtminstone få sin stora jävla käft fast sydd?

Jag säger det samma som Facebook,
Välkommen till Jakobstad, det du inte vet om dej själv vet alla andra.


Mallorca


Nedräckningen har börjat..


On the Rocks


Dansar, sjunger, har humorn och ironin. Gift er med mej?


I'm Delicious

Jag visade ju aldrig upp vad jag köpte i Tyskland..
Kan bero på att jag fortfarande inte heler packat upp reseväskan?
Men dethär, bland annat, köpte jag där borta. Var i stort behöv av någon lättare, fräsch sommrig vardags parfym. DKNY's Be Delicious parfymerna, orginalet och Fresh Blossom, passade perfekt till den uppgiften.


Shoes

Mamma har plockat fram en del av mina sommar skor. "Du får välja två par du får ha framme, mer ryms inte i skohyllan." Hmm? Lycka till med det!
Många ska och måste slängas..
Men gör ju inget, för jag har redan i år hunnit köpa runt 8-10 nya sommarskor..


Listening to a Song, and Remembering all the Memories that Go With it


Kärlek på jobbet?

Helt uppenbart har jag en hemlig beundrare på jobbet. Varannan gång jag dyker upp där är det ett stort fett hjärta eller något sött skrivet vid mitt namn på tvätta-händerna-listan. Men vem är han/hon?

Kan det vara
Amanda? - nej, hon sällskapar stadigt sen 5 år tillbaks med sin maffia boss.
Sara? - visst, hon ger mej blickarna. Och orden för den delen. Och de skammliga förslagen. Men hon har ju pojkvän och katt.. Kunde det vara hon?
Sara-Juulia? - hmm? Hon brukar fota mej på arbetstid.. Kanske hon tittar på dem om kvällarna när hon inte är med sin pojkvän?
Semppa? - lyckligt gift, men..?
Janica? - hon brukar säga hon vill träffas! Ett tydligt tecken på att hon skulle vilja ha lite vänster prassel med mej på sidan om killen, eller?
Bellal? - jaa, vår nye mystiska diskare kanske faller för blondiner?


Pimkie shorts

Jag försöker faktist visa upp mina nya jeanse shorts jag köpte i Tyskland! Som knappt syns. Men resulterade ju bara i att jag ser ut som en osminkad överlycklig brud i något av Lindex reklamblad. Egentligen älskar jag korta korta små shorts, men dehär e perfekt längd för att dölja alla celluliter. Så en direkt favorit!


Visst, nästa gång kan jag använda en riktig kamera.


Vad hände med Pessicat?

Någon anna som observerat att mina inlägg börjat bli alltför ofta
lång-text-jätte-jobbigt-tråkigt-att-läsa-snark?
Jah! Vad hände med mina alltför omotiverade inlägg?


Jag ska bättra mej, jag lovar ;)


Vad hände med Kissie?

Jag kollade ju, precis som alla andra bloggare, också Bella & Tyra show när Kissie gästade dem. Alltså oj.. Jag vet inte om jag ska tycka synd om Alexandra. Tyra var fräck och elak mot henne. Bella försökte vara lika, men är uppenbart för snäll för det, och gämnade ut sina elaka ord med snälla kommentarer om vart annat. Alexandra var så himmla osäker och nervös första delen av showen, satt och kungade på stolen, allt var väldigt spänt. Sorligt men jag kännde så igen mej i henne. Mamma, pappa, lärare, chefen, kompisar sitter och konfronterar mej, jag blir i panik och säger en massa ovettigt. Saker som inte stämmer. Saker som inte går ihop med vad jag tidigare sagt. Saker som har noll mening eller vett i sig. Sånt man bara säger för att man ska kunna ha motargument, bara för att man vill få sagt det sista ordet. Jag trodde hon var tuffare än så. Jag har seriöst alltid, sen jag fattade hennes idé med bloggen, sett upp till henne. Jag har fattat vad hennes blogg går ut på. Lungt 80 % av hennes läsare har fortfarande inte förstått idén med den och blir varenda gång så upprörda av vad hon skriver. Jag älskar det. Men jag blev så paff efter att ha sett hur hon uppför sig när hon inte sitter bakom dataskärmen. Visst hon har självförtroende och modet. Men hon har ingen självkännsla och är så himmla osäker..

Det trodde jag inte heller om dej Kissie.
Dålig exempel bild men.. Jag skulle aldrig komma till en Tv-studio med 2 av 5 naglar.
Så Kissie style? Du gör mej besviken älskling!


My Horse is Amazing

Efter att jag skulle kunnat sparkat och slåt lille ponny hästen igår av att han varit så olydig och blir hög på grönt gräs, bestämde jag mej för en ridtur idag istället för dragkampperna i dikeshörnen. Gick ju mycket bättre.. Första hindret på vår väg var en gul grävmaskin. Shit alltså, sen när blev grävmaskiner farliga i hans värld? Typ aldrig nej. Så vi vände hem efter ett spö. Han trodde vi var färdiga för denhär gången, efter de 70 metrarna vi hann komma, och pustade och frustade av lycka över att vi vände tilbaks till stallet redan. Efter att jag hoppat upp igen och han förstog att vi inte var färdiga, kämppade vi en stund med att komma förbi det stor gula fula monstret. Slutade med att jag fick hoppa av och leda honom förbi, han blev genast mycket tryggare då. Resten av vår resa bråkade han bara. Han försökte starta flera strejker mot mej. Backa ett par meter, backa ner i diket, hoppa runt, trava, stanna, stamppa, bråka.. Men efter att jag fått bli riktigt riktigt arg på honom ett par gånger kom vi till slut så långt jag bestämt vi skulle ridit. Vände snällt och fint hemmåt och sen.. Kabom så åkte vi plötsligt snabbar än vad än moped lagligt får gå. Visst har det gått hårt när Fani & jag låtit pållarna galoppera ute på åkrarna. Men dethär! Jag visste inte om han blivit rädd för något, hade brått hem, busade, eller bara älskade det. Tog en stund att få in honom efter att jag själv blivit så chockad över hans plötsliga spurt. Under hela turen var han någon helt annan än den fina killen jag kände. Men när jag kom tillbaks till stallet sa de att hans ögon bara klimmade och glittrade. Han var så svettig, stolt och uppspelt. De sa även att han är verkligen världens bästa och säkraste terränghäst, så rädd hade han inte varit fast han uppfört sig som det. Och visst sa Linda att han blivit olydigare. Men det gör inget. Men han vet när han kan busa och inte. Och så som han uppfört sig idag vet han att han inte kan göra med vem som hellst. Men han älskar det. Och så länge han gör det, gör jag också det.


Law Asiding Citizen

Nu tänkte jag själv äntligen ta och kolla filmen Law Asiding Citizen.
Jag har rekomenderat den åt precis alla kunder och vänner fast jag själv inte sett den.
Men alla har varit nöjda och gillat den! Så troligen kommer väl jag också vara det.
Som sagt, jag är lätt flörtad när det gäller film.
Speciellt när min hemliga kärlek Gerard Butler e med, oh like it like it!


Bögen från Larsmo

Eftersom jag absolut inte kan vara sämre än någon annan måste jag skriva precis det samma som alla andra! Och nej, denhär gången är det inte om HundSlynan
Läste via NettyBekz blogg (än en gång!) att en av de toppande svensk bloggarna, Paowockså nu har hittat till vår lilla Österbottniska bög bloggare Daniel. Hur kul som helst att han får mer och mer svensk publicitet! Hans blogg är ju stor från förr, men reportage i Vecko Revyn och länkningar på Paows blogg gör ju inte saken sämre! Jag har själv följt hans blogg i flera månader efter att ha hittat den. Inte bara för att han rör sig här i krokarna, handlar godis av mej varannan vecka, bor i grann kommunen, eller att jag är bästa vän med hans kusin. Utan han har verkligen en bra och underhållande blogg. I början gillade jag inte alls honom, inte pga hans läggning (bögar har jag inget emot), men av personliga själ. Jag verkligen inte alls gillade honom, som verkligen nej nej nej. Men vart eftersom jag följt hans blogg, i början bara av hat och irritation, har jag byggt upp en mycket bättre bild än det första intrycket jag fick av honom ute på stan. Fast jag har väldigt svårt att ändra vad jag tycker för och om folk, så tack vare hans blogg har jag fått en riktigt helomvändning av Daniel. Så visst, bloggar kan ändra uppfattningar om människor, både på gott och ont.

Så kolla in i härliga Daniels rosa värld!

What do you Say when it's All Over?

Ni har väl inte missat den nederländska sångerskan Anouk med sin nya låt For bitter or Wors? Jag minns inte senaste jag hört en artist med en sån vacker och stor röst. Om du inte gillar henne eller låten, lyssna på den vackra texten!

Just walk back just a little bit faster
Take my hand I will blow your fears away
Break through to the other side
For bitter or worse I know you better than anyone else
And I'll be by your side

When it all becomes Reality


It's Complicated
är väl en solklarhet att jag gillar, jag är ju ändå tjej. Förresten gillade jag handlingen. Stanna kvar vid exet det inte fungerar med eller våga bli ensam och bygga upp något nytt med någon ny, mera såna filmer tack?

Perfect Getaway
gillade jag också grymt mycket! Troligen bara för att hele filmen var filmat på ett snyggt sätt, och på vackra platser. Jaa, jag är lätt flörtad. Spännande, och faktist aningen oförutsägbar med en plötslig vändning.


Boll eller Puck?

Finland Ryssland ishockey matchen slutade precis..
Finns absolut inget att säga om den.

Sååå! Vi kan ju disskutera karlarna istället för matchen! Ishockey män eller fotbolls män?
Uuh jag själv föredrar som så ishockey killarna. För tillfället iaf. Hårda tag, tuffa tag, brutala tag, jaa vad mer ska vi säga? Om de skadas skadas de på riktigt. En del fotbolls killar jobbar så för det där skådespeleriet sitt. Iaf på de högre nivåerna. Aj, en spark på benet, slänger sig och gråter en stund. Aj, en oförberedd tackling bakifrån, faller och bryter axeln, slåss en stund. Jaa, jag fördrar hellre män som slåss än gråter.

Som allt annat jag skriver så var ju dethär också aningen överdrivet, klart det finns tuffa, och speciellt snygga, fotbolls spelare. Och i snygghets nivån måste jag ju väl erkänna att det är fler snygga fotbolls killar än ishockey hunkarna..
Men jag tycker ishockey är mer karla karl sport än fotboll!

(Dethär är överlag inte riktat till någon av mina vänner eller bekantar som spelar eller utöver dehär sporterna. Ni vet jag tycker ni e duktiga och snygga vad ni än sysslar med. Det här bara en liten blond tjejs egna tycken om sport underhållningen på tv, som hon egentligen inte bryr sig i eller förstår sig på mer än att det är snygga män med)


Fotbollsguys är gulligt? Ishockeyhunks är hett!
Eller?


Jessica LIVE!

Som sagt, jag bjuder för mycket på mej själv här i bloggen.
Nu kommer nästa pinsamhet ala Jessica!
Ni har ju aldrig fått se mej hur jag agerar live. För ni som läser min blogg har ju knappast varken sett mej irl eller känner mej från tidigare... Egentligen är det ju inte alls pinsamt, eller kul för den delen. Jag publicerar ju den bara för att jag råkar vara med i den, denhär bloggen handlar ju ändå om mej, eller hur? Right!

Gången när Jessica & da boys kom på den brilljanta idén
att åka upp till Haparanda klockan 03 på natten!

1. Jag har tappat ut allt innehåll i min shopping påse :(
2. Jag säger CHIPS inte chips, utan chips som i minneskort chips, inte som i namnam chips som man käkar som jag egentligen menar.
3. Jag har sovit under en filt och håret är oborstat och sminket ut runnet.
4. Jag stammar
5. Jag berättar storyn om att jag ser så förjävlig ut att en svensk tror jag är mitt i fyllan :(


There's nothing Left here to Prove

Nu är jag jävligt sent ute med dethär, och nu behöver jag bestämma mej.
Sverige där jag är säker på jag har jobb kl 09-17 5 dagar i veckan, med en vettig lön och möjligtvis samma lägenhet som sist, eller Spanien där jag får slåss med andra om ett jobb, betala 1000 euro (seriöst) i hyran, risk att jobba svart med tuffa helg och bara natt skiften och hemsk eller ingen lön alls? Jag väljer ju ingendera av dem för pengarnas skulle ändå. Om jag vill tjäna pengar jobbar jag här hemma 7 dagar i veckan, för det har jag möjlighet till. Det är ju för fan upplevelsen jag är uteefter! Men shit vad dumt det låter att jag ens funderar vilket jag ska välja! ÅNGEST!


Jag tror jag tackar ja till Sverige. Söderhavs öarna erövrar jag i höst?


No Hard Feeling, friends

Efter en delad Korv Görans låda, 200 euro fattigare, ett par kläder rikare, en ny hyrd film och godis på sidan om, så känner jag mej väldans nöjd och belåten.
Efter en snabb titt på Facebook gör det ont, någonstans, för en sekund eller två.
Men.. Ensam är stark.

Men tur tå he finns tokodi bra o :)


Seinäjoki

Nåja, efter ytterligare lite förseningar slapp jag iväg till Seinäjoki på klännings jakt.
Sommarens dominerande färg på klännings fronten var tydligen.. SVART?! Kom igen, varför är alla de snyggaste modellerna av klänningarna svarta? Svart tänker jag inte stå där med. Så visst en liten alltför söt puff puff i rose får duga. Absolut inte vad jag ville ha eller tänkt mej, men kanske jag börjar gilla den. Mamma får fixa om den lite iaf..
Eftersom dethär var första gången jag var o shoppade i Seinäjoki rörde jag mej inte mer än 500 meter från tåg stationen pga. att jag var säker på jag skulle tappat bort mej. Jag tror jag även gjorde det en tur. Men sen när jag såg den stora Halonen skyllten var det inte så svårt att hitta tibax..
Tåget dit tog ju mindre än en timme, när jag väl var på det, och det kostade bara 18.4 euro för studerande båda vägarna. Woho! Du slipper ju till Vasa med en svettig buss för det priset. Så visst, Seinäjoki var ett snabbt, billigt och enkelt shopping val!

Här kommer en liten pinsam bekännelse.
Jag fotar alltjämt mej själv om jag har beslutsångest över något klädesplagg.
Haha, jag vet inte egentligen varför, men troligen för att jag ser mej själv på ett annat sätt då än bara min spegelbild. Eller är det för att jag fortfarande tror jag är fjorton år?
Jag tycker det hjälper iaf!!!

Såhär cool, fräsch, sliten (välj själva) ser jag ut när jag åker tåg. Myser med min nya favorit hood som blir perfekt under min kavaj. Och räknar tjädrar (jag såg hela 12 stycken, NOTERA!).
Jaa, jag är fortfarande fullt medveten om hur pinsamt det är när folk fotar sig själva på anmälla platser. Så pass pinsamt så jag själv skäms när någon annan gör det.
Men ingen såg mej, jag lovar!


I väntan

Fi fan vad jag gjort mycket idag! Tandläkaren klockan 10, lämnat in en massa filmer (eller 3 stycken..), solat, väntat på tåg (hmm, 12:17 blev plötsligt till 13:40, tidtabellerna iskick!), hämtat en gullig salmonella burk (u-r-k), bokat bord vid Strandcamping, och nu e jag hemma och väntar på att jag ska sticka iväg till tågstationen igen. Sådär mycket gör jag inte ens på en vecka. Pricken på dethär skulle väl vara att jag missar tåget pga. att jag skrev dethär nödvändiga inlägget,
eller hur?


It's Summer Time

Första besöket, för i år, ut till sommar stugan i dag.


Chokerande nyhetsrubrik

Njut finländare, för dehär kommer vi aldrig få uppleva igen!


En liten Flörtis

Jag tror jag fick århundradets sämsta raggningsreplik igår..
Om det inte skulle varit Jakobstad, här vi alla känner alla & vet allt om alla, skulle jag trott han var elak och nedvärderande mot mej. Haha men nej, den killen e desperat och gillar de mesta på två ben och blont hår. Vet vi från förr. Så sorligt nog, han trodde seriöst det nappar med att säga

Ooh ja, gissa hur länge hans arm stannade på min axel.. Idiot.


Höjden av Lathet

Jag har varit taggad och väntat på denhär kvällen halva veckan för att jag har haft spännande planer på gång. Gulliga Jenny hade fixat ett kortare skifte till mej bara för att hon och jag skulle kunnat gå ut ikväll! Egentligen var planerna riktigade mot Vasa, men pga. lite omständigheter skulle det blivit Jeppis istället.
Nu sitter jag fortfarande framför denhär jävla datorn och gör egentligen ingenting!
Jag är ju fortfarande väldigt krasslig efter Berlin resan och skulle hellst bara krypa ner under dun täcke med lite godis, lite skräpmat och en riktigt dålig romantisk komedi. På sidan om skulle jag dricka te och söka söta små klänningar till avslutningen..
Kanske jag åtminstone skulle orka röra mej iväg ut till uteterassen?
Annors får jag världens dåligaste samvete över att jag inte överhuvudtaget gjort något vettigt ikväll när jag lovat!!

Har ju inte ens bytt om från arbetskläderna, mmm?
Jag hatar förkylningar! .. och lathet.


Korvkalas!

Igår blev det födelsedags firande,
eller korvkalas som vi brukar kalla det när stället domineras av killar.

Jag äääälskar att vara med dehär killarna. Haha, jag skrattar tills jag gråter och mina magmuskler krampar.

Mm, vågar jag visa mej flera gånger på McDonald's efter att mina gulliga vänner skämt ut mej framför mina arbetskamrater? KNAPPAST..


Planer


Roll fördelning

I alla grupper är alla uppdelade i olika personroller. Det där var ju jävligt bra förklarat..
Men iaf, dehär rollerna hade vår del av vår klass M3 under Berlin resan!


Tuliaiset?

Idag har jag tvingat D hit. Ett par dåliga filmer, ett par osthamburgare, tillsammans med dåligt sällskap blir alltid roligare. Och klart jag hade köpt en massa kul tuliaiset (vad är det på svenska?) åt min bästis. Två whiskey flaskor, så han säkert ska supa sönder sig själv och dö bort i en buske.. I'm a real friend!
Tänkte mej för en hiss eller diss här angående tuliaiset.
Men vad ska jag kalla det på svenska? Även fast jag kan noll finska har vi alltjämt kallt det för det. Souvenir? Så, hiss eller diss för (oftast) billigt skräp till nära och kära man köper med sig från utlandet? Jag tycker det är så hiss! Tycker verkligen det hör till att ha hem något åt familj och närmare vänner från en utlandsresa! Om inget annat så är verkligen vykort ett måste. Som t.ex. efter denhär resan blev det 6 stycken vykort i väg skickade, 4 tyska öl, en whiskey flaska, en jäger och en plånbok till mami & papi, och lillsyrran fick ett par skor. Alla gillar presenter.


På tal om att alla gillar. Alla gillar att vi överlevde resan också!


I'm soooo Sliten

Idag hade jag tänkt köpa ett par jordgubbar, vispat lite grädde, suttit på uteterassen och njutit av den finska solen. Istället vaknade jag kl 17:30. Sliten som fan, febrik, snuvig. Istället för de röda små delikatesserna äter jag Lakritspipor.
Vågade kolla mitt bank konto efter Berlin också. Tack vare alla shots för 3€ och coctails 4€, och de billiga kläderna förståss, har jag hur bra som hellst med pengar till Mallorca om en månad.

På tal om Berlin, jag har börjat smälta hela resan sååå.. FY FAN VAD BRA DEN VAR!!!


L-E-G-E-N-D-A-I-R-Y

Svårt att tro men.. Vi allihopa, (oskojat var det med nöd och näppe) överlevde klassresan.
It was, legend wait for it.. -dairy! Lungt sagt. Nu just är jag grymt sliten. Så kanske den långa storyn kommer upp hit tills imorgon? Jag är inte säker på att ni läsare klarar en natts väntan till över att få läsa den amazing storyn om vår Berlin resa.. Men håll ut babes! ;)

Vi har en massa otroligt grymma bilder från resan! Oturligen nog tog jag 0 foton under hela resan med min kamera. Men gissa vad? Jag har 4 timmars filmmaterial istället!
Kan ni räckna ut vad som kommer bli uttjatat här på bloggen de närmaste dagarna?


@ Generation Hostel in BERLIN


Ikväll tar vi det lungt, fast det tydligen inte ser ut som det pa bilderna... Men true story! :)
Imorgon är det sista kvällen, sa DA, blir det kalas!

Bye Bitches, we gonna Party like it's your Birthday


Njaaa

Hmm, hårt om vem som kommer ha bättre väder?
Jeppis borna eller Jeppis borna på semester i Berlin?


Why Don't you Love me?

Än en gång en underbar musik video! Och visst, låten också..
Men jag är så jäkla nöjd att Beyonce 'vågar' sig på det! Det var så en chock för mej att se henne göra en crazy video med Lady Gaga i Telephon. Aldrig jag skulle trott det om henne. Jag har alltid sett henne som en 'ordentlig', duktig förebildInte typen som Kei$ha eller Gaga som gör sig märkvärdiga, gör uppståndelse och bjuder, bjuder, bjuder på sig själva! Hon chansar stort, hennes image ändras så mycket, iaf för mej.
Men endast till det bättre!
 Go Girl!

Videon är inte crazy, inget att jämföra med efter Telephon.
Men jag älskar ironi, sarkasm och humorn
 i både låten och i videon.


I'm feeling Good!

Jag skrev ju om att jag ville gå ner i vikt till i sommar. Hur gick det med det? Vad sa jag om Jessica och självdisiplin? Nej fy fan vad jag är dålig på dethär!! Jag ser verkligen upptill människor som verkligen har så mycket förstånd i sig själv att när de har planerat en sånhär period så håller de fast vid det. De verkligen äter hälsosamt och tränar precis så som de tänkt sig, som t.ex. min jobbarkompis Jenny! Hon e duktig.
Dethär är seriöst, inget bortglömd, inget överdrivet, precis vad jag ätit dehär senaste dagarna. På sidan om dricker jag bara läsk, Coca Cola i mängder.
Kanske det inte låter eller ser så hemskt ut, men egentligen är det verkligen det..
 

Hur tror ni min kropp mår?


Pappas byxor

Jag gillar man byxor. Jag tycker det är snyggt när andra tjejer har häng på byxorna. Somliga gillar det och somliga inte. T.ex. mami tycker absolut inte det är snyggt och försår sig inte på varför man som tjej vill ha hängande slappa jeans byxor.
Jag beställde efter ett par från Nelly, men de kom aldrig.. Så jag knykte ett par av pappa som han skulle ge bort till välgörenhet. De är ljusa så det är lite tveksamt..
Men, det får duga!

Man vet aldrig vad man kan fynda i föräldrarnas garderob..


Turn the Lights off

Okej, jag har lyssnat på den två gånger och jag kan den redan. Sån musik gillar jag. Lätt att gilla, lätt att spela sönder. Den kommer lika snabbt som den kommer att försvinna. Takten går lika, han sjunger högst 5 olika meningar, allting upprepas i låten. Men som sagt, jag gillar den! Tills jag hittar en ny som kommer låta precis lika.
Bling Bling

Om man är lika duktig på det mesta, så som jag är, så har man ju en massa pokalar som står och blänker. Eller sammlar damm. Eller undan gömda och glömda i något skåp. Hur som haver! En pokal jag fick ifjol och en i år har aldrig hunnit bli undan stoppade (fullt upp med att putsa och polera dem på kvällarna..). När jag var i gång med mitt rumstädande, slängde jag ett par smycken som låg utsprid över hela nattduksbordet i pokalerna, och hey, de passade fin fint där.
Så jepp, dagens tips, lägg dina smycken i dina gammla pokaler där de kan glänsa i kap. Det är ju klart risk för att det blir ihop trasslade och såå.. Men äh, bättre än att ha dem löst! Snyggt är det ju åtminstone.
Janica & Sandra's sweet 19


Idag var det två av mina underbara vänner som fyllde år. Dubbelt skoj, eller hur?
Vi tog det lungt med firande ikväll pga. att det blir desstu mer av det i Tyskland!
Men här kommer ett par bilder från vår lilla tripp till Karleby där vi åt alldeles för mycket på Pedrinas, myste på English Pub, blev stalkad av ett psyko, var på älgjakt och avslutade med Netti pub.


Onsdag? Utgång?

Nu ska jag ut o smygstarta Janicas födelsedags firande med henne.

Okej, här jag är lätt godkännd i testet att se ut som en riktigt blondin.
För mycket brunkräm, för mycket bröst och för gapande mun, check!
Egentligen försöker jag ju visa min fina paljettväst ju, som inte varit i användning tidigare.Nedräckning

En månad kvar.. En månad kvar.. En månad kvar!!
Tills jag sitter i Spanien och är minst så här snyggt brun.


2 dagar kvar.. 2 dagar kvar.. 2 dagar kvar!!
Tills vi åker till Tyskland och är minst såhär fulla.


Mysteriet på pezsi.blogg.se

Okej, efter en massa snokning har jag inte kommit fram till varför mina bloggläsare plötsligt stigit så radikalt. Och de fortsatte, uppe i över 300, så någonstans måste ju någon ha laggt upp en hatiskt länkkning till mej..? Kanske blogg.se besökar mätare ljuger tillfälligt? Kanske någon kan berätta? 

Nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorgon till 8.. Godnatt!


Pest eller Kolera?

Idag har Sara & jag missbrukat vår arbetstid till att leka leken Pest eller Kolera. Hon hade uppenbart smygtränat, troligen skrivt ner en massa val hon kunde låta mej välja på, till och med. Jag däremot var väldigt dålig att komma på frågor. Sen när Janica kom till jobbet spårade ju hela leken ur och oskyldiga människor blev inblandade i frågorna.

Min tur! Och som alla vet är jag jävligt mogen och pryd av mej så här är frågan;
Avanserat sex med en 80 åring
eller
Se en hel porrfilm där dina föräldrar har huvudrollerna?


Lite Anna Nicole stylie? Eller är du Bart och kollar på när Mr. & Mrs. Simpson får till det?


Sorligt

Ni läsare som kollat in här förr vet att jag publicerar då och då inlägg om hur mycket jag hatar dagens ungdom. Man får en väldigt bra inblick av dem på båda de arbetsplatser jag jobbar på. Nu kommer en till ramsa om dem. Och om inte nån hinner före, så kommer jag en dag skriva en lång debatt till vår lokala tidning om det. Det behövs. 

 Vi har ett skyddshem, eller vad vi ska kalla det, för alkoholiserade nära där jag jobbar. De brukar ofta komma släpandes med fötterna där runt i parken och runt McDonald's. Idag var det vår vanliga lilla skäggiga, äckliga alkis med den oragne jackan i farten. Han hade slocknat och kissat ner sig. Okej, stackarn. Ett par av våra skitungar till kunder kom ju på den frächa idén att spotta på honom. Inte såntdär fint ljust bubbligt vanligt spott, utan spott från så långt du bara hittar i halsen din, med stora äckliga klimppar i. VEM FAN GÖR NÅGOT SÅDANT?! Kom igen, man sparkar inte på någon som redan ligger!! Jag tror att de som har problem med alkoholen har sina skäl till det. Jag tycker synd om dem, jag skrattar inte åt dem. Och vem fan uppfostrar barn till att spotta på någon?! De värsta värstingarna jag känner skulle aldrig i livet när de var 15 år stått och spotta på någon som inte mår bra! Oskojat, vart fan är världen på väg? Jag låter hemskt gammaldags och förståndig nu, det är 4 års skillnad på dagens 15 åringar och mej. Men fy fan heller att vi nångång skulle uppfört oss som svin!


Vad är på gång?


Va fan hände här? Nästan 300 läsare plötsligt? 


Hiss eller jävla Diss? HundSlynan

NettyBekz (jaa, jag tänker fortsätta kalla dej för det ;)) hade skrivit i sin blogg om en annan blogg som hon tyckte var så förfärligt hemsk. Hon skrev hon ångrat att hon gått in på den, när jag läst de orden sökte jag ju förståss upp den direkt. Skriv att jag inte får, borde eller vill göra något så gör jag det. Vad handlade bloggen om? Något jag själv skrivit tidigare om här, om något som är olagligt i Finland men fullt jävla lagligt i Sverige. Djursex. Jag trode först hela bloggen bara var ett skämt, hon försöker provocera och skriver en massa sjuka saker för att få läsare. Men vart efter som jag läste så insåg jag att det är 100 % true story. Bloggen HundSlynan berättar detaljerat om hur mycket hon tycker om hundkuk. Hur mycket hon längtar efter hundkuk. Hur skönt det är att bli slickad av en hund. Hur det går till under en "parning" tillsammans med henne och en hund. Ja, till och med bilder av det. Oj herregud, varför gick jag in på sidan? Varför läste jag så många inlägg om det? Nej men seriöst, för det första så tycker jag det är en så otroligt sjuk sak att det är ens lagligt. Men nu är det så, och hon gillar det, hon står för det och hon skriver ärligt och uppriktigt om det. Det är starkt. Aldrig i livet jag skulle skriva, fast jag skulle vara anonym, om något sådant, om, jag skulle ha såna tabubelagda fantasier.
Så slutsats, hur otroligt jävla sjukt jag än tycker det är, så go girl, vem i dagens samhälle vågar skriva öppet sådär ärligt om något sådant sjukt?
 Gör det du gillar, tyck om det du gillar och stå för det du gillar! Hon älskar hundkuk, jag gör inte.


 
Jaa Paris Hilton.. Vad gör du då med alla dina små hundar på kvällarna egentligen? 


My Day

Jag hade faktist en massa planer idag. Jag skulle jobba flitigt hela dagen, åka iväg till stallet i 120km/h, gå på bio, äta pizza och bråka.
Så, med andra ord, upptagen hela dagen.
Nu glömde jag ju helt bort att dehär planerna, de 3 sista, var planerade att göra tillsammans med D. Så det betyder att bio och pizza slutade med dålig tonårskomedi hemma hos mej. Gör mej inget, jag har blivit van att våra planer slutar annorlunda.
Och, jag hann ju leka med Prince lite längre.

Tänk om jag verkligen skulle ha sådär snyggt hår som på bilderna..


The movie


Nu åker jag i säng med the Penguins of Madagascar filmen.
Imorgon har jag en massa planer att göra! Spännande va?


Fail

Ärligt talat har jag aldrig riktigt fattat detdär med vad som menas med ordet "Fail". Min hårfärg är ju ändå faktist blond, såå, det är väl helt okej jag inte har någon egentlig koll. Google translate har väl svarat, trode jag, men jag tror jag blev aningen mer förvirrad.

Enligt google translate betyder det engelska ordet FAIL följande verb:
 • MISSLYCKAS
 • SVIKA
 • FALLA IGENOM
 • UNDERKÄNNA
 • GÖRA FIASKO
 • URAKTLÅTA
 • VARA FÖRGÄVES
 • BLI UNDERKÄND
 • INTE FUNGERA
 • VARA OTILLRÄCKLIG
 • FÖRSVAGAS
 • DÖ BORT
 • BLI SÄMRE
 • AVTA
 • BRISTA
 • LÄMNA I STICKET
 • KLICKA
 • SLÅ FEL
 • STRANDA
 • TA SLUT
 • STREJKA
 • KUGGA
 • Men vadå? Håller killen på bilden att dö bort? Eller försvagas han? Blir han underkänd? Blir han sämre? Strandar han eller klickar han? Håller han på att starta en strejk?
   Nej men tack, nu hjälpte ju Google mej än en gång. Fail betyder att man strandar. Bra!
  Haha nej, men seriöst har jag ju alltid fattat att det har något att göra med att man misslyckas/har fel/gör bort sig. Men nu fick nog ordet helt nya betydelse för mej.


  Dagens outfit

  Varför lägger jag aldrig upp dagens outfit som alla andra bloggare gör? För att jag inte har någon outfit och gärna slänger på mej de kläderna som ligger framme eller för att min outfit består av jobb kläder? Men ikväll bjuder jag på mej själv till max och visar er en av mina favorit outfits, det är som så Jessica style. För att du själv ska lyckas få en lika snygg stil som denna är det bara att tvätta bort sminket, gärna sådär halv dåligt så du ser ut som en panda, knip ihop läpparna lite små konstigt, sen tar du två handdukar att virar runt dej, gärna något med synliga färger, så som limegrön & rosa. Svårare än så är det faktiskt inte.


  Kan man bli fulare? Jag tror jag bjuder för mycket på mej själv.
  Nåja, jag ångrar dethär inlägget inom kort ska ni få se!


  Morotsbjudning

  Jag hade tänkt gå på Maj-linda igår. Först av allt skulle jag åka till Fäboda, pigg och kry klockan 10 på morgonen,  stått och hejjat på ridtävlingarna. Sen skulle jag hittat en mysig åker jag och Janica skulle druckit mjöd och ätit struvor på. Sen skulle jag tagit ett varv till stallet och bjudit med Prince ett varv på en maj promenad, till och med bjudit på en morot. Fina planer va? Synd att jag på mornarna prioriterar att sova en timme till, en timme till, en timme till och en timme till än att göra något vettigt. Det känns väldigt ologiskt och bittert i efterhand.

  Sen var dagens planer att jag skulle jobba från 09-16, ta morotsbjudningen med Prince, och sen åka till jobbet 20-23. På grund av att NÅGON har krapula, måste jag åka till jobbet en timme tidigare.. Så jag fick skippa det där i mitten. Jag tar det imorgon! Eller övermorgon.. Nej! Jag tar det imorgon, det är så kul att se hur glad han blir när jag kommer och hur stolt han är när vi gått vår lilla runda. Ni skulle sett honom när jag red honom förra veckan! 110 % nöjdhet och stolthet på 4 ben, han tyckte själv han varit så duktig. Även fast vi bara skrittat.
  Synd att han inte gillar paparazzin..

  Imma be on the next Level

  Jaa, egentligen är jag väl bättre uppfostrad än så, och vet att man varken sitter och fotar pinsama bilder av sig själv när man inga kunder har på jobbet, eller har på sig mössa inomhus!  Idag var det visst bara ett undantag.

  Iaf, jag har jobbat klart vi Makuuni för idag. Om en timme åker jag iväg till nästa jobb.
  Kom igen, det är ju söndag! Jag jobbar fast 24 h röda dagar.


  Local Celebrity

  "VA?! Jobbar du här också? Du är ju överallt! När man äter på McDonald's är du där.. När man hyr film och köper godis är du här.. Och när man är ute på krogen är du också där!"

  Det där att alla känner apan och apan känner ingen stämmer ju fin fint på mej också. T.ex. vid McDonald's ihelg.
  Det kom en bil full med killar, ingen jag känner, men visst har jag sett dem nångång tidigare, vi bor ju tillika i en väldigt liten stad. Hälften av dem har slocknat och den underhållande chauffören babblar och på med mej när han ropar till en av sina borttöknade vänner "HÖDUU SII, HE ER HODI SOM GICK I SURSIK PÅ SAMA GANG SOM OSS!" , den halvt medvetne kamratern vaknar tillfälligt till och ropar "HEEEJ PESSI". Ja hej hej, vem var det?  Igår var det också någon som hade frågat om det var jag som tog beställningen i Drivern fast det inte var jag? Oheay I'm a Local Celebrity. Haha, nja.


  Jessica påväg till jobbet                           Jessica på väg hem från jobbet

  Jessica hackar sönder random människas bil med paraply

  Nu när vi är inne på dethär local celeb och alla känner apan, så kan jag ju nämna en annan jätte kul grej för er också! En vän, och gammal klasskompis, har varit på kryssning ihelg. Han skickade idag och sa att han varit med en svensk tjej som känner Jessica. Haha, hur många svenskar känner jag? Inte överdrivit många. Jag frågade vad det var om så visade det sig att han i fyllan och vinglan på dansgolvet ute på Östersjöns hav träffat en av de ansvarspersoner/lärare som haft hand om mej när jag var på praktik i Sverige! Haha, härligt va? Världen är så liten! Sedan hur det har kommit sig att de plötsligt börjat tala om mej är ju en annan fråga?


  Min bakgård inom kort framtid.


  Maj 1 2010

  2010 Som sagt var planerna från början väldigt dåliga för min Valborgsafton. Hade till och med lovat bort mej en timme extra på jobbet på grund av att kvällen redan var förstörd. Men min gulliga chef släppte hem mej redan 01. Jag hoppade rakt i sängen på datorn när jag kom hem. Funderade om det lönade sig åka ut och träffa någo folk när klockan redan hunnit bli halv 3. Men visst, kompisar i nöd (tobaks & mat brist) lämnas inte till sitt öde, så jag åkte och plockade upp Blomström, Johan, Sicu & Gabriell från Ådö. Ett varv via Korv Görans, åka runt och flumma och skratta blev vår kväll! Hade lovat D & Basti att köra hem dem från krogen. Så först blev det ett varv till Ådön igen. Som tydligen inte blev bara ett snabbt varv.. Sen blev det hemkörning för alla Bennäs bor, och jaa, så slutade den kvällen. Skön kväll med flera skrattataker. Tyder på att visst kan man ha kul utan alkohol! Så länge ditt sällskap har alkohol i sig ;)

  2009 Valborg var inge speciell. Pojkarna hade försökt sig på en lika bra fest som året före i Larsmo. Jag slutade jobbet så sent så när jag väl hade kommit dit hade redan alla hunnit bli så wasted. Dagen efter städade vi och åkte in till stan för lite McDonalds mat. Som sagt, ingen speciell vappen, men vad gör det när man har gott sällskap?

  2008 Valborg är någan av de bästa kvällarna jag någonsin haft tror jag. Det var alkohol, det var naket, och det var med precis de bästa kompisarna man kan ha. Vi har försökte många gånger få en precis lika bra kväll som den, men det behövs mycket för att lyckas. Men en bättre start på sommaren än den gången går inte att få.

  Ikväll ordnar de fest där borta i Larsmo igen. Slutar jobbet 01 idag igen så tyvärr kommer jag inte vara delaktig i festen, men kanske det lönar sig att åka en sväng dit och kolla iaf!


  Ta lungt Gumman, jag Lovar, Det går om tills du Gifter dej

  Jag borde skapa en nya kategorier. "Jessicas ego bilder" "arbetsnarkoman Jessicas life" "ovettig fakta Jessica" och störst av allt "gnäll Jessica". Ovettiga fakta och gnäll skulle troligen ha flest inlägg.

  Jag skrev igen en lång, osammanhängande text, med lite fakta och mycket gnäll.
  Jag tror jag väljer att inte publicera det denhär gången. Som sagt, jag skriver ner sånt för min egen skull, jag mår på något vis bättre av att göra det.
  Men för er kan jag kort sammanfatta texten med att säga; efter 2 månaders smärta har jag sluppit den i 1 vecka, nu är den tillbaka.
  Jag läste i ett forum om en kille som har haft samma sak, och han beskrev den där kännslan så jävligt bra; "När jag skulle byta från pendeltåg till tunnelbana kände jag mig stressad på något sätt, det började strama i vänster sida av kroppen och jag fattade precis vad som höll på att hända jag gick i lugnare takt men visste att det redan var kört. När jag sedan böjde mig frammåt för att ställa ner väskan på golvet kom DET - lungsäcken släppte från lungan och i en snabbstråle kunde man känna hur luftbubblan innuti åkte över ryggen."
  Oheay, I know the feeling! Speciellt det där sista. Jag känner det precis hela tiden jag böjer mej ner, när lungsäcken åker runt, eller någon luft pressas fel. Det är så jävla obehagligt.
  Men som en riktig hårding skulle säga; Det går om tills du gifter dej :)


  2014
  Jan
  Feb | Mar
  Apr |
  .
  2013
  Jan
  Feb | Mar
  Apr | Maj | Jun
  Jul | Aug | Sep
  Okt | | Nov
  Dec
  .
  2012
  Jan
  Feb | Mar
  Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
  Dec
  .
  2011
  Jan
  Feb | Mar
  Apr | Maj | Jun
  Jul | Aug | Sep
  Okt | Nov
  Dec
  .
  2010
  Jan
  Feb | Mar
  Apr | Maj | Jun
  Jul | Aug | Sep
  Okt | Nov
  Dec
  .
  2009
  Mar
  Apr | Maj | Jun
  Jul | Aug | Sep
  Okt | Nov
  Dec
  bloggar