I just love this quate
LIVE LOVE LAUGH


Fashion

Jag har precist fixat naglarna inför imorgon, jiho!
Tog typ 5 minuter så de ser ju aningen halv dåliga ut men ÄH.Är såååå taggad inför imorgon! Hela halva Australien kommer vara där på Melbourne Cup! Och som jag sa innan, UPPKLÄDDA KILLAR, finns det något bättre?! Sen att jag inte är brun, och jag tänker inte göra en spray-tanning som alla andra, och inte har några egentliga vettiga skor eller handväska och INGEN FASCINATOR (!!! Fascinator är det absoluta MÅSTET på races !!!! Fascinator är en såndär grej som på bilden hääääär) och kommer behöva mitt hår på egen hand (som troligen kommer bli hemskt B:igt) och kommer känna mej allmänt ful och nedkläd igemförelse med alla brudar där som satsat 110% på dethär och gjort sig i ordning för detta i ett halv år och usligheter, usligheter..Men hey, jag har en ny klänning och jacka jag är ivrig på att få använda! Och gott humör, en Baileys flaska (som jag kan dricka klockan 7 på morgonen när jag gör mej i ordning....) och två nicea brudar som umgänge inför imorgon. Seriöst, kan det bli bättre? Fun fun fun!


 


Race Day Tomorrow!

Aaah, har precis köpt min biljett 
till Melbourne Cup inför imorgon! Yeeeeh!Kim Kardashian kommer vara där, hoppas jag ser henne, haha.


Väder Gudarna

Jag vet inte vad eller varför, men jag tror Gud/väder Gudarna försöker säga mej något? Brutalt stora översvämningar i Australien strax innan jag åker till Australien. Grym jordbävning i Christchurch i Ny Zeeland en vecka efter jag var i stan. Hemsk cyklon i Cairns en dag innan jag åkte dit. Och nu, Thailands största regnväder och översvämningar någonsin i Bangkok en månad innan jag åker dit.....
Alltså fattar ni vad jag menar?


I Don't Think

tumblr_lhy8xevyqb1qzr04eo1_400_148461304Too bad


Snooki

Första gången jag såg denhär boken i affären så ville jag bara döööö. Vem är dendär jävla Snooki?! Varför får hennes efterblivna utseende mej så provoserad och irriterad? VARFÖR SER DU SÅ EFTERBLIVEN UT?! Varför har du ett lager smink på dej och varför är du så jävla kort!!! Och vad är det för fel på ditt HÅR!!!! Och kom igen, du är ORANGE!!

Andra gången jag ser boken i affären, och efter att ha sett igenom 3 säsonger av Jersey Shore, köper jag hem den och är överlycklig att jag hittat den. Jag älskar Snooki och hon är världens coolaste brud. När jag blir stor vill jag bli som henne. Har jag sagt att jag älskar tv showen Jersey Shore?!

 


Se & Lär av Pessi

Kära vänner, se och lär av fröken Pessi vad
som händer om du missbrukar silvershampoMed närmare eftertanke så syns det ju inte SÅ bra på dessa bilder..
Men ditt hår får en konstig färg som inte riktigt går att beskriva. Är det vitt? Är det grått? Skimmrar det i blått? Kanske det är en ton av lila! Vad det än är så är det inte snyggt och jag lärde mej att inte använda billig silver shampo med varendaste tvätt. Fast det där var två veckor sen, jag tror mitt hår ser normalt ut igen. Och förresten har jag ju inget hår så va spelar de för roll?!!!!! Mission hair extansion i Thailand..
DG


Jag älskar stor stan! Gratis motion utan att det ens känns som det!
Jag har varit på lång promenad (eller shopping kallas det väl) i 6h. Föreställ er om jag skulle ha gått en skogspromenad på 6h, jag skulle ha gnällt sönder mej själv! Men att vandra på i affärer känns inte så dåligt. Pluss att jag gjorde det hela dagen igår också. All motion e bra motion, right?!Idag köpte jag en huvtröja på Victoria marknaden, för att jag frös sönder mej i det typsiak Melbourne vädret. Ganska så fult att det står Dolce Gabbana på den (jag hatar när folk använder sånthär och tror att andra tror att det är märkes, pateeeetiskt för ingen tror det!!!), men jag äääälskar färgen och modellen så whatever.. Och så köpte jag två snygga silverringar! Okej intresseklubben, ANTECKNA.

Och jag kan smygvisa boobisarna i den!


Frågestund

Okej, är jag den enda som tycker att min blogg uppdatering sugit länge nog? Mmmm..
So lets have a frågestund!

Så fråga mej VAD SOM HELLST!
Ni vet att jag har väldigt liten skamm i kroppen så jag svarar på allt öppet. Heeeheee.
Och ni har säkert en massa frågetecken snurrande i era huvun om vad jag
håller på med och vad jag har på gång efter alla dessa veckor utan uppdatering..Jobb? Sex? Kärlek? Hästar? Pinsamheter? Dildosar? Frisyrer? Smink? Kläder? Bröst? Hår? Vänner? Jeppis? Australien? Dieter? Piercingar? Silicon? Fest? Alkohol? Droger? Sova? Killar? Thailand? Fötter? Djur? Show? Ånger? Tatueringar? Julklapp?

Den som inget frågar får inget veta.
Och om ni är tråkiga och inte frågar något
är jag tråkig och blogg-strejkar ännu mer, grrrr.
MasterCard

Alltså det är INTE bra att jag har ett Mastercard kort som jag kan göra internetbetalningar med, speciellt inte när jag har internettillgång. Tidigare när jag behövde göra internet betalningar så behövde jag be mamma göra dem och flytta över pengar till henne så hon kunde göra det med hennes bankkort. Det betydde att jag kunde tänka på köpet innan det hände.

Nu har jag spontan bokat ett par nätter på ett annat hostell inför imorgon (vilket är bra eftersom jag inte behöver oroa mej att sova på gatan eller gå runt som en idiot med mina väskor och söka efter någonstans att sovaOCH en flygbiljett. En smart flicka skulle ha tänkt eller åtminstone sovit på saken, speciellt med detdär med att köpa en 750 euros flygbiljett. Eller åtminstone spenderat två dagar med att kolla upp de billigaste alternativen. Men vem sa att jag är en smart flicka. Jag reser ensam, har någon någonsin sagt att det är smart att vara i främmande länder eller kontinenter ensam? Så jag e allt annat än smart.

Så på 2h har jag spenderat typ 1500 dollar vilket låter katastrofalt,
speciellt för mitt stackars lilla dollar konto.Och för er som inte fattat, JAG HAR BOKAT EN NY BILJETT TILL AUSTRALIEN.
Och jaa, jag ÄR fortfarande I Australien. Så JAAA, jag åker tillbaka hit nästa år.

Förresten, vad har jag att göra i Jeppis?

Haha, shit, har inte fattat det änn att jag precis bokat en biljett tillbaka hit :D :D :D :D
AAAAH; jag e så glad


Backpacking & Races

Nu har jag lämnat farmen, BUHUUUU. Jag sa hejdå åt Ringo (min favorit häst, och OM jag vore en häst vore jag honom, vi har exakt samma personligheter, det har alla sagt. Och jag tror inte det är någon bra sak.), BUHUUU. Han sov i hagen o fattade inte alls vad jag pratade om när jag sa hejdå till honom. Jaja, crazy pony.Jag åkte med tåget in till Melbourne med mina 284 stycken väskor, eller 3. Min vän Lauren, från farmen, kom med mej för lite dags shopping i stor stan. Först var det ett jävla mission att hitta ett hostel med en ledig fjuttig säng, hur svårt kan det vara?! Får väll skylla mej själv som inte förhandsbokat.. När jag väl hittade ett tredje hostell så hade jag världens tur och de hade en ledig sista säng för mej, yeeeh!  Bara för 1 natt dock vilket SUGER för det betyder jag måste packa ihop mina 284 stycken väskor imorgon igen och kånkka dem till nästa hostell. Hela Melbourne är fullbokad just nu för att det är Melbourne Cup nästa vecka. Största grejen ever! Horse Races som stoppar en hel nation och de har public holiday dagen till ära. Folk från hela Australien och hela världen har sammlats i Melbourne inför dethär! Jag har två kompisar som kommer gå till detta stora evenemang och jag lovade att komma om jag hittar en klänning. Gissa vad jag hittade idag? En KLÄNNING! Så imorgon har jag som mission att köpa en svin dyr biljett till det.

Jag älskar races! Bara för att man för göra sig super duper snygg,
och för att det kryllar av snygga killar med solbrillor, skjorta och kavaj, MUMS.
Pluss att man super hela dagen. YEEE!
 


Förlåt mamma & Dan
1 month left in OZ

Idag, den 28 Oktober, har jag precis en hel månad kvar i Australien innan jag hoppar på flyget i Sidney, den 28 November, och åker över till översvämmade Bangkok (yeeeeah). De kommande 3 månader har jag en massa planer, liksom STORA planer. Liksom förändra mitt liv planer! Liksom gissa hur spännande dehär kommer bli! LIKSOM COOLT, va? Och mindre än 8 veckor kvar tills jag e hemma, fatta! Känns jävla overkligt.

Och hey alla mina älskade fans där hemma, bara så ni vet, jag stannar inte hemma många veckor i svin kalla mörka Finland, eftersom jag troligen dör i deprison, när jag landar där d 20 December. Så om ni saknat sönder er efter mej, ni vet var jag bor och ni vet vilken club jag går till, så se till att vara där i slutet av December och början av Januari innan det är försent!! Bara så ni vet.
One Love


Somebody, that I use to know

På tal om att säga hejdå och tråkigheter.
Ta och googla och lyssna på världens konstigaste sång som är en mega hit här i Australien.
Konstigaste sången jag någonsin älskat. Gotye - Someobody that I used to Know.
One Love


Flames to Dust, Lovers to Friends, why do all good

A påminde mej idag om vad som är värst med att hålla på att resa runt så som jag gör. ATT SÄGA FUCKING HEJDÅ. Jag hatar hatar hatar det!!!! Denhär veckan har jag sagt hejdå till så många underbara människor, en del som jag vet att jag aldrig (okej, mest troligen) kommer se igen, och att säga hejdå till A fick mej att gråta som en babys hela dagen. MAAAAHA, jag hatar det. Och jag hatar det att jag aldrig kommer se honom igen.
Jag är inte pessimistisk jag är realistisk...:(


Well, hello there

Vem sa att Pessi inte har bröst!!!!
One Love


One Love


Fun Backstage

Förresten, om det inte redan syns på bilderna,
så jobbar jag med världens bästa och roligaste team
. By the way, ha jag sagt att jag
har ett awesome jobb?
Jag kommer gråta i ett par dagar efter att behöva säga
hejdå till alla om 2 veckor, snyftis.. Älskar dem

1 of 5

Precis avslutat en utav de 5 sista showerna för årets turnering.
Jaa, slutet är nära, bara 1½ veckas jobb kvar och sen är årets turnering slut,
och vad händer med mej? Vad ska jag börja göra på dagarna utan jobb?
Vad händer?! Vad ska jag göra?!

Och hörni kids, kom ihåg att borsta tänderna. Gonatt


Silver & JessNeilis
Fat and Barbie

Ni har redan sett bilder på vår super sexiga (HRM...) spanska kostymer vi uppträder i.
Och jag har redan nämnt att vi har ett gummiband runt midjan som trycker ihop allt
fläsk sådär vackert och gör att vi inte kan andas, så i brist på andra bilder kan jag ju
visa er hur
, TADAAAOch så har jag köpt en Barbie tröja, TADAAAJaa, det är allt jag har att komma med, trååååkigt Pessi trååååkigtI'M BULLETPROOF

Jag är så såld på denhär låten. ÄLSKAAAAH

Maha

Gissa vad? Jag har inte haft någon internetkontakt! Surprise surprise.......
Men show i Bullarat torsdag-fredag, så kanske jag hinner klämma in en bild eller två här?


2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar