Over & Out 2011

Tack för i år bloggen! Vi hörs bakfull nästa år!
W


Mah Future Boi

Jag har alltid önskat säga dethär och äntligen kan jag...
JAG VÄNTAR PÅ SAMTAL FRÅN FRAMTIDEN!!
Jag kommer få ett samtal av min framtida pojkvän.
Framtiden!! Fattar ni?!?!?! Hur coolt är inte det, egentligen?  Jaa, ni fattar, 9 timmars tidskillnad innebär ju att han min käraste i Australien
får nytt år innan oss.
Hehehe, jag är så finurlig. Eller har asdålig humor.


LLL


NettyBeckz

Grundade inför nyår igår med NettyBeckz.
Nu e jag bakfull och överväger seriöst att stanna nykter ikväll.Men neeeeej!! Vem e nykter på nyårsafton?! Inte Pessicat_Pro_Drinker_91 iaf.


Made By TG BOI


SELVÄSTI HYVÄ PÄIVÄ! & alla manglar på nu

Jag vet, jag är totalt efter i allt coolt, TOTALT.
Dagens bästa exemplar är:

1. Jag blev kär i finska töntlåten Selvä Päivä som var mega hit här för tusen år. Och videon!!! Pattaya FFS! Shit, vilken back-to-Thailand-feeling jag får från dendär videon. Bästa videon med finnar i jag någonsin sett. Sköööööön. Finland kan också. Fast ärligttalat skulle jag aldrig fallit lika hårt för låten utan dendär videon.
2.
Och efter det föll jag för svenska tönt låten Mange Bjuder (jaah, jag hade inte lyssnat på den innan idag, även fast folks hårda prövningar till det, och ALLA pratar om den). Typ så sköön enkel tönt remix på gång där i bakgrunden, sen en meningslös tönt text och sen en skön video. I love it. Finns det läsk? Köpa häst! Och nu önskar jag inte skulle ha hört den för nu e jag fast och spelar den på reapet, och det kan verkligen inte vara bra för hjärnan. Och är jag enda som tycker killarna är dösöta? Mämämämä.


I miss the Heat


8c

Haha jag kollar gammla bilder på datorn. Hur underhållande kul som hellst.
Här har vi då 8C. Hur gammal var man då? Iaf, fint kråkbo jag had som hår...
Och fin uppställning på fotot också, alla killar + tönt jag står o trängs i mitten, men JÅ. Fint..

Men visst var det goda tider!!!
Jaa visst..
Vad var det största bekymmren i livet då?
Att det var 2 veckor till nästa Sursik disco?Ska jag dra fram flera gammla foton?


Left or Right?

Oj idag har jag återupptagit mitt bilkörande i Finland. Jag var på läkarbesök till Esse, pappa fick köra dit mej hela vägen och sitta 45 minuter i bilen och snällt vänta på mej för att jag inte vågade köra själv. Jag litar inte på mej själv, vet ni? Höger, vänster, vilken sida kör man egentligen på? Vilket land e jag i? Alltså var är jag nu riktigt? Ni vet hur det e.. Men sen körde jag hela vägen hem! Första 100m körde jag faktist på fel sida och pappa frågade vad jag håller på med, sen trodde jag han skämtade när han sa jag kör på fel sida.

Mööö hjärndöd.Okej jag skoja, jag är inte hjärndöd, ni som tror på allt jag skriver på bloggen är hjärndöda. Ni flesta vet ju detdär redan, men för er alla nya besökare. Men detdär om att jag körde på fel sida första 100m är sant, och att pappa frågade vad jag håller på med är också sant, och att jag trodde han skämtade var också sant. Men iaf.


Uttråkad x49

 


Cloud

Jag har börjat använda mej utav SoundCloud på heltid nu.
Jag vet, jag är typ den sista människan på hela jorden som
upptäckt hur bra det är, jag är lite efter


Men hur jävla awesome website är inte det då?! Speciellt när man kan ladda ner de flesta sköna remixarna man faller för. Pretty aweeesomeee!!


SoundCloud


Som Ny!

DÄRFÖR behöver jag en ny telefon.Jaa, min käraste har försökt fixa den med silver tejp på baksidan av den.


Piercings


Jag fick en fråga om mina piercingar
.

Nu just har jag
navelpiercing (som jag gjorde när jag var 14-15 baby år)
tungpiercing (som jag gjorde när jag var 16 år. Har seriösa tankar på att ta ut den efter att jag tappade mitt normala lilla diskreta tungsmycke på Melody (HUR FAN TAPPAR MAN EN TUNGPIERCING PÅ KROGEN?! Vad gör jag egentlligen?) och nu använder jag läkningsstaven i den som är äcklit stor och irriterar sönder mej.)
conch piercing i örat (som jag gjorde när jag var 17 år)
industrial i örat (som jag gjorde för 6-7 veckor sen)

 


Och så var det ju dendär Magaluf piercingen som hände när jag var full & dum.
Om nån frågar blev jag biten av Robert Pattinson eller en vampyr.


Sen så tycker jag faktist att piercingar är, egentligen, ganska så äckliga. Men jag gillar dem tusen gånger bättre, på min egna kropp, än tatueringa jag skulle behöva glo på resten av mitt 100 åriga liv. Men jag blir lätt uttråkad, vill göra dumma omotiverad saker, ta hand och pyssla om något. Så istället för att köpa en hundvalp varenda gång jag har den kännslan, så piercar jag mej istället. Ja, konstig brud dendär Pessi.


Visa Grant

Hey yo! Jag fick beviljat mitt visum.
Klart jag skulle få det. Men iaf, skönt att ha det undan.
Såååå, Australien den 16 Januari.


Mah mah mah telephone

Jag kommer beställa efter en Samsung Galaxy S2 imorgon. Kommer jag ångra mej?!


Smells Like U


Before I Die Tmblr

 
   
   
                        baby pancakes!  
      idek.               CRUSH.   lol the candle. so romantic.                               

I already done it..


No Shit!


Megan

Jag köpte en cool topp i Thailand! 
Eller okej, ett par stycken, men dethär är en utav dem! 
Mamma sa att bara killar har sånadär tryck på sina kläder,
men hur mycket bryr jag mej i det så länge jag tycker det är snyggt?!
Förresten, sa jag inte att jag önskade jag vore en kille
Och kom igen, Mega Fox är snyggt på allt och alla.Observera att jag tar henne på brösten på bild 4, höhöhö. Hur nice är inte det då?

 


Colour up

Mami färgade ögonbrynen på mej häromdagen!
Hur mycket fräschare är det inte med färgade ögonbryn?! Well, I at least like it!
eVisitor

Nu har jag skickat in ansökan om ett eVisitor visum för min Australien resa. Om det blir godkännt kan jag stanna där i 3 månader. Om det inte blir godkännt hoppar jag från en bro eller börjar skära mej i handlederna.


Tack Ni

Tack för all respons ni gav mej angående mitt inlägg där jag i ord spydde ut halva mitt hat över en del av Jeppisbefolkning. Tack för all den hjälp ni ger mej angående telefonvalet jag ska göra, jag litar på er och har redan svängt om mitt huvud från att varit 100% säker på en iPhone till att känna sug efter en Samsung Galaxy istället. Tack för att ni läser min blogg, följer min vardag och tycker om den och mej precis för den jag är. Puss på er bloggläsare, ni gör mej glad.


Och har ni någon aning om hur glad sånthär gör mej? Puss på dej sötnos!


Tack.


Uttråkad x56


Telefon Hjälp!

Jag BEHÖVER (jag faktist behöver, det är inte den där jag-bara-måste-måste-ha-senaste kännslan) en ny telefon. Det är så pinsamt att använda den jag har just nu, för att den först och främst är så gammal, och för det andra håller på att tappa alla sina delar. Jag vet inte vad jag menar med delar på en telefon, men ni fattar bakstycket, några ramar och kanter har rivits lös och så.. Jag ska ta en bild av den så ska ni få se! Hur som hellst, det är en kär Nokia Xpress Music, så det betyder den är minst 3 år gammal. En sån ascool som alla hade.


Det har varit bra att ha den på resande fot. Om jag glömmer den framme på sängen i samma rum som jag delar med 20 andra random människor så kommer den ligga där orörd. Vem vill stjäla en sån telefon? Och om den plötsligt flyger från mina händer ner i golvet, eller i toan, eller plötsligt får ben och springer iväg från mej när jag är ute på krogen, så gör det heller inte så mycket.


Men nu är det så att den börjar ge upp. Big Time. Den dampar, och jag dampar. Bäst av allt är ju när jag ser någon ringa åt mej och jag trycker på alla knappar utan att jag kan svara. Speciellt kul när jag ser min käraste ringer. Hjärte krossande alltså. Men där omvart annat funkar den okej bra! Ni fattar vad jag menar att jag BEHÖVER en ny telefon va?

hellokitty Hello Kitty Unveils Latest pinkish Stiletto Phone


Så hjälp mej.
Mina krav på en telefon är att den ska (förståss) ha alla grundläggande grejer, ha möjlighet att fylla upp med en massa apps, musik och annan onödig skit, ha en super (en super för att sitta på en telefon) kamera, ha bra internet möjligheter och vara enkel (jag är ju fortfarande blond) att använda.

Dom jag har i åtanke och hört mycket gott om är då iPhone 4, Samsung Galaxy s2 eller en Nokia N9. Eller borde jag bara köpa någon billig skit som gör sitt och som jag inte behöver behandla och vara lika rädd om som ett spädbarn? E det värt att spendera 600€ på en telefon?

Samsung Galaxy S Wi-Fi 4.0


Vad rekomenderar ni?Bloggextra.se


Trakaserar grannens Katt!Men va bra då de e så mycket snö här i Finland, alltså!!!!!
Om jag inte skulle ha på mej vinterjackan ser de ju ut att vara en riktig finskmidsommar!


2012Nu när det närmar sig nytt år
så kan man ju undra vad mina
planer för 2012 är?

Jag det undrar jag också.

Jag vet inte.
Jag har ingen plan.
Men jag vet en del vad
jag vill och inte vill,
och det är väl en början?


En del utav sakerna på jag-vill-göra listan äääääär:Gå på Qlimax, Tomorrowland eller Sensation White
(HUR AWESOME VORE INTE DET!!!). Eller bara ett rave.Göra sommarsäsong i EuropaResa/vara/spendera tid med BabeHa roligt, ha roligt och ha roligt.
Göra en roadtrip/interrailaBehandla min kropp bättre.
Fixa fram min absoluta toppform på den. Eller åtminstone få mej att älska den.Hitta mej själv, lära känna mej själv,
sluta gemföra med andra och bli min egna bästa kompis.
Träffa nya människor som lämnar spår i mitt liv, gör intryck på mej, lär mej något.Live without regrets. Hellre ångra vad jag gjort än inte gjort.


Gå på Roskilde! Eller vilken festival som hellst. Jag saknar festivaler.Kickstart my heart, skapa adrenalin,
påminna mej själv om att jag lever, göra något extremt.Och vet ni hur jag ska uppnå de flesta av mina
önskningar på denhär listan?
GENOM ATT RESA. I love it.Och ni vet, pengar är mycket, men pengar är inte allt. Jag är fattig., jag är pank, jag oroar mej för det i bakhuvudet hela hela tiden. Jag stannar inte hemma för det. Våga, åk iväg. Kanske det är dumt. Men jag lovar, det löser sig alltid. Tror jag?


20


Hangover

Såhär har jag då sett ut hela dagen!
Fast i min egna mjuka säng i kyliga Finland.


It's Louder


Kattens Dagbok

Haha jag dör vad rolig!!
Sara, om du inte redan hört dehär så MÅSTE du lyssna på den!!


Hey Bitchfaces!

Ja veit int ens vafö ja spenderar tid på att bli såhi
irritera o skriv ett inlägg om e. Ja rederar e san, men iaf!Först och främst.....
VA ER E FÖ FEIL ME ER SATANS JEPPISBOA.

Ja ha vori heim int ens en viko ja veit int hu myki skit ja reij fått hör, seriöst ja dör.
Ja glömd heilt bort hu jävla efterblivi ni er i dehär stan. Hu kan ni ens ork. Kom igen.

Okej dehär e då för er alla brudar som bor i Jakobstad med omnejden, ba så ni vet
1. Jag vill int ha din pojkvän
2. Jag vill int ha ditt ex
3. JAG har pojkvän

OKEJ?! Va fittan ni ork tala satans hjärndöd människona, kom igen satan. Vitsi ni måst va uttråka som int har na bätter ti tala om eller ti funder på. Om ni sku ta o skaff na liv iställi för ti va så intressera åv varinda steg jag tar jär i stan ellder va sägr ni. Eller hu satans bussi er ja int om ni e sådi rädd. Kom ner på jorde. O nää dehär var int rikta ti na speciell, he e ba överlag, okej, int nan tar åt se okej?!

Dehär bilden kommer upp om man googlar "Jeppis"
Nää nå kanski int he gör e ju men he sku kuna.


fml


Oxfiler

Blev medbjuden på awesome killmiddag till Stadshotellet igår innan utgång. Jag har fått hör så många sjuka fylle historier som jag kommer skratta lääääänge åt.

OCH VET NI HUR MYCKET och många gånger JAG ÖNSKAT JAG VORE EN KILLE OCH KUNDE GÖRA SJUKA FUCKED UP GRJER MED ETT KILLGÄNG OCH ÅKA PÅ BRUTALA KILLGÄNGSRESOR TILL NÅGON TYPISK SEMESTER ORT OCH VARA KONSTANT FULL 24/7 OCH UPPFÖRA MEJ SOM EN DICKHEAD OCH GÖRA SÅNA SAKER MAN ALDRIG KAN BERÄTTA FÖR NÅGON. FY FAN, nästa liv ska jag SÅ vara kille, LOVAR.

Nu snor jag Backis bilder, sorry!

     


HE LIKNAR JAG


Sangre

 


Bo

Men syster yster tar pedo pics av mej!!!!!!!Nääh skoja..men TISSA!


House


Man kan ju absolut inte remixa vilka som hellst 
låter med vilka som hellst andra låtar
. Missbruk kallas det.
Men denhär låten e väldigt vågad, jag menar Bruno Mars +
Red Hot Chili Peppers + Pendulum
hur fucked up är inte det,
men hur nice är inte remixen?

Den är näääästan lite för mycket med Bruno i den och
skulle vara mera awesome utan honom, men nääh, I like it!Fräsch

Här har vi en pigg brud som inte ens riktigt ha fattat att det varit julafton idag. Även fast jag sett juldekorationer runtom i köpcenter sedan OKTOBER. Kanske det blev lite mycket med allt denhär veckan, i och med att jag flygit över halva jordklotet, återupptagit livet i Jeppis efter ett år (det är enklare än vad man kan tro) och träffat familj & vänner, och sen plötsligt var det jul. Ja oj vad det känns overkligt att veta att för mindre än en vecka var jag i varma Thailand.

Jag tror jag får ny pyjamas i julklapp varje år..? Såhär ser årets ut! Myyyyys.


Phi Phi Island & Monkey Island Tour


Some People

Klockan e halv åtta och jag böt precis till pyjamas.
Mööööh, jag är dö sliten! Vild kväll ute på Melody igår, allt sig likt, allt sig likt.Jag vet inte hur man dricker som vanligt folk längre. Jag skojar inte.
Jag ska sluta av med drickandet. Men kan man överleva en nykter juldag på Melody
med 20 tusen fulla människor som trängs på kladdgolvet?
Jag vet inte.


Tomten!I år var tomten en ritch bitch,
eller så måste jag ha varit extra extra snäll
(eeh nåja, jag har ju varit borta hela året såååå..)
och blev ett par stycken hundra lappar rikare
(yeeh, jag har råd med senaste Iphone eller en flygbiljett!).
Hur nice som hellst!


Typ såhär glad blev jag. Fast jag fick ju ingen cykel.


Hej förresten, mamma sa något om att tomten inte finns på riktigt.
Alltså, vet ni vad hon dillar om eller?


Why am I here and why r u there?


Maaah


Back Home

Hej Jeppis,
Pessi är tillbaks på Melodys dansgolv ikväll!
Inte egentligen för att jag dansar nu för tiden,
men det låter så alkis att säga att jag är tillbaks bakom bardisken
(alltså på sidan där du INTE förtjänar pengar på att stå).

  

Ego picsen är back!
Okej, syns på Melody!


ArkivMen hej Oskar, tack för berömmet!
Jag vet inte om du blandar ihop mej på någon annan hjärndöd/super (vad är egentligen skillnaden? blogg, men dethär är enda bloggen jag någonsin haft. Så det betyder att allt skit jag skrivit de senaste 2 åren finns att hittas här. Så alla ni som vill se bilder på Pessi med pushup bh eller andra omtiverade bilder på mej själv, eller läsa mina konstiga funderingar, så ser ni Arkivet här längst till höger på bloggen, där ni sedan kan välja vilken utav de gågnade månaderna ni vill se inlägg från! Bra va?


Hey, remember that I am Finish?

Kan man blanda 70cl vodka med 1liter glögg?KLART MAN KAN


Money

Alltså jag har ju absolut 0 pengar just nu, vilket är helt förståerligt eller hur? Så jag har närapå förbjudit mej själv att använda några som hellst slantar så länge jag är i Finland. Fast jag hade ett 40€ presentkort till kosmetika kedjan Kicks, som jag behövde använda upp idag eftersom det är 2 år gammalt. Så vi körde hela vägen till Vasa för att släppa lös Pessi på Kicks. Gick ju INTE bra. Köpte en sminkborste (en BORSTE, kom igen!!) för 37€ (37 euro, fö faaaan, för en borste!!!) och foundation för 33€ och en puder för 33€. Alltså nä, mitt pengahuvud tänker fortfarande i Bath och Dollar. Varför gick jag inte till Prisma och köpte foundation, puder och en borste, för sammanlagda pris 30€, när jag förbjudit mej själv att spendera pengar? Som om jag inte borde lägga pengar på annat än skit till ansiktet? Nåväl, en gullig duktig försäljare och smink som min hud borde gilla är väl värt pengarna?


Jet

Gaah, har börjat känna av jetlagen.. Dötrött.


Syster Yster! <3

Jag har saknat henne!


AMEN
That Party

Minns ni den gången jag berättade om att vi var bjudna på fest till ett par danska killars hus i Australien? I november? Den gången jag skulle vara nykter men slutade med att jag var dö full? Awesome fest! Här kommer ett par pics från den kvällen.

Näh men sa jag att jag saknar Australien?


24 hours

Nu har jag varit hemma i 24h. Allt jag gjort är att ha sovit läääääänge, umgåts med mamma, pappa och nummer 1 vän Dan. Och varit på gatorally i Jeppis! Seriöst, vilken kännsla av att se Jeppis igen, och allt är sej likt. Och vilken kännsla att få se Dan igen. Imorgon däremot så ska jag catcha upp med syster yster och ett par awesome tjejer, åtminstone.
Nån annan som vill boka in en dejt eller?! Inte? OK.


Förresten, jag har en MASSA kläder, skor, väskor, smycken, saker som jag totalt glömmt bort jag äger. Gissa hur roligt det är att upptäcka allt i skåpet på nytt?! SOM JULAFTON innan julafton, höhö! Super kul ju! Sen att när jag väl prövar dem, eller försöker få dem på mej, och inser att INGET passar så är det som ett slag i bakhuvudet. Ni vet, kännslan när man varit ute och rest ett år och kommer hem till favo jeansen och dom passar inte längre? Nej just det, ni vet ju inte. 
 


Go Travel, Do some Shit, be Extrem, Have FUN!

Blir ni lika kåta som mej av att se denhär videon, eller?!Bästa reklamen för en videokamera ever.


Mah BoiiiiUuhja, har jag berättat att jag har pojkvän?
Hur kunde jag glömma bort det? Bara ni FB stalkers som sett det eller? Eller kanske ni bloggläsare inte endå är så hjärndöda att ni inte redan fattat det? Sååå här har ni det, JAG HAR EN POJKVÄN! En dansk en. 2 dagar innan jag själv (ensam, liten, jag!) ska åka till Thailand bokar han in sig till samma flyg som mej. Jag menar, vem gör sånt, vem gör sånt för en tjej, vem gör sånt för MEJ? Behöver jag säga mer? Det är bara en liten del av våran awesome kärlekshistoria, I really mean it, IT IS a love story. Simon, Bob, Baba, BABE, my horse, donkey, reatard, bitchface, kärt barn har många namn?

Team Awesome.Många har frågat vad jag gjort med honom nu när jag åkt hem. Packade jag ner honom i kapsäcken och tog honom till Finland eller, som Sara frågade, om jag har satt honom in i en vakumbubbla, vilket jag borde gjort.. Men nej, han väntar snällt på mej i Australien med sina kompisar. Och jaa, JAG SAKNAR HONOM GALET MYCKE.


Men fatta

JAGÄRHEMMA JAGÄRHEMMA JAGÄRHEMMA JAGÄRHEMMA JAGÄRHEMMA JAGÄRHEMMA JAGÄRHEMMA JAG ÄR HEMMA, sådär, nu kan ingen ha missat det va? Egentligen skrev jag detdär till mej själv, jag försöker intala mej själv att JAG ÄR HEMMA. Går typ inte så bra. Jag kommer vakna i chock när jag öppnar ögonen imorgon morn och ser var jag är. Guuud så overkligt.Bäst av allt, jag kan börja sova naken igen (okej skitungar, inget smygtittande genom några fönster!). Känns ovant att inte sova med 10 andra personer i samma rum, känns ovant att inte sova med någon överhuvudtaget, maaw.. Gonatt


Frankanistan

Jag är hemma och har världens snabbaste internet (med en dator som inte är rosa och dvärg liten)! Så det betyder en massa massa massa MASSA inlägg och inte tidigare visade bilder från resan på bloggen! Om ni inte just nu dansar som en apa av lycka så kan ni väl åtminstone jubla lite? Piku piku piku lite? Snälla? Jag betalar er!

Ska vi ta och börja med en bildbomb med bilder från huset jag bodde i två utav de tre sista veckorna i Australien? Hur som hellst, jag flyttade ju in till ett hus i Frankston, forort till Melbourne, där OZ tjejen Wendy, min svenska super brud Tess, svenska cool Johannes, svenska Johanna, och danskarna Torben & Simon bodde. Världens bästa människor. Rymlig och nice hus, vi hade en tillome en bubbelpool, WOOPWOOP. Vi drack varenda kväll, eller jag drack varenda kväll, spelade vinpong, snackade skit, hängde och hade roligt! Om inte bilderna redan bara skriker om det så skriver jag ut det; GOOD TIMES, jag saknar! 

*smygreklam*
 Besök Johannes (som jag snott ett par bilder av!) & Tess blogg! *smygreklam*
 


Okej, dethär var en dålig idé att ladda upp bilderna från.. Jag saknar ju sönder mej, maaaw.


Braindead stuffs

Denhär skylten finns ÖVERALLT i Thailand. ÖVERALLT. Bussar, busshållplatser, turistplatser, restauranger, turistbyråer. Och jaa, jag tycker det är ett stort bevis på hur efterblivna de är i Thailand. Hur kan de tryckt upp tusentals skyltar med en brutal felstavning som denna?! StuffS, what the fuck, seriöst? COME ON THAILAAAAAND!
Sluta vara hjärndöda
.


Unreal

Och så var jag hemma..i MITT rum, i MIN mjuka säng. Känns som det var igår, inte 1 år.


Super Size Me

Dehär sku ha blivit publicerat för ett par dagar sedan....Min käraste och jag var super turistiga idag och tog en paus från all Thaimat och käkade på McD idag
. Chingchong damen (jag är inte rasist!!!!) i kassan frågade om jag ville ha min måltid large för 15 bath (vilket är typ 4 AUS cent, vilket är typ zero EURO), och jag fattar noll när Asiater FÖRSÖKER prata engelska, så jag sa jajajajaja. Så jag fick världens största super size me cola och fries. De vad de kallar medium storlek var större än de vi har som large hemma i Finland! Fatta då hur stor large är här! SUPER STOR.Hey förresten, min käraste och jag komunicerar alltid på engelska även fast vi kunde anstränga oss och prata svenska. Vi gillar engelska. Och jaa, jag har fått in någon töntig cheesy vana att kalla honom BABE. hahahahaha, pinsam brud.

Här kan vi också tydligt se att portions storlekarna var större än mitt häst face.


.

I'm coming home

Shopping @ MBK


The Past Me would be proud of Me

Jag älskar att tänka tillbaka på livet (låter som jag är 80 år pluss!) och tänka och fantisera om tanken om att någon skulle berättat för mej när jag var 14 år var jag kommer vara och vad jag kommer göra nu när jag är 20. Bara en sån rolig sak, alla som kännde 14 åriga techno Pessi vet att jag avgudade låten One Night In Bangkok med Vinylshakerz, hur awesome vore det inte om framtida Pessi kunde kommit och knackat på dörren och berättat för fjortis Pessi att redan om bara 6 år kommer du faktist kunna sjunga one night in Bangkok ett par nätter och verkligen mena det!
Hur awesome vore inte det?
14 åriga Pessi skulle avgudat 20 åriga Pessi! Ööh, okej schizo.. Eller att någon skulle för ett halv år sedan berättat för mej att innan julen 2011 kommer du hittat världens bästa kille? Oj så jag skulle skrattat. Fattar ni vad jag menar?

Så kan snälla framtida 30 åriga Pessi komma och knacka mej på ryggen och berätta för mej vad jag gör och är då? Jag vet jag aldrig skulle tro en sekund på vad hon skulle säga, men roligt vore det att höra. Jag kanske borde skriva ett brev till framtida Pessi?

Förresten, på tal om Bangkok, 
klockan är 5 på morgonen och jag åker
till dit om ett par timmar. Jag borde sova.

Inject me

Jag vet inte om ni redan hört om dethär,
men jag tar upp det här på bloggen ändå!

Jag läste häromdagen om en fake doktor som fixat billiga
plastikoperationer.
En rumpförstoring för 700 Amerikanska dollar
låter väll ganska överrenskommligt, va?


Såhär ser HAN ut, han har själv rumpförstoring som ni kanske kan urskilja?
Eller är jag den enda som lägger märke till den?Det är det sjukaste jag någonsin hört. Denna ghetto doktor använder inte silikon, botox, eller vad fan det finns, nej han är finurlig och satsar på CEMENT! Och avslutar operationerna med att stänga igen såren med super lim! Jag vet då inte direkt om super lim är billigare än nål och tråd eller varför han valt att köra på Karlsons klister? Men hur som hellst, en tjej dog härom månaden efter att ha genomgåt en sådan operation gjord utav honom.

En cement-rump-förstoring.
Alltså, okej, först och främst, om du går med på att göra en rumpförstoring som du betalar 700$ för att få en cement rumpa, gjord utav en "doktor" som själv har en 2 meters bred cement röv, så är du dum nog och kababel till att hoppa ut från ett fönster från 395 våningen. Och erkänn, hur smart är egentligen det? Och jag tror chanserna att överleva är de samma? SERIÖST. Dumma människor!!!


I d-o-n-t w-a-n-n-a g-o h-o-m-eTermit

För två, tre, eller fyra dagar sen (jag har semester, jag har ingen koll
på dagar och tider
) så såg jag världens coolaste grej!!!! Myror teamworkade
och bärde upp ett chips lodrät på en vägg!
LODRÄT!!
Har ni någonsin sett det förut?! På tv räknas inte.DET är vad jag kallar teamwork! Go myrorna!
Motiverade jag trallallaaaah!


Chilling with some Thai Friends


Bal Aire @ Phatong Beach Phuket

Right Now

Är tjock med min käraste och vanilj glass och
Oreo cookies och Jersey Shore, och, och, och..


NJUTER AV SEMESTER!


Koh

5 days @ Koh Phangan
2 days @ Koh Samui
3 days in Bangkok6 dagar kvar till flyget hem!!!


The Loft Samui

Idag bor vi här!
Weangthai Resort

Vi bor här!

  


Stealing

Simon & jag besökte Phi Phi Island här om dagen.
Turistigaste stället jag någonsin besökt, hata. Denhär videon säger väl allt?HAHAHAHAHAHA. Är jag enda som tycker dethär är det roligaste jag någonsin fångat på film?!
Hur jävla patetiskt är det? Vem stjäl sand? Ärligttalat?
Hehe, sen hur patetiskt det är att någon filmar det behöver vi ju inte nämna.
Borde jag gå till Thailändksa polisen och visa det?
Tror ni jag får en belöning? Kanske en medalj?


One Life


OMG

Jag började skriva ner världens längsta historia över Full Moon Partyt, men jag slutade halvvägs för att inse om jag publicerar eller berättar det för er så kommer jag väl troligen aldrig få ett jobb igen. Men kortsagt, innan jag bestämmer mej för att publicera en lång historia över det eller ej, så kan jag bara säga att det var SJUKT. Jag blev drogad, big time drogad, och minns absolut ingenting.Bästa sättet att förklara det på är väl att säga att jag skrikigt på min pojkvän "YOU DONT EVEN KNOW MY NAME, BUHUUUUHUUU!!!" när han gulligt försökt hjälpa medvetslösa idiot jag och snällt försökt säga "Jess, u have to pull your shit together!!" (har jag nämnt att efter hela detta året blivit kallad Jess så har jag de senaste månaderna ALLTID PRESENTERAT mej själv som Jess. Alltid. Jag ÄR Jess.) Så jepp, jag har konstigt nog överträffat mej själv och verkligen varit så borta, som jag trodde inte kunde hända på riktigt; 
jag visste inte ens mitt eget namn. 
Och jag lovar, DET var inte 5 i top av de värsta grejerna som hände under kvällen. Skojar seriöst inte! Big time! Vill ni ens veta resten? OMG. Nej men seriöst, även fast det kändes som världens värsta natt som aldrig skulle ha ett slut, just då, så har vi världens bästa historier efter den kvällen. Bad decisions make good stories.


Ko Phangan

FULL MOON PARTY TONIGHT!!!

Hooters

Förresten, (måste skryta lite över min coolhet och manlighet igen) sista dagen innan vi lämnade Australien gick jag med killarna ut och käkade på Hooters. Vet ni vad Hooters är?
Killar, NI vet vad Hooters är, right?!
Iaf, det är så Amerikanskt så du kan inte få det mera Amerikanskt. Det är en typ av snabbmatsrestaurang, med öl, kött och stora matportioner, ni vet manliga saker. Och självklart en massa tv skärmar som sänder fotboll, dah.  OCH, servitriserna/dansarna/värdinnorna är tjejer med minimal klädsel och pusch up tits. Hehe, hur roligt pinsamt som hellst!

När de inte sitter tillsammans med dej vid bordet och flörtar,  så dansar de sjukt töntiga danser på borden. Alltså typ som en strippklubb med mat servering och lite mer påklädda brudar. KUL! 
Jag beställde in, för fösta gången ever, fried pickels
(Snookis favorit ju!),  så 100% Amerika! Vem äter förresten sånt? Friterade saltgurkor? Ärligttalat, det ÄR gott.

T var som ett barn i en godisaffär av att se alla tjejer.
Jag var facinerad över det löjligt bra fungerande konceptet.
S hade varit på Hooters tidigare så han uppförde väl sig normalaste.


Förresten, vet ni vad som är roligaste av allt med stället?! De marknadsför "kids eat for free day", hahahahaha hur jävla fucked up är det?! Vem tar med sina ungar till ett ställe som påminner om en stripplubb
?! HAHA, Amerika....


Här i Thailand ska min kära pojkvän och jag inte gå på Hooters, vårt mål är att gå på PING PONG SHOW.  Det är så fucked up så om ni inte redan vet vad en Thailändsk ping pong show är så får ni ta o googla upp det, för jag tänker då inte informera er om såna dumheter här på bloggen. HAHA, hur sjuka är vi? Vi är ivriga på att gå och kolla in nån Ladyshow också.


Have I told u that I'm happy?


Bangkok


Team Awesome in Patong Phuket

Nu är vi i Patong på ett super nice hotell med ap trögt internet,
så uppdatering får ni vänta ett par dagar med!


Ritch Bitch


Bangkok


2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar