In and Out of LovePuss puss, vi hörs om en vecka bitches!


Ut och flyga

Om en halv timme startar vi bilresan ner till Helsingfors. Minst 6h i bilen väntar mej. Lockande, njaa. Speciellt inte när alla skogens djur är som tokiga nu när älg jakten börjat idag. Och alla läskiga söndags våldtäcktsmän som gömmer sig på damtoaletterna på bensinstatuionerna.. Uuäk. Nåväl, klockan 09 någonting lyfter vi iväg mot Grekland.

Försöker påminna mej om kännslan att bära solbrills.


Nääh

VA FITTAAAAN?! Jag tror jag kommer börja gråta!

Aldrig i livet jag packar ner gummistövlar och regnjacka till södernresan!! ALDRIG!
Regn å på bara, jag ska då gå med bikini, klänning och sommarskor.


Uttråkad?Igår, efter att ha jobbat 16h, klockan 01-02 på natten, i väntan på sällskap, så underhåller Jessica sig själv genom att experimentera
. Denhär gången blev livets fråga hur många Hot Rod chips får otuggat plats i munnen?Självklart filmade jag hela händelsen med webcam om någon verkligen inte skulle tro att jag fick in hela 15 stycken. Men vilken besvikelse. 15 stycken..
Får försöka bli lite mer glapp i käften tror jag.


Vilken låt?


Okej okej det här är ingen av de pinsamma bekännelserna utan bara en kort tråkig video från en av våra lektioner i flaringsalen. Söta Michelle, som jag alltid jobbade ilag med på flairingen, tränar på speedtestet till slutprovet. En shortdrink, longdrink och en coctail. Självklart tränade vi flairing och freepouring med vatten. Theres och Matilda är förvirrade för att lärare Stefan byter drinkar vi ska träna på på tavlan och Camilla har startat ett vattenkrig. 

Egentligen laddar jag bara upp den här videon för att någon ska kunna

berätta vad låten heter i bakgrunden!!! Berätta! Jag dör utav ovetandet!

FY FAN VAD JAG SAKNAR!


Wasa By Night

Igr var det Wasa By Night.
Och eftersom största dels av er, bryende, läsare bor här så vet vad WBN är för någon tillställning så kanske jag inte behöver förklara för er utan bara ger er en enkel bild?

Precis! Så går det till! En töntig lek som går ut på att supa dej redlös på en onsdag för att, sammanlagt i slutendan betalt 100 euro, för att få en ful t-shirt. Bra va? "Som belöning får du en Wasa By Night t-skjorta" vaaa? Belöning? För att sponsorera ett par barer? Öh.. Okej!

Vi själv deltog inte i tönt leken (som egentligen säkert är en väldigt rolig lek om man är arbetslös och inte måste jobba/gå i skola varje dag). Vi stog istället och köade i en 300 meter lång kö i en timme. Var nykter på Fontana. Roligaste jag gjorde var att dricka en Smirnoff Ice på 10 sekunder, äta en dubbelosthamburgare på aningen längre tid, foto en massa random människor som blev asfula på bild, och försöka hålla för skratt när en av polarna blev sur på någon tönt tjej som trängde sig i kön och stoppade ett tuggat tuggumi i håret. HAH! Vem gör ens något sådant? Haha! Kunde kanske starta en egen Vasa By Night med det konseptet? Köa, ät osthamburgare, drick Smirnoff, leka papparazi och spotta tuggumin på folk. Så mycket roligare än minnesluckor och baksmälla ju!Pelasta Mut

Jag fattar ju inte ens vad hon sjunger (tur att google translate finns)
men jag tycker endå den är så himmla vacker.

Eller så gillar jag den bara för att det var typ det enda jag minns från lördagskvällen när
Janica & Sussi sjöng karaoke till den?Har ni någon gång tänkt på att jag kan alla poser? Duckface. Coolface. Tittapåminabröstface. Efterblivenface.
Hmm men varför dyker Right Said Fred's låt I'm too Sexy upp på i mitt huvud när jag ser dehär bilderna av mej själv?I love it

Låt mej ursäkta min dåliga uppdatering genom att visa vad min vecka bestått av

Fritid? Nej det finns inte. De dagarna jag har bara ett skifte sover jag framtills dess för att ta igen den förlorade energin som går åt dubbelskift dagarna. Men vet ni vad? Jag vill ha det såhär. Jag behöver miljoner. Söndag had jag också egentligen dubbelt, gissa hur mycket jag skulle tjänat då, men eftersom vi styr kosan ner mot flygfältet då så icke! Ledig söndag, vet ni vad det också innebär? Perfekt baksmälle dag! Utgång på lördag!


Grekland

260 euro, jag och min plånbok mår bra nu
Och jaa, bilderna är från hotellet vi ska sova på ;)


Mina 2 största Fan


Amatör Fotografen & Amatör Modellen


Kissekatt

Jag vill ha ett husdjur! Jag behöver någon att krama, smeka och plåga lite.. Mina nuvarande husdjur är inte så pass kramvänliga (nej det är ju inte dammråttorna jag pratar om nu, fast i och för sig så är de ganska gosiga också, mjuka och så..). Grannens katt duger inte heller.
Om jag skulle få ta in den i sängen och ha den som kudde eller kramissällskap skulle det vara okej! Men jag tror inte det är varken okej med grannen eller med mamma..

Vem vill vara min kissekatt?


Ssh..


.. jag har tagit ledigt hela nästa vecka bara för att kunna åka på en sista minuten resa.
PÅ SÖNDAG. Alltså denhär söndagen. Om en, två, tre dagar. Vad har jag sagt om spontanitet? I LOVE IT! Men vart? Jag vet inte. Varmt ska det va. Pina Cõlada på en vit sandstrand framför ett blått hav sittandes brevid en bra polare ska jag ha. Om en, två, tre dagar!
 


The Number One is Kissie Mjau!

Om någon missat det så ääälskar jag Kissie. Jag tror ibland jag är enda, och hennes absolut största fan. Okej, hur 14 år låter jag inte när jag säger så? Men jag gillar inte henne för hennes rosa stora läppar, bruna barbie hud, redigerade bilder, rosa puff puff, löshår, lösnaglar och allt det där. Jag gillar henne för hennes humor. Jag tror också jag är en av de få som verkligen fattar vad hon håller på med. Världens grymmaste brud, hon är inte dum. Hon har bara dålig och sarkastisk humor och är en liten osäker tjej! Precis som jag! Och de flesta andra i denhär åldern. Tråkigt att 85% av hennes läsare, och svenska folket, är dumma i huvudet och inte fattar henne alls. Där med att det är självklart alla hatar henne. De fattar inte hur en människa kan hålla på som hon. Hon är fan duktig på det hon gör. Hon vet precis vad hon ska skriva, redigera eller göra för att få hela svenska folket att bry sig. Det är ju det hon tjänar pengar på. Hon vinner på att folk hatar henne. Varför inte göra något som man är bra på och själv tjänar på? Och visst, ibland går hon för långt med sina inlägg och provoceringar. Men gällande vissa saker och ämnen är gränsen hårfin vad som är okej och inte. Hon leker alltjämt där emellan och ibland går hon över gränsen. Ibland med avsikt. Och alla blir galna på henne. Hur jävla bra provucerat är det inte om man får 1 miljon av landets befolkning bry sig i vad hon åt till frukost? Det tycker jag fan är duktigt. Och angående plastik ingreppen henns. Så? Varannan svensk tjej/tant har fixat sig. Varannan vill fixa sig. Och vissa inte. Men kom igen, Kissie är inte mycket mera plastic än andra bloggare. Hon försöker framstå som det, för att ni hatar det. Och det där med dubbelmoral. Hela hennes blogg är ju uppbyggd på det. Själva idén. Jag diggar henne, och det kan jag säga utan att skämmas. Jag fattar inte de människor som fan tar illa vid av vad hon skriver. Har ni fan ingen humor? Kan ni fan inte läsa mellan raderna? Tror ni verkligen hon hatar tjocka eller rödhåriga människor på riktigt mer än andra? Nä? Ta livet och hennes inlägg med en nypa salt!!! ..och citron & tequila.

Och, så länge det underhåller mej tänker jag älska Kissies blogg.


Skit för Er!

Okej okej, största dels av er verkar inte gilla designen. Men vet ni vad? Ni kommer ändå fortsätta läsa även fast den skulle vara grön och rosa med nakna äckliga sex bilder. Så ta och vänj er med denhär nu bitches ;)


Omröstning

Självklart vill jag veta vad ni tycker om den nya designen!
Och som sagt, den ska finjusteras, men i stora drag kommer den se ut såhär en framtid framöver nu.

Omröstningen Vad tycker ni om den nya designen? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


Och "Finlands blondaste" kan jag ju erkänna att det inte var jag som kom på. Jag hade kvällen innan tänkt döpa den till Finlands töntigaste men sen nästa dag på jobbet gnällde en av jobbkompisarna om att få veta vad bloggen heter. Då nämnde Nadja något om att han kan ta och googla Finlands blondaste att det säkert hittar på det. Haha, så visst!

Men, same shit diffrent name!


Snyggingen själv

Idag är jag bländande vacker!


Det var inte jag som sa det! Gulliga gubbar på jobbet är alltid snälla


Designe

Okej alla söta! Ni ser vad som är på gång eller hur? Pessi's blogg har fått en ny designe! Dock en som man får en kännsla av hör till en 14 årig bloggare men nåja! Allting är lite kaotiskt just nu. Texten e fel och menyn lyder inte mej.
Men snart ska det väl bli fixat som det är tänkt!


Riksdagsvalet

Imorogn är det ääänltigen val i Sverige.
Kanske vi efter det slipper all tv-, blogg-, och reklampropaganda som bara handlra om dethär jävla svenska valet? Jag hoppas så. Jag har tröttnat.

Sneak Peak

Idag intog mini kopian av mej rollen som fotograf till min planerade nya header. Vet inte ännu om jag tänkter använda någon av bilderna vi tog, men vi får väl se. Med tanke på att otekniska Jessica gör ALLT i paint så behöver ni ju inte förvänta er något häpnandsväckande ny designe här heller. Här är iaf en sneak peak på 3 av bilderna. Resten ska ni ju självklart få se någon annan gång. It's all about me me me me me me!Jaa, klart ni behöver få se en oseriös bild också. Man kan ju fråga sej om jag plötsligt upptäckt en naken man uppe i någon av tallarna eller vad det är som gör mitt chockerade uttryck så chockerande? Kanske några hjärnceller plötsligt spontant dog? Ser ut så åtminstone!
Frågan kommer förbli en fråga.


Sweet Dreams

Hard to be a superstar! Höh!


Godnatt bitches


Niclas Gästbloggar

Ännu ett försenat videoinlägg från Berlin. Alltid undrat hur killar ser ut i strumpbyxor?

Haha, som ni alla säkerligen märkt så har jag upptäckt Windows Movie Maker!
Så nu när jag lärt mej hur man klipper och speedar upp filmer, så vi låter som ekorrar, så kommer det säkert komma flera klipp här framöver.


And thats standard procedure from Miami 2 Ibiza
From Miami to Ibiza


Rumpaaa?Ingen annan än perversa nattclubbs jobbare som tycker det låter som något annat än RUMPA? Lyssna noga nästa gång ni är ute på Melody om det verkligen låtar som folk sjunger ruMPa när alla skriker på en gång? Det var inte jag som kom på det!! Men efter att jag blev informerad om att det låter som något annat än rumpa så hör jag inte rumpa ordet i låten längre.


Haha shit jag hade helt missat videon innan. Haha, kött fi faaaan.


Aaron Johnson

Igår kollade jag världens grymmaste action komedi! Kick Ass, woho vad jag gillade den! Speciellt lill tjejen som var något av det coolaste jag sett. Och ännu mer gillade jag han kille som spelade Dave. Aaron Johnson! Världens snyggaste tönt!


Tönt med våtdräkt

Tönt utan våtdräkt

Okej okej kanske han inte såg ut att vära världens snygging på bild.. Men kolla filmen! Eller erkänn att sista bilden är otroooligt grym! Right? Ska printa ut och limma upp i mitt skåp på McDonalds. De andra jag delar skåp med får fan bara gilla läget! Aaron ska va i mitt skåp!
Eller har jag bara nån slags förkärlek till töntar? Troligt.


Reunion

Vet ni vad som händer den 12-14 november? Kryssningsfartyget Tallink Romantic startar från Stockholms hamn och åker ner till Riga. Märkvärdigt med det? Jo! Det är Magaluf Reunion 2010 kryssningen! 1864 galna party people redan anmälda på facebook evenemanget. Den stora återträffen/avslutningen efter en galen sommar där alla workers, turister, barkurselever festar igen! Och alla är garenterat inställda på samma sak; - festa som vi gjorde där nere i sommar.
DET KOMMER BLI GRYMT!
KBK, KÖR BA KÖR!

Biljetterna bokade och betalda, check!
Tror ni Kissie kommer? ;)

Ansiktsmasker och JockiBoi

Hmm sitter och myser med ansiktsmask. Tycker jag liknar någon men kommer liksom inte på vad? Hmm? Kunde det vara en clown? Njaaa, är inte riktigt säker..

Jag var sugen på godnatt-te så jag letade upp världens största mugg vi hade. Godnatt-téet var slut så nu sitter jag med en halv liter grönt te istället. Kommer knappast att somna efter den inatt.
Om ni är lika uttråkad som jag själv blir efter att ha läst igenom de samma bloggarna flera gånger om dagen så har jag ett nytt tips för er (eller egentligen var det ju en av mina egna trogna bloggläsare som tipsade mej om den)! Jockiboi! Ja en av de patetiska killarna från serien Kungarna av Tylösand. Nu just, plötsligt, en av Sveriges störsa killbloggar. Kändis över en natt fenomenet. Sjukjävel. Nakenbilder. Alltså verkligen nakenbilder. Om ni inte sett kuk tidigare så får ni se. 17,4cm är han stolt över. Bajs. Sex. Told you, sjukjävel! Men så länge det underhåller mej så är jag nöjd!

Eller kanske det bara är mera äckligt än underhållande det sättet han skriver på? Ta en titt!


Film?

Som de flesta av er redan vet så jobbar jag på en videouthyrningsfirma, Makuuni. Med andra ord, jag kollar troligen mer film än genomsnittet av vad en vanlig människa gör. Så jag kan väl lika bra dela med mej av mina erfarenheter angående ett par filmer?


The Invention of Lying tyckte jag faktist var jätte jätte underhållande! Gilla!
The Valentine's Day, visst många olika stora skådisar. Kul att se Taylor Swift agera i film. Men själva handlingen var bara grötig och hoppade väldigt mycket från person till person..
Date Night var också väldigt underhållande! Iaf mer underhållande än de flesta b halvbra komedierna jag sett på senaste tid. Så visst! Den funkar bra en myskväll fredagkväll!
Donkey Xote var bedrövlig! "From the creator who saw Shrek movies.." Snyft..
Remember Me hade jag låga förväntningar på eftersom de flesta inte gillat den. Kanske därför jag blev förvånad och tyckte den var bra?
The Men who Stare at Goats, jaa jag bestämde mej aldrig riktigt vad jag tyckte om den. Den var väl kul? Ibland. Men lite lång och njää.. Jag gillar simpel och dålig humor.
Leap Year så för det första gillar jag inte alls hon skådespelaren. Så det förstörde hela filmen för mej. Men annors kunde den ha varit bra!
Tooth Fairy skrattade jag till! Ett gott gott tecken. Familjefilm, men rolig sådan!
Reindeer Spotting jaa var ska jag börja. Preics som här, litet obetydlig byhåla, kallt deprimerande, knark, ingen har sett världen, bott på samma plats hela livet. En längtan att komma bort. Sevärd. Men aningen tråkig, men som sagt, sevärd dokumentär.
Bad Lieutenant där Nicolas Cage som polis går med krokig rygg hela filmen och lurar folk på knark. Visst, funkar väl.
Did You Hear about the Morgans var bättre än förväntat! Inte världsbäst direkt heller..
The Princess and the Frog, jag ääälskar barnfilmer. Den var bra! Bortsett från att de sjöng för mycket.


Jakten på Ponnyhästen

Dagens motion bestod av; jaga ponny häst.
Roligare än att gå på gym men jobbigare än en lugn skogspromenad.

Jag får skylla mej själv lite att han sprang iväg. Men ni skulle sett hur glad han blev. Och hur arg jag blev. Vi gick en av våra vanliga promenader när det var något jag skulle ändra på grimman. Jag knäppte lös honom snabbt och plötsligt bara swich.. Först full galopp 100 meter och stannar för en matpaus. Jessica springer ropandes efter (kanske inte världens bästa teknik? Tossig tjej som springer skrikandes och viftandes "PRINCE NU KOMMER DU HIT!") Han upptäcker mej och spurtar ytterligare 100 meter så jag inte längre ser honom. Genom skogen ser jag att han galopperar vidare med stotlig hållning, lyft svans och med två öror som pekar rakt frammåt. Jahajaa, hoppas han hittar hem tänkte jag och började traska mot stallet. När jag närmar mej stallet så ser jag att han stannat på en åker brevid föl-hagen. Fölen ser beundrandes på honom. Jag visar ett par morots bitar mot honom och frågar vad han håller på med? Han kommer snällt fram, låter mej grimma fast honom så länge han nöjt tuggade i sig morotsgodiset. Nåja, det var åtminstone månadens roligaste händelse för honom är jag säker på!


All in Night @ Magaluf


Här kommer en till Magaluf bekännelse! Än av de värre. Än av de pinsammare. Än av de som bevisar hur fucking kul vi hade!
En jag kanske egentligen inte borde berätta.

Vanlig ute kväll. Sista lördagen jag hade kvar på party ön innan jag åkte hem på tisdag så tänkte att jag kör all in denhär kvällen. Så jag och mina två söta tjejer och söta kille gick ut, som vanligt. Jag hade köpt en passande tröja som det stog på THEY SAID I WAS IN MAGALUF BUT I CAN'T REMEMBER som jag klippt av ärmarna och kragen på. De vanliga korta hotpantsen och de 10cm klackarna var som vanligt också på. Jag vet inte fan vad som hände, men jag hade uppenbarligen druckigt för mycket. 
En av bartendrarna på GG Beach Club busade och drog fast mina axelband på toppen i ölpupparna. Jag som stog med ryggen åt fattade inte att jag var fast krokad så jag drog. Och ja, en färdigt klippt tröja rivs jävligt lätt sönder så oups. Min topp hade inga axelband. Gick lätt att fixa genom att binda ihop dem med varandra. Som inte heller hölls så länge innan en av lärarna kom och rev sönder toppen i tusen delar.
Så jag stog naken på Grabbarna Grus Beach Club. BRA!

Vågat/naket? Som sagt, vad jag än satte på mej hade någon värre.
Dethär var varken vågat eller naket nere på Mallorca, jag lovar.
Eller jo, den andra bilden. Så gick ingen runt. Inte jag heller.

Tess sprang direkt iväg på jakt efter någon som hade en extra topp att låna ut åt naken skrattande Jessica som i det skicket bara tyckte allt var kul. Uppenbarligen hittade hon en tjej topp till mej. Som jag absolut inte fick förstöra för att tjejen som lånat den ville ha tillbaka den sen! Hrm, gick inte heller så bra. Ett par av de norska Paradise Hotell killarna var på Magaluf hela sommaren och jobbade då som då i baren. Jag vet inte om det var norska PH vinnaren eller en av de andra deltagarna som lyfte tag i mej, bar mej som en prinsessa, fram till bardisken.. BODYSHOT! Öh va? Bodyshot! Skitkul! Jag?! Skitkul...? "Här har vi Magaluf's vackraste brud på bardisken" skrek de i högtalarna.. Sedan blev jag dränkt i soda. Toppad med grenadin precis överallt. Jag skojar inte. Grenadin i trosorna var inte bra. Grenadin på en lånad topp var inte bra. Vet ni vad grenadin är? Jävla smaksatt sockerlag som är jävligt söt. Jag är säker på att min bh än idag luktar grenadin om jag skulle känna efter. Hmm bra! Inga bodyshot är roliga om de inte sitter mellan brösten. Så upp med toppen. Upp med bh:n?! Nej det var inte frivilligt och den åkte snabbt ner igen. Lite tequila överallt. Lite salt här och där och en citronbit imunnen. Perfekt body shot!

"Jessica han drog upp BH:n på dej.
Hela Beach Cluben var där vid bardisken och kollade på! Det var VULGÄRT"


Och rätt gissat, jag minns själv väldigt lite.
Jag minns att han kille bärde in mej, jag minns att jag låg på bardisken, jag minns att min lärare bodyshottade från mej. Jaa, det var det. De hade bärt hem mej sen några timmar senare efter avslutad kväll. Jag minns inte om det var 300 meter taxi gången eller om dethär var en annan gång. Men jag körde all in för fan! Vaknade i Matildas säng. Den lånade toppen? Låg på golvet och var äckligt förstörd. Och jag var lyckligt glad över att jag bodde tillsammans med världens bästa människor som tog hand mej i vått och torrt! v

Rätt storlek på t-shirten och Storleken efter en kväll på Magaluf.

Jaa precis, om jag skulle festa på det viset HÄR hemma, jaa då fan kan jag räckna med skitprat. Men det går inte, så jag gör det inte. Därför älskar jag söderhavslivet!

(Och jag kan festa med kontroll. När jag vet att det finns människor runt om kring mej som jag litar på och som kan ta hand om mej om något skulle hända, kan jag supa mej redlös om jag vill. Men om jag är osäker på situationer, hur kvällen är planerad, vem vi kommer vara med, så skulle jag aldrig dricka utan kontroll. Jag vet mina gränser)


Lady Gaga gör det igen

Någon som missade Lady Gagas outfit på MTV Adwards?
Nej, tänkte väl det också, svår att missa.

Aadå ni ser rätt, det är 100% kött som hennes klädsel består av. Jag tror hon vill bli grillad. HÖHÖ. Hon verkade själv trivas utmärkt i det. Gott luktande och bekväm har hon påstått. Jag är säker på att hon är enda som skulle tycka det med en sån outfit.

Jag behöver väl inte fråga vad ni tycker om dethär..?


Vadå resa?

Hmm, mitt toma bankkonto blev ännu tomare idag.
Ingen återvändo efter dethär. Jag kommer sticka.


06/01/2011 klockan 08:15 tar jag första flyget
06/01/2011 klockan 09:50 är jag framme för mellanlandning
06/01/2011 klockan 13:05 tar jag andra flyget
07/01/2011 klockan 07:05 är jag framme för mellanlandning
07/01/2011 klockan 15:25 tar jag tredje flyget
08/01/2011 klockan 07:30 är jag framme vid slutdestination

30/01/2011 klockan 06:25 tar jag första flyget
30/01/2011 klockan 08:15 är jag framme vid slutdestination

12/05/2011 klockan 21:50 tar jag första flyget
13/05/2011 klockan 06:40 är jag framme för mellanlandning
13/05/2011 klockan 09:10 tar jag andra flyget
13/05/2011 klockan 14:20 är jag framme för mellanlandning
13/05/2011 klockan 17:55 tar jag tredje flyget
13/05/2011 klockan 21:25 är jag framme vid slutdestination

Summa; 1 638,99 euro

Sweethearts!

Naaw vad glad jag blev för all respons ni gav till inlägget Of course I'm the Bad Girl.
Och även fast jag vet det från förr, så var det härligt att höra att många känner igen sig i det.


Och tack söta ni för alla kommentarer ni lägger då som då!
Både de berömmliga och kritiserande kommentarerna,
både i de omotiverade och viktiga inläggen.
Ni gör min blogg levande! Ni gör mej glad!


Bildbomb

Här kommer en fotobomb av ett par bilder vi tog innan jag åkte ner till södeharvsöarna i sommar. Och jag tror ni börjar bli vad med att jag sällan klarar av att vara seriös på bilder.

Men jag är alltid glad iaf!


Kungarna av Tylösand

En ny serie har startat igång på kanal 5 som ni kanske observerat skriverier om. Flera har dissat och sågat den och en del stor gillat den. Självklart går den ut på samma sak som de flesta andra tönt shower folk gillar att se, partypeople som stängs in i ett litet hus och ges massa gratis alkohol. Alkohol och kåta 20 åringar på ett och samma ställe brukar leda till en sak; kille + kille = slagsmål, tjej + tjej = bitch fight, kille + tjej = sex. Alldeles simpelt och uppenbart, men underhållande? Jag ska väl ge den en chans!


Jag säger bara, svennebanan!

Och, vad är det för jävla kommentar? "Jag vinglade väldigt mycket, inte för att jag var full utan för att jag har fel på fötterna.." Eeh yeah right, den repliken passar ju perfekt när poliserna stannar dej för ett blåstest!


Gandalf the blond

Jag typ passar ganska bra med skägg. Lite likt Gandalf.

LITE?! Kunde tro vi var tvillingar.
Nej sanningen är att vi inte är det. Ja jag vet, likheten är slående stor, men tråkigt att göra er besvikna. Känns ännu tråkigare att behöva berätta att jag faktist inte har smygodlat skägg i 100 år som det ser ut. Kanske det var så att en hårslinga bara lossnade?


Yes, of course, I'm the bad girl.

Jag vet de flesta bara kollar bilderna i min blogg. Som när man var 7 år och läste Kalle Anka, texten var inte lika intressant som bilderna! Ja, jag gemför er med Kalle Anka läsande 7 åringar sötnosar. Men här är inlägget för er som hellre gillade läsa långa 400 sidiga historier om t.ex. Harry Potter utan bilder.

Ibland, eller ofta, fattar jag inte vad jag gjort folk för illa för att de ska tycka dåligt om mej? Visst, om jag baktalat eller skrikit att ni är jävla fittor, för säkerligen en bra orsak, så får ni ogilla mej hur mycket ni bara vill. För då ogillar jag uppenbarligen er också jävligt mycket. Men utan orsak? Utan att jag fan ens känner människan. Jag har alltid alltid allitd blivit stämplad för saker och ting. Direkt i högstadiet redan. Jag hade hånglat och varit i säng med flest. Alltid. Jag var värst. Sa de. Vad var sanningen då? Jag hade varit med minst. Jag hade ju en egen kille! Alla mina kamrater hade legat med fler olika killar än mej. Varför var det jag som var slamppan då? Vad gjorde jag som inte de gjorde? Varför var jag billig och inte de? Självklart håller sånt i sig. Så fortsättningsvis när jag gick ut högstadiet och började skola i Jakobstad hade alla den inställningen och uppfattningen om mej. Nya bekantar. Ny människor. Tog jävligt länge innan jag ens fick kontakt med tjejerna i klassen. En av dem ogillade mej otroligt mycket (utan nån jävla orsak helt enkelt, seriöst) så självklart trodde de andra också jag var så hemskt som hon hittade på och sa. Jag hade aldrig sett henne tidigare innan vi började tillsammans på samma klass. Jag hade aldrig gjort henne något illa. Men från början blev jag endå stämplad. Vi är självklart, men konstigt nog, väldigt goda vänner idag. 

Jag har varit runt med halva Pedersöres och Jakobstads killar. Eller hur? Idagens läge ligger jag väl väldigt bra till med att ha gått igenom alla killar i båda komunerna? Runt 3,4 stycken kvar eller? Jag vet inte, för ni verkar ju veta bättre. Våga absolut inte släppa din kille ur synfältet. Plötsligt står jag där med handen innan för byxorna på honom. Jag är väldigt farlig. Jag vill ha allt och alla, speciellt upptagna killar. ELLER?! 

Och allt det här var bara ett exempel av tiotals andra saker jag kunde dra upp som jag gjort 'fel'. Jag kunde dra hela ramsan om hur jävla fjortis stämplad jag också var. Varför? Jag var inte värre än andra, det kan vilken god vän på den tiden intyga.

Jag klarar av att ta skit om jag är värd det. Jag kan ta att folk pratar om saker som verkligen hänt. Om jag haft sex på dansgolvet i fyllan o alla pratar om det så visst, så länge det är sant så är det mitt problem att ha ångest över det. Men behöver jag skämmas över saker folk säger jag gjort som inte hänt? Nu menar jag inte att det man inte minns har inte hänt, för det har det visst gjort, och de smällarna ska man fan ta då. Men jag vill inte ta skit för sånt ni inte har nån orsak att hacka ner mej för. Varför är jag the bad girl när jag någon fitta hittar på nått? Är det inte hon som borde bli stämplad som idiot? Och jag är säker på teorin att folk väljer vem de snackar skit om. Är det mitt fel om din kille tycker jag är snygg? Varför är det mer fel att jag skulle göra bort mej lika mycket som min kompis? Här inte hon också lika 'hemsk' då? Om jag klär mej, sminkar mej, och snackar precis på de samma sätt som min kompis, varför är jag mera fjortis/tönt/korkad/enkel än henne? För ni väljer. För vi väljer. Jag vill inte snacka skit om någon/något som är ointressant. Och hur spännande låter det att säga att 'min kille tycker hon är snygg', 25 gånger mer kul blir det ju om jag säger 'fy fittan jävla hora som försöker på min kille'. Va? Hur var sanningen från början egentligen? Meningarna betyder ju inte ens samma sak. Varifrån kom att jag vill ha din kille? När gjorde JAG nått fel där? Men spice upp det lite, krydda på, lägg till lite ord, ändra om vad s
om egentligen var sanningen. Bara lite. Eller jävligt mycke. Självklart vill jag höra så dramatiskt och vidervärdigt som det bara går att göra det av en små saker! Ingen rök utan eld säger de. Det brukar jag också tro. Men ibland är det bara skrattretande fel.


Man borde ju tro att jag inte själv vill snacka skit eller tro på rykten eftersom jag verkligen vet hur lite saker och ting oftast stämmer in med sanningen.
Nope, I'm the gossip girl. Lite dubbelmoral.
Folk väljer vem de vill snacka skit om. Men börja du så får du se att du får dubbelt tillbaks.
FITTAN VA JAG HATAR DENHÄR BYHÅLAN. Väx upp era jävla idioter. Jag skrattar åt er.
Nääh inget menat åt någon alls, bara ett passande tillfälle att ta upp dethär ämnet. ELLER?


Graffiti Nails trend

Jag vet inte hur mycket andra bloggar mina bloggläsare själva läser, men iaf, en grej som skrevs väldigt mycket om i bloggar i sommrast (tror jag? jag kikade högst 5 gånger i bloggar på hela sommaren) så är ju denhär nya nagellacks trenden som IsaDora lanserat, Graffiti Nail.


Först lägger men ett lager, eller två, tre, fyra eller vad du nu brukar lägga som bas, vanligt nagellack. T.ex. rosa. Sen drar man ett varv över med IsaDoras nagellack Graffiti och voila! Där har du plötsligt ett coolt mönster på din nagel!
Så vad tycker vi om det här?
Coolt eller bara konstigt?


Grymt coolt ser det ju ut att vara på bild åtminstone! Sen hur det skulle se ut på mina naglar är ju en annan sak.. Och att jag inte har möjlighet att kunna använda nagellack på grund av ett av jobben är ju också en annan sak.. Och att de knapapst säljs i Finland ännu heller är ju också.. Jaa ni vet. Men vore roligt att prova!


The Nape Piercing

Jag bad lillsyrran ta en massa foton av piercingen innan den skjuts ut sig själv ur mej (vad pervot det plötsligt lät?). Vilken tur att kameror finns för att kunna bevara ögonblick, saker och ting, som inte finns för evigt, eller hur? Den är btw inte så röd som den ser ut att vara.
Jag borde skaffa en egen system kamera (eller en kamera över huvudtaget!)
så ni skulle få se lite snyggare bilder här oftare..


I have nothing to give you

Som jag berättat håller jag på att förfalla.
Nu håller min blogg också på att göra det. Skit uppdatering, skit insperation, tråkiga inlägg, skit allt. Men speciell designen. Bara jag skulle orka fixa om den, och be lilla syster ta ett par bilder jag kan använda till den, så skulle nog min blogg få lite nytt liv igen..!
Inom snarframtid så kommer nog Jessicas-Tönt-Blogg-Delux-Version2.


Dagens viktigaste upptäckt måste ju väl ändå vara upptäckten
om att jag skulle vara ganska läcker som muslimsk kvinna i slöja.


Sjuka Namn

Jag är väldigt nöjd med mitt namn. Speciellt slog det mej nere i Magaluf. Ingen fattade t.ex. hur man skulle utala mina rumskompisars namn på engelska. Matilda gick väl något så väl bra. Men Theres blev till ingenting. Tyyyhhhress. Lät som om hon vore en tyrran eller gladiator. Jessica däremot, hur enkelt som hellst! Jag har bra internationella möjligheter tack vare mitt namn, hur bra som hellst!
I Finland heter däremot inte alla Jessica. Inte i Sverige heller.
Här är de populäraste namnen i Sveland och Mumindalen.
Finland   Sverige
1. Maria   1. Maria
2. Helena   2. Anna
3. Johanna   3. Margareta
4. Anneli   4. Elisabeth
5. Kaarina   5. Eva
6. Marjatta   6. Birgitta
7. Anna   7. Kristina
8. Liisa   8. Karin
9. Annikki   9. Elisabet
10. Hannele   10. Marie

Men vad är Marjatta, Annikki och Hannele för namn?! Jag har aldrig hört en människa heta så. Hur kan de vara bland de 10 populäraste i Finland?
Angående Sverige topp 10.. Inga förvåningar där inte..

Men det finns ju en del mer 'spännande' namn än Anna och Lisa. Som t.ex;
Mojgan - flicknamn som betyder ögonfrans (eeh..)
Hägg - betyder och kommer från busken hägg (no shit?!)
Erwin - ett mansnamn samansatt av vildsvin och vän (jo men fint att heta något sådant som kommer från ordet vildsvin. Erwin the pig)
Jessica - den som skådar eller den beskådade (uuh titta på mej titta på mej betyder mitt namn, bra va?)

Andra helt sjuka namn som verkligen får döpa sin kulting till i Sverige är;
Google, Snö, Sladden, Sputnik, Lexus, Brygga
Twilight, Hjort, My-Love, Passionfruit, Vilse, Lego
Metallica, Okej, Tuttan, Bamse

Alltså hey va fan? Jag skulle inte ens döpa mina husdjur till något sådant!
 Jag klarar inte ens av att välja vilket av namnen som är värst..
Vad tycker ni? Okej att ha en unge som heter Okej???


Trying to be a Bartender

Som jag tidigare skrev så har jag fått provjobba på ett nytt jobb denhär veckan.
Och som en del kanske redan listat ut, fått veta eller sett så har jag stått bakom bardisken på Stadshotellets nattclub Melody.
Lilllördag, alltså onsdag, var första jobbdagen. Kommer dit till klockan 21 och stannar till 03. Allt var nytt och spännande, de få som var ute då, som bestod största dels av finnar, vill ha valkovenäjä, asterix, öl eller karpalolonkero så det gick bra. Lördag anländer jag igen 2h innan öppning för att förbereda baren. Minuterna fören klockan slog 23 och de första kunderna droppade in var jag så himmla nervös. Hur kommer denhär kvällen sluta? De flesta drinkarna gick väl bra. Började fummla aningen när det stressades till eller det var drinkar jag var osäker på eller inte kunde. Men överlag kände jag mej jätte nöjd, glad och stolt efter avslutat pass påväg körandes till Esse med ett par fullhundar kl 04:30. De flesta vänner stor skrattade när de såg mej bakom baren. Haha, man kan ju fråga sig varför? ;) Men jag vet att många är väldigt glad för min skull att jag fick stå där, och det är jag glad över.
Iaf, nu kan jag säga jag prövat dethär på riktigt. Och fy fan vad kul det var!!

Lite mera pluggning och repetition så kommer det gå ännu bättre nästa gång!

Dagens


Finns det något bättre än en ny bränd cd skiva med världens grymmate låtar, som man ÄNNU inte hunnit spela sönder, till bilen? Basen och volymen på max och ut och klida ett par km, aaah!

Dunka Dunka!


Allt måste planeras. Dagen i detalj. Morgon dagen. Nästa vecka. Nästa månad. Vad gör jag om ett halvår. Om ett år. Jag hatar att planera och ta mej tid för att tänka över sånt.

Hmm? Det eller det?


Scarification

Hört talas om Scarification? Också likt kroppsmyckning så som piercingar och tatuering, fast dehär är ÄRR. Så med andra ord så måste man skada huden på något slag, typ kniv (?) , för att få fram dem. Jag tycker ärr är jätte läskiga och äckliga. Speciellt så stora, röda och utåtstående som det verkar vara själva idén med just dessa. Äuk.

Innan de behövde göra ett akut hål uppe i brösthålan på mej när jag hade lungkolaps var det första jag frågade av sjukskötaren när hon rullade mej till operationen hur stort ärr det kommer bli. "Du kan nog ha bikini på dej i sommar!" sa hon. Samanlagt blev det 5 ärr kvar från att det var titthålsoperation. Jag ville laserbehandla dem direkt så de skulle försvinna. Men mamma sa vi måste vänta innan rådnaden går ner och sånt. Nu är jag väldigt nöjd med hur dom blivit med tiden, speciellt de som de inte sydde fast utan bara är limmade är väldigt platta och bleka nu. Så laserbehandling är inte aktuellt. Men om jag skulle ha större ärr som skulle synnas skulle jag göra allt för att få bort dem.
Hiss eller Diss? Njä inte direkt snyggt.. Som sagt, jag tycker en del ärr kan se hemskt äckliga ut.. Men däremot tycker jag bloggaren Isabelle's är grymt snygg, sista bilden, cool och ser så himmla innovativ ut!


TG Boy Gästbloggar

Självaste TG Boy videogästbloggar i en försenad filmsnutt från Berlin! Vadå bakfull?
".. och jag vill bara avsluta med att.. JAG ÄR INTE VÄN MED KISSIE!"


My Actors

Jag började kolla igenom en massa klipp från filmkameran som finns på datorn, så svårt att sluta när man en gång börjat titta. Haha alla ni är för härliga.
När ska jag få ta filmkväll med mina skådespelare och visa upp mina snuttar?

Bilder från Jannas & Paukkus överraskningsfest med lustparty


I Lappland finns det Knark


Ikväll blir det finsk dokumentär film som snurrar i dvd spelaren.


Krocken

Jag skrev ju redan igår att jag kännde mej mer berörd av denhär krocken än andra.
Och gissa vem som åkt den lyckligt ovetande bilen?
En av våra gammla grannar. Inte får att jag någonsin haft kontakt med honom, men han var ändå godvän till både pappa och mamma och jag vet ju vem han är.
Och idiotomkörningskillen då? En estlänning. Fy satans idiot, ut ur vårt land om du fan inte klarar av att hålla dej på rätt sida av vägen.


Omkörning som blev Dödskrock

Jag vet inte varför jag tycker denhär händelsen skulle beröra mej eller vara hemskare än andra liknande. Själva olyckan hände 500 meter från vårt (jaja, om man är en fågel och tar fågelvägen är det åtminstone så nära!) och poliser har konstigt nog cirkulerat runt gränden flera gånger (varför kan man ju fråga sig) och brandmän har setts till ute på åkrarna bakom vår tomt (kan man ju också fråga sig varför). Röjningsarbetet höll också på jävligt länge och att spärra av en så pass stor huvud väg gissar jag på att det har varit blogdigt och brutalt.. 

Fy fan vad jag hatar omkörningsidioter!
Va jävlar är det för mening med att mista/riskera livet för att köra om en bil när du har värdelös sikt? Precis som ryskrullett, 50/50 på att det överlever denhär gången. Eller ännu värre, att ta någons annans liv för ett jävla dumdristikt beslut.
Ingen kan någonsin ha så bråttom någonstans så det är värt ett liv!! 


Men vem var det som dog? Omkörningsidioten eller den lyckligtomedvetna mötande bilen?
Jag hoppas det bara inte är någon bekant eller någon igenkännande person..


Klockan 03:27

Okej som jag gissade så var de verkligen too easy för er att lista ut var jag provjobbade.. Så ja, rätt svar finns i kommentarsfältet på förra inlägget. Och snyggingar, vi ses där på lördag när jag provjobbar igen! Nu kom jag precis hem och är jag trött som en arbetshäst (jag funderade länge vad jag skulle gemföra min trötthet med, gris skulle låtit bäst men grisar gör ju inget så de kan ju inte vara trötta, DAAH?).
Ska blunda i 4h innan telefonen ringer på alarm, jobba 09-13 & 17-22:30.

Damn hjärndöd girl


Vi får väl se?

Blev nyss uppringd och fick frågan om jag kan komma och provjobba lite ikväll.
KLART JAG KAN!


Kinky Amanda

När vänner brukar fråga efter tips på goda drink
så kunde jag nämna en del som är värda att prova.

Men efter som liten del av bartendrarna i denhär stan är uppdaterade inom nya drinkrecept och verkar inte heller ha något intresse av att prova på nya drinkarecept så är det inte så många 'annorlunda' och 'nya' som går att beställa i denhär stan. Öl, cider, Scruwdriver, RedBull Vodka eller White Russian ska du hellst bara dricka här.
Men en vi drack där nere 24/7, som också tydligen introducerat här
hemma under sommar på en utav våra 2 barer i stan, så är Kinky Amanda.

4cl Strawberry Schnapps
2cl Vodka
2cl Lime Juice
uppfyllnad med 7-Up

Men eftersom 6cl alkohol drinkar sällan säljs i Finland
så är det väl lite annorlunda recept än så här.
Lite mindre alkohol
Men iaf, om du tröttnat på White Russian så försök beställa in en Kinky Amanda på Netti.
Kanske du plötsligt gillar den lika mycket som vi gjorde?

I already miss the Summer


Höst & HunterJag fick plötsligt ett grymt stort sug efter ett par Hunter Boots.
Känns som det är ett måste i höst. Och när jag kollade in dem i ett skyltfönster här i city så blev jag ännu mera sugen. Varför? När skulle jag använda gummistövlar för 120 euro? På väg till jobbet eller?
Stor idé med det.

Och njä ett par Nokia gummisar ger inte riktigt den där rätta feelingen. Hunter ska d va!

pezsi.blogg.se

Ibland händer det att någon nämner "jag läste din blogg igår o så bla o så bla.."
och varje gång blir jag bara MEN SHIT ASSÅ VISST ÄR JAG COOL? Eller njä inte riktigt.
Jag blir däremot lika chockad varje gång. Du? Läser? Min? Blogg?
Har du inget liv människa?!
Nej det tycker jag ju inte heller.
Det jag blir förvånad över är att just den personen läser bloggen. Det är en flertal helt otippade som nämnt att de kikar in här då och då.
Oftast får jag bara panik över det. Shit, läser hon/han min blogg, kanske de inte fattar min dåliga humor, kanske de tror jag är såhär dum i huvudet som min blogg är?
Kanske de får en helt ny ändrad skit uppfattning om mej. Hela samhället fryser ut mej på grund av bloggen, inga mera jobb, inga mera vänner, inga mera pengar, ingenting, en grå värld. Allt på grund av bloggen. Den skruvade kvinnan som bloggar som pezsi.

Därför ogillar jag att en del vänner och bekantar läser min blogg. Det känns bara ibland lite obekvämt. Vet ni vem jag egentligen är? Fast jag gillar endå folk som kikar in här! Om jag inte skulle vilja ha läsare skulle jag skriva privat dagbok. Om jag ville ha många läsare skulle jag marknadsföra mej.
Jag gör varken dera och är nöjd som det är just nu! 


Hur många läsare har jag egentligen?


Rikssvenska & Finlandssvenska


Efter att ha läst
Karros inlägg om hur den korrekta svenskan inte är riktigt likt vår Finland svenska alla gånger, så blev jag plötsligt väldigt påmind om hur mycket jag själv också har blivit missförstådd och fått frågande blickar över vissa uttryck i sommar.
Det finns en massa andra exempel också, men här är en del;


Lägga på sig? Hur skulle kläderna hållas på då om de bara ligger där på dej?
Det är ju självklart man klär dom på sig!


Lyfta? Fan Jessica hur rik är du egentligen? Lyfter du hela bankautomaten eller är du bara så rik så du verkligen måste ta i och lyfta alla pengar du tar ut?
Självklart tar jag ju ut pengar.


Nej Örjan, förstör inte henne! Jag blev redan lärd när jag bodde månaden i Söderhamn att man verkligen inte kan fråga om någon kan paja eller att det är skönt att bli pajad. Jag skulle behövt fråga "snälla kan du smeka mej?" "snälla kan du ta på mej?" och det tycker jag inte låter okej! Så de fick vänja sig med att jag frågade efter pajning.


Okej, t-shorta sa jag faktist aldrig! Och det gör jag heller aldrig för det låter för jävligt.
Men ändå blev jag mobbad för det. Knulla kanske lät lite roligt i deras öron för vi finlandssvenskar säger tydligen U på ett väldigt roligt sätt..


I Thing the right word you searching for is; EARGASM

För sköna

I keep on trying to be myself, I keep on trying, nobody else. Tell my whyyyyyy!

If your girl wanna play, let her go, so let her go. La la la…Men vad har jag, mitt blonda hår och mina bröst med det att göra?


Shit..

Idag var jag till gynekologen..
Och jag säger bara..

Haha nej fan jag skojar med er! Jag är frisk och fräsch som en oskuldsfull 12 åring!

Provat Froggy Style?

Somliga använder ficklampor, strumpor, kondomer, de rika använder horor.
Men här är en ny version för killarna!
Ännu ett tecken på att killar fortfarande är väldigt nära besläcktade till djurriket..? ;)
Men nej snälla säg att ni inte tycker denhär är rolig.
Jag själv vet inte om jag ska skratta, gråta eller spy..


La Isla

Och som resten av bloggvärlden måste ju jag också få nämna och kommentera Paow & Hugos efterlängtade låt. Vilken överraskning får jag väl säga. Att lilla kaxiga Paow, som bloggrälar med var och varann och skriver 'rasistiska', politiska och uppväckande inlägg, är sådär himmla pinsamt osäker! Tråkigt att bakgrundsdansarna, så som Dessie i rosa, utstrålar mer än henne! Fast nu behöver jag ju säga nått snällt för att gämna ut de tråkiga kommentarerna om Paow, så jag erkänner väl, hon har jävla vacker kropp. Om Hugo inte skulle vara så full av självsäkerhet i videon skulle allt ha blivit pinsamt dåligt. Men nu blev det ju inte de, och jag fick nya uppfattningar om både Hugo och Paow.

Och själva låten? Ja klart den går hem bara för att vi alla hört låten tidigare i en massa olika andra versioner, så visst jag gillar den! Speciellt att Hugo tolkat den med spanks rapp. Men tråkigt den kommer ut nu, den vore perfekt skön att ligga o mysa till på stranden!
Och jaa, nu just kör jag den på reapet här..


Den onda LöshårsCirkeln

Åh jag skulle kunna gråta blod! Efter en sommar utan skola så har jag för lite hjärnkapacitet för att klara av att skriva ett jävla fjuttit CV. Jag är förkyld. Med förklylning kommer munblåsor. Har jag pussas med nån opassande? Nej det är förkylningsblåsor. Och de gör förbannades ont. Stick knivar i mej ele nått men ta bort dem!!
Värst av allt, jag har just insett att jag åkt ner i den onda löshårscirkeln..

Själva idén med löshåret var ju för att få lite mer ut fyllnad i mina små stackar ensamma fjun. Att det blev 55cm längre var inget jag egentligen tänkt mer på eller ville. Visst alltid kul med långt hår. Alltid sexit med långt hår. Men planerna var enda från början att det skulle kortas av. Nu efter 2 veckor kanske de långa topparna inte mådde så jävligt bra av McDonald's luft eller en orkeslös Jessica som inte riktigt satsade på att kamma det 23 gånger om dagen. Så topparna var verkligen äckligt förstörda. Måste bort fort. Frisör tid? Nej ingen tid för sånt nu, det är akut. Mamma fixar och trixar och.. Tack det var snällt att du ställde upp och försökte, men det blev värre. I ett eget desperat försök försökte jag också. Och det blev ännu värre. FY FAN. Jag behöver lite frisörs hjälp. Topparna ser inte okej ut. Men så nu ligger halva håret utsprid ute på gården och resten i lavoaren, bra spendering på 160 euro. Nu är det avklippt till nästan min egna hårlängd. Visst det var meningen. Men nu inser jag att jag vill ha tillbaks den långa längden. Kunna fläta fläta fläta.. JAG VILL HA LÅNGT HÅR. Jag vill inte ens tänka på när jag behöver ta ut det som är kvar och bara mitt egna fjutt hår stannar kvar. Med andra ord, när dethär löshåret ryker kommer nästa sättas in, efter det tas ut kommer nästa, och nästa och nästa.
Onda löshårscirkeln har startat.

Okej fören jag beslutar slänga ner mej själv från en bro så kanske jag ska komma ihåg varför jag skaffade löshår. Inte för att det skulle vara långt och se ut som en av alla de 14 åringarna på stan. Utan för att göra det tjockt. Och det blev det ju. Och vad gör det att topparna heller inte är uppklippta som 14 åringarnas löshår utan istället rakt, rakt like a lady? Men jag tror jag hann börja gilla långt fjortis hår.. Eller så är jag bara arg och ledsen över ingeting just nu med alldeles för lite sömn i bagaget..
Så hemskt är det ju verkligen egentligen inte.


Eh, yeah right?

Alltså nu kanske jag var aningen IQ befriad för en eller två sekunder igen..
Jag kollade runt på skämt & present sajten D7 och såg att de hade en kategori "vuxenleksaker". Sex och sånt, alltid roligt, så visst klickade jag mej in där ockå
(nej kära söta läsare, sluta tänka perverst! Jag beställer inte sexleksaker på nätet.). 
I underkategorin till vuxenleksakerna fanns en kategori som hette baksaker. Va?! Baksaker? Vadå perversa förkläden, bakformar, diskborstar med snoppar och bröst och sånt på? Det måste jag se! Va? Geishakulor? Vad använder man dem till när man bakar? Analpluggar? Vadå bakleksaker? Bak? Aaaaha ouh... Ni menar sånt bak..


Eller?!


Super Chewbacca

Gaah jag håller på att förstöra mitt egna tempel,
min kropp, mitt jag, mitt skal, mitt yttre!

Mina ögonbryn ser ut som Chewbaccas.. Mina hy ser ut som en 14 årings acne slagfält..


Mina tänder byter sakta men säkert till höst färger.. Mitt hår är snart i klass med Dessies..


Mina naglar håller på att bli hemskt hemskt hemskt äckliga.
Min hud förbereder sig för en övergång till albino färgad..


Och hela jag håller på att bli ett vrak..


En enkel summering av detta innebär att jag håller på att BLI Chewbacca!
Eller så att jag behöver en dags vilan med lite hemma skönhetsbehandlingar.
 
21 dagar arbete i sträck, 27 arbetspass.
5 dagar avklarade 7 arbetspass avklarade.
16 dagar återstår och 20 arbetspass återstår.
Och sen en dag ledig!
Och sen 4 dagar med 7 arbetspass.
Och sen?
Hoppeligen en veckas utomlandssemester.

Va faaaan, haha, e jag sjuk i huvudet?
Man kunde ju nästan tro jag försöker bränna ut mej.


Vampires Sucks verkligen sög

Ååh vilken besvikelse. Snyft. Jag kunde gjort en bättre parodi utav det materialet, seriöst. Var var alla omotiverade skämt inlagt i omotiverade scener?
Jag saknade dem, stort.

Men klart, liksom Scary Movie, Date Movie, Epic Movie och hela faderittan,
så jaa den är ju ett måste att se ändå.


Diet dag 5

Haha, jaa fy fan de gick inte så bra med denhär diet grejen. Så när mamma kom hem med en Twix choklad stång i torsdast så blev det bara plötsligt fuck it.. Och nu ångrar jag mej redan att jag slutat! Men med ny insperation om matvanor så kanske jag kan fixa min vikt på andra sätt än att överleva utan mjölkchoklad? Men klart ska jag visa er hela schemat hur dieten borde gått till i ett senare inlägg!


What is Whasion?

Jaa, vad är fashion? Iaf är det väl inte en kvinna iklädd 12 000 kondomer? Tänk bara på alla HIV drabbade i Afrika och alla ofrivilliga graviditeter som verkligen skulle behövt dem till större nytta än som klänning.. Och jag lovar det skulle vara säkerligen billigare att ha skickat iväg alla dedär kondomerna till Afrika än att anställa någon som syr klänningar av dem och sedan gör en stor fashion modeshow utav det hela. Tänk bara på den stackars arbetaren som fått sitta och öppna tusentals kondompaket. Puh, jag skulle vela ha bra betalt för det. Jag hatar kondomlukten.

Pluss att det är varken praktiskt eller snyggt. Inte ens i regnväder.


Men som Francoise Sagan en gång sa;


Work

Jag lovar er en dålig uppdaterings helg..


CV


Oj yes vad jag är glad! Fick ett bra svar på ett väntat email och jag skuttar runt i huset med flinet upp till öronen! Nu gäller bara att fixa ihop ett CV och vänta o se! Så glad jag blev!
För egentligen ingeting, men ändå!


The Colour of my Skin

Återfall av tankar så som att börja sola solarie redan återkommer..
Men än så länge sitter iaf lite av solens färg kvar på åtminstone låren, eller?


Och Jessica visar än en gång för mycket hud åt Jakobstads befolkning. 
Men sötnosar, ssh ssh don't tell anyone.


Magplasket av Hästryggen

Lille vän har varit på gott humör hela veckan. Kul! Idag kom han snabbt emot mej i hagen när han såg mej. Han tiggde och busade störande mycket i boxen. Han travade iväg direkt han kännde att jag satt ostadigt på barbacka ryggen.
Och i all sin iver, och förblindad av allt grönt gräs han såg på åkern, tog han ett jätte skutt (eller?) över ett dike som slutade med att jag gjorde en 10 poängs magplask ner i marken.

Han tvärnitade, kollade (troligen skrattade också) och gick 2 meter för att svälla i sig gräs. Jag låg där o trodde jag skulle dö. Jag hade brutit 12 revben, fått punkterad lunga, hjärnskakning och hjärtat hade hoppat över till den högra sidan. När jag flämtat och pipit färdigt och legat klart i grön gräset så insåg jag att det bara var luften som gått ur mej när jag föll. Men att det gjorde så förbannades sjukt att tappa andan hade jag helt glömt bort. Får försöka påminna mej själv om det lite oftare. Annat han också påmint mej om denhär veckan är hur det känns att få fläskläpp och krossad fot. Jag blir så arg, så arg varenda gång och skriker och river i honom. Jag ångrar det så mycket 2 minuter efteråt. Och jag kommer ångra alla gånger jag blivit arg på honom ännu mer när han är borta. Men nu just vill jag bara spendera så mycket tid som möjligt med honom och slippa bli
sur över att han bara är busig och fortfaranda full av liv och lekfullhet.


Jag gillar honom så mycket :)


Ger Sex and the City serien en Chans

Om jag nu ska ut och resa måste jag verkligen träna upp min engelska.
Eller åtminstone bli säkrare på den så jag åtminstone vågar snacka något och inte bara stå och le (typiskt finne..). Så, mission bli bättre på engelska. Min metod? Jag kommer ångra det men, börja kolla Sex and the City serien med engelsk textning. Okej okej, kanske det låter som en dålig idé att kolla filmer med textning, men jag ger det ett försök. Om ni har bättre hemma lärnings metoder så tips ja tack! Och i och med att jag aldrig aldrig varit nån SatC tjej och verkligen tyckt att tanterna i serien är konstiga och patetiska, och verkligen inte fattat denhär hysterien över dem, så kanske jag blir lika frälst i dem som alla andra ungdomar? Jaja, vi får väl se!

Andra tycker de är modegurun, jag tycker de är tanter.
Fölåt fölåt, inga hatiska kommentarer här nu, okej?


Godmorgon Världen

Ny vaken, men inte naken, Jessica klockan halv ett. Visste ni att jag har ett akvarium?

Börjar först kl 20 på jobbet ikväll så jag har hela långa dagen att hitta på något nödvändigt.
Som t.ex. vad..?


Roomies @ Casablanca

(Jag återupptog ett nytt konto på Videofy.me och blev godkänd användare efter att ha glömmt mitt lösenord på mitt förra konto. Så nu ska ni se en massa filmer börjar droppa in här i bloggen igen. Vi börjar med en omotiverad från Magaluf. )


Vanlig ute kväll som börjat på Casablanca med Sling Shoten i bakgrunden. Mina söta rums kompisar Matilda och Theres har grundat ordentligt med alkoholen och har startat en disskusion något, om vem som är bättre på att slåss. Theres som gått i boxning eller Matilda som gått i Friskis?


Haha, japp de klarade jag att leva med i 3 veckor, visst e de söta? ;)


Baciller


Jag har alltid tänkt på hur mycket äckligt filmfodralen på uthyrningsfirman har varit med om.. Säkert 200 andra som också tuggat på dem. Om jag skulle varit kille skulle jag garanterat också ollat dem (få inga dumma idér här nu boys!). Så det har säkert också ett par hundra stycken gjort. Eller använt dem som te/kaffe/läsk underlägg, kanske även gryt underlägg? Lagt sina snoriga bacill händer på, inte tvättat händerna efter toa besöket innan de rört i fodralet, kanske lite spott eller spya har landat där, kanske lite gammal mat, kanske.. Vill jag egentligen veta?


Ska jag verkligen?

Har jag nämnt att jag planerat en längre resa?
Idag fick jag närmare reseplan, prilimenär biljett bokning och faktura på 1 630 euro (endast i flyg!). Jag måste smälta dethär en stund innan jag bestämer mej.. Det är mycket på spel bara för denhär resan, jag behöver tala med mina båda jobb om den, och troligen i såna fall säga upp mej eftersom de knappast kan låta mej stanna borta så 'länge'.. Har jag råd att göra det? När jag väl rest färdigt har jag ju då inget att komma hem tillbaks till. Mina pengar kommer vara mer än slut. Och jobben kommer vara mer än noll. Och hinner jag verkligen spara ihop så jävla mycket pengar som kommer gå åt under denhär resan innan jag åker?
Är 'allt' värt det? Jag lovar, det är många frågetecken nu just..

Vart jag ska resa? Det lovar jag berätta när jag bestämt mej..


Varför Blogga när man inte hinner Blogga?

Alltså va? Jag fattar aldrig såna här inlägg. Och Foki är verkligen inte enda som skrivet ett inlägg på dethär sättet, hon passade bara som ett bra exempel just nu. Jag får det inte riktigt att gå ihop? Du har försovit dej okej, så långt fattar jag. Men varför fan gnäller du om att du 'bara' har 40 minuter på dej att bli klar och är tvungen, på grund av all stress, bre en snabb macka och äta den på väg till skolan NÄR du hinner skriva ett blogg inlägg? Va? himmla bråttom kan du väl egentligen inte ha då eller? Nej just det.

Eller? Har jag missat nått? Tar det 30 sekunder att starta datorn, logga in på bloggen skriva ett inlägg om att du är försenad och egentligen måste göra andra saker än blogga? Njä, varför blogga om att man inte hinner blogga? Fattar inte själva idén.. Gör ni?

My Love

Vi har fått in Fazers godis Geisha igen till jobbet!
När vi blir gammla och dör så tror jag att Gud kommer stå vid himmlens port och bjuda oss på Geisha som välkommst.
Så pass gott tycker jag det är!

Visst visst, jag är dålig på dieter så jag kanske provsmakade ett par stycken bara för att kolla så kvaliten var godkännd.

Diet dag 3 + 4


2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar