Filurer & Knaprika Hemligheter

Jag tror jag precis hittat VARLDENS COOLASTE BLOGG!!
Snappet coolare an mej, t.o.m.! Ni kommer alska henne!
(och Sara, denna tjej har ocksa en Nelson!!)
Hofh.se


Far jag bli lika cool som dej?


Fredagkvall ala Jessica style?


Jessicas fredags kvalls planer e lite oklara annu..
Titta pa det kungliga brollopet som pagar just nu och deppa over att varlden har misst annu en singel prins att gifta sig med, eller sno barnens Open Season 3 DVD o skratta hogljut bara for att jag kan?vs.
Sa trakig jag later?
Inte direkt vad en tjej som lever sin sista manad som TONARING (PANIK PANIK PANIK!! jag blir gammal....) i ett annat frammande exotiskt coolt land gor pa fredagskvallar?

MEN imorgon ar det annat som star pa planerna!
Som typ aka in till stan for att kolla pa santhar!


Pappa titta! Hur gammal e den?

Jag kör jeep eller traktor varannan dag här ute. Men här om dagen körde jag typ världens äldsta bil! Inte från 00-talet, inte från 90-talet, inte från 80-talet, inte från 70-talet utan från stenålders-talet! ÄLDRE ÄN MIN EX-BIL CAMRY, kan ni fatta! Det FINNS äldre bilar än henne!! Hade jag ingen aning om..
Med såna här bilar fattar jag varför man behöver vara 18 år innan man får ta körkortet..
Om man inte har tillräckligt med muskler klarar man varken av att vända på ratten, växla, bromsa eller klara av att hålla dörren manuellt stängd.. Inte för att jag har tillräckligt med muskler heller men....Worker

Grasklippar smuts <3


manligt va?!


Utfyllnad pa bloggen!


Chris saved my Easter!

Min granne och arbets kompis Chris, räddade mej från min ensama och choklad-lösa påsk! Middag med världens största stek och en påse full med chokladägg! Om han inte vore runt 40 år och redan ha fru skulle jag friat till honom där och då direkt!
Jaa, jag är ganska så enkel att charma..


Typ såhär överlycklig var jag över 500 gram choklad.
Till och med en kinder suprise fanns där innuti!! Åååh <3Katt Dieten!

Jag har hittat varldens basta diet!! Nu ska har tappas vikt!
Uppdaterar er genast nar jag provat den forsta veckans diet program! Jag ar ju sjalvklart generos och later er ta del av denna otrolia diet, las har under! Eller kanske nagon av er redan provat den? Isf, beratta!

De flesta dieter misslyckas eftersom vi inte kan sluta äta och tänka som människor. De flesta av oss har aldrig lyckats med en diet. Men nu har den kommit -
F"Den mirakulösa kattdieten!"

Förutom de katter som äter som sina ägare - vanligtvis rester från matbordet - är de flesta katter långa och slanka (eller små och nätta). "Den mirakulösa kattdieten" ska hjälpa dig att få just denna slanka kroppsform. Det enda du behöver göra är att följa denna diet i en vecka. Därefter ska du se att du inte bara mår bättre, utan du kommer också att ha en helt ny syn på vad som kan räknas som lämplig mat. Lycka till!

Första dagen

Frukost: Öppna en burk dyr kattmat, smaken spelar ingen roll, bara priset är över 12 kr/burken. Lägg upp 1/2 dl på din tallrik. Ta en tugga av maten. Se dig omkring med föraktfull blick. Knuffa ner resten av maten på golvet. Stirra in i väggen en stund, varefter du lämnar köket med bestämda steg.

Lunch: Fyra grässtrån och en ödlesvans. Kräk upp detta på den ljusaste mattan i huset.

Middag: Fånga en mal och lek med denna tills den nästan är död. Ät upp en vinge samt låt resten ligga och självdö.

Kvällsgott: Stjäl en brytböna från din partners middagstallrik. Spela boll med den tills den försvinner in under kylskåpet. Stjäl en liten bit kyckling samt ät hälften av denna. Lämna resten i finsoffan. Släng bort resten av gourmetkattmaten från i morse.

Andra dagen

Frukost: Hämta resterna av kycklingen i soffan. Peta ner den på mattan och förpassa den in under tv-bänken. Tugga på hörnet av morgontidningen, medan din partner försöker läsa den.

Lunch: Slit upp påsen till långfranskan som ni ska ha till middag. Slicka hela brödet mycket noga. Ta en liten tugga ungefär mitt på limpan.

Mellanmål: Fånga en stor skalbagge, ta in den i huset. Lek slit och släng med den tills den är lagom kladdig och halvdöd. Låt den smita in under sängen.

Middag: Öppna en burk med mörk gourmetkattmat, biff- eller tonfisksmak brukar vara ett lämpligt val. Glufsa i dig hela innehållet så snabbt som möjligt. Därefter går du till vardagsrummet. Ställ dig på kanten av vardagsrumsmattan, spy upp hela middagen medan du sakta backar tvärs över mattan. Glöm inte att trampa i spyorna. Efter detta tar du dig en promenad runt i rummet. Lämna fotavtryck efter dig i så stor del av rummet som möjligt.Tredje dagen

Frukost: Drick upp en del av filen ur din partners frukosttallrik när ingen ser på. Spill ut en del av mjölken på närmaste polerade yta.

Lunch: Fånga en liten fågel, typ sparv eller mes, samt ta in denna i huset. Lek med den på duntäckena i sängen. Försäkra dig om att fågeln är allvarligt skadad, men inte död, innan du lämnar den. Låt någon annan ta hand om resten.

Middag: Tigga och be högljutt tills du får mjölk eller glass i en egen skål. Ta tre tuggor varefter du vänder skålen upp och ner på golvet.
Sista dagen

Frukost: Ät sex skalbaggar, arten spelar mindre roll, lämna en samling av ben, vingar samt antenner på badrumsgolvet. Drick massor av vatten. Spy upp skalbaggarna samt vattnet på din partners kudde.

Lunch: Ta upp resterna av gårdagens grillade kyckling, som din partner åt till middag, ur sophinken. Släpa kycklingskinnet kors och tvärs över köksgolvet tills ett spännande fettmönster bildas. Tugga på kycklingskinnet, som du sedan lämnar i ett hörn av köket.

Middag: Öppna ännu en dyr burk gourmetkattmat. Välj en sort som är extra lös, bitar i sås rekommenderas. Slicka av all såsen, lämna köttbitarna att torka till svarta små klumpar.


Ja vet, bra tips va?! Maste ju bara fungera!
Weird kitten


Australia Farm Worker Outfit ala 2011

Typ såhär cool ser man ut när man jobbar på en farm.
Alltså coolhets nivån 0,5 % ..

Dagens outfit:
- Senaste make upen från gräsklippar smuts ala farm life 2011!
- Pluss lite rött solbränna under ögonen direkt från senaste coola
grejen som kallas solen (kommer snart bli populär där hemma också, lovar!)
- Reklam keps A&B Grains, senaste hitten!
- Håret stylat på 2 hela sekunder
- Glamurös sönder använd hittad topp ala backpacker
- Dagens pose (bild 1 speciellt, SeR nI VäL?!) är direkt inspererad av 14 åriga bloggare! *TiHi*


Och om någon frågar efter vägen till beachen så gör jag såhär!

Okej okej, sant, jag gör så även fast ingen frågar efter beachen!


The Trip

Ni har ju uppenbarligen ingen aning om var i Australien jag rört mej nar jag nämnt att vi varit där och där och DÄR.. Så därfor har jag gjort denna underbara karta sa ni vet precis vilka ställen jag avverkat hittills!

Typ såhar har jag rört mej. Typ! Jag har ju uppenbarligen glömmt flera stycken men.. Nu ser det ju ut som jag bara rört mej pa en liten yta, men vet ni att åka fran den lägsta punkten jag märkt ut att jag varit på, Melbourne, till Cairns som är det röda krysset högst uppe, tog 4 timmar att åka till med flyg! Någon fövaning att jag åkt buss resor längs kusten som varit över 12 timmar? Dehär landet är stort!Den svarta pricken är var jag håller hus nu!
Och det ser ju heller inte ut att vara ute mitt-i-ingenstans, det ligger ju nära till kusten?
Njä bussresan hit tog runt 5-6h, även fast det ser ut som det ligger nära till!
Tur att jag har 7 hela månader kvar att upptäcka resten av landet!!


Only because it's Easter ..


Kissies Brost & Magaluf

Eftersom jag allmant ligger efter i alla uppdatering gallande gossip, filmer, musik, bloggar och allt annat meningslost har i varlden sa vill jag att NI (som troligen ar uppdaterad angaende allt dedar meningslosa..) berattar for mej vad som hande med Kissies brost? Blev dom storre eller mindre? Eller lurade hon oss om att hon ens gjort en ny operation? Beratta for mej, jag dor av nyfikenhet och orkar inte snoka sonder halva internet for att fa ett svar!! TELL MEEEEEE!!


men den stackars lilla tjejen haller ju pa att svalta bort sig sjalv, sa resultatet av de nya tittsen blev ju inte direkt battre.. Eller va?


For jag raknar med att alla som har den extra tiden att slanga bort pa att
lasa min blogg maste ju bara vara trogen Kissie lasare ocksa, right?!Forresten, ska hela javla svenska b-kandis folket ner till Magaluf i sommar eller?!
Sjalvklart! Jag har forsokt forklara for er att Magaluf is the place to be!

Det gor ju mej inte mindre sugen pa att aka dit igen direkt...!!!
Jag tar sikte pa sommaren 2012......


Stay the Night

Jag alskade denhar laten! .. forsta veckan i FEBRUARI. Vid dethar laget borjar den bara kannas uttjatad.. Jag vet inte hur det ar dar hemma? Ligger ni fore eller efter i musik vag? Samma sak galler BEP - I just can't get enough, den var glodhet har i Februari, ni verkar digga sonder den dar hemma nu? Hur som hellst, videon till stay the night..!! Aaah jag alskar den. Den bara skriker Australien om sig! Bara for det ar den ju troligen inte inspelad i Australien..


Men det jag menar ar att, DET DAR ar Australien for mej,
sa som jag ser och uppfattar det!
Underbart va?


Country Life


Jag saknar piku piku lite..

Jag maste faktist erkanna att, jag saknar den finska varen nu!!
Borja sitta pa uteterasserna.. Borja kla sig med allt fort tunna klader allt for tidigt och fa varldens forkylning tack vare det.. Se hur blommorna borjar sticka fram.. Myrorna vaknar.. Faglarna kommer tillbaka.. Skriva en lista pa alla var-tecken.. Byta till sommar dack pa bilen.. Ta fram cykeln.. Sola.. Jaa allt det dar underbara varen handlar om!
Och pasken da..

DETHAR AR FORSTA ARET INGEN (PASKHAREN eller ar det egentligen mamma?) som gommer choklad agg i hela mitt rum under natten som jag far leta efter pa morgonen? Choklad till frukost, MMMM!! 
Hur ska jag overleva ett ar utan det egentligen? 
Men istallet har jag ju det har!
Och jag e saker pa att en hel del av er garna skulle byta for en dag eller tva?
See you next time!

Okej, jag gjorde en duktig uppdaterings-dag igar under min lediga dag, meeeeen.. Resten av veckan kommer ni knappast fa in nagot nytt har till bloggen. Sa tills dess kan ni alltid skratta at dehar video klippet, Best of WipeOut! Typ varldens roligaste tv show? Sjukt mycket brutaler WipeOut an den svenska versionen, aaaaj! SAA brutal! Deltagarna maste se ut som smurfar fran alla tusen blamarken efter en runda!

Eurone farm

Som jag sager i var och varannat blogg inlagg, sa snall och sota som jag ar och gor allt for mina blogglasare, sa har jag gjort en exclusiv video snutt over farmen jag bor pa! Ignorera den dar blonda bakfulla slitna manniskan i borjan (det var en tuff natt..). Ignorera ocksa musiken, det var den enda jag hittade pa denna dator sa det fick duga!

Och synd att inget fastnar pa film eller bild. En vacker regnbage, ett par hastar och kor lite langre bort borde ocksa ha fastnat i filmen men nahaaaa! Det forsta lilla rummet jag visar er sa ar mitt lilla hem. Lagom mysigt! Och en snabb titt i familjens hus (det ar storre och har manga flera rum an de jag filmat!). Garden ar ocksa storre an det som kom med pa filmen. Pa baksidan finns t.ex. en tennis plan! Och aven fast filmen nastan gar sa snabbt sa det gor ont i
ogonen sa hoppas jag ni fick en liten uppfattning om hur det ser ut har!


Om sisådär en evighet!

Och vi har en vinnare i
vin-ett-super-duper-coolt-australienskt-vykort-signerat-av-Pessicat-Superstar-tävlingen!!!Och det är INTE signatur "banan" som gissat på närmaste datum eftersom han
fuskat och blivit uppdaterad om det rätta svaret.. Pluss att du redan fått en
massa vykort av mej skitunge!!Så det betyder att Linda gissade närmaste, woho! 
(Och om hon är söt och skriver in sin adress i kommentator fältet så ska hon få ett
vykort skickat till sig direkt jag flyttat ut till en stad så jag har möjlighet att posta iväg ett!)
Och om M skriver in sin adress i kommentator fältet
så ska du självklart få ett vykort postat till dej också!
Bara för att jag är så sööööööt och snäll och älskar bloggläsare! THIHIHI


Och det egentliga rätta svaret är

Om jag fortfarande lever då, då sätter jag mina fötter på finsk mark igen. Innan dess har jag en massa skoj framför mej! Bland annat Australien i ännu 7 månader, julklappsshopping, löshår, lösnagalar, silikon, nya kläder och lyxliv för sista besparingarna 3 veckor i Thailand och en snabb mellan landning i London innan Finland får mej tillbaka till sig!

 


Everyday I'm Shuffeling ..G-STRING

Eftersom min uppdatering är dålig nu just så bjuder jag på den hemskaste 
bild som existerar av mej! Allt för er kära läsare!! Jag kommer ångra det.


Vadå g-string?! Vadå fat-ass?! Nääääh tyst!


Goondiwindi Horse Races 2011The first weekI'm still alive!

Kära söta läsare, kan ni inte läsa?
Det kommer inte komma uppdatering här på evigheter! Sluta kika in här!Men jag lever och har det super gött! Jobbar på en farm och stor trivs, hittills!
Och vet ni, jag har ombokat min flygbiljett hem! Så för en dels glädje och för en dels sorg,
jag stannar längre än till den 13 maj..


Så nu är det dags för er att gissa NÄR kommer Jessica hem?Den som gissar rätt, eller närmaste rätt, datum och månad ska få ett fint vykort signerat av mej postat hem till sig! COOLT VA?! Om några år kommer det vykortet vara värd en massa pengar när Pessicat Superstar tar över världen, kom i håg det va!


Ingen möjlighet till uppdatering i april

På Jessicas begäran meddelar jag, att hon inte har internetkontakt där hon är nu (ute på en farm, 45 min. bilväg från närmaste staden Goondiwindi). Hon återkommer med uppdateringar i maj. 
 
        mvh.  Jessicas mamma 

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar