Bangkok


Bangkok


Bangkok

Alltså jag måste vara hjärndöd? Hur kunde jag ens ha planerat att resa till Thailand SJÄLV. Seriöst, hur dum är jag?! Ni har ingen aning om hur tacksam och glad jag är att jag hittat världens bästa kille som bokade in sig till samma flyg som mej bara 2 dagar innan avresa. Jag är så glad så glad så glad SÅ GLAD att jag inte sitter här i Bangkok själv just nu.Klockan e 01 på natten och jag har varit i Bangkok i bara ett par timmar och vill bara spy av hur äcklad jag är av staden. Jag hoppas jag gillar den bättre i dagsljus. Och vi stannar nog inte länge här i Bangkok. Men hotellet är förresten bra! Med gratis wifi, så en massa uppdateringar om jag hinner?! Nu ska vi sova, gonatt.


@ Sydney Airport


LAST fucking DAY! unreal

SISTA DAGEN I AUSTRALIEN!!!!!!!!!!1 :( för dethär året..
SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
 ledsen e jag.. gissa hur overkligt det känns att lämna dethär
landet efter alla dessa dagar, månader här?!

Thailand imorgon..
Jag har varit lite ängslig över att åka dit ensam, till ett land med helt nytt språk
och en utav världens största stor städer
, men nu e jag super taggad på att åka dit!
Jag berättar för er senare varför! Wiiiiiii! Fast jag är änd ledsen över att behöva lämna OZ!
Jag skulle hellre stanna här min sista månad på resande fot än i Thailand, men nåväl.Sex Drugs & Backpacking


Canberra

Morgon dopp i havet idag igen, tvättade till och med håret där ute i det iskalla vattnet och regnvädret. Sen såg vi Australienshuvudstad Canberra, och gick vilse, och så såg vi faktist självaste preminärministern köra förbi oss också. Nu söker vi närmaste camping plats att spendera natten på. Tar oss kanske hela vägen till Sydney imorgon, men återkommer mer om det!


Car Camping @ Golden Beach

Första natten i swaggen waggen med två stora danska killar gick ju fin fint, haha. Inte överdrivet med utrymme att sova i bilen, och blev typ uppätana av mygg, men att koka pasta på gasolgrill och gå på morgonpromenad på en 90mil lång strand, och ta ett morgondopp i havet tillsammans med två underbara vänner slår väl allt? Näh seriöst vad jag kommer sakna Australien!!!!!Roadtrip!

Idag börjar min sista vecka i Australien, för i år.. Men inte deppa för det, bara lite! Jag gör en roadtrip med två härliga killar med start från idag. Vi har sagt hejdå till alla i huset i Frankston (jag hatar hatar hatar hatar hatar säga hejdå! det är verkligen värsta med att resa, gör lika ont varenda gång) och nu sitter vi i bilen, i deras ny köpta swaggen waggen, eller Ford Falcon, som är deras hem för ett par månader framåt. Vi lyssnar på Red Hot Chilli Peppers och käkar en liter glass. DJ JESSICANA IN THE CAAAAAR! Och solen skiner och livet är för fan härligt. Nästa måndag flyger jag från Sidney till Bangkok. Nu just är vi utanför Melbourne, så på 7 dagar borde vi utan stress fixa den 900km bilresan till Sidney. Och jag kommer ha en awesome sista vecka! Roadtrip! <3


Så därför kommer uppdateringen troligen bli halv bra beroende på hur mycket internet kontakt jag har. Men jag försöker och gör mitt bästa, okej? Jag älskar bara livet.

Förresten, lyssna på denhär sjukt bra danska låten (eller kanske den inte är så bra, men jag älskar den) tills jag uppdaterar igen! Och om ni fattar danska så kommer ni tycka den är den sjukaste låt ni någonsin hört, texten är s-i-c-k. Dirty!
 Men om ni inte fattar danska, så som jag, så kan man gilla den utan att bli äcklad.


Party Danish Style

Med förvarning om att jag låter som Pessi 14 år, igen, med tanke på det viset jag skriver om mitt drickande och festande här på bloggen, så bara kom ihåg, att det är det min blogg och ni ska läsa den på egen risk, och med stora nypor salt, det vet ni ju. Men om du blir provocerad av att jag är öppen och vill skriva av mej på bloggen om mina kvällar, kommentara då inget elakt, kolla in nån annan blogg då istället. Inte för att ni någonsin kommenterar något elakt, men ville bara säga, hihi, puss! Iaf, här kommer lördagens fest historia, blev ju långt så använd den som en gonatt saga eller nått!


Som sagt så borde jag hålla mej fri från gifter nu i ett par veckor på grund av olika skäl, som jag kan berätta för er senare en vacker dag (nej det är inget allvarligt, lugna! men jag vet att ni är dö-nyfikna och det är super kul att göra så mot er, haha), men också för att bara detoxa mej lite efter att varit full VARJE DAG i 3 veckor, hehehehe.

Dehär vita-veckor-planen började jag med på torsdag. Gick en halvdag så förgiftade jag mej, gick två dagar så drack jag hembränd vodka och kunde inte stå upp eller hitta min väg 2 meter till toan, det var igår.

Nej men såhär var det.. Igår var vi här i huset (jag vet förresten inte om jag berättat det, men jag bor i ett hus med 7 andra människor just nu) hembjudna till ett par killkompisar i grannbyn, ett goodbye party. De bor liksom i ett uppvisningshus eller modelhus eller vad det nu kallas, ni vet ett sånt fett fint nice hus. Perfekt att ha hemmafest i. Dehär kära vännerna är DANSKAR, som fan vet hur man dricker och lyssnar på housemusik. Jag skulle vara nykter. När vi var i bottleshoppen så fan visste jag inte vad jag skulle ta mej till när jag inte kunde köpa sprit. När vi sen kom till festen blev det minst sagt svårt.. Alla kom springandes med deras drinkar till mej, och jaa, jag kunde väl stå emot alkoholen i tjugo minuter i huset innan jag halsade första drinken.. Oopsi. Nej, men det var sista gången någonsin jag skulle se en del av killarna, och hallå, det var lördag och det var HEMMAFEST. Och pluss att det var överlag sista gången jag festade med dessa människor. 

Det började lungt och bra, minglade på, lyssnade till grym musik, hade roligt, blev nedsupen på andras alkohol. Sen vet jag inte vad som hände. Inte för att vara sån, men jag är ju proffsdrickare, haha, jag dricker utan att spy, jag dricker utan att bli medvetslös, jag dricker flera liter alkohol, men fan jag vet inte vad som hände igår som fuckade upp mej totaaaaalt. En kompis sa att jag halsade whiskey och sen blev asfull. Men jag tror jag drack utav den hembrända super starka vodkan som slog in mitt huvud. Jag har seriöst inte varit så full på tusen år ju. Jag kunde inte STÅ. Såna fyllor är det ju år och dar sen jag haft. Eller iaf ett par månader. Jag minns inte mycket men jag minns att en kompis satte mej till sängs på en luftmadrass och jag kunde inte komma upp från den. Jag behövde spy som en katt. Han fick dra mej två meter till toan ett par gånger. Jag tror jag hade en kort powernap där på toan också, jag är inte säker. Men sen plötsligt vaknade och nyktrade upp ur min kan-inte-stå-är-fjorton-år-koma och mådde fin fint och började dricka igen! Haha, fatta vad jag menar med PROFFS ALKIS. Sen var vi uppe halva natten, festade till 6 på morgonen (DANISH STYLE!) och sen sov på en luftmadrass och vaknade upp av att de kollar Lejon Kungen på full volym. Nu låter det ju som att jag var pinsamt ned supen och gjorde bort mej brutal, men vi alla var på samma alkohol stadie och vi alla var lika pinsamt fulla. Sprang runt med min filmkamera igår och att se dom filmerna idag är AS ROLIGT. Haha. Men förutom att vi alla körde medvetslösa-fyllor, så hade vi bland annat också små drama, närapå slagsmål, vi ringde in polisen (som aldrig dök upp), typ alla hade sex, vi dansade, och söp som apor och bara hade vi världens roligaste natt. Seriöst, roligaste festen på länge!!! Fast jag minns hälften av det, men jag är inte ända. HAHAHA.

Förresten så hade vi världens bästa bakisdag idag också, super roligt, jag älskar dehär människorna. ÄLSKAR. Jag har så roligt, jag är så glad och lycklig. Bilder från kvällen kommer senare!


Så avslutar vi här med världens fulaste bild
som alla skrattar onödigt mycke till. Speciellt danskarna.


Chokladtomte!!!

Alltså nej nu håller det på att spåra ur för mej..
Jag sitter och lyssnar på dansk musik och käkar 1$ chokladtomte.Förresten, från och med imorgon kommer blogg uppdateringen börja dö ut en massa igen.


Alkoholist

Alltså jag börjar överväga och tro att jag seriöst har alkohol problem, jag skojar inte. HAHAHA. Mm, och detdär med att vara nykter och rena min kropp funkade en halv dag och igår var det värsta super duper fyllan. Men NU, nu dricker jag inte på 3-4 veckor. Lovar. Från och med NU. Jag kan inte dricka mer nu. Men berättar om gårdagens otroligt awesome hemmafest senare!


Hehe, I'm special

Förutom att irritera min omgivning eller blogga
så gör jag andra saker när jag är uttråkad också!Såhär har jag gjort en listan på onödiga saker som fastnat på
webcamen som jag gjort på senaste tid när jag är varit dötråkad..
Dock inte i ordningsföljd, men koncumera alkohol skulle isf varit i toppen.


Experimentarar och kollar hur många energidrycker man måste dricka för att bli hög


Chillar/Sover tusen timmar eller kör Jersey Shore maraton och flyttar mej inte ur sängenFixar naglarnaTränar på att skriva min autograf tills jag blir kändisDricker och dricker och dricker..Gör ansiktsmaskarUndersöker om mina muskler växtÄter Subway cookiesTar miljoner fula bilder av mej själv

Piercar mejKöper kill tidningar (inte för att jag varken är bi eller lesbisk utan för att de är
tusen gånger roligare än skvaller blaskor eller Cosmo!!!!! Pluss att bröst e roligare
att titta på än sommarens bästa parfymer eller liknande crap. Vafö låter jag som en kille?!)

Haha, välkommen till mitt liv. Visst är jag allt lite speciell..


Hopeless

Har jag nämnt att jag älskar, ÄLSKAR, Rihannas video till We Found Love?
Den får mej att vilja bli kär. Och den får mej känna mej glad över att jag också är ung och dum.


Och visst, sången e väl helt underbar den med!


Sola!

Första dagen på evigheter jag legat såhär länge på stranden o stekt, aaaah!
Jag har saknat det.

Kolla min snygga alkoholmage! MMMMM SEXI <3
hoppeligen försvinner stor del av det bara från att sluta dricka alkohol


Last pics from the Graet Ocean Road


Och sista bilderna från när en random Asiat frågade T om något på
 kameran och vi smyg skojade till det, möhöh, jag har ju dålig humor.


Great Ocean Road 6


Hej Hej

Aah så i-landsproblem när man är backfull och vaknar alldeles för tidigt och inte kan sova!!! Jag är full fortfarande. Klockan är lite över 8.. 8 PÅ MORGONEN!! Alla sover, jag borde sova. Ingen underhåller mej ju.. Ska gå och hoppa på nån o väcka dem. Eller är det för tidigt att ta en filt och gå o sola på stranden?Hade förresten en ur nice kväll! Tror jag?
Och nu känner jag mej taggad på köra ett par vita nyktra och orökta veckor,
och att leva på vatten och proteinshakes och börja träna eller åtminstone röra på mej.


Great Ocean Road 5fuckyougetdrunk


Haha, I will Darling


Tonight is the Night!

Den sista kvällen jag dricker på minst 3 veckor är IKVÄLL.
All in, torsdags kväll med hemma fest och BBQ.
Om jag inte spyr eller är past out innan 12 blir jag besviken.

Men mitt egna spritföråd består av 3l lådvin, ½l gin och 3l cider, så det borde väl fixa det?!Observera att jag gör finska skills här och HÅLLER i och DRICKER två drinkar samtidigt..


I got a wierd style

Så ja, jag var uttråkad igår och gick in till en utav de 359 piercing studiorna här i Frankston och sa att jag vill ha en industrial piercing i örat. Vilket visade sig vara det renaste och fräschaste studion jag någonsin varit till. Efter att ha/haft piercing i naveln, tungan, nacken och conch i örat, så räcknade jag inte direkt med att två till hål i örat skulle vara någon big deal. Fast det gjorde överraskande ont! Verkligen. Jag kan inte minnas att nacken ens gjorde så ont. Fast då var jag full så kanske det inte går att gemföra. Jag tänkte faktist på om jag borde fälla en tår av smärta. Men jag gjorde inte det och en dam i tattoeringsstolen sa att jag inte ens rörde en min, I'M STONECOLD.
Men fy fan va ont det gjorde ändå..

Men iaf, nu har jag då en metall pinne igenom örat. Vilket många, eller de flesta, tycker är asa fult. Men jag gillar det, jag tycker de är de coolaste som finns när de är läkta och fina.

Och jag menar, det är en PIERCING i ÖRAT, det är inte en tatuering i pannan.
Om jag om 3 veckor tycker det är det fulaste jag gjort, om jag om ett halv år gifter mej och ska se fin ut, om jag plötsligt ska vara ör-modell, eller vad som hellst, då är det bara att riva ut den och allt som kommer vara kvar är två pytte hål i ÖRAT. Förresten, vem tittar ens på andras öron?

Sen så hatar jag de två kulorna på den nu, de är alldeles alldeles för stora och ser äckliga ut.
Men okej, jag är från Finland och lyssnar på hårdrocks musik, men jag gillar fortfarande läppglans, house musik och blondt hår, så jag vill väl ändå inte se alltför punkigt cool ut. Men iaf, kulorna byter jag ut till några pytte kulor när den läkt! OM den läker. Minns hur år många år jag rev upp conchen i örat varenda natt jag sov på den så hoppas jag inte har samma problem med industrialen..


x


Industrial

Jag ska göra en lång lista på onödiga saker jag gör när jag är uttråkad.
Finn ett fel på bilden som hände efter att jag var uttråkad idag.

 

Och nej, jag gjorde inte en Britney Spears och klippte av håret även fast det ser ut som det?


Great Ocean Road 4Bara ett exempel

Ibland tror jag att jag går tillbaks i tiden istället för att växa upp och mogna? Ibland är jag liksom tillbaka på Pessi-14-år-stadiet och gör konstiga saker, så som att köpa det absoulta ljus rosaste läppglanset i affären som till och med Barbie skulle bli stolt att se mej i. Liksom VARFÖR? Jag orkar inte växa upp eller bete mej moget. Eller kanske jag försöker provocera mej själv? Men ärligttalat, hur många år har jag inte gillat ljusrosa på läppar men inte änvänt det för att alla andra tycker det är töntigt extremt fjortis? Och jag har försökt intala mej själv det, Jessica, du gillar inte ljusrosa läppar för ingen annan gillar ljusrosa läppar. Hur kan man orka leva efter vad andra tycker, jag dööööööör. Om jag gillar rosa ska jag väl få göra det utan att försöka hjärntvätta mej själv!!!!! Öhm..


Det där råkade bara var ett bra exemepl på en utav många saker jag i åratal försökt hjärntvätta mej själv med. "Om dom/de/andra människor inte gillar det du gillar så ska/kan du inte heller gilla det." Vilken typiskt Jeppis-filosofi. Trångsynta jävlar, ni gör mej stark.

Och så provocerar vi lite till med irriterande fula ansiktsuttryck!


(Obs, jag kommer dock inte börja springa runt på stan i babyrosa läppar 24/7 eller
knarka och missbruka det så som 14 åringar gör, bara använda det då o då, okej?.)


Great Ocean Road 3

Martin & jag var coola och besteg en stubbe!


Guess whatGreat Ocean Road 2Och årets turistigaste bild!


Great Ocean Road 1

Bild bombd!!
.. från helgens Great Ocean Road - roadtrip jag gjorde med ett danskt kill gäng
(I knooooow, tjejen som förstör vild killparty tripp weekend, tss tss tss! Nä skoja!).

så typ kommande 14 inlägg kommer vara bilder
från Great Ocean Road, bara en varning...
What's wrong with Me?

Förresten, kära tittare och läsare, jag är besvikna på er
för att ni inte nominerade mej till det finlandssvenska Bloggpriset 2011!Jag som trodde jag hade allt för en bra blogg!
Hjärndöd, blondaste människan på jorden, alltför öppen i bloggen och bara allmänt konstig..
Det är vinnande koncept för en topp blogg ju! Trodde jag?


Tabs

IDAG SKA JAG ÅKA O TRÄFFA VÄRLDENS BÄSTA TYSKABRUD!!!!!!1
 i'm a bit excited..... :))))))))


14 days......


Idag har jag på dagen 2 hela veckor kvar i Australien!
För faaaan, det betyder 14 dagar, det betyder ingenting! Jag saknar ju Australien redan innan jag lämnat landet. Och jag har bara 36 dagar tills jag är hemma i Finland!!! 36 dagar! Känns som igår när jag hade över 200 dagar tills hemkomst. Åååh!! Jag har en massa blandade kännslor över detta, en massa.  


Såhär såg det ut sista dagen jag var hemma i Finland, och jag förväntar mej att det ska se minst lika finskt ut när jag kommer hem igen, så ni får väl börja ta och beställa in någonslags av fake snö hem till Lillsandsundvägen 9 om det inte kommer någon riktig snart!!!!!!!!!!


Spendera NYÅR med PESSI?


Hej hallå, jag vill göra något på nyår!!!!

Hellst vill jag åka till typ Tyskland, England, Danmark eller Holland och gå på något mega rave, eller liknande Sensation event och bara vara heeeeelt crazy och hög på house music. Fast jag läste precis att Sensation White New Year ordnas inte i år, blä då... Men jag skulle så vilja göra något sånt! Men det skulle jag aldrig, aldrig, aldrig gå själv på utan något bekant sällskap, så dum är jag inte än.


Nej jag vet inte vad jag vill göra, kanske det inte behöver vara något sådant stort som att resa långt bort till ett annat land, men jag vill bara göra något coolt!!
Jaa så alla som har brist på sällskap för nyår och vill göra något
, anmäl er till Pessis kommentatorsfält så ska vi se till att vi hittar på något bättre än tolvslaget på Jakobstads torg (för jag vägrar göra det)! Och bara seriösa anmälningar! Och ja, fira nyår i Esse ur skog räknas också som seriöst förslag gemfört med tolvslaget på fucking Jeppis torg!!!! Och jag seriöst bryr mej inte om du är gul, blå, svart eller grön, kille, hund eller tjej, nykter, knarkare eller alkoholist, hjärndöd eller för smart för mej, rik eller fattig, jag vill bara ha en rolig människa att göra något roligt med. För mycket begärt kanske?
Gooooodmorning!

Mmmm, klockan är efter 12 och jag sitter fortfarande i pyjamas.
DET är vad jag kallas semester <3Imoron visar jag bilderna från GreatOceanRoad


Puff Face

Som jag skrev innan så kör jag ju hardcore style här och dricker så mycket alkohol som jag bara hinner få ner tryckt i mej framtill på torsdag, eftersom jag inte kommer kunna dricka eller röka något på 3-4 veckor efter dess. Men min kropp skriker bara stopp efter att jag nu har varit full typ 12/14 kvällar på 2 veckor, möööh, borde kanske lyssna? Det är faktist en ganska intressant att se hur sliten man blir av dagliga fyllor på bara 2 veckor, jag kan lova er jag har en hel lista på alkis-problem jag har just nu jag kunde gemföra med en A-lagare på en parkbänk.

Jag dödar mej själv lite här.
Och som jag sa, jag sväller så sjukt mycket upp från alkoholen, speciellt i ansiktet, så jag tror jag avbryter min drickadrickadricka-framtill-torsdag-plan så jag får ner svullnaden lite och inte börjar skära mej i handlederna efter att se mitt balongface i spegeln. Och sen att efter att ha flyttat in här med dessa människor tror jag att jag käkat lika mycket mat på 1 vecka som jag i vanliga fall skulle gjort på 3. Jag tror att mitt system är lite fuckt up just nu. Men som sagt, på torsdag kommer nyttiga, eller jag menar normala, Pessi tillbaka!Dehär bilderna är pinsamt fula på mej, men ser ni vad jag menar med att jag är LITE uppsvälld och puffad i fejjan? Eller jag vet inte, kanske jag bara plötsligt har fått, eller bara insett, att jag har världens tjockaste kinder eller något. Och observera att jag ser helt deppigt förstörd ut och leker med ett värmeljus, 110% hjärndöd tjej där. Och nykter, faktist.
Och jag orkar inte med någon moralpredikan här nu i kommentarerna. Jag är 20 år, har semester och spenderar underbart härlig tid med vänner på andra sidan jorden. Så länge jag skrattar och har roligt så behöver ni inte ringa in socialen! Och att jag väljer att vara öppen och ärlig i min blogg så kommer jag inte sluta med.


Picnic @ Frankston Beach

För en vecka sen, första dagen jag anlände till Frankston så hade vi mini picknick!

Och typ resten av alla bilderna tar jag mej själv
bara på rumpan så det är inget att visa här i bloggen..


Tänk om jag var en liten liten Apa..


Who's wanna start a Fight?

ALLTSÅ JAG ÄLSKAR DENHÄR BILDEN! Jag ser ju ut som värsta bodybuildern! Och handen på hjärtat, inget fusk på denna inte, inte photoshop, inte trycka-upp-fläsket-med-andra-handen-tricket, utan hel och ren systemkamera kvalite! Är det för mycket tjej-muskler? Borde jag skryta sönder mej själv och göra den som FB-profilbild? Eller trycka en tröja? Eller göra den som motiv på en kaffekopp kanske?
Fotografen som tog bilden var full, så när han kollade igenom kameran nästa dag så frågade han "alltså vem var den där killen som var här igår?" efter att sett denhär. Haha. Men nej, ärlittalat så kan man väl inte se något av det där i avslappnat läge eller utan systemkamera.
Men erkänn att bilden är ganska grym endå!Todays dream

Jag har aldrig någonsn haft det där JAG-MÅSTE-MÅSTE-MÅSTE-HA-EN-IPHONE!!!!!!!!-begäret. Vem är dum nog och betalar tusen lappar för en telefon du kan göra mer än vad du egentligen borde kunna göra med en TELEFON?! Nej, så dumt då. Använd pengarna till att resa eller nått! En telefon har man för att ringa & texta med, PUNKT. Därför har jag en sönder slagen Nokia Express Music som var världens coolaste, när jag gick i högstadiet. Mmm, jag vet, pinsamt. Men jag har alltid planerat på att någon ska stjäla min telefon när jag reser eller att jag ska tappa den i toaletten eller trampa på den när jag är full, eller såna saker som jag alltid gör med allt (därför jag har en vatten och stöttålig kamera, dah!). Men det kommer ju aldrig hända med en söndrig urgammal sak? (jag borde visa en bild på den för er, den är liksom pinsamt söndrig o gammal)
Men liksom de senaste dagarna har jag faktist insett hur grymma iPhones egentligen e!
Seriöst, Facebook, Blogg och Google Map tillgång 24/7?! Jag SÅ behöver det. Speciellt Google Map. Inte för att jag KAN läsa en karta, men om jag nångång kunde lära mej det så vore det så behövligt nu när jag lever vilsen! Nej men seriösa nu, iPhone e ju verkligen det perfekta att ha på resande fot. Och så skulle jag inte behöva släpa runt på mp3, kamera, dator och telefon när jag kunde ha allt i ett! Smart va? Så dagens vill ha: IPHONE!!!


Sen att man kan använda dem till en massa, massa, MASSA, annat skit e ju bara en fördel!


Great Ocean Road

Det blev en spontan 2 dagars roadtrip
på Great Ocean Road, bilder kommer snart!


I got too much shit


När blev Pessi mogen?

Alla vet ju att jag ser ut som max 12 år. Jag säger också det alltid när nya människor frågar om min ålder. Näjmen seriöst, jag har ju aldrig sett mogen ut eller äldre ut än vad jag i själv verket e. Sen att tack vare min mogenhet och sättet som jag uppföra mej på får mej att framstå som ett par år äldre är ju en annan sak. Det där gäller ju bara IBLAND och då och då och det syns ju absolut inte i bloggen, hahahaha, öhrm.....Men på senaste tid måste jag ju ha fått en massa rynkor eller grått hår eller något måste det vara, för jag har inte behövt visa något ID nu på flera veckor inför utköp av alkohol! Och här är de ju jätte stränga med det! Om du inte ser ut att vara över 25 år måste de fråga om ID!!! Alltså vad ser jag då ut som? Idag, som ett bra exempel, så köpte jag en liter vodka och 10 stycken Breezers (hehehe, det e ju fredag va? PARTY) och ända han i kassan frågade var om det var det, om jag inte skulle ha något annat. Nämen okej nääää, 1l vodka och ett par tusen liter alkoholigt sockerdricka är ju inte tillräckligt för en tjej, va? SPECIELLT OM HON INTE SER UT ATT VARA ÖVER 25 ÅR VAVAVAVAVAVA?! Jag fattar om det är typ vin och goon jag köper ut, som inte är världens starkaste skit, om de inte frågar om identitet då, men starksprit!!!! Och häromveckan när jag också köpte ut starksprit och upptäckte visa-ID-om-du-inte-ser-ut-att-vara-över-25-år-skylten så frågade jag killen i kassan om han vill att jag springer och hämtar ID ur bilen eller. Men han sa att det var okej utan ID. OKEJ?! Nejmen sen när ser jag gammal ut?! Snyft...
För 3 år sen när jag var 17 år vore jag väl ha varit glad,
men nu känner jag mej bara rynkig och gammal om de inte vill se ID..
Tjockis

Menguuu va mitt ansikte sväller
upp av mina tokiga alkohol konsumtioner..

 

Men från och med nästa torsdag så måste jag vara utan
alkohol för minst 3 veckor, så va fan, måste passa på nu!Lill Lördag?

Mmm, jag och killarna har spelat beerpong, ölpingis, ikväll. Fast med Goon & Vin. Vilket typ inte var världens bästaste idé eftersom att team Johannes & Jessica (Sweden & Finland sammarbetar!!) mot danskarna Simon & Torben, funkade direkt inte så bra så jaa, full som en kastrull än en gång. Jag vet inte om ni vet vad beerpong e, men iaf är det ett jävla fylle spel som man blir full på med BEER, nu var det ju så att vi spela med GOON och VIN, som betyder vi blev aspackade.Nu e klockan 3 på natten och jag är ända människan vaken i huset och kan inte somna.
F-u-c-k m-y l-i-f-e vilket i-landsproblem!!! Rastlös och uttråkad utan sällskap...


En gång i Tiden var jag också Söt

Det är väldigt så intressant för mej själv att titta tillbaka på bilder och inlägg, både på bloggen och berusad och bilddagboken, som jag skrivit för bara någora månader eller ett år sedan. Speciellt att kolla bilder av mej själv, JAG ÄR JU HUR SNYGG SOM HELLST. Alltså jag skojar inte, varför hade jag inte världens bästa självförtroende? Jag var ju ur-söt!! Nästan så jag blir lite kär i mej själv. Varför fjantade jag på med en massa jag är tjockis och fulis, inte tillräckligt snygg-rolig-tillräckligt-bra tankar i mitt huvud DÅ?


Jag önskar framtida-Pessi kunde dykigt upp och skakat om mej och skrikit till mej  "SLUTA HA SÅ DÅLIG SJÄLVKÄNSLA, DU BLIR INTE SNYGGARE ÄN VAD DU ÄR NU! Du tycker du är tjock nu? Du skulle se dej om bara ett år stumppan. Skaffa självförtroende & självkänsla NU!!! Med ålder kommer inte skönhet vet du väl?".Jag är säker på framtida Pessi borde säga det samma till mej nu.
Kan någon köpa mej en Hur-man-får-självförtroende-o-självkännsla-guide eller Så-vet-du-att-killar-raggar-på-dej-bok till mej? Jag är hjärndöd och ser inte mej själv när jag ser mej i spegeln, sad but true. Det skrämmer faktist mej.

Some Update

Okej det är nu dags för en liten kort uppdatering om vad som händer och hänt i Pessi-världen så ni catchar upp lite! Yeeeah, publikens jubel? I alla falla, förra veckan blev ju typ bort supen och hela veckan är en dimma med fyllor och bakfyllor och det känns som jag inte minns något, inte ens från de nyktra dagarna, vilket liv, men här är en kort, eller lång, och rörig sammanfattning;

Tisdag:
den offeciella dagen för Melbourne Cup, som jag gick på med två tjejkompisar från jobbet. Drack för mycket champagne och gick hem till hostellet klockan 19:00 efter att jag blev utslängd från en bar vi hade efterfest på. Sen gick jag ut med en random tjej i mitt rum (som egentligen skulle gå till sitt jobb på en strippklubb men drog på sig party kläderna och gick ut med mej istället!), minns att vi försökte spela biljard och att jag skrev Jess from Finland was here på en vägg och resten är en dimma. Haha, uäk. Bilder från Melbourne Cup kommer senare!

Onsdag: då träffade jag han random killen och har berättat om den hang-over dagen i ett tidigare inlägg

Torsdag: gjorde inget, sov till typ klockan 1.

Fredag: gick på stan och lallade på, köpte ett halsband på Victoria Market och skulle ta en tidig natt. Men träffade den samma killen jag spenderade onsdagen med i korridoren tolv på natten, när jag var på väg att gå till sängs. Han drog mej med till sitt rum där han precis fått in 2 nya rumskompisar, som visade sig vara två nyinflygna killar från Svealand som inte alls hade någon jetlag och var taggade på att gå ut! Jag kännde mej sjukt konstig och obekväm med att försöka komunicera på svenska igen! Så efter lite gnäll från deras sida så följde jag med dem ut, pluss en kille från Kalefornien och en från UK. Gick på kasino där han killen vann 4tusen, så vi tog taxi runt halva stan till 3 olika barer, till 24/7 Bottle Shop, där han köpte sprit till oss för 200$, och avslutade kvällen med efterfest på hostellets tak. 

Lördag: gick på Melbourne Cup igen, han killen betalade biljett och alkohol för hela dagen, so why not. Gick sen på Kasino igen. Och sen än en gång slocknade jag överfull redan klockan 6 på kvällen. Dehär med Pessi och Races går ju inte direkt ihop efter att bevisat det två gånger på en vecka, genom att decka alltför tidigt. Vaknade igen klockan 12 på natten och gick och köpte mej en pizza och tyckte lite synd om mej själv.

Söndag: packade mitt pick & pack, checkade ut från hostellet, släpade iväg alla väskor till Southern Cross tågstation, köpte en tågbiljett, tog 1h tåget till en utav Melbourns 'farliga' förortar Frankston, mötte upp Tess & Wendy och flyttade in till deras lilla hus och familj som består av; Wendy som är en Australiensk chick (men har släkt från Sverige, och hör och häpna, släkt som heter EDSTRÖM!!! Hur vanligt e namnet Edström, egentligen? Hur ofta träffar man en Australiensk brud med släkt som heter Edström, seriööööööööst), Tess min svenska snygga vän jag träffade på Barskolan förra sommaren, Johannes en svensk kille, och så två danskar Simon och Torben.

Så jaa, that's it. Nu just och tillsvidare så bor jag då i Frankston med ett par underbara människor. Och försöker vänja mej med att prata och komunicera på svenska igen, vilket känns sjukt efterblivet, udda och ovant.


Musik & Musik

Jag har alltid lite (eller mycket) ogillat Red Hot Chili Peppers. De har konstig musik stil (vad är det ens? Punk rock?) och front singern gör mej irriterad med sitt långa tjej-hår. Men efter att jag varit i Australien älskar jag deras musik. Bästa som finns. Samma sak gäller Nickelback som jag också alltid haft avsmak för. Jag undrar varför jag plötsligt gillar de två banden så mycket? Jag tror människor runtom mej som gillat deras musik har fått mej att gilla dem bara för att jag gillar dem.
Vilken vettig mening!Nu när jag är inne på att skriva om musik kan jag ju fortsätta..
Visste ni att det finska bandet Children of Bodom (?!) är på Australien turne. Seriöst, COB är väl inte så stora eller vadå? När folk frågar vad vi har för band från Finland så slår jag alltid till och säger Lordi! Hrm, pinsamt. Nej men ärligttalat så brukar de som frågar alltid föreslå dem, "the guys with the monster masks!". Mm, ja det är vi, visst okej, go Finland, jag är så stolt över vårt land, yeeeah...... Nej jag brukar faktist nämna att HIM är från Finland (som jag trodde var stora, men ingen vet vem det är)! Och ja, vad andra har vi? Bomfunk Mc's! Jag hittade faktist Poets of the Fall på en Australiensk kompis spel lista, se där se där, då blev jag lite impad!När jag googlade "music" så kom fakist denhär
bilden upp som en av de 20 första, haha. Men true story.Och när jag snackade med de två danska killarna, som också bor här i samma hus som jag just nu, om att jag älskade, älskade, älskade det danska bandet Volbeat här för ett par år sen, och att de var sjukt stora i Finland, fick de en liten chock. Vi kom också fram till att Volbeat måste vara större i Finland än vad de är i Danmark. Och sen så skröt jag om att jag sett dem live 2 gånger och danska killarna bara sett dem 1 gång, I'M SO COOOOL!!Don't waste Your Life

Nu har jag kollat igenom typ 649 facebook status uppdateringar
och nää vad ni gör mej irriterade.
Som alltid är det en hel del som klagar om
hur tråkigt det är, överlag klagar om ALLT. Okeeeej okeeej SLUTA KLAGA.

Facebook ÄR den nya klagomuren.


   
Jag hatar det. Eftersom min senaste livssfilosofi är den samma som en glass's (HAHA); If it's not fun, why do it? Don't do boring stuff. Kom igen. Va fan, livet är alltför kort för att göra tråkiga saker eller grejer du inte gillar. Om du hatar din lilla byhåla, flytta ut därifrån eller gör det bästa utav det. Om du hatar ditt jobb, byt jobb eller gör det bästa utav det. Om du hatar att plugga, sluta plugga eller kom ihåg varför du gör det. Om du har huvudvärk, ta 200 stycken Burana och sätt på en rolig komedi istället för att tycka synd om dej själv. Lär dej älska tråkiga saker! Eller fråga dej själv VARFÖR du gör det.Jag har fått sån ändrad bild av en del människor bara igenom att de klagat sönder sina FB loggar. De framstår som världens negativaste människor, även fast jag vet att de inte är det i verkligheten.

Men visst är det lite roligt att få klaga ibland. MEN om du nu ska klaga, gör det på en blogg istället för på Facebook. SÅ SOM JAG, HA! Eller skaffa en pojkvän. Nej, jag tycker ju faktist det är lite underhållande att se hur "usliga" liv i-lands människor tro sig ha.

Och, det är stor skillnad på u-landsproblem och i-landsproblem!
 


Nörda

Har socialaklubben här med en svensk och två danskar i soffan.
Vi alla sitter med varsin dator i famnen. Haha det måste se sjukt ut.
Tsstss, dagens ungdom..

Sådär ser vi typ ut, fast vi e snyggare.


Races @ Saturday

Brist på annat, såhär såg jag ut på Lördag

 


Min snygga Svenska Brud in OZ

Okej, som sagt så dör jag här av hals ont och feber så jag orkar
inte hålla er alltför uppdaterade vad som händer och hänt i Pessi-världen de
senaste dagarna. Men iaf, jag har flyttat ut från hostellet och från Melbourne till
Frankston
(förort 30km utanför Melb) där min snygga svenska
brud Tess delar hus med ett par andra coolingar.

Så ja, kika in i hennes blogg
HÄR
tills jag blivit frisk och orkar uppdatera er.

Finlandia & TessOntheBeach ala Magaluf style förra sommaren


The Dance of the White Stallion

Min söta vän Jenny hade en fråga,
och kanske det finns någon annan där ute som funderar
samma sak så kan jag ta upp det i bloggen
(smyg marknadsföring eller vadå).El Caballo BlancoSjuuuuuk

Fan jag har gått och blivit förkyld!!!! :((
Jag som inte haft feber på över ett år?!
Glömmde bort vad det var och att man ens kunde ha det.


Knarkar Strepsil och Cold&Flu tabletter. Dööö


Lady


I'm in Frankston

 
Morning morning..

Alltså går kvällen och denna morgon blev ju allt annat än planerat..

Käkar ost och pengar till frukost. Bäst av allt, inget av de är mina.
Sa jag att jag inte var en golddigger, ha?


I wanna se your Peacock-cock

 


TGIF blondi!

Dehär är aningen pinsamt och ännu ett tecken på hur blond/blåst/trög/hjärndöd jag egentligen är, men vet ni att jag faktist aldrig insett vad TGIF betyder innan för några dar tillbaka. Jag har sett det överallt, jag har sjungt till det i Katy Perrys sång i ett halv år, jag har till och med sett en bar som heter TGIF och aldrig fattat eller riktigt insett att det betyder något och inte bara är ett par bokstäver upprabblade efter varandra. Jag behövde inte ens få det förklarat för mej, men när jag läste ordet TGIF här i veckan så föll bara alla bitar på plats och jag fatta att det betyder något, daaah. DET var ett äkta glödlamppan-över-huvudet-ögonblick.Så ja, för er som är tröga, TGIF, Thank God It's Friday.


Beauty is Power

Hej snyggingar jag har ett hett tips för er!


Om ni är lika som jag, och behöver någonslags av thin-insperation och allmän insperation om hur snygg en kropp KAN vara, och bli, för att själv kunna orka gå ett par extra km, lyfta ett par extra kg, göra ett par extra situps och stå emot att köpa godis och jävla Subway cookies, så kika in på Scandalbeauties.com där en massa svenska snyggon bloggar och inspererar med sina sex kroppar. Hur snygg kan man egentligen bli?!
Domhär brudarna var kanske dock inte de bästa exemplen..
Men jag vill inte själa någon av tjejernas egna bilder från bloggarna,
så ni får gå in dit och kika själva!


Omotiverat men Mustachigt

Jag vet inte hur det e där hemma i Norden,
men här borta är MUSTACH den senaste hetaste grejen.
Mustach på postrar, anteckningsblock, väskor, börser, t-shirts, allt.
Hur coolt som hellst så länge det inte är i killars face, right?

Eat Fresh?

Om jag bara skulle få välja att äta en sak resten av mitt liv,
så skulle jag välja White Chocolate Macadamia cookies från Subway,
mmmmmmmmmmm. Bästa som finns.

Okej, ingen mera mat för idag!!! 


Poni come back

I natt drömde jag om Lilli, det var längesen.
Vi lekt och jag kramade om honom så hårt jag bara kunde och ville aldrig släppa.
Det var roligt att få se honom igen. Nästa vecka är det ett år sedan han åkte till himmlen.
Jag saknar honom så mycket, världens bästa ponnyhäst.

 


Pessi eller Pessi?

Haha en utav mina rums kompisar, här på hostellet, kom precis in i rummet och stannade upp och stirra sönder mej. Sen tittade hon på min packning och alla mina saker och såg allmänt jätte förvirrad ut. Och sen frågar hon om jag är samma person eller om jag är någon ny rumskompis. Och jag bara vaaaa pratar du om, är du hög eller är det något fel på dina glassögon, är du okej, missförstår jag dej eller vaa?! Jag har haft nedsatt hår hela dagen och hade satt upp det i en hög hästsvans och hon kände inte igen mej överhuvudtaget! Haha, men seriöst ser jag så annorlunda ut i uppsatt hår så att jag ser ut som en helt annan människa?! Konstigaste jag hört..

Pessi?


Eller Pessi?


".. but you still look pretty!"


Lite mera
Anonym:
Hejsan! Jag undrar hur du reagerar när en helt okänd människa kommenterar en bild på dej "hoppsan, nytt skrivbordsbild" eller frågar om du har någon bh på dej. Tycker du int att de är nå scary att de kan va vem som helst som har dej som bakgrund på deras dator?
- Okej ärligttalat? Jag skrattar. Borde jag göra något annat? Jag tar det som ett skämt eller som en komplimang. Om jag själv från första början har valt att lägga upp såna bilder av mej själv så är jag fullständigt medveten om helt okända människor ser dem o gör fan va de vill med dem eller till dem. Och som sagt, det där med bakgrundsbild tar jag som ett skämt.

Sara: Ska du bara vara i Bangkok eller ska du naaderställ i Thailand o? :)
- Men hej min söta trogna nummer 1 läsare! Som vi all vet så är det kaos i Bangkok just nu med allt äckligt vatten, så det känns ju lite tråkigt att spendera 3 veckor simmandes. Så om jag har tid så kommer jag inte stanna i Bangkok något extra än vad jag behöver! Men på grund av att mitt flyg landar i Bangkok och flyger hem från Bangkok så beror det lite på tidsmässigt och pengamässigt vad jag hittar på i Thailand!

Malin :) :
Hur länge är du exakt hemma när du kommer? (tänkte ifall man får träffa dig en stund innan du åker tillbaka)
Hur länge stannar du när du åker? :)
Vad har varit det bästa arbetet hittills?
Hoppas hemresan går bra :) Och njuut nu också när du är i Thailand!! :) kram
- Jag är hemma från den 20 December till den 16 Januari, så nästan en hel månad!
- Jag vet ärligttalat inte hur länge jag stannar borta när jag åker. Som max troligen 1½ år med tanke på visum och sånt.
- Jag har sammanlagt prövat på 3 jobb här i Australien, jag provjobbade 1 kväll på en club innan jag fick arbete på en bomulls och boskaps farm i Queensland och efter dess har jag haft dehär showjobbet. Och självklart måste jag säga att dehär häst-show jobbet är lungt mitt favorit. Men jag är väldigt glad jag gjort de två andra jobben också, så himmla lärdomsrikt.
- Tack söta du!


Anonym: Kommer du åka tillbaka till Jakobstad för en längre tid nån gång mer i ditt liv tror du? :)
- Oj vilken svår fråga! Jag har ingen aning faktist. Jag får låta tiden avgöra det!


Anonym: Börjar int dina pengar ta slut snart? ;) Eller förtjänade du bra då du jobbade med show hästarna? :)
- Haha, njaa jo pengarna börjar väl ta slut.. Men de senaste halv året har jag inte behövt spendera pengar på något boende eftersom de två senaste jobben har inkluderat det, pluss att när man bor och jobbar på en farm långt från närmaste liten bybutik så spenderar man inte pengar på kläder och sånt. Så jag har haft möjlighet att spara ganska mycket av min lön. Och nej, det har inte varit bra betalt! Men jag gör inget här för pengarnas skull, jag gör det för upplevelsen.


fortsättning följer..

 

Silver


The first

Okej här kommer en del av de första svaren på frågestunden..
Och om det är något mer ni undrar, släng in en kommentar!Anonym: Vad har du tänkt göra i Australien nästa år när du åker tillbaka?
- Om allt går som planerat så har jag kvar dethär samma häst-show-jobbet nästa år. Vi åker på turnering till Nya Zeeland sista veckan i Januari, där vi stannar 3 månader, och sedan gör vi turnering i Australien, östkusten fram till september-oktober.

J: När kommer fortsättningen av fotoserien "Vem sa att......."?
- Haha, tyvärr var det där första, sista och ända bilden på den foto shooten. En annan gång!

Caroline:
Har du tänkt på att studera vidare? Isf till vad?
Vilket land vill du utforska efter Australien?
Vad/vem saknar du mest hemifrån?
- Jaa Gud jaa att jag haft tankar på att studera vidare. Allt från media, sjöskola, journalist, web, layouts, reklam.. Men nu just känns det som jag inte har tid att spendera x antal år i skolbänken. Genom att resa lär jag mej så mycket mera om livet och mej själv än jag någonsin kommer göra i en skolbänk.
- Jag har på senaste tid blivit grymt intresserad av Amerika, vilket jag inte alls har haft intresse i tidigare. Men Europa och Afrika är jag också väldigt ivrig på att få se. 
- Jag saknar Korv Görans mat, och Special Opera från Koti Pizza. Sommarstugan i Larsmo saknar jag konstigt mycket. Ett fåtal vänner känner jag lite (eller mycket!) begär efter ibland. Men överlag förväntade jag mej längta-hem-kännslan 2 tusen gånger värre än vad jag har.

Anonym:
Vem e Dan?
Visst gjor du en bröstförstoring o läkt under hadi lang bloggpausin? Eller var du in på rehab?
Har du had na ligg i Australien? E Australiensare bra i sängin isåfall?
- Dan är den som saknar mej mest i hela världen.
- Hahahaha, roligaste jag hört! Nej, om jag skulle gjort bröstförstoring eller varit inne på rehab så skulle ni fått en massa blogguppdatering för jag skulle varit uttråkad.
- Mm, well alltså jag är 20 år och självklart har sex. Men dock inte med en enda Australiensk kille, so far! Haha. Fast jag har fått höra att jag måste pröva eftersom de lär vara bra.

Sarah:
Har du blivit säkrare på dej själv efter allt du gjort och sånt?
Vill du aldrig hem och bara få vara hur du vill? 
Varför vill du tillbaka till Australien? Har du blivit kär?
- SÅÅ mycket säkrare på mej själv, det är otroligt. Men det finns mycket att jobba på det än.
- Jepp, exakt! Det är mitt liv, mina regler och vi lever en gång va, varför inte göra det bästa av den tid vi har här?
- Jag önskar att jag vore kär! Jag önskar att jag skulle hitta världens snyggaste Australiensk kille här och gifta mej och flytta över hit. Han skulle ju förståss vara miljonär och skämma bort mej sjukt mycket. Men nä, jag är inte kär och jag vill inte bli kär så länge jag reser eftersom det gör mera ont än vad det är värt med lågdistans grejer. Jag kommer tillbaka till Australien för att jag har häst jobbet kvar och för att jag inte har mycket att stanna hemma i Finland för.


Flashback from the Show

Och lite bilder från själva showen..

Flaminco DancerQuadrillFlagsLiberty act with PashaAirs under sadelSingin Senorita, KassiTrick Riding


(dehär var dock inte ens 1/3 av alla akter vi har i showen)

 


Flashback training

Okej, nu när jag är igång med flashback bilder från Pauls kamera kan ni få lite fler..
Här tränar vi inne i arenan i Hobart ett par timmar innan showen.


Flashback

Här är ett par bilder från turneringen ni inte sett än.
De är från en utav arbetarna, Pauls, kamera, så en del
av dessa är tagna över 4 månader sen, haha. Minnen..


The Day

Okej, så om gårdagen..
(som blev världens längsta historia,
så här har ni en godnatt saga om ni har svårt för att somna i natt)

Jag vaknade och mådde blä från natten innan (ni minns jag skrev jag blev utslängd från en krog och gick hem tidigt på tisdag, men jag hittade en rolig tjej rumskompis att gå ut o festa med till baren här brevid och sen minns jag inte mycket, HEHEHE).

Öhm, jaa,
så morgonen efter satte jag mej ute på balkongen med en kopp varm choklad och min Snooki bok. En halv naken rolig kille satt på andra sidan balkongen och vädrade sina bankkort som var blöta från natten innan när han simmat i vattenkanalen, haha. Han gav mej sin vattenflaska han hade köpt o jag frågade på skoj om han har stoppat in en massa piller i den (vilket var världens ironiskaste grej jag kunde frågat eftersom det senare visade sig att han är värsta knark langaren, HAHA), så vi små pratade och bla bla bla och han gnällde en stund på att bjuda ut mej på en drink för att bota hangovern, så vi gick till en mysig pub och han betalade för drinkarna.


Han var en riktig gentleman
(vilket jag ÄLSKAR, eftersom de verkar inte finnas många kvar av dem längre) och en asrolig kille, men som jag skrev innan så visade det sig att han är världens badboy. Och då menar jag badboy med stor B. Han är från Cairns, han har rest i Amerika, bott i Brisbane men blivit portad att få komma tillbaka till Brisbane på 3 år, han har en 7 månaders gammal dotter, och allmänt sönder knarkad och partyhard kille som bryr sig noll i pengar och spenderade typ 2 000 $ på Melbourne Cup. Och, han är 21 år.Vi kom fram till att ingen av oss har varit till Melbourne Aquarium
, så efter vi druckit upp begav vi oss över dit. Mitt bankkort fungerade inte, vilket var aningen pinsamt eftersom jag framstog lite som en golddigger, men han erbjöd sig betala, vilket var gulligt av honom. Så vi vandrade och på där inne och spanade in hajarna, fiskarna och pingvinerna i ett par timmar. Super trevligt! Så glad att jag träffade honom eftersom såna där turistiga saker vill jag så hemskt gärna göra här, men hur roligt är det att gå ensam på aquarium?!

The Famous Melbourne Aquarium
Efter det gick vi över till Crown (ett grymt stort lyxigt Kasino). Sarah Jessica Parker var där (hahah! ni vet hon bruden från Sex & the City filmerna) och gjorde reklam för sin nya film (vad den nu än heter) som hade Australien premiär uppe i biografen (jaa, dah, självklart har Kasinon biografer?!) där. Så efter badboy killen hade vunnit ihop ett par hundra dollar på kasinot, så ville han bjuda mej på bio, vilket vi dock inte kunde eftersom SJP hade sin filmpremiär där, så vi tog en taxi in till centrala Melbourne och gick på bio där istället. Bio salongen hade världens bekvämaste beanbags/säckstolar att ligga i, så mycket bättre än normala bio salongs stolar! Vi kollade filmen What's your Number, som var helt okej, fast lite töntig eftersom filmen handlade om en tjej som legat med 20 olika killar och det var värsta stora hemska grejen. Jag har vänner som legat med minst dubbelt så fler killar. 20 är INGETING. Okej, jag kan skriva mina åsikter om det nån annan gång. Efter filmen gick vi till Young & Jackson, en av Melbournes populäraste pubar, och tog en drink. Och sen efter det var det dags för honom att gå till jobbet så jag följde honom till baren han jobbar på, som MC, och vi spelade ett snabbt biljard spel och sen gick jag hem. Tadaaa, end of story. Jag hängde med en random nice rolig kille hela dagen och hade super trevligt.
Och med denhär historien vill jag bara också säga att alla har alltid sagt till mej LITE ALDRIG PÅ NÅGON. Alla säger det, alla! Även fast de rest noll i världen eller fast de rest världen runt så säger alla samma sak, LITE ALDRIG PÅ NÅGON FRÄMLING. Och jag önskar jag inte kunde säga dethär, men det är en av de värsta råden jag någonsin fått. Förlåt, men det är. I början när jag kom till Nya Zeeland och Australien litade jag absolut inte på någon och var väldigt kylig och på min vakt 24/7 och skit orolig och skepptisk till allt och alla, jag missade en massa roliga möjligheter på grund av det. Och jag vet många kommer tro jag är hjärndöd från att skriva dethär, och speciellt mamma. Men ärligttalat, så länge jag har bondförnuft, är streetsmart och kan läsa av situationer så litar jag på folk och är inte rädd för att göra det heller. Gårdagen är ett bra exempel, om en okänd kille skulle velat spendera hela dagen med mej för ett halv år sen skulle jag slängt in världens sämsta ursäkt till att inte göra det eftersom vem vet vad som kan hända om en ensam blondin i ett främmane land umgås med en okänd kille. Jag skulle missat världens roligaste dag och legat på hostellet och läst en bok medans jag tyckt synd om mej för att jag var bakfull. Ärligttalat, så länge du har en hjärna, våga lita på folk. Och seriöst, fördomar, jag vet att han var hög precis hela dagen (på seriösa tunga droger) och jag sprang inte iväg för att jag var rädd att han skulle skada mej, som jag sa, han uppförde sig inte annat än som en gentleman.
Jag vet, något hemskt kommer hända mej en dag och jag kommer bli ner drogad, våldtagen och mördad i en gränd. Men seriöst, vi alla kommer väl dö en dag. Låt mej ha roligt tills dess. Jag vet, jag är ung, dum och naiv.But remember kids, don't trust strangers with candy!
I don't care, as long as I'm laughing

Haha, jag halkade i trappan, haha fuck my life.
Främling

Alltså seriöst, jag hade världens random dag idag.
Vaknade med världens värsta hangover någonsin, och hade planen på att sova
bort och tycka synd om mej precis hela dagen
, men på något konstigt sätt
så var jag nere på en pub med en vodka i handen redan innan
klockan 11 på morgonen, hahahahaha. Hade iaf världens bästa
hangover-dag någonsin med en helt random kille.

Berättar den historien senare, nu behöver jag SÖMN.


Goodmorning

Öhm, pannkakor eller bacon till frukost?


MAAAH

HAHA, blev precis utslängd
från en pub/bar/club för att jag var "för" full.

Första gången det hänt mej och jag tog det som en jävla STOR förolämpning,
och grät tusen tårar och gick hem. Och klockan är inte ens innan 19:00.
HAHA, faaaaan. Back home in Jeppis, eller vilken annan club som hellst,
så skulle dom serverat mej ännu 12 drinkar innan dom skulle slängt ut mej,
eller serverat mej vatten när jag beställt en Smirnoff Ice.
Haha, maaaaaha, sluta gråta, MAAAAAAAAAAAAH....
Nu e jag jävligt deppig.Men som min rumskompis sa att hon skulle gjort;
gett fan i vad dom sagt och gått till nästa krog.
Melbourne Cup, I'm ready for You!

Okej! Jag är redo för Melbourne Cup! whop whop!!
Men har inte bestämt mej för om jag ska ha axelband eller inte på klänningen än?
Och mitt hår blev ju sisådär. Tog tusen år och 2 liter spray i dett och redan efter 15 minuter är hälften av lockarna på väg ner. MEN ÄÄÄÄH. Och klänningen, jag gillar den, även fast den är för kort och visar för mycket av mina fatso celluit ben och rumpa, och är tight, men ÄÄÄÄH. Ni ska få bättre bild av klänningen senare.
Men om jag bara dricker lite mer Bayleis så ska jag se
att jag inte bekymmrar mej om det längre!Så ingen mer uppdatering för idag eftersom jag står där ute på fältet hela dagen..
Så ställ en fråga till mej i frågestunden så länge. Hörs imorgon snyggingar


Muskler?

Jag har alltid gillat mina armar, de har alltid varit långa och smala men
NÄÄÄ inte längre
, nu ser de bara feta och säckiga utmed gäddhäng..

Men ärligttalat, det är inte bara fett och det är jag stolt över, haha check this out!
(denhär gånger trycker jag FAKTIST INTE upp fläsket med andra handen)Haha, kolla bara konturerna, whop whop!


2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar