Lilla jul Helgen

Nåja nåja, lillajulhelgen gick väl bra? Fredag och söndag när jag agerat som korvgumma i grillen var det väldigt lungt. Folk är rädda för kylan denhär första tiden tror jag? Sen när de hittat och kännt efter hur många lager lång kalsonger och stickade tröjor man MÅSTE ha på sig för att våga gå ut, kommer de nog igen.
 


Tunna strumpbyxor, t-shirts, toppar, klänningar och annat för tunna kläder för minus 20 grader, hittade man däremot ute på baren. Överbefolkat och jaa.. Jag vet inte. Det gick väl inge vidare egentligen tror jag.. Jag fick iaf ta emot en hel del dricks, fick frågan om vad mina två favorit färger är, fick pröva göra Skumbanan shotten (så god!), fick en del världens dåligaste raggningsrepliker (så som "vaaah eeeh diiin telefåånnummro?") och en annat massa sånt.. Jag kännde mej nervös, flummig och okunnig.
 

Såna saker som att en kund beställer "Vodka Russ". Vad fan är russ? Jag har aldrig hört det utrycket tidigare?! Vodka Russian? Jag blir inte klokare? Hur fan kan jag veta att ett sånt utryck betyder något så enkelt som en skvätt vodka tillsammans med Schweppes Russichan? Såna gånger känner jag mej så himmla dum.. Sånt borde jag veta om jag står där. Men jag vet inte. Men jag lär mej, mer och mer. 

Teddy Pessi

Efter att smäll kalla vintern kom så har mina dagar börjat se ut som följande:

1. Sova i minst nånting runt 12h
2. Vaknar, stiger upp någon gång mellan klockan 15-16
3. Åker till arbetet runt 17
4. Kommer hem under natten, nångång mellan 23-06:30
5. Kollar en film
6. Somnar
7. Och så börjar allt på nytt


Hur normalt låter det?
När jag väl vaknar på eftermiddagen är jag fortfarande slutkörd och vill hellst sova ännu längre. Tillförst fick jag tanken att något är fel, jag är utbrännd eller har sett för lite solljus? Men den mest sannolika orsaken är att jag är en stor björn som egentligen borde gått i idee vid dethär laget. Min inbygga teddyklocka säger sova sova sova, men jag försöker tvinga emot den. Inte konstigt att jag är trött!Borde bygga bo och sova ett halvår..


They're Selling itVäldigt bra.

Även sjukt intressant över att se filmatiserat hur dagens samhälle funkar med dold marknadsföring (vet inte om det redan finns såna falmiljer i Amerika som gör marknadsföring på det samma vis som i filmen, men hur som haver skulle det funka). Och att inse fakta, hur mycket man önskar man hade den samma tröjan, bilen, väskan, sminket, allt det som kompisen / grannen har. Se den.


Sluta

Gaah jag tror jag ger upp bloggandet. Alla datorer jag rör i får fnatt och virus, jag jobbar för mycket och borde göra vettigare saker en blogga när jag e ledig, och pluss att jag inte har några läsare längre..


Men jag har sååå mycket meningslöst jag vill skriva och berätta
för er så jag kan bara inte lägga ner!


Lilla Jul

Om någon missat så tänds första ljuset i adventsstaken idag, dags att fira lilla jul! Julfester, firmafester, allmänt julstämingsfirare ska förståss alla dricka sin spetsade glögg just idag. Jag står och hjärtligt välkommnar dem i baren vid Stadshotellet, efter deras allt för redan vilda förfester, för att låta de stackarna göra bort sig ännu mer, med ännu fler spetsade drinkar, och säkerhetsställa att de gör de pinsamaste av de pinsamaste, ligger med jobbkompisen.
Jag vill se stenfulla och bortgjorda julfirare idag!Jessica tycker det är fake-smile-jätte-kul med bortgjorda pinsamma människor
bara för att hon känner igen sig allt för väl i dem..!Idag tänker jag rekomendera shotten Skumbanan till er fyllisar

2 cl Bananlikör
2 cl Vit Kakaolikör
2 cl Mjölk

Snarkis

Igår påpekade 2 av 3 chefer att jag ser trött ut.

 

Men vadå trött?!
Det är ju en sak om jag känner mej trött, men när det syns har det gått för långt! Vadå, har jag stora påsar under ögonen eller?! Eller hänger mina ögonlock?! Va va..?!


x
Sparvar och sånt

Hej här sitter jag och håller på att frysa ihjäl med min geisha-morgonrock. Svinkallt! På tal om vinter och kallt.. När det blir vinter tycker jag mest synd om småfåglarna.

 De stackarna har ju inga mysiga varma stickade sockor de kan klä in sina små små pytte klor med när det blir alldeles för kallt. De fryser ju till döds, de små liven, när det blir ullstrumps temperaturer! Därför tvingar jag pappa att mata småfåglarna med en påse bröd om dagen så de iaf kan njuta av livets goda innan de faller ner som döda istappar till marken. Stackarna.Vad vill jag få fram med dethär inlägget!? Absolut inget.
 Nu funderar jag på varför jag ens skrev det?
Men guuu så meningslös jag e!!


Jag har baksmälla sen igår och har precis börjat må bättre och känner mej väldigt lustig. Min bästis ville inte ens prata i telefon med mej för han tyckte jag var efterblivet konstig med mina 'roliga' baksmälle kommentarer. Hmm..?Nee, jag har det inte lätt. Bäst att avsluta dagen redan...


Levande galge

Någonsin tänkt på hur fult och onaturligt kläd-modeller står ibland?
Vill jag ha klänningen mer om hon anstränger sig extra mycket för att stå som en böjd banan? Eller har någon konstig säckigg hållning? Eller någon morgongymnastik sträckning?


Inte vet jag heller om det ser direkt snyggt ut att stå böjd.. 
Rakt framifrån, töntigt smile och rak som en pinne hållning vill jag ha! Eller..


McD

Gaah vad jag är död idag. McDonald's lilla julfest igår, uuh.. Galen fylla.


Här är en lånad bild för tillfället, berättar mera om kvällen senare.


Dark

Igår skrev jag att jag skulle kolla den nya filmen Death at a Funeral, och att jag tidigare sett en film med samma namn. Men aldrig kunde jag gissa att det var exakt samma film fast med andra skådespelare i. Jag som hatar att kolla samma film två gånger gillade inte att veta precis vad som kommer hända i filmen innan jag ens sett den. Men som sagt, det var ju endå den samma roliga skiten.

 
Så valet vilken som är roligare och bättre är en tyckes fråga. Gillar du white chocolate komedier eller tycker du dark chocolate gör dem roligare? Jag älskar komedier med mörka aktörer, så mycket roligare! Därför önskar jag att jag inte skulle sett orginalfilmen först.


Julklappsönskingar?

Jag har en fråga. Ska jag önska mej en mini laptop till julklapp eller en super duper telefon? Vad har jag mer nytta av nere i Australien? I och för sig klarar jag mej fin fint utan någon dera. I och för sig borde jag faktist inte ta med mej varken telefon eller dator på resa för jag kommer bli så lessen när någon snor dem.. Men i och för sig vore det ju roligt att hålla nån kontakt hemmåt också. Kan man gå in på internet på super duper telefoner som man kan med datorer lite här och där och snylta på andras internet? Eller kostar det miljoner?

Vad har jag mera nytta av, super duper telefon eller mini laptop?


Som vanligt, i Brist på Annat

Oj oj, nu har vi fått in två toppen filmer till jobbet (eller jag förväntar mej att de är toppen, annors ger jag upp hoppet om att någonsin få se en någorlunda bra film..!!
Fast The Back Up Plan jag kollade igår var faktist bra!)


Death at a Funeral, ser väl rolig ut?
(Har förresten samma namn som en annan äldre film, och DEN var rolig. Så denhär måste ju bara vara det med? Jaa, jag får lätt höga förväntningar som ni märker.)
Disney Pixar, behöver jag säga mer?


Bortskämd

Ni har säkerligen inte undgåt den nya serien som körs på SVT måndagskvällarna? Ung & Bortskämd, med bland annat små kända ansikten som bloggarna Daniel Paris och Olga (jaja, knappast många av er som läser min blogg vet vem de två är från förut..) och så Paradise-Hotell killen Jean Pierre (som förresten var med på kryssningen till Riga, små snygg).
Så pinsamt underhållande program.Och för er som inte sett serien, så går den ut på att 10 stycken bortskämda ungdomar som aldrig gjort något i sitt liv, varken diskat, jobbat, gått i en matvaroaffär eller betalt sina egna kläder, stängs in tillsamans och ska på egna händer försöka klara sig utan sina uppassande mammor och pappor. Här har vi ett smakprov på t.ex. Olga;

Men den kännslan jag fick när jag såg första avsnittet var att hur jävlar kan det finnas sådana ungdomar?! 22 år och aldrig gjort något?!

Men den ännu värre kännslan var att inse shit hur lik jag är dem
. Jag gör aldrig mat åt mej själv hemma. ALDRIG. När jag är hungrig går jag och sätter mej vid köksbordet, ropar lite, ett par minuter efter så landar min önskan framför mej. Flygande-mat kallar jag det. Väldigt bra. Jag plockar aldrig undan efter mej. Jag byter alltid om på toan och slänger de ombytta kläderna på golvet. Likadant med smutskläder. Ett par dagar senare ligger de nytvättade, fint ihop vikta på sängen. Hur går det till? Bädda sängen gjorde jag kanske för 5-6 år senaste? Den brukar då och då bädda sig själv. Dammsuga? Öh, likadant där. Behöver jag fotmassage? Har jag ett sår som behövs plåstras om? Behövs akvariet tvättas? Behöver jag ha med någon mat till jobbet? Det hemliga ordet är "PAPPA!" Behöver håretlockas? Är hårsprayet slut? "MAMMA!" Jag hjälper noll till med hemsysslor.

Aah, på den fronten känner jag jävligt igen mej i serien. 
 
Men sen angående att de får allt de pekar på, får fickpengar, behöver absolut inte lyfta ett finger för att få inkomster, och sådana saker. Nej så är inte jag. Jag får pengar till julklapp och födelsedagspresent av mamma och pappa. Samma sak med det jag vill ha. Och som ni redan vet, jag gör det mesta för pengar. Så på jobbet ropar jag inte efter pappa när det finns diska att diska.

Jajaja jag borde ta mitt ansvar, växa upp och göra det som förväntas av en 19 åring som bor hemma. Men, tvätta, diska, byka, dammsuga, göra egen mat, och allt detdär, måste jag och kommer jag ändå göra i resten av mitt liv, varför inte njuta av denhär tiden så länge jag kan och slipper undan?


Eeh jätte smart!

Världens smartaste idé för godisgrisar, som jag! Pappers chips!

 

Jag äter aldrig för att jag är hungrig, jag äter för at det är gott och för att hålla mej sysselsatt! Därför kan jag inte heller låta bli de över 200 godissorterna på jobbet, ni vet, jobb = tråkigt, godis = kul..! Lätt road på jobbet. Därför äter jag aldeles för mycket kalorier..


Men med en påse smaksatta pappersbitar på fredagskvällen istället för grillchipsen

skulle jag ju aldrig få dåligt samvete över alla hemska kalorier!

 

Mmm Marab.. papper, menar jag!

 

 


Förra Veckans mest Hyrda Film


Egentligen orkar jag aldrig se romantiska pussi puss puss komedier

men nåja, jag ger den ett försök.

 

 


Utdrag ur Lunarstorm DB

- översexuell !!!                                           14 aug 2006                          157 lästa ggr


oj nu har ja gjort mycki, förra helgen va ja ti esbo å åbo, måndaan va ja ti fäboda me magnus, tisdan ti onsdan sovd ja vi banans, onsdan va ja å sema i biggis pool i fäboda me magnus, å saan va vi på stan å va cool å saan bjöd ja ju katja å magnus på plättar å glass å PEPSI, torsdan gjord ja nog int så mycki tror ja faktist, fredan va ja å sema me banan, å lekt me katja, pluss lill johan å martin å simon , å ant. lördan söndan va ja vi villo söndan va ja i na skog i fossby å drack na å san kom banan köran me turbo monkey efte me å så sovd ja vi hans .riktit jätte bra vecka alltså :DHAHAHA.. Alltså vilken tur att inte bloggar fanns på den tiden när jag var 14 år..


Lina


Igår hade jag jätte problem med att somna. även fast jag sovit allt för lite dagen innan.
Så vad passar då inte bättre än att börja läsa böcker mitt i natten?

Gulliga Tess lät mej låna hem Carolina Gynnings första bok Ego Girl. Hittills gillar jag den!


"Mitt motto är mycket enkelt och användbart: - Go Girl!"


Trapalanda

Det är fortfarande så tomt. Det gör fortfarande så ont.

 

När kommer du tillbaka Lilli? När får jag ge de sista äpplena jag aldrig hann ge dej?

 Soon..


Varför Jessica aldrig hittar Ragg

Eeh.. Skulle ta några snygga sexiga underbara coola cambilder på mej själv när jag plötsligt fattade varför jag aldrig hittar ragg på krogen..Vem vill gå hem med tjejen som ser ut att ha spasmer eller damp face? Jävlar alltså..

Får träna in dethär om jag inte vill leva resten av livet ensam.

 

 

(För säkerhetsskull, innan ni än en gång tror jag är efterbliven, måste jag ju faktist nämna att jag KAN blincka med ett öga utan att förvrida hela mitt ansikte. Om jag riiiiiktigt försöker. Fast jag raggar inte så.)


Jaja, gonatt töntar!


HoleJävla skit film. Du slösade på min viktiga dyra tid!


Mamma Mu

Jag känner mej som en ko.
Stor, hård, tjock, uppsvälld, äckligt smutsig, trött, lat och hungrig. Ni vet?Jag tror jag ska försöka köra en godis fri vecka för att bota dessa ko symtom. Kanske jag kan käka räkor istället för schebaba också? Citronvatten istället för colan till och med?! BANAN istället för GODIS?! Hårda bud.


Vem sa det var skönt med helg?

Fredag 17-05:30
Lördag 17-06:30
Söndag 16-19:00

De va ju inte så farligt
! Jag överlevde ju?
Jaa sådär halft.. Nu behöver jag ett par nätters sömns vila


Silikon

Här kommer en hemlis jag faktist inte tror någon annan än mitt ex vet om. Något man inte snackar om, speciellt inte finnar. Men jag älskar silikon bröst! Jag tycker de är såååå mycket snyggare än de flesta äkta. Usch så ytlig och lesbisk jag låter nu? Visst, ytlig kanske jag är, men lesbisk njä, det är jag faktist tyvärr inte.
Jag gillar allt vackert.

I och med att jag tycker sillisar är läckert snyggt så är det självklart något jag så vill ha. Inte något jag har kommit på för en vecka sedan eller något sånt. Så länge jag bara minns har jag velat ha stora bomber. Men i och med att jag hade ätstörningar/anorexi när jag borde ha fått bröst så fick jag aldrig några stora (jaja, något måste jag väl få skylla på?). Jag vill inte ha stora stora, inte spräng färdigt äckliga som får en att tänka på fotbollar eller badbollar. Utan fina lagom stora. Större än dethär jag har nu. Såna vill jag ha. Såna tänker jag köpa.
Haha, seriöst ja.
Jag skulle redan nu vilja boka in en operation tills nästa sommar eftersom väntetiderna är så långa. Men om jag fortfarande vill dethär efter Australien tänker jag kolla upp dethär närmare. Kanske ni tycker det är väldigt patetiskt av mej? Och speciellt att skriva ut och berätta det öppet? Men jag skämms inte för det, varför skulle jag det?Jag är även konstigt facinerad av utvikningstjejer. En period såg jag faktist upp till Pamela Anderson. Facinerad av hur långt hon kom, till en början, med bara sitt utseende och yttre. Fan vad konstigt sjuk jag måste låta i era öron? Pamela's bok Star tyckte jag var grymt bra, Linda Rosings självbiograf tyckte jag var underhållande patetiskt, och nu har jag precis lånat och köpt hem Carolina Gynnings båda böcker. Jag gillar vackra tjejer. Klart en vacker tjej ska få visa upp sin kropp. Men lite dubbelmoral har jag ju förståss. Jag tycker det är billigt äckligt att visa fitta så får du popcorn. Med andra ord, känns det väldigt dåligt att unga tjejer tror att de ska behöva vika ut sig nakna i gubbtidningar för att komma någonvart.
 

Jag vill vara vacker, jag vill synnas jag vill bli beundrad.
Är det något fel med det?


Furry

Haha, denhär var skit bra!

Om ni har lika barsnlig humor som jag har..


Jag är mikro mikro mikro..?

Jag kan inte få nog av att höra en mikrofonkåt September!

 

 

 


Tips på att slippa Killen?


De ultimata tipsen för dej som tröttnat på din pojkvän och inte riktigt vågar säga

rakt ut att det är slut! Med dehär tipsen får du honom att göra slut först.

 

 

1. Berätta inte om din gonorré.

 

2. Berätta om din gonorré.

 

3. Deklarera att du tänker använda dina flytningar som parfym.

 

4. Se till att han noga ser vad du äter genom att tugga med öppen mun och mycket tunga.


5. Gå på toa med öppen dörr. Även när ni har gäster.

 

6. Stöt på hans killkompisar.

 

7. Rynka näsan, sniffa i luften och säg ”Luktar det inte illa här..?” varje gång någon av hans tjejkompisar är i närheten. Titta menande på tjejen ifråga.

 

8. Applådera varje gång han kommer ut från toaletten.

 

9. Flytta in i din mysdress och kalla den för din ”rustning”.

 

10. Hylla ditt ex i tid och otid. Jämför dem gärna, till hans nackdel.

 

11. Kräv att få lösenord till hans msn, facebook, mail och myspace.

 

12. Missbruka lösenorden genom att skicka ut dra åt helvete-mail till alla han känner (inklusive chefen). Hävda senare att det var ett skämt. Mumla att han inte har någon humor.

 

13. Slicka dig runt munnen varje gång hans pappa kommer på tal. 

14. Fis och rapa i tid och otid. Skratta högt varje gång det händer och säg ”Det var en bra en!”.

 

 

15. På nästa gemensamma fest; berätta för alla att du har slutat med sex ”eftersom det inte ger dig något längre”. Se till att han hör.

 

16. Kalla honom uteslutande för ”my chubbie hubbie”, även när du söker honom via kontorets receptionist.

 

17. Byt mobilnummer. Säg inget.

 

18. Säg till honom att hans näsa ”känns lite förra säsongen”.

 

19. Hävda att ni inte längre kan gå ut tillsammans. Det är ”inte bra för din image”.

 

20. Autografsignera era semesterfoton.

 

21. Ändra din relationsstatus på facebook. Säg att det är ”bra övning”.

 

22. Sno hans mobiltelefon och byt ut alla tjejnamn mot ”Slampa”. Glöm inte mormor.

 

23. Laga middag bara till dig själv och när han sätter sig ner vid bordet säger du ”Jaha, du ville också ha?”.

 

24. Åk på semester med tjejkompisarna. Glöm bort att berätta det för honom.

 

25. Gnägga varje gång du ser hans mamma.


 

26. Behandla hans mobiltelefon som om den vore din egen. Gör det till en sport att läsa hans sms innan honom.

 

27. Hävda att du vill leka tysta leken varje gång när han försöker berätta om sin dag.

 

28. När han säger att han älskar dig svarar du allvarligt ”Jag med”.

 

29. Tappa bort hans hund. Syskonbarn funkar också.

 

30. Fråga om den är inne än.

 


Sugen på Barskolan?

 

 

Är ni sugen på barskolan?

Om inte, kolla de nya videoklippen här åvan så kommer ni garanterade bli sugna!

 

 


Barbra Streisand

Är denna grymt dålig eller grymt bra?

 

 

Nej jag vet inte..

Lite irritarande åtminstone? ! LITE?! Mycke

Vem är eller vad betyder ens Barbra Streisand?

 


Lenny Kravitz vad har du på dej?!

Eeh, NEJ, inte okej!
Högklackat och handväska?! Kom igen..

Magaluf Reunion


i-landsproblem

Jag ville också ha Gina Trico tröjan alla 12 åringar har! Så jag köpte den.
Mitt första klädköp sen augusti?! Jag är duktig.


Denhär webcammen suger! Jag ser ju inte alls lika bra ut i den som i min egna.
Skit liksom..Den Långa Långa Listan

Eftersom, seriöst, varannan blogg jag läser har kommit på den goda idén att slippa enkelt undan fantasimässigt med vad de ska blogga om den kommande månaden, genom att påbörja någonslags lång lång lista, så har jag lite beslutsångest om jag ska göra det samma.. Vill ni verkligen veta om vad som finns i min handväska om 12 dagar? Vill ni verkligen veta 30 dagar frammåt onödig fakta om mej? KLART NI VILL! Det är väl därför ni är här?

Den långa långa listan
Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day 
Day 07 – Your best friend 
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – Your dreams 
Day 16 – Your first kiss 
Day 17 – Your favorite memory 
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Another moment 
Day 22 – Something that upsets you 
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – A first 
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment


Tjaa, vi får väl se..Bira bira bira

Som jag tidigare berättat så fick vi verkligen denhär sommaren inse och uppleva vad alkohol gör med kroppen.

 

Att konsumera alkohol varenda dag i två månader fuckar verkligen upp en. Eftersom vi alla gjorde det kunde man se förändringen på alla. En av de vanligaste och första tecknena var rösten. Rösten blev fan inte din röst. En av mina rumskompisars pappa hade ringt henne en dag. När hon svarade hade han sagt "Vad fan har du tagit?! Vad är det med din röst?!". Om inte ens pappor känner igen sina döttrars röst säger det redan mycket. Hon var inte enda som rösten försvann på. Hon sa till och med att vi aldrig hört hennes "riktiga" röst pga. av alkoholen. Och säsongsjobbarna märkte man också rösten inte lät äkta. Vi svällde upp också. En av våra vänner funderade vi flera gånger på om hon alltid varit så uppsvälld i t.ex. ansiktet eller om det är alkoholen. Min mamma tyckte också jag var svälld som en balong när jag kom hem. Jag var verkligen det. Har kollat bilder och jag hoppas fan inte jag ser ut sådär i ansiktet. Fotboll face! Inte bara ansiktet heller. Magen också. Man var ständigt stinn och uppblåst, inte för att vi gått upp tusen kg utan det var verkligen alkoholen som gjorde det. Och allt det försvann efter en tid här hemma. Och halsbränna. Jag har fan kanske haft halsbränna 2 gånger innan i mitt liv. Och efter en månad nere på Mallis hade jag konstant halsbränna varje kväll. Minnet blev också förstört. Helt. Fick koncentrera sig dubbelt mer än normalt på att läsa drinkarna än vad man i vanliga fall skulle behövt. Hud och hår blev också väldigt förstört, men det berodde mest på sol och saltvatten, förståss.

 

Men det där visste vi ju alla redan. Alkohol is bad!


Lilli kom

Jag är dö ledsen idag med. Chefen har klagat på mej. Jag har inte orkat anstränga mej för göra någon glad eller göra mej själv glad. Så jag har största dels smygit runt hela dagen tyst och konstig. Jag har kommit försent till mitt andra jobb. Jag har sovit alltför många timmar i hopp om att jag ska få energi och bli glad. Nä. Det funkar inte. Inte gör datorn mej heller glad. Allt gör mej bara ledsen. Jag är ledsen. Sånthär är fel att skriva här. Jag ska göra som era goda råd, köpa upp Prismas lager på choklad och sätta mej ner tillsammans med ett tomt häfte och bara skriva alla tankar, kännslor, allt.. Jag tror verkligen det borde funka. Då behöver inte ni bli rädda för att jag skriver tycka-synd-om-mej saker som en 13 årig öppet för almänheten.


MEN DET GÖR BARA SÅ ONTTime


Jaa som de flesta kanske kan förstå efter förra inlägget är jag väldigt väldigt ledsen just nu. Det är så sällan jag får känna av sorg nu för tiden så jag vet inte hur jag ens kommer reagera. Kanske det är dethär vad som behövs för att bli utbrännd? Jag är rädd för det.


Hur som haver så påverkas ju bloggen av alla kännslor skrivaren har. Så endera kommer det bli ökning på inläggen bara för att jag behöver skriva av mej för att må bättre, eller så kommer det minska för att jag inte klarar av det.. Så var berädda på det.


Iaf är jag säker på att jag inte kommer tåla kritik eller något elakt på en stund. Så va snälla mot mej, annors lägger jag ner. Hjälp mej istället, vad tar man sig till när man är ledsen.. Skaffar kk? Skaffar pojkvän? Hittar nya hobbys? Nya vänner? Shoppa? Äta sig tjock på choklad? Köpa sig nya bröst?

 


rest forever in peace Prince

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har börjat om på texten tusen gånger.

Jag vet inte ens om jag vill skriva. Om det hjälper. Jag är bara otröstlig.


Det jag bara vill säga är att fem minuter innan jag reste ner för att åka årets grymmaste party kryssning, förra onsdag, så fick jag veta att de avlivar min bästa, ärligaste och härligaste vän samma eftermiddag.


Jag försökte, enda sen den stunden, intala mej själv att jag drömmer. Allt bara för att jag skulle må bättre. Allt bara för att jag verkligen inte kan förstöra en sånhär resa. När jag kom hem ikväll, fem dagar senare, och insåg att nej jävlar det är ju ingen jävla dröm, han finns verkligen inte längre, kan jag inte sluta gråta.. Även fast jag visste det hela tiden, även fast jag inte kunde låta bli att tänka på det under resan och även fast jag ibland verkligen trodde allt bara var en dröm..

 

Jag saknar dej så gubben <3

Och jag vet ju att du har det bra, du mår bra. Men jag får ju inte vara där tillsammans med dej.

Jag glömde bara bort att döden hör till livet..


Grymt

Vilken sjuk vecka. Jag försöker intala mej själv om att allt är en dröm och jag vaknar ur den imorgon. Imorgon är jag tillbaks i Finland igen. Och kryssningen? HELT JÄVLA SJUK <3


Bye Bitches! Magaluf Reunion

Okej, nu sticker jag till Stockholm!Självklart måste jag ju klä mej som en svensk då! Rosa, pusch up, urringat och blond!
Hur gammal var jag nu igen? 14?


It's Over Now

Jag tänker inte ens nämna att det var min sista dag på McD idag.. När jag åkte därifrån med 10 nygjorda osthamburgare tänkte jag bara på att jag kommer tillbaks. I will be back! Jag intalar mej själv att nej nej Jessica liten, du kommer stå där igen om några dagar och betjäna skitungarna och göra de 200 osthamburgare på en kväll. Du kommer skura golvet, tvätta grillarna och diska alla de där brickorna igen. Men jag kommer ju inte göra det!! Men så länge jag på något vis inbillar mej att det där inte var det sista jag gjorde på det stället så känner jag mej inte ledsen!Varför blir man så sentimental över att sluta ett fjuttigt jobb?!
Det är ju inte direkt så hela stället går upp i rök efter jag slutat, det finns ju kvar. Till och med när jag sagt upp mej från städjobb har jag tyckt det är jobbigt sorligt. VAD ÄR DET MED MEJ?! 

En sånhär söt tröja skulle jag vela köpa till hela underbara personalen.
Som ni självklart säkert fattat, det är ju inte direkt själva McDonalds arbetet jag älskar.
Det är jobbkompisarna som gjort det till något att älska.


Kryssning

Imorgon är det dags att hoppa på planet ner till Stockholm.
Så med andra ord borde jag vara i full gång med att packa, eller något av allt annat jag borde hinna göra, istället för att läsa bloggar.. Men jag gillar inte att packa! Jag vet aldrig vad jag ska packa ner, så det slutar med att jag endera tar med mej för mycket eller för lite.

Vad i hela friden skulle hon till Sverige och göra nu igen? Har hon inte nämnt det tidigare?
Jo visst. På fredag eftermiddag hoppar vi på Tallinc Romantic och kryssar ner till Riga. Jaha, men yeah en Stockholm Riga kryssning på en båt som heter Romantic, fan vad hon Pessi är tråkig juu.. Nej nej, det är inte bara en vanlig dagskryssning. Det är MAGALUF REUNION! Och vet ni vad det innebär? Inte jag heller, men jag hoppas på ett jääävla party! Och jag är ganska säker på att jag inte kommer bli besviken


Uttråkad

Har ni testat Akinator?
Jag har testat det nångång för lääänge sedan (som troligtvis ni också gjort) men blev påmind från någon länk om det nu igen. Tillfälligt lätt underhållande.

Först ska du tänka på någon. Någon kännd. Någon som finns på riktigt eller som är ritad. Man svarar på anden i lamppan, Akinators, frågor och han ska lista ut vem du tänker på.
Helt sjukt. Han visste jag tänkte på Kissie, Hitta Nemo, My Little Ponni, BlondinBella och Pikachu. Ganska fachinerande kul, eller hur?


Eller så är jag bara alldeles för lätt road..Surface trubbel

Ni vet ju att jag gjorde en knäpp surface piercing i nacken i sommrast.
Men efter att den har gått i perioder från att ha varit bra till irriterad, så har piercing nu plötsligt blivit sjukt inflamerad och den gör himmla ont. Den ser för jävlig ut. Jag vill den ska vara läkt och fin! Jag har börjat överväga på att ta ut den. Men han killen som piercade mej sa att man får absolut inte ta ut en piercing när den börjat osåras eller blivit inflamerad.
Men vem tar ut en piercing som mår bra?
Och det är inte bara det som gör mej osäker på att dra ut staven därifrån.. Jag är också orolig för HUR jag ska få den ut pillat därifrån! Själva smycket ser ut som på bilden här. Som ni ser, den är inte rund som de man har i naveln, utan den har två ändor som går uppåt. Super på att föklara. Men om man ska dra ut den så kommer det skära upp hela hålet. Fattar ni? Nej ni fattar inte, jag försökte iaf förklara
Löjligt sentimentalt avslut

Imorgon är det sista gången Jessica gör ett jobb skifte på McDonald's Jakobstad.

 

Jag har inte insett det ännu. Jag har gjort min sista close. Jag kommer ha min sista open. Jag kommer sälja min sista måltid (som jag förresten funderar på att bjuda min sista kund på bara för att det är min sista). Och jag kommer stänga personal ingångens dörren bakom mej för sista gången. ÅÅH JAG VILL BARA GRÅTA! Jag vill verkligen inte sluta. Jag lära mej nya saker varje dag och jag känner mej säker, trygg och duktig där. Jag tycker ju så mycket om er också!


Vad löjligt sentimental jag är..


Försäkerhets skull böt jag bort ett kvällsskifte på en av de andra jobben, OM jag skulle bli helt rödgråten efter att ha gått ner från McDonald's kullen..CLA Kosttilskudd


Nu har jag fått hem en massa konstiga norska piller. Hmm?
Dethär är sista utvägen för mej att gå ner i vikt (eftersom jag inte hinner träna och har värdelös självdiciplin när det gäller skräpmat)! Käka förbränningspiller! Dethär är någo gratis prov kostillskott som "Kosttilskudd CLA. Oker forbrenningen og reduserer fettbalansen i kroppen!".. Här kan du också klicka hem de mystiska gula mirakel pillrerna.


Det ser ut som att vi har minus 25 grader här inne när jag sitter med halsduk och stickad tröja på mej.. Men jag har bara inte bytt om från stall kläderna ännu. Mysigt med ponny lukt ju.


Här har ni

 

Skulle du kunna tänka dig att nångång bli brunett? Tycker du skulle passa i det =)
- Jag skulle jätte gärna vela prova på det! Men jag vågar inte. Tänk om jag ser helt mysko ut och tappar allt hår? Då skulle jag ju se ännu myskogare ut? Men i och med att jag har ganska mörka ögonbryn så kanske det inte skulle se så onaturligt med brunt hår? Nångång ska jag ännu prova!

Testat droger?
- Nej. Eller jå haha! Den mildaste drogarn av de alla, lustgas! Som gav en effekt på 10 sekunder. Men kul iaf!

Nu funderar ja en trååååki sak; måst it du betal jätte myki skatt då du jobbar så myki? Åså en int lika tråki sak; va ska du göra i australien? :)
- Nu just betalar jag 23% eller något sådant? Det låter inte mycket men det känns som en jätte stor skillnad på lönen.. Australie planerna är det många som frågar om. Och jag har själv ingen aning om vad som händer när jag väl kommer dit. Själva idén med resan är att få se och uppleva annat än dethär. Jag känner mej uttråkad, jag har sett klart dethär Jakobstad nu för en tid..


hur många dildosar har du? brukar du ofta ha one night stands? vill du gifta dig nångång? singellivet eller dejta?
- 1½ dildo och 2 vibratorer, jag e sexfantast? Nej jag är dålig på sånt. Nååångång..? Jag är dålig på både singelliv och dejting livet, så jag håller mej någonstans där mittimellan.


Vilka offentliga platser har du haft sex på?
- Jag tror det är bäst jag inte börjar räckna upp allt här, ni skulle tycka jag är så äcklig då? Men värsta är väl på någon random gårdsplan (varken min eller killens gårdsplan då utan bara en första bästa)..


hade du nån sommarflört på magaluf? är du kär i någon just nu
- Nej det hade jag faktist inte.. Nej

Vilka storbloggare följer du? :)
- Inom storbloggarna läser jag Kissies, Bunnys, Jockiboi, Nemo, Paow och Dessies. En del oftare än andra. Fast skvallerbloggen Gossips och Kissies blogg är jag stammisar på och besöker varenda gång jag är inne på en dator.

Var Peter bra i sängen? ;)
Hade du och Peter någon fortsatt relation efter kursen? :)
- Du vet ju detdär, what's happens in Magaluf stays in Magaluf!

vad har du för framtidsplaner? vad vill du t.ex. helst jobba med? du verkar inte gilla kundbetjäning så mycket ;)
- Haha, njaa det där kundbetjäning är väl ändå inte det bästa jag vet. Fast ibland gillar jag det! Jag behöver socialt umgänge. Men som ni kan förstå så blir ingen glad av att jobba med kundbetjäning 24/7 där största dels av kunderna inte klarar av att säga hej. Fast jag har ingen aning om vad jag vill. Jag prövar mej fram. Som ni vet så var t.ex. bartender något av vad jag trodde jag skulle gilla, jag utbildade och prövar på det just nu. Men något annat jag gärna skulle vilja pröva om är min grej är programledare eller layouts-arbete.

Hur mang har du "hoppa i säng" med? ;)
- Inte så pass många, jag brukade hoppa för mej själv mest. Höll på med säng hoppandet när jag var mindre, där runt 5-6-7 år eller, har växt i från det lite nu, känner mej lite stor för att stuntsa på där. Slår huvudet igenom taket eller nått. Pluss att mamma tycker det dammar så. Eller vad menade du med att hoppa i säng?

Vilken är din favorit-Sara?
- Sara Nelson Sundqvist
 
Vilken katt är din favorit-katt?
- Det finns en svart lurvig katt som låter som en kråka jag hört mycket gott om! Fast bara träffat 1 gång. Han kommer på plats nr 1?

Om jag vore singel, skulle du satsa?
- Om du skulle vara kille, SARA, så skulle vi vart gjorda för varandra. Det där vet du ju!

Tycker du om att äta wastenuggets i köket med mig?
- Waste nuggets med salsa sås is the shit!

Hur ska din drömkille se ut och vara?
- Alltså jag önskar verkligen jag skulle falla för domdär klassiska dösnygga killarna. Men jag gör inte det fast jag vill. Mitt inre jag ser inget utseende. Så länge han har världens bästa (sämsta..) humor och han får mej att skratta, då gillar jag honom. Och det är en början? Nej men seriöst, HUMOR är viktigaste i min drömkille.

Minns att du skrev en gång att du har märkt hur mycket alkohol förstör kroppen och att du skulle skriva mer om det nån annan gång men du glömde väl det :) så på vilka sätt har du märkt av det?
- Jaa men visst, kul att ni verkligen läser och lägger på minne vad jag skriver! Och jag har faktist ett färdigt skrivet inlägg just om dethär som jag ännu inte publicerat. Det ska ni få snart. Men en sammanfattning så märkte jag av alkoholens effekter på både mej och andra. Halsen och rösten blev helt förstörd. Man sväller upp otroligt mycket av alkoholen, sammlar vätska eller något? Man får abstinens. När jag landade i Finland efter Magaluf så skakade och grät jag hysteriskt efter att inte ha druckit något med alkohol i på över 1 dygn. Minnet och konsentrationen blev konstigt. Magen mådde inte bra. Ständig halsbränna (jag har ALDRIG halsbränna hemma) och sådana konstig symtom som inte händer i vanliga fall.

Vad är det värsta du har varit med om i sängen? :D
- Jag har funderat och funderat på denhär frågan.. Vad är egentligen det värsta? Men jag kommer faktist inte på något nämntvärt? Att vakna nästa dag brevid någon och inte minnas hur eller vad, det är väll ganska pinsamt. Vilket tråkigt svar!

Är du kär i någon nu?
- Njaa njaa? Vad ska jag svara på det? Nej, det är jag väl inte? Men jag önskar jag var!

Har du blivit sviken av vänner nångång?
- Ja, det kan jag säga rakt ut, jaa det har jag.

Hur gammal var du när du förlorade oskulden?
- 14 år.

Sku du kuna tänk dej vara med i slitz som nakenmodell?
- Låter kanske som ett oväntat svar men, jaa det skulle jag.

Tycker du att anonyma kommentarer är patetiska?
- Väldigt! Eller beroende på. Så länge de e snälla så är de roligt! Alla de människor som hackar ner på andra anonymt på internet tar priset på hur patetisk man kan bli.

Lakrits eller choklad?
- Choklad!

Hur orkar du vara glad hela tiden?
- Sett mej på jobbet nångång? Lilla söta vän (SARA) du om någon borde ju veta att jag inte är glad hela tiden, vad är dethär för fråga?! :D

Vill du innerst inne ha ett 9-5 jobb?
- Nja, ibland får jag den kännslan. Men jag gillar det så här just nu. Jag blir inte uttråkad! Pluss att jag trivs med natt och kvälls arbeten. Inte trivs med de hemskaste kunderna som innebär kvällar och nätter, men själva tiden gillar jag!

Vad har din favorit jobb kompis (alltså jag, Sara) lärt dej?
- Leken pest och kolera? ;)

Finns det något i ditt liv som du önskar du inte gjort?
- Never regreat something that once made you smile? Så nej, jag kan faktist inte säga att det finns något jag önskar jag inte gjort!

Vill du ha en hund?
- Jaa, en hund som inte luktar hund!

Om det var lagligt, skulle du äga en negerslav?
- Är jag rasistisk om jag säger ja?

Pappersmugg eller riktiga glas?
- Alltså 2 cent pappersmuggar är så inte Pessi style.. 102 euros kristallglas! That's what I'm talking about!

Tänker du på miljön?
- Ja, jag är exemplarisk medborgare. Jag skräpar aldrig ner utomhus. Aldrig jag skulle slänga ett glasspapper på marken! Inte ens tuggummin, hellre sväljer jag dem och dör av förstoppning än spottar dem på trotoaren.. Inomhus är en annan sak! Där får ju folk betalt för att städa. Jag gör dem en tjänst med att skita ner! Utan mej skulle de ju inte ha ett jobb?

Vill du ha barn?
- I koppel och i en egen bur.

Aldrig resa mer, eller singel resten av livet?
- Aldrig resa mer!

Skulle du tänka dig att genomgå ett könsbyte?
- Hmm, nu just känns det inte som om jag skulle få någon nytta av det eftersom jag gillar killar? Fast jovisst, klart det skulle vara kul med en snopp!Imorgon..


Min rådgivare blev lite tveksam över hur hemska frågor ni har ställt mej. Hon funderade skräckslaget om jag verkligen tänker svara på allt detdär? Hon tipsade mej även om att allt man gjort behöver faktist inte stå i bloggen? Hmm det visste jag inte, det tåls att tänkas på. Därför får ni först svar på frågorna imorgon! Godnatt!
Dålig natthumor

 

Alltså haha, no shit att ni kommer från Finland? Varför sprang ens reportern fram till er? Det synns ju på flera 100 meters avstånd att ni inte kan ett ord svenska!!


Här ser vi ju då också nackdelen med att fråga en kompis som kan ett främmande språk, t.ex. svenska och man själv är finne, om de kan lära ut en vettig och användbar replik på det där främmande språket de kan använda någon gång.. JAG ÄR BÖG

 


Så glad jag blir!


Jag gillar när ni gulliga läsare nämner om någon annan gullig bloggare länkkat eller skrivit något om mej. Som händer sååå ofta så jag knappt hinner kolla in allt, ni vet.. Nej men jag upptäcker tydligen inte sådant själv så har blivit positivt överraskad när ni nämnt om någon länkning. All publicitet är bra publicitet?

 


För några veckor sedan så var det en söt tjej som hade skrivit och länkat mej i sin blogg som jag inte had någon aning om, innan ni tipsade mej om det.
Minns ni hon snyggisen, Jannica, jag sa är min motivation till att hålla tassarna borta från skräpmat? Hon hade på något konstigt sätt hittat till min blogg och inlägget jag skrivit om henne. Och hon blev uppenbarligen så pass glad över det att hon också hade nämnt om det och länkat mej på sin blogg! Roligt gulligt kul va? Det skulle jag inte heller haft någon aning om, om inte det vore för att Allo tipsade det för mej!

 

 

 WorkaholicOkej, nu är klockan 21:15, och jag har varit vaken sedan kl 13:00 igår.. Eller okej okej, jag har sovit 2h där e mellan. Men det räcknas inte? Nu ska jag sticka till ännu ett nattskifte, 22-05:30.. Så betyder det att jag då efter det varit vaken i 1½ dygn, varav jag jobbat 23h? DET E NICE. Efter det tänker jag sova fram tills nästa jobb skift. Som är imorgon kl 16. Pengar rullar in som de ska? Och Jessica nöts sönder..Imorgon kväll tänkte jag svarar på era frågor, så passa på och ställ de sista.Skräcken

Emilia hade lagt upp denhär videon på sin blogg, och jaa..
Alltså jag vet inte vad jag ska säga. Jag ryser när jag ser lill killen göra dethär.
Kan det bli värre? Hur gammal är han egentligen?!
Mina barn ska deffenitivt inte få varken en webcam eller dator med internet!
Dethär är skräckexemplet på hur det slutar.. 1 288 333 träffar på Youtube, INTE BRA..
Och dethär är ju inte enda! Han har över 14 miljoner träffar på Teenage Dream..

(Även fast han är troligen mycket äldre än vad han gör sig till och ser ut som..)Jakobstads dolda problem, SOCIAL KOMPETENS

Nej vet ni vad jag inte fattar? Folk som står utanför Makuuni och väntar innan öppning. Vad väntar ni på? Att hyra film eller köpa en 10 euros godis påse klockan 11 på morgonen?! E ni dumma i huvdet? Kollar ni faktist film på morgonen en solig dag?! Och äter sååå mycket godis innan lunch?! Jag förstår folkströmmarna som står utanför KorvGörans eller McD och slår på dörren för brinn kära livet innan öppning. De har ju ett behov bakom sin längtan att komma in. Hunger. Men vaaa, vad är det för behov att vakna på lördags morgonen och nej men nu måste jag åka in till stan med bilen bara för att hyra en dålig film och allt för dyr godispåse. Öh?Oj vad jag kunde dra ur mej en massa hata-kunder ramsor idag.
Men mamma säger jag inte får skriva elakt om mina kunder i bloggen..
Jag är bara trött och hatisk efter att ha sovit 2 timmar.Men jag tänkte redan på det igår natt, hur hela jävla Jakobstads befolkning har seriösa sociala kompetens problem!!
Det beror varken på om de e gammla, mammor eller om de är 5 år. Hur jävla svårt är det att beställa på ett sakligt sätt, högt och tydligt, sluta sura, och åtminstone kunna klara av att säga TACK och HEJ. Hur jävla svårt är det? Idioter. Vem står tyst och glor när en annan människa häslar vänligt på dej? Vem ska känna sig dum? Jag tror de få undantagen som kan uppföra sig, jobbar inom pratsam kundbetjäning, och vet hur jävla roligt det är att betjäna en zombie.

Speciellt bra studier i dethär får man efter att har betjänat i Drive Thru på McD i 2 år.Och jaa visst, alla har sina dåliga dagar! Jag kanske inte heller alltid e trevlig. Men så sur att jag aldrig skulle säga hej finns inte?! Och hur kan en hel stad ha sina dåliga dagar på samma gång, 365 dagar om året? Vad fan är det med dethär stället?

Eller är det fel på mej? Är det jag som ingen vill hälsa, tacka eller bara sura på?

Och jag ska inte dra alla över en kam, men största dels av befolkning
är verkligen såhär i denhär byhålan..


Vill ni ha det som pluss måltid?

Nu har jag suttit hela dagen och väntat på att få börja mitt nattskifte. Försäkerhets skulle för att orka med det så har jag försökt göra så lite som möjligt, allt bara för att spara på min energi. Så jag har suttit i soffan och kollat film tillsamans en tallrik Korvgörnas ssschebbab. Så nu är jag laddad, jobba 22-05:30 & 08-16. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte med där när jag tog de två skiften? Kanske på att det är röd dag och betyder 100% betalt? Hihi jag är så pengakåt. Damn..
Jag ser ju redan trött ut.. BRA!
Och som jag försöker visa på första bilden, vi har snygga nya arbetst-tröjor på McD.
Allt bara för att ni ska spendera 90 cent extra på en pluss målitd. Super bra...


Fortsätt med att fråga!

Haha, dethär med att annordna en frågestund var ju super kul!
Förutom att NÅGON spammat mej med självklara frågor.. "vem är din favorit Sara" eeh, daah? Det vet vi ju alla redan? Nej men hur som haver! Fortsätt att ställa roliga och dumma frågor så svarar jag på dem när det kommit lite fler! 


Tillsvidare får ni kolla på en svartvitbild av en blond merkonom.


Cherry

Karro vill att jag ska delta i Cherry on top Awards, som går ut på att jag berättar 3 olika saker som ligger mej nära hjärtat och sedan välja ut 5 stycken andra bloggare som också berättar deras käraste saker.

Här är vad jag anser ligger mej närmaste hjärtat;
1. Lungan, jaa den ligger ju endå granne med hjärtat?
2. Revbenen, jag kanske inte är värlens bästa på anatomi, men det borde väl ligga nära hjärtat?
3. Matstrupen, den får väl plats där någonstans också eller hur?


Neeh, höhöh, jag skojar!
Det var väl egentligen inte detdär det gick ut på?
Här den egentliga listan på 3 saker som är viktigt för mej;

1. Jobb, jaa det låter konstigt. Men på senaste tid har jag faktist börjat fundera på vad jag skulle ta mej till om jag inte hade så mycket jobb som jag har just nu. Jag skulle inte alls se någon mening i att leva. Lolla runt på dagarna och göra vad? Nej! Nu jobbar jag som en tok för att jag har ett mål, det är pengarna. Och pengarna kommer gå till Australien. Sen efter det kommer jag sätta upp ett nytt mål så jag verkligen slipper gå sysslolös, jag klarar inte av det.
2. Socialt umgänge, jag behöver prata. Jag behöver skämta. Jag behöver folk som tycker om mej. Inte arga fresiga fula otrevliga kunder. Glada människor. Människor som gör mej glad. Jag behöver bara få ha nån att berätta det mest onödigaste jag vet åt. Precis det som dyker upp i huvdet. Om det är familjen, bästa kompisen, grannens katt eller älskade ponny häst, det måste vara någon som lovar lyssna på alla mina knäppaste tankar jag har. De måste ut.
3. Trygghet, all trygghet. I det ingår ju förståss både jobb och socialt umgänge. Så länge jag vet vilka människor jag alltid har där, så länge jag vet hur det funkar på jobbet och att jag vet att jag har kvar det, då mår jag bra.

Och nu vill jag gärna se att
Sara Banan, Cool Jenny, Snygg Mea, Foto Linda och Mode Jenni
gör en likadan lista!

 


She's out of my League

Aah visst, den funkade väl. Kännde mej underhållen och fick skratta då och då även fast ögonen var halv öppna. Känndes värt 1½h av min dyyyrbara tid.Men hon tjejen, Alice Eve, uuh vad sönder tjajtat snygg hon var i filmen då..
Är hon verkligen SÅ dösnygg? Jag har ju snyggare kompisar än henne!

Nej, jag tycker inte du är en 10 poängare stumppan. Du får högst 8 poäng, max!


Jag kommer sakna Dej


Igår var jag jätte ledsen. Helt tom. Om jag tänkte, började jag gråta.
Fråga inte av mej vad det är om, eller hur jag mår. Jag kommer bara stor tjuta.
Jag har inte tid att vara ledsen. Jag är ledsen.
När jag gick och lag mej ville jag bara gråta. När jag steg upp på morgonen ville jag bara gråta.
När jag vaknade hoppades jag bara på att allt vore ha varit en annan av alla drömmar..

Istället för trösta mej med glass, en överfylld godispåse och roliga komedier ..


.. så lyssnar jag på deppmusik, och förstår inte varför jag inte blir glad av sånt? Man kan ju undra.. Hela dagen så spelade radion också bara depp musik! NRJ spelar aldrig gråtmusik?!


typ världens bästa gråtlåt..


Frågestund


Kanske jag kunde ha en pågående frågestund

nu när jag inte lägger upp några inlägg..?


Så passa på och fråga precis allt! Hur många dildosar har jag? Vilken av mina tår är längst? Gillar jag bananer? När förlorade jag oskulden? Vad tycker jag om namnet Petter-Nicklas? Vad tycker jag om rödhåriga killar? Jaa, fråga vad ni vill!


Om jag får några frågor, lovar jag svara på dem alla. Nästan!


Om det misslyckas dethär, och om jag uppenbarligen skulle bara ha

ickenyfikna läsare, så får ni inte veta några hemlisar heller!


Magaluf

Som ni ser blir texten på inläggen helt fuckad när jag skriver
från äldre datorer än den egna jag har.
Och det ser hemskt fult ut, och vem gillar att läsa fula saker? Nej precis.
Därför tänker jag inte låta er göra det heller. Men bilder kan ni få!Gaah..

Alltså dethär gick ju inte bra. Mitt bloggande dog aningen i och med att min dator också dog. Tråkigt för er. Ni ligger lite efter i hur det går för mej. Nej i själva verket är det tråkigaste för mej. Jag dör av trisstes nu när jag inte får klotta på i paint på nätterna och göra en massa roliga bilder att lägga upp i bloggen.. Tönt datorn åker in på service snart, alltså, jag överaktiveras med bloggandet snart igen.


Den som väntar på något gott..?

 

 

 Film i Spanien


En annan rolig sak som hände i sommrast var att vi gick på spansk biograf. Det var ju en lite kul och annorlunda idé att göra när man e utomlands eller hur? Vi hade tagit shopping dag i Mallorcas största stad, Palma, och hade precis färdigt handlat för över 300 euro (iaf jag hade handlat för så onödigt mycket..) och vi hade precis ätit klart på McDonald's när vi upptäckte de sålde lösgodis vid bion på andra sidan gatan. Har ni någonsin tänkt på hur jävla lite blandgodis det finns i södern?! Här finns ju i varje litet K-market, där såg jag högst 3 ställen med alternativ att välja fritt godis. Kanske det bara är så på Mallorca.. Så lyckiga sprang vi över dit. Vi hade tid över innan vi skulle hem och supa på kvällen, så vi tänkte vi kör på att se en film också! Fast allt var förståss nästan dubbat till spanska och därmed utan text.. Twilight Eclips hade precis haft premiär och de körde en föreställning med engelsktal och spansktext till den, så vi passade på. Bio biljetten kostade 6euro. 6 EUORO!! För en ny film! Jälvligt billigt ju, här hemma gick den säkerligen på åtminstone 10 euro på biografen!


Nöjd, brun och glad. Skillnaden på den spanska biografen vi gick på, än de här hemma i Finland, var att de var platta. Med andra ord, inte så jävligt lätt att se duken om salen skulle varit fullsatt!2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar