Packar inför Villan

 
Som sagt nu ska jag cykla iväg mot sommarstugan där jag stannar över helgen,
så förlåt i förväg, men det kommer bli dålig uppdatering.. Hörs mera på söndag!
 
 
 

Dagen

 
Alltså, jag drömde nån sex dröm om jag, min pojkvän och Megan Fox inatt.
Och om jag minns rätt var det hästar och en massa sjukt inblandat? EEEEH?!
 
Iaf, vaknade upp redan klockan 7, och var super pigg men av någon konstig anledning somnade jag om. Man borde verkligen passa på och stiga upp när man en gång vaknar så tidigt!! Steg upp vid 10 och käkade frukost, sen ett kort bröst-axel pass på gymmet innan jag behövde skynda hem så syster yster kunde ha bilen till jobbet. Sen lunch och solaaaaa<3 Fast solen försvann, som alltid, typisk finsk sommar.
 
Ska käka middag om en stund och sen tramppa iväg på cykeln ut till villan. Eller, till båthamnen så pappa får komma och hämta upp mej med båten. Ska bli skönt med en 15km cykeltur, i motvind, YES. Så, villan över helgen, sköööönt.

 

Some of the new Clothes

 
 
Mamma frågar varför jag är i deras sovrum och tar bilder av mej själv?! Hon stalkar ju mej på bloggen så hon vet ju alla egopics jag har.. Men mamma då, ni har ju nån super spegel som man ser 5kg smalar ut i! Och ni vet, på ett vanligt foto så sätter man på sig 10kg, så pluss minus..
 
 
 

Jag älskar Lax

 

H2O

 
 
 
 
 
Jag vet att jag dricker alldeles för lite vatten. Jag dricker ju ett par tusen koppar te om dagen, men det är vätskedrivande så jag är långt över på minus i hur mycket vatten man ska ta in. Nu har jag fyllt en 1½ liters flaska med vatten, den ska stå framme på något bord här hemma så jag ser den precis hela dagen och åtminstone dricker upp en hel sån under dagens lopp. Man ska egentligen dricka minst 2 liter vatten om dagen, men om jag klarar en 1½ l , så kan jag räckna med att jag får åtminstone ½ liter från maten och proteinshakarna.
 

Later Duuuudes

 
Bjuder på en sista bild innan jag går och sover.. Generösa jag alltså!

Megan the Milf

 
Checka in vem som kommer bli världens snyggaste milf nudå!
 
 
Hur länge har hon varit gravid?! Varför har ingen berättat det för mej? Megan Fox kommer få världens snyggaste baby ju!Är jag för gammal för att ragga på honom när han blir myndig? Hoppas det blir en HAN..
 
 
 

Oroa er inte om min Kropp.

 
Jag får nu som då in kommentarer av en söt liten läsare som orar sig över att jag är så besatt med dehär vikten och träning. Jag uppskattar och tycker det är sött att hon reagerar och orar sig för mej, eftersom hon själv säger ha varit fast i anorexins hemska klor och vet vilket helvete det är och vill inte att jag också ska åka dit. Jag skulle svara personligen till henne, men jag tar det kort på bloggen bara så ingen av er heller behöver ora sig!
 
 
1. Jag överdriver bloggen. Om ingen redan sett, märkt eller fattat så överdriver jag. Om jag säger ÅHNEJ SHIT JAG HAR INTE TRÄNAT PÅ HELA DAGEN JAG MÅR SÅ DÅLIGT GAAAAHA så kanske det inte direkt är så. Eller okej jo, klart lite, men SÅDÄR världens undergång är det ju inte direkt.
2. Jag har själv varit sjuk i ätstörningar i ung ålder, fick hjälp, blev frisk och är frisk. Jag VET hur det är. Shit asså, jag läste dagboksinlägg från den tiden och huhuhu jag var ju helt sjuk i skallen. Seriöst, heeeelt totalt urflippad koko! I DEN åldern! Alltså stackars barn, vi har det inte lätt. Och jag minns att jag ljög en massa på ÄP också för att visa att jag inte alls var sjuk. Helt rubbad. 
3. Så jag VET när det går för långt och spårar ur. JAG VET att jag har det under kontroll nu.
4. Jag vill INTE bli smalare eller gå ner i vikt. Det är inget jag strävar efter just nu. Jag har nästan nått min målvikt (som är egentligen waaaay to low, så jag har slutat sträva efter den) och det enda jag vill uppnå i mina matvanor och träning är att MÅ och SE bra ut. Nu just främst tighta upp kroppen och hålla en bra ämnesomsättning, därför jag gymmar och käkar protein. Alltså för att bygga, göra och få muskelmassa. I'm not there yet, but I'm closer than yesterday.
 
 
5. För ett år sen vägde jag 10-12kg mer än vad jag väger idag. För ett halvår sen vägde jag 6-7kg mer än vad jag väger idag. Och fyfan hur jag mådde psykiskt. Och det är väl det man ska sträva efter, en kropp som du trivs och mår bra med både psykiskt och fysiskt? DÄRFÖR är jag överlycklig när jag rymms i t.ex. jeans byxor som är storlek 24. För att jag har kommit sån lång väg och gjort en sån förändring. Det måste man klart få vara stolt över! Jag säger absolut inte jag har världens finaste kropp, jag har ännu en långbit kvar att jobba på den för att få den som JAG vill och är glad med.
6. Och egentligen, var och en med sitt, right?
 
Efter att ni sett domhär bilderna, fattar ni vad jag pratar om då?
 
SÅÅÅÅ KÄRA VÄNNER! Hoppas ni kan sova bättre om nätterna nu!
 
 

När kommer Bilderna?

 
Jag kikade igenom de sista Australien veckornas bilder. De är så underbara. Ni vet, bilder från roadtripen vi gjorde. Jag lovar jag kommer visa dem för er här på bloggen, som jag än inte gjort.. Men det är ett ganska stort projekt. Jag menar, 23 dagars trip med hundratals häriga bilder från varje dag. Hur ska man välja de bästa att visa på bloggen? Och när de väl kommer, jaa, då får ni vara berädda på ganska många enformiga fotoinlägg.
 

Mage & Rygg Dag

 
Idag cyklade jag till gymmet och gjorde ett 50 minuters rygg och mag pass. Ba eeeh, smart där för att jag har ju bokat in mej på core & stretch ikväll. Core e alltså en halv-timmes intensiv mag och rygg lektion på gymmet.
 
Sen stretch behöver jag väl inte förklara för er vad är? Det är iaf när man ställer sig i alla möjliga positioner och stretchar så man ska bli mera flexibel med sexställningar och sånt. Hur coolt är det inte att bara lägga foten bakom huvudet när man har sex? Kolla bara bilden, fattar ni vad jag menar? RFÖR stretchar man. 
 
Men hej jävligt smart att köra mag och rygg dubblapass på en dag? Jaja. Jag pressar och kör alltid hårdare när jag är på lektioner och pass, än när jag går själv, eftersom jag ger upp ganska snabbt. På lektioner kan man ju inte vara den första som ger upp o slutar?
 
 

Är han Amerikan?

 
Jag fick en fråga om min kära andra hälft är från Amerikaaaano.
Jag snackar ju endå engelska med honom så kanske det betyder han är från USA?
 
 
Passande med en bild när vi var till Danmark, i Australien.
Haha, konstigt att Danmark också finns i Australien va?
 
Nej icke. Han är ju faktist bara en dansk. Han fattar svenska, han fattar jeppis dialekt, jag fattar danska ibland, så jaa vafan pratar vi engelska för? Nåja, om vi säger såhär, SEN NÄR ÄR eller när kommer SVENSKA ELLER DANSKA BLI ETT VÄRLDSSPRÅK? Mest sanoligt aldrig. Så vad är grejen på att träna på den? Vi båda älskar att köra våran relation på engelska eftersom det ger oss en massa behövlig engelska träning. Engelskan kommer liksom lättare än en tillgjord svensk-dansk-geggamoja-språk. Fast, ibland anstränger vi oss och försöker dra några svensk-dansk-geggamoj-språks rebliker med varandra, helt utan problem.
 

Lunch på Saigon


23:40

 
ALLTSÅ SHIT, har inte tränat på hela dagen! Känner mej dålig. 
Att shoppa från 11-19 räcknas inte som träning..
Hmm, kommer jag bli våldtagen om jag går för
en cykeltur nu när klockan är 20 i 12? NÄÄH!
 
Jag får nästan utomjordisk-kontakt med mina hörlurar.
 
 
 

Some of the StuffS

 
EEEEHEHE va fän, världens bästa på att ta bilder på vad som kom med dagensshopping... NOT. Ni kan få se det på mej istället när jag använder det, SÅ mycket finare! Helt super nöjd med vad jag hittade och kom hem med! Lite mer grejs än bara bilderna, men det får ni se en vacker dag! Känns så kul att ha nya grejer igen! Tack mamma <3
 
 
Storlek 24 på byxorna! Så kul!!! Flera år sen jag använt en sån storlek!
Och storlek 40 på spetstoppgrejen.. Man bara eeeeeh hej missfoster?
 

Well Hello There..

 
 
Hehe kolla sista bilden, samma axel hållning som en gorilla! Sexiga jag <3
 
 

Vaför ingen uppdatering?!

 
VARFÖR har jag inte uppdaterat bloggen på hela dagen?! 
Hemliga uppdrag nu igen eller?! Eeeh, alltså vilken B-bloggerska jag e. Inte okej. INTE.
 
Men jag har varit i Karleby hela dagen på shopping runda med mamma & syster! Jiho vad kul! Käkat gott, spanat in rean och shoppat en massa. SÅ KUL. Härlig dag. Här bjuder vi ju självklart på bilder från dagens lunch som åts på Pedrinas Tex-Mex restaurang.
 
 
Grillad lax med bearnaisås och lime räkor med vitlöksdipp,
YUMM, så himmla gott!! Bytte ju självklart ut riset till varma grönsaker istället.
 
Vill ni se vad jag fått, eller bryr ni er fan i mina shoppingrundor?

Lönar sig att Klaga

 
 
För en tid sen så hade jag fått världens sämsta Twinings te.
Liksom påsarna som har innehållet i sig var alla sönder med stora hål i sig, så man drack domdär gräsbitarna. Blev dock inte hög av dem? Äsch då. Men hur som hellst skickade jag till dem och frågade va FÄÄÄÄN E DEHÄR FÖR SKIT? Såå, det tog sin tid, men nu 1½ månad senare skickade de ett 10€ presentkort som plåster på såret. Tack tack! Så värt att klaga ibland!
 
 
 
Och för de 10€ köpte jag en Mumin mugg! YEEEEEH! Söööööööööt Mumin!!
 

Trafiklärare Pessi

 
Jag snackar om körkorts uppkörning med en vän på fejjan
o tänkte vara snäll och ge komihåg tips inför uppkörningen.....
 
 
 
EEEH ALLTSÅ.
Berätta inte för någon att jag gav det som ett seriöst körnings råd.
 
 

Sommar är Lättklätt

 
Alltså de e ju sommar. Det är ju endå slutet av juni!
Och folk går klädde som om det vore September.... EEEEEH.
Okej, även fast vädret inte tillåter eller håller riktigt med om att det är sommar,
behöver man ju inte gå klädd som om det vore höst! 
 
Så jag tycker vi kör på att tråtsa vädret och
regnet och klä oss lättklä.. sommrigt, menar jag.
 
 
 
Det är sådär tuttarna ser ut i en vanlig t-shirt BH,
inget extra push eller så. Helt sådär lagom stora!
 
 
 

mr Skippy

 
Minns ni att jag var i Australien? Yeeeh, lätt att glömma. Har ju inte visat er något därifrån på en stund.. Så jag tänkte ni kan få se hur en helt vanlig Skippy ser ut på närahåll! Söt va? Lite skabbig och rabisvarning, men söt! Sådär IRL så ser de ut som stora kaniner, som har samma ansiktsdrag som en häst och beter sig som råttor. Sött!
 
Alltså ha inte på högsta volym om ni kollar dehär,
ni kommer typ bli döva av bakgrunds bruset.
 
 
Men ursäkta min pinsamma pojkvän där då. Jag hatar folk som filmar sådär, se-det-är-jag-som-filmar, typ töntigaste som finns. Hehe, I'm sorry babe but it is true. ;)
 
 

Svetta som en Tant

 
Men shit vad jag svettades på gymmet idag! Värre än en klimakterie-tant, alltså skojar inte! Guuhuhuh, vad är det med mej?! Fifään va äcklit asså. Jag svettas i vanliga fall väldans lite.. Typ bara i år och de senaste månaderna så har min kropp precis lärt sig hur man svettas. Och idag bara blask-äckligt-blött. Eeeeuw.
 
 
 
Troligen för jag har en veckas preventinmedelpaus så hormonerna är bara helt förvirrade och tror de behöver producera 2 liter extra svett till mej. Fattar inte att hormoner har sån jävla stor invärkan på oss tjejer. Humörssvägningar, svettningar, vikt, kroppsvätska, finnar, kåthet, graviditet, glädje, pms, va faan allt styr oss av hormonerna. Konstigt. Trodde man egentligen styrde sig själv men näh.
 
 
Så nästa gång något taskit händer, säg att du går upp 20kg, våldtar/antastar en kille i en mörkgränd, eller bara knivar nån på jobbet, så bara NÄÄÄÄ det var inte jag, jag vet inte vad som hände, det var HORMONERNA.
 
 

Sahandra - Now or Never

 
Jag tycker man absolut ska glädjas för andras framgång.
Därför vill jag länka till snygga Sahandra, en tjej härifrån mina hemtrakter
som precis släppt ut sin video till sin nya fräscha låt Now or Never. Visst är hon duktig?
 
 
Ärligttala så fastnade inte låten riktigt för mej de första gångerna jag lyssnade på den,
men efter att sett igenom videon igår så har jag haft låten på huvudet hela morgonen.
Ni vet, ibland kan en musikvideo göra så mycket för en låt. Och ibland andra vägen.
T.ex. Swedish House Mafia låt Greyhound, den videon förstörde hela låten för mej.
Men hur som hellst, jag tror vi alla redan väntar med spänning på nästa catchiga låt
från Sahandra, som säkerligen också kommer sätta sig fast på våra små hjärnor.
 
 
 

Morning Exercise

 
Ni vet, man borde göra dagens träning, eller en av dagens träningspass, så tidigt som möjligt på morgonen innan hjärnan har hunnit börja tänka och komma på en massa ursäkter att inte träna.
 
 
Jag steg duktig nog upp halv 8 idag, käkade frukost och tänkte cykla iväg på gym så jag har det undan tidigt och bra. Men eeh, det regnar. Kul. Fast ingen har ju dött av lite regn, och SÅDÄR söt e jag ju faktist inte så att jag kommer smälta, så kanske det inte funkar som ursäkt.. Och sen så har de cirkelträning på gymmet nu fram till 10:45. Eeeh okej, betyder det att gymmet är okuperat då?
 
 

The big reason

 
Dethär är orsaken till att jag orkar kliva upp ur sängen på mornarna.
GRÖT, BLÅBÄR, HONUNG, TE. Godaste i världen!
 
 
 
Mmm, ser ut som fårhjärna <3
 
 

Telefonförsäljning

 
 
Mamma började på en historie idag som lät såhär ".. det var en telefonförsäljare som ringde.." och jag bara yes! Telefonförsäljar historier e ju alltid lajbans att höra. Dödshotade du denne? Sa du att du bara pratar russia? Kanske du har tappat bort katten och inte har tid att prata? Kanske du försökte sälja din blonda dotter till telefonförsäljaren? Kanske du körde bil utan hands-free? Vad var dagens ursäkt????
 
 
 
Men nej, hon sa hon hade köpt av dem. EEEEH WHAT? Finns det faktist folk som köper av telefonförsäljare? Det där klassas nog som veckans goda gärning mamma! Något gott kommer hända dej som tack. Fast fortfarande konstigt. Jag trodde det var som typ obligatoriskt att säga nej, skrika och vara arga på dem?
 
 
Men som tur var, för mej, så hade hon tackat ja till telefonförsäljaren med tanke på mej. För att det var en 6 nummers prenumeration på hälso och tränings tidningen iForm, med en jacka på köpet. Yeeeeeh, världens bästa mamma!
 
 

Masterplan

 
Haha, titta vad min kille skickade till mej!
 
 
Vadå då, vad trodde ni vi tränade för? För att må bra? Pööööh! 
 
 
 
 

Sssssh.. BAM!

 
Jag vågade, av någon konstig anledning bege mej på en ny dans-inspererad träningspass de har på JeppisGym. Sh'bam. Alltså.. Jag har aldrig vågat gå på t.ex. Zumba för att jag är välmedveten om att dehär med motoriken och kordination försvinner med åren, att göra något med benet samtidigt du ska göra något med armen och röra rumpan och hålla takten och kolla in instruktören och och och.. Jaa nej det slutar illa.
 
Jag har dansat en massa sen jag var liten. Till och med jag och en kompis hade snackat med MI om att börja dra en egen dansgrupp. Så jag liksom borde ju ha det i mej där någonstans. Men haha jag vågar inte leta efter det. Därför jag aldrig dansar. Därför jag dricker 20 drinkar innan jag går upp på Melody dancefloor och gör bort mej. So much better? eeeh.
Jaja, men jag tog mitt förnuft och mod till fånga och gick på ett pass. Som tur med moraliskt kompis stöd förståss. Och ja, det var en massa pinsamt och jag hängde inte med i nån rörelse och bara eeeh hjärndöd. Så pass att jag sa till min pojkvän att han säkert skulle gjort slut med mej om han skulle sett mej där. Men han sa han kan leva med min efterblivenhet. Men hey, spelar det nån roll hur man egentligen ser ut? Som att någon annan skulle bry sig? Vi svettas och skrattas och ser hjärndöda ut. Alltså ingen av oss är ju inte från ett afrikanskt magdans team.
 
 

Sommarläsning?

 
Idag fixa jag ett bibloteks kort!
 
 
 
 
 
Kul, nu ska här börja läsas!
Men alltså Stadsbibloteket Jakobstad e ju inte så litet..
Så ingen ide med att gå ditt och inte veta VAD man letar efter?
Så ge mej era bästa tips på läsvärda böcker!
Allt från kamasutra till hur man stickar! 
 
 
 

Horskor i Jakobstad

 
Som sagt, jag var på en Jeppis-loppisrunde-uppdrag med mamma idag.
I jakt efter HORSKOR. Ni vet, platform shoes. Sånadär som man har om man jobbar på strippklubb, bordell eller gatan. Mycket annat har jag nog inte sett dem användas för? Så vi tänkte kanske någon av Jakobstads befolkning har varit eskort brud eller jobba på en bordell i nån källare i sitt förra liv, och kanske säljer dom för liten peng på Loppis? Nää, tydliga inga ex-strippor från Jakobstad..
 
 
Men så tyckte mamma att vi kan gå och kika in till Shoe Shop. För där har de ju lite "udda grejer". Och jag bara eeeeeeh nä? DET ÄR JAKOBSTAD, JAG LOVAR, DET FINNS INGENSTANS VAR DE SKULLE SÄLJA HORSKOR SOM NYA HÄR!!!. Och plötsligt händer det. Där är horskorna. Till och med i 3 olika modeller. Alltså vad hände? Hade Shoe Shop i misstag beställ in fel leverans eller något? Som tur så är ju inte horskor vad som först går åt i en skoaffär i Jakobstad, så perfekta storlekar och allt fanns kvar. Och de var 79 euro styck, jaa det är väl okej, online skulle jag behöva punga ut med det priset också för ett par nya pluss frakt och skit o jaaaa..... MEN dehär var på minus 80% !!!! Alltså, fatta! Så två stycken par horskor för 31.60€. Alltså skojar ni? Här med utser jag dem till halvårets fynd! Är så himmla nöjd!!!
Kommer passa fint på Melody i helg! <3
 
De ser ju inte överdrivet höga ut, men de e! Ska ta och mäta dem..
Men visst är de porriga?! 110% horiga!
 
  
 
 
Alltså herregud nej, kom igen. Trodde ni faktist jag kommer ha dem ute bland folk? EEEH NEJ? Inte mycket användning för demdär. Kan nog inte ens gå i dem. Bryter foten, faller och dör. Kanske kan rama in dem? Sätta dem i ett vitrinskåp? Kanske sänka ner dem i akvariet?
Nån nytta ska vi väl ha för dem!
 
 

Påfyllning av det Goda

 
Tur att jag har en snäll mamma som matar sin lilla fågelunge,
eeeh JAG, med precis vad den vill ha! Yumm yumm.

Morning Glory

 
Godmorgon ni alla små söta djur!
Sovit gott? Klart ni har!
 
 
Min besöks statistik har ju såklart gått upp en aning tackvare allt ståhej, såååå, för att forsätta vara er favvo-bloggerska-numero-uno, och välkommna alla nya gäster, så måste jag ju keep up med uppdateringen, RIGHT?! Kan ju inte kika in på en blogg och bara jaahaaaa ingen uppdatering..
 
 
 
Såja, vad har vi att komma med nu på morgonkvisten?
Inte mycket. Precis hoppat upp ur sängen, käkat min dagliga gröt tillsammans med en kopp blåbär och en tesked honung. YUMM. Vet ni hur gott det är? Det är enda orsaken till varför jag inte sover bort hela dagen, för att jag vet min smarriga frukost väntar på mej! NAMNAM. Och en kopp svart kaffe och en stor kopp grönt te. Bra för matsmältningen, aka fettförbränningen, ni vet. Ingen idé att äta fatburners och shit när man kan dricka te/kaffe. Kom bara ihåg att borsta tänderna efteråt, så inte era tänder förvandlas till en 80 årings av allt te/kaffe drickande inannan ni ens hunnit bli 25.
 
colgate spartan 01 Funny: How to Brush Your Teeth Like a Spartan colgate spartan 02 Funny: How to Brush Your Teeth Like a Spartan colgate spartan 03 Funny: How to Brush Your Teeth Like a Spartan colgate spartan 04 Funny: How to Brush Your Teeth Like a Spartan colgate spartan 05 Funny: How to Brush Your Teeth Like a Spartan colgate spartan 06 Funny: How to Brush Your Teeth Like a Spartan colgate spartan 07 Funny: How to Brush Your Teeth Like a Spartan
(är jag den enda som läser denhär borsta-tänder-serien med typ en
monster-man-röst? Som typ, jag tänker mej en THISISSPARTAAAA-röst?)
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen igen, kolla ett episod av Sveriges Next Top Model, låta min gröt simma lungt på i magen innan det blir en pw, ett loppis besök med mamma (jag är på jakt efter något, kanske nån av er har var jag söker? Knappast. Men jag kan visa er på bloggen senare!) och sen så klart ett gymbesök eller bodypump ikväll. Sen ser vi vad annat jag ska hinna med! Ha en bra dag smådjur!
 
 

Jag är en Dålig Förebild?

 
Alltså jag blir lite trött på dehär med att folk nu har små klagat och säger "du är bara en helt vanlig Österbotten tjej som gjort tuttarna, det är det ointressantaste på år och dar, du e ganska hjärndöd och du är en absolut ingen förebild. Varför sånt stort ståhej?!?!?"
 
 
Okej jasså. SÅÅÅÅ, först och främst, det var inte JAG som kontaktade radion och sa hejhallå jag har gjort tuttarna skriv om mej, skriv om mej! Det var DE som ville ta upp dethär. För att det ÄR en "intressant" grej och fenomen. Rätt så ovanligt här i dehär trångsynta samhällena, kan ni väl erkänna. Gissar alla är inprentade med att vara halvnöjd med dej själv och vad du har, huh? Men hej tråkisar, nästa gång kanske dom diskuterar marsvin, hamstrar, skattepengar, flygande grisar eller vad fan vet jag, som kanske ni tycker är mera intressant.

Och jaaaaa, jag är en helt vanlig Österbotten tjej?
Är det någon annan som sagt nått annat? Nej tänkte väl det.
Det är väl det som e grejen?

bara för att jag gjort tuttar blir jag en "dålig" förebild med dåligt självförtroende och blahablaha. Så, att jag jobbade och slet som ett djur samtidigt jag hade skola, jobbade på 4 jobb, bokade in mej och reste ENSAM till Magaluf på Barskolan för JAG ville, reste iväg till Australien och stannade borta i 1½ år, jobbade på bondgård och en cirkus, hoppade bungyjump och skydiving, såg x-antal länder, träffade hundratals nya underbara människor, prövade, vågade OCH levde livet. Allt det betyder ingenting nej? Inget att ta insperation från där eftersom silikonbröst drar ner mej. EEEEH?
 
 
Jag är 110% säker på att ni samma satkärringar som tycker jag är en dålig förebild för att jag gjort silikonbröst skulle säga jag är underbart bra förebild om de skulle intervjuat mej för mitt resande, för mina äventyr, för min vilje styrka att jobba som ett djur, för vad precis som hellst. JAG ÄR JU SAMMA JÄVLA PERSON.
 
För fan, läs min blogg, se vad jag gjort och VÅGAT,
innan ni säger jag skulle vara en dålig insperation eller förebild!!
Fan vad folk kan vara snabba att kläcka ur sig skit de vet lika mycket om
som varför myror är svarta.
 
Och okej, förebild e väl fel grej att säga jag vill vara. Jag vill vara en INSPIRATION. För att JAG VET, att det finns så mycket mer där ute som ni bara MÅSTE se och göra. Jag vill få er att vilja VÅGA. Jag har så många jag snackat med som sagt att de vill resa världen runt, men inte vågar. För att de e själva och ensama. Eller alla som säger de tänkt på att göra en bröstoperation, men aldrig riktigt vågat ta steget.. Det är då jag vill vara inspirationen, och förebilden, och säga SE VAD JAG GJORDE, om jag kan, kan du.
 
 
Funderingar? Åsikter? Är jag en dålig inspiration? Seriöst, dethär tycker jag är väldigt intressant. Ser ni mej bara som en helt jävla blåst bimbo eller inspireras ni av mej? Låt mej få veta. Om jag ska lägga ner hela tro-jag-kan-få-er-inspirerade-grejen och ge mej fan i det.
 
 
 
Och, jag vet att det varit mycket om tuttar och träning på bloggen just nu. För det är det som är aktuellt i Pessi-världen just nu. Okej? Om ni vill läsa dålig humor, gå tibax i bloggen några år. Om ni vill läsa om mina resor, gå tibax några månader. NU just är det träning som är stor del av vad jag gör. Och, man kan väl inspierera där också? Och om brösten, eftersom det är mycket snack om dem just nu. Men som sagt, nästa månad kanske jag har köpt ett rymdskepp och skriver om det 24/7. Kika in här då istället!
 
 

Det är en ny dag imorgon

 

H-A-T-A-R M-Y-G-G-O-R

 
Alltså man ska ju inte hata. Livet e för kort för att hata.
Men nu måste jag bara klämma ur mej dethär att.. JAG HATAR MYGGOR!!!
 
 
Seriöst dööö! Det vore okej liksom om de bara satt där och sög ut de blod de vill ha. Jag menar, det kanske vore bara bra? Som att rensa blodet lite? Som blodiglar. De gör ju ingen skada? Lite slemmiga och äckliga, men de gör tyst sin grej och sen bara nån kväll när man ska gå och lägga sig så bara jaha där var en blodigel på låret, hur länge har du suttit där?
 
 
 
MEN MYGGOR. Först ska dom surra. Som en jetmotor. Alltså om man sover på ett 100 kvadratsmeters yta och det finns EN mygga där så kan man ju inte undgå att höra den. Och sen är de nån konstig färg och jävla dvärg små så omöjligt att hitta dem om man ger sig in på döds-jakten. Tänk er bara en knallrosa mygga. Too easy!
 
 
 
Och sen när de surrat runt dina öron i 25 minuter och du tror den dog av sig själv, eller från ett av dina klappa-händerna-i-luften-halvhjärtade-försök med att döda den, så känner du bara liksom va fääään det kliar i pannan. Och där är han. den jäveln. Sprutar in något skit så du ska minnas honom i minst 4 dagar med ett stort rött kliande märke. Lovely.
 
 
NEJ FY FAN FÖR ER.
Till och med idag, när jag var på en power walk så blev jag helt sönder attackerad. Seriöst. Vad har de för jävla radare?! Hur visste dom att jag gick där? PÅ VÄGEN. Det är ju flera meter till skogsbrynet. Hur fan visste dom?!?!?! Och alltså jag går ju inte sakta.. Eller kanske jag gör? Men hur kan de flyga i 7km/h när de är pytte pytte små?!  
 

FÖR stora tuttar?

 
Nu när vi är offeciella med att mina boobisar inte bara är gjorda av fett 
så kan vi ju börja snacka om dem mer här på bloggen, eller vad säger ni?
 
 
 
Jag fick en kommentar om att de faktist ser och verkar alldeles för stora för lilla mej. Eeeehm, små vänner vet ni vad? Min doktor (som förresten inte är någon skogsdoktor eller en grottmänniska eller något sådant, utan en vääääldigt kunnig en) VÄGRADE lägga in några mindre än den storleken jag har på inplantaten nu just. Yes, true story. Så, försök inte komma med att de är för stora! De är faktist i underkant. Fast, jag själv har väl ingen talan eftersom man blir självblind. En stor del av mej ångrar att jag inte gjorde dem några cc större. Men, ju mer jag krymper, ju större ser ju tuttarna ut, right? Silikon går ju faktist inte att banta bort. Så äh nej, ärligt talat är jag nöjd med storleken och allt sånt, just nu. Jag kan få dem att se överdrivet stora ut om jag vill, jag kan få dem att se normalt stora ut och jag kan få dem att vara ganska så platta.
 
 
Eller ska vi ta o lägga ner denhär tutt-hysterin?
Det e ju endå bara bröst. Till och med din mamma har ju dem.
 
 

Ozzy fucking Osbourne

 
Jag läste ut Ozzy Osbourne boken över veckoslutet. Och jaa, alla ni som sagt den var suverän, ni var ju lite i underkant.. ALLTSÅ DEN VAR AWESOME. Ni vet, super duper skalan går såhär; tredjeplats har vi BAUTA BRA, sen andra plats SUVERÄNT BRA och sen förstaplats är AWESOME BRA. Och denhär var AWESOME!! Okej om jag säger det igen? DEN VAR AWESOME! Och då hade faktist väldigt höga förväntningar. Jag ville ha en bok fylld med skandaler och knäppa historier, om knark, alkohol, bruda och sex. Sen att den var upp kryddad med lite bita-huvudet-av-levande-saker var ju bara mer kul! Och herregud så inspererad man kan bli. Ozzy kom från INGENTING. Alltså ingenting. Han kan ju för fan inte läsa, skriva, tänka eller aldra minst sjunga. Och han blev en av tidernas största rockband. Snacka om att ha vilja.
 
Musician Ozzy Osbourne signing copies of his new book 'I Am Ozzy' at Book Soup in West Hollywood, CA.
 
LÄÄÄÄÄÄS DEN!!
5/5 bacon lungt.
 
 
 
 
 

Halvdålig till Dålig

 
Kom precis hem från en halv dålig gymtimme.. Konstigt nog har hittills alla mina gym timmar på Jeppisgym kännst som halvdåliga. T.o.m i Danmark gick det bättre med gymmandet. Men nåja, det tar väl sig?

 
Invigning av mitt nya tränings linne!
(Har jag förresten sagt att Kissie har ett likadant! Iiiih TiHiHi<3)
 
 

Pezsi på Radio

 
Hörde ni mej på Radio x3m idag?
Haha, kul att höra sin egen röst på radio!!!
 
 
 
Här har ni mej, http://arenan.yle.fi/radio/1566425,
små introduktion mintuerna 12:40-13:17 och sen själva
inslaget med intervjun från 29:20 och frammåt. 
 
Iaf, en massa snack om silikonbröst, om Jakobstad och om skitsnack.. Så ta en lyssnan!
Annors kan ni ju se en del av intervjun i skriftligform på deras hemsida.
http://yle.fi/extrem/artikel/musiknoje/44878-Svenskfinlands-blondaste-blogg
 
 
Vad tycker ni? Pinsam? Dumma svar? Perfektos? Kul? Sakligt? Ärligt? Intressant? Precis som ni förväntat er? Osäkert? Precis som Pessi? Och från x3m's sida då? Dissade killarna mej? Gjorde dom kul av mej? Dumförklaring? Hissning? Rekommenderar? Försvarar de mej mot skitsnacket?
 
 
 

Midsommar 2012

 
Nu e vi hemma från sommarstugan och midsommarfirandet! Alltså galet vilt vill jag lova!!!! Däckade innan klockan 10 på fredagskvällen! INNAN KLOCKAN 22:00 ALLTSÅ. Eeeh. Käkat för mycket godis eller nått kanske? Eller kanske jag råkade gå förbi pappas whiskey flaska eller mammas öl och fick något sniff från det och däckade? Lördagsnatten somnade jag FAKTIST efter klockan 12. Vild helg, vild helg..
 
 
 
Men faktist, dethär var första gången på, eeeh 5-6-7 år, som jag spenderat NYKTERT med mamma och pappa och ett sommarhus. Åren innan dess har det ju varit sommarstugan och pimplat mammas öl, sen ett år Fäboda, sen StorSand, sen StorSand, sen Magaluf, sen Australien, och sen iår nyktert. Bra med omväxling eeeeh.
 

summerhouse


Kommer ni lyssna?

 
Imorgon kommer intervjun jag gjorde för x3m sändas
Nångång runt 12 tiden på dagen.Ni flesta e väl halv döda med brutal baksmälla vid det laget? Jag har faktist inte själv bestämt mej om jag ska lyssna på inslaget? Tänk om jag låter helt tråkig? Eller hjärndöd? Bimbo? Som en 14 åring? Trög? Konstig? Mystisk? Blond? Kissie-wannabe? Torrboll?
 
 
Fast,  jag gissar jag är allt dedär i vissa människors ögon?
But I guess, that I couldnt care less?
.
 

 

summerhouse


summerhouse


Uppdatering senare!

Okej, noll internet kontakt på villan.. Men det e väl så de ska va?

GODis

 
Såhär långt sträcker jag mej i mitt midsommar firande. En 120g Makuuni godispåse.
Senast jag hade en godisbit var i Paris. Alltså 2 månader
 
 Visst e jag duktig?
 
 

Supa som Svin

 
Nu drar jag till sommarstugan! Med mamma och pappa.. Jaa, är 21 år. Låter som 37. Men som heltids nykterist så blir det en lugn midsommar, hellre då med mammas goda mat och havsutsikt, än stökiga fulla typer.
 
 
Ingen av er borde egentligen ha tid att kika in här på bloggen under helgen. Ni ska supa som svin och kom ihåg att dricka och ha kul för min del också! Alla tar en halv liter Kossu eller 5 öl extra för Pessi, okej? Men det kommer dyka upp lite villa uppdatering från telefonen här för er hemmasittare!
 
 

Stalka mej!

 
Hej alla ni som bara inte kan få nog av mej,
ni kommer väl ihåg att jag har Instagram också?
 

Intervju med Radio x3m

 
 
Har ni lagt märke till att jag är på x3m's hemsida? HÄÄÄÄÄR . Janå, nu vet ni det iaf. Det är en interjuv jag gjorde med dem i början av veckan. Den kommer också komma i radio (oh no) så var berädda. Hoppas bara jag inte låter helt hjändött trög och tråkig..
 
 
Under intervjuen gemförde de mej med Kissie.
Hur lik är jag henne egentligen? Förutom vikten och 2 runda bollar?
 
 
Och om nån har funderat på dehär jätte länge och inte redan fattat så JAAA JAG HAR SILIKONBRÖST. Okej? Det gör mej inte mer hjärndöd eller dummare än vad jag var innan eller nån annan. Jag lovar att när en bröstoperation görs så opereras INGA hjärnceller ut samtidigt. Lätt att tro det händer, men nej.
 
 

FitnessGuru

 
Mera nytt protein!
 
 
 

Blonde Curls

 
Men kolla in vilket snyggt svall jag har idag då!
 
 
Och rumpan är ju lika snygg som alltid så ni kan ju få en bild av henne också.
 

Anteckna dagens Lunch

 

minihiilari

 
Ni vet, om man fösöker gå ner i vikt ska man ju skära ner sitt intag av kolhydrater, som t.ex. BRÖD. Men bröd är ju så gott!!!! ( Förresten, ni vet väl att all tid ni sliter på gymmet inte är så där super duper viktigt? 30% Exercise 70% Diet. ) Men som tur så har märket Vaasan kommit på hur man bakar bröd med 65% mindre kolhydrater än i vanligt bröd!! Kan man typ ge dem ett pris för den smarta iden eller nått?!
 

Jag själv har nog inte käkat bröd på 2-3 månader.
Eller jo, torrt knäckebröd, men det räcknas ju inte.. 
Så första brödbiten av dethär var himmelskt!
Kan ätas med gott samvete!
Finns också som semlor!
 
 
 
 
(hehe, fick förresten en kommentar om att jag är helt jävla efter. Dethär var sooooo last year. Men eeh okej, tur att jag har en bra ursäkt! Vill ni höra den? JAG HAR VARIT BORTREST! Så, för alla andra som varit bortresta, eller bott under en sten eller inte varit och mathandlat på ett år, så är dethär inlägget inte helt meningslöst!)
 
 

01:21

 
Fräsch brud! Borde ju ha dött för typ flera timmar sen men här
sitter jag ännu med ett hårt sminkat nylle med lösögonfransar och shit,
och ett nergående krull på huvudet. Fina jag!
 

On the Way Home..

 
Uhuhu vilken lång dag! Uppstigning klockan 05 och hemkomst kommer bli runt kl 00.. Hu!
Men lungt värt det! Fy fan vilken awesome dag! Wii!
 
Hade inte tid med nån mat på hela dagen, förutom frukost, en proteinbar innan uppdrag 1 och en Grandi saft tripp innan uppdrag 2, så gissa hur gott det var med en fisksallad, dietshake & honungsnötter klockan 18!
 
 

On missionS to Helsinki

 
Är ute och reser nu igen..
 
Denhär gången bara till Helsingfors,
men det räknas väl också?

Bh och sånt

 
Vet ni vad som är bäst med att ha udda storlek på bh:n?
 
Joo att om man har tur så hittar man dem nersatt på rea! Jag menar, inte ofta vanliga dödliga köper 65E eller? Så då lämnar dem för oss uddisar! Som igår t.ex. sponsrade mamma 3 bh:ar till mej. TRE HELA STYCKEN. Mmm, mamma<3 Och 2 av dem var Triumph! Alltså världens bästa bh märke, typ. Jag spanade på såna i Danmark för 60€ styck.. Och nu fick jag 2 Triumph och ett random märke alla för 35€! WIHO!
 
 
 
Fast, de är inte perfekta i storlek.. De är 70 & 75 runt, och en-två kupor för liten.. Men jag menar, man kan sy in dem (de är fortfarande värt priset!!!), och nu just när jag är så smal och tappa så mycket fett på brösten så gör det inte något att kupstorleken är lite för liten.
 
 
 
Men ni vet, silicon r dietproof. Höhöhöhö.

Morgonen


Fan vad mycket bättre det är att stiga upp tidigit om mornarna än att sova till 11.
Idag gick jag upp 7:30, käkade frukost, bakade energikakor, nån timmes chill, sen åkte jag in och simmade 1km (baaha, gick super trögt idag så simmade mycke kortare än vanligt), bastu, hem och käka, och då var klockan halv 2!
Känns så himmla skönt att ha över träningen för dagen så tidigt. Men ännu ett gympass senare ikväll med en ordentlig stretchning, hem och fixa i ordning inför imorgon och jag ska va i säng innan klockan 10. Ska ha en väldans tidig väckning imorgon och behöver vara fräääääsch!

What Women Think Will Happen To Them If They Start Lifting Weights

Sotaren
Idag var sotaren till vårt.
Ni vet, gammal gubbe som smyger in hem till dej när mamma och pappa är på jobbet och du bara eeeeeh hej hej. Ska man kanske bjuda dem på kaffe? Måste man prata med dem? Ska man överbevaka vad dom håller på med? Vara berädd att ringa 112 om de faller ner från taket eller fastnar i skorsten? Mmm? Janå, jag vet då inte hur man beter sig runt en sotare.


Iaf, fint väder vi hade idag. Så jag sitter och chillar i string och minimal bikinitop (vem vill ha vita ränder?) på baksidan av huset oså hör jag de ringer på dörren. MÄÄÄÄÄHÄHÄ, öppna dörren och avbryta min stekning?! SKULLE INTE TRO DET. Så syrran öppnar. Och sen kommer hon bara "eeh du har besök!". Va? Vem? VAD? "Sotaren kommer runt hit till baksidan, han ska sota skortstenen." MEN VA FAAAAN. Tur att du saaa alltså. Och tur att jag är kvick som en gasell och hinner springa in och gömma mej på toan innan han kom runt hörnet. 
Om inte så skulle nog inte vår kära lilla sotare kunnat sova på flera nätter.


Nästan som Bulla


Jag såg på Camillas blogg att hon prövat Leaders nya Proteinbar. Low Carb & High Protein. Hon rekomenderade och skröt bra på den med smak av Kanelbulle, så när jag var med mamma och mathandlade idag så plockade jag på mej två stycken. Och visst har Camilla rätt! Super goda! Väldigt mättande och perfekt som återställning efter ett träningspass, när de e fyllda med hela 25g protein! 200 kalorier senare kunde jag konstaterat att en halv stång skulle räckt helt bra istället för en hel. Lite väl maffig. Så nästa gång delar jag upp den i 2 eller 3 portioner!Men om ni har vägarna förbi Prisma, så tycker jag ni ska pröva köp hem en för 2.20€!Do it


Idag var jag duktig och var på ett bodypump pass.
Jag fruktade det hela dagen eftersom jag missat en veckas bodypump pass när jag var i Danmark,
och var idag säker på att jag aldrig i livet skulle orka en hel timmes lyftning.
Tilloch med i bilen påväg till passet tänkte jag på om jag skulle
vända om och köra hem igen och
ta en vattenmelon och läsa på en bok istället?Men fy fan vad man känner sig duktig när man klarat av passet.
Speciellt duktig när man bara haft dendär men-jag-orkar-inte-idaaaaaag-jag-gör-det-imorgon- kännslan innan man kommit dit. Ge gärnet. Gör det. Det finns inga ursäkter!! Fy fan vad duktig man är. Kung.


Närmare och närmare beachbody 2012
, eller vad säger ni? Lite till.


Sticka Sockor


Mamma ska sticka sockor till mej. Finsk sommar <3
Jag har beodrat dem att vara i en ljus rosa baby färg
. Självklart.

Fin färg va?!?!?! Ser ni det framför er?
En 21 åring blond stor bröstad tjej springer runt med babyrosa sockor? Jepp, det är jag det.


Torra, äckliga Fötter


Alltså jag har världens äckligaste fötter.
Grymt brutalt äckliga.
Till och med min pojkvän säger jag har fula fötter!! Då är det usligt..
Och fast jag smörjar, filar och slipar får jag kämpa blod, svett och
tårar för att få dem ens lite mjukare..

Men vet ni vad som är absolut bästa sättet att få dem återfuktade på?
Först smörja in dem i världens fetaste kräm, och sen dra på två plastpåsar över dem, och sen ett par socker eller strumpor på det. Självklart innan du ska gå och lägga dej, vem vill springa runt på stan med plastpåsar i sockorna? Så har man det hela natten och på morgonen är de extra super duper lena! TESTA! 

Fräsigt


Jag har fräschat upp håret idag!
Blondering av roten och toppning av topparna (daaaaahaha).
Sommar frääääsch!
  

Och vet ni!
Det äf typ 5 månader (gaaah, jag vet! Snälla berätta det inte för någon) sen jag sist klippte mitt hår, och jag tror dethär är enda gånger på 21 år som min egna favorit frisör ha blivit positivt överaskand över hur icke slitet det är. Och, på 5 månader utan tillfixning, i Australiensk sol, i saltvatten, i klorvatten och allmänt dålig omhändertagning borde det vara slitet som fäääään.
Mmm, bra och hälsosam kost gör sina spår!
Long Black


Titta sån fin långklänning jag köpte i Thailand!
Mamma trodde det var ett nattlinne..........
Men mamma är från dinosaurernas tid så vi bryr oss inte om hennes kommentar.

E den inte snygg? Den har lite spets detaljer på sidorna, men om man bara använder
en svart topp under så är den som en helsvart klänning. Me like!Eller, är det bara brösten som ni ser på? TITTA KLÄNNINGEN SA JAG JU!


Vad tror ni om dehär?


Hehe, okej, kul koncept med energituggummin, eller nått.
Smakar konstigt och jag har allmänt noll koffeinpåverkan så
jag vet faktisit inte om de ger någon större energi-kick?x3m


Jag var på radio intervju idag. Haha. Alltså..

Skriv er Önskan


Angående FitnessGuru beställningen..
FITNESSNUDLARNA ÄR TILLFÄLLIGT SLUT.
Och kommer in i lager vecka 27 eller 28. Alltså i mitten av JULI. Sug kuk.
Alltså har jag inte direkt bestämmt om jag ska beställa nu eller vänta en månad.MEN. Om det är någon annan som vill beställa därifrån. Så nu gör vi såhääääär..
Skriv en kommentar här vad ni vill ha och er e-mail adress.
Som sagt, om vi är ett par stycken som beställer och vi kommer upp i en summa
på 999kr så behöver vi inte betala frakten som är 69kr. Bra va?


Så om det är någon annan som behöver något därifrån nu och vi kommer upp i 999k, så
skickar jag in en beställning nästa vecka. Om inte, så väntar jag till Juli.
(jag hade förresten tänkt göra egen beställning på runt 300-500kr)


SharkTank Collapsed


Hey, kolla vad som hände i ett köpcenter i Kuwait
när deras stora haj akvarium gick sönder!
Inge vidare att ta rulltrappan ner dit huh?

> Shark tank collapsed in the scientific center in Kuwait? real or shopped? - Photo posted in Wild videos, news, and other media | Sign in and leave a comment below!

Okej, kanske det är photoshoppat..... ELLER?Get Ready


Alltså vem använder egentligen såna här hår grejs nuförtiden?
Typ Pessi och tanter?
Dream
Home Alone


Bästa med att vara ensam hemma e väl att få springa runt
naken? Och skita med toa dörren öppen. Inte för att jag någonsin
gör det andra nämnda.. Men man kanske borde bara för att man kan?


Steker


Of to the Gym


Stora armar jag håller på att få där! NOT.HEEEEY, btw. Vet ni vad!
Jag tror jag aldrig klarat av att göra push ups. Eller kanske när jag var 12 år och vägde flugvikt, så det räcknas inte. Och alltså nu pratar vi riktiga push ups.
Inte dedär kärring push upsen från knäna.
Och så bara, men va fäääään nu ska jag pröva. Och tattatatadaaa, JAG KLARA DE! Alltså e jag kung eller e jag kung?Nog för att jag bara orkade 5 (fast jag är säker på att jag orkar mer om jag riktigt tar i!)
men iaf! Små framsteg är stora framsteg i längden!Hjärndöd!!


Alltså ibland tror jag inte att jag bara är extremt blond, utan helt hjärndöd.

Seriöööööst! Igår så satt jag brevid denhär mannen på flyget då.. Han som drack konjak.
Och han var ju väldigt ivrig i att prata om alla sina jobbresor han gjort till Kina och
bla bla bla.. Mmhm, intressant okej. Not. Men jag försökte ju iaf visa lite intresse
i hans historier så jag frågande "ÄR JAPAN ELLER KINA STÖRRE TILL YTAN?"


Och han baraOkej, pinsamt.
Men 1: - jag bryr mej inte om Asiatiska länder, är noll intresserade av dem och
2: - vi hade Gunnar i geografi i högstadiet. Så jag var säkert mera intresserad och
koncentrerad i att försöka smyg-tugga tuggummit i munnen utan att bli upptäckt, än att
lyssna på hur stor Kina är.


To-Do List!Snyggt Mamsi


Titta vad jag fick av mamsi!
Hehehe, snygg.
Så nu kan jag vara med min pojkvän 24/7 fast han egentligen är i Danmark! Ska ligga och mysa och gosa, prata och jucka på den nu också så är det precis som om att han är här! Skitzo....Och hej hallå, snygga boxare va?!
Jag går verkligen all in med dethär att sakna pojkvän...
Jag har också en Danmark keps!!! Vill ni se?!


Hemma!


Tjohotjohej nu e jag hemma!

En pratglad konjak drinkande Vasabo som satte brevid mej i planet sa en obligatorisk ".. men du vet, borta bra men hemma bäst! Visst?". Eeeeeh, enkelt tillbaka svar av mej på den där hödu gubbe lilla! "NÄÄÄ, FÖ JA ER FRÅN JEPPIS!". Muhahahaha. Eh nej skoja, klart det e bra att vara hemma också. Till och med om man e från Jeppis.

On the Way Home


Nu e mina härliga 8 dagars visit i Danmark över.
Hejdå pojkvän, gröna ängar och vindmöllor.Lunch


Aaahaaa jag överlistade blogg.se systemet! Eller nått..
Så ni kommer visst få uppdateringar! Tror jag?

Iaf, här har vi en bild av vad ni gillar bäst.

Pessis föda för dagen. Som var KALLRÖKT LAX MED SALLAD!!! <3
Som seriöst, tell me whats better then kallrökt lax?
Nej precis, ingenting!


Strejk!


Blogg.se bestämde sig
göra om blogg portalen varifrån man uppdaterar. Självklart till det sämre. Så jag kan inte ladda upp bilder via telefonen. Så tills dess får ni ringa o gnälla på dem och berätta att eran favorit bloggare Pessi strejkar eftersom hon absolut inte postar inlägg utan bilder. Så, hejdå tills det funkar eller tills jag e hemma på min DaTooooR<33Love Bean


Danmark - Portugal


The Story of our Life?


Som typ Tjjohoo!


Men naaaw, seriost! Dehar gjorde min dag typ 2389 ganger roligare an en vanlig dag. Typ absolut basta pa lange. Kan ni inte saga sana saker oftare? Eller om jag laser det har om och om igen varje dag sa kanske VARJE dag blir en rolig dag?! Nog for att jag redan endast har roliga och bra dagar, men som alltsa EXTRA bra dag.Mmmm, love!(hey btw, for er dummisar, det var alltsa INTE Hello Kitty som skickat det dar till
mej pa fejjan. Onsketankande, men dock ej denna gang.
Fast en liten finurl minst lika sot som Hello Kitty!)CycleRide


Pessi vs. Bf


Pessi: -
"Do u think we would die if you drived in that truck?"
Pojkvan: - "Naaaaah. Maybe?"
Pessi: - "50/50?"
Pojkvan: - "Yeeah.."

..

Pojkvan: - "What would u say IF I drive in that truck right now, and we died?"
Pessi: - "EEEH? I would go to heaven, and sit on a cloud there and laugh. Laugh at you!! Cuz u didn't die!"
Pojkvan: - "......"
Pojkvan: - "I think thats seriously the meanest thing someone ever said to me....."
Pessi: - "MUHAHAHAHA. Im joking. NOOOT. What should I have said then?!"
Pojkvan: - "That u wish we both would have died..."NAAAAW!
Finished for Today..


Super dag.
Det blev en tidig morgon med en varm dusch, tidig bilresa till Billund,
Legoland hela dagen, god middag pa restaurang, pojkvan har sluppit in till en
utbildning han vantat pa, bilresa hem, lax med spenat och sallad till middag,
ett gym besok, ett gravgards besok och en proteinshake i magen.
Jaah, suveran dag.
Nu kryper vi till kojs med godnatt-te och en film. Gonatt tontar.
LegoLand
Haha titta vad dom har har då! Det e inte losgodis, det e legobitar!
T.ex. olika huvuden, har, kroppar, speciella farger pa legoklossar.. Coolt va?!
Jepp! Det var alla dagens LegoLand bilder det da!
Kanns som vi kanske var de enda vuxna dar utan en skrikig unge brevid sig, meeeen..
Jag har ju alltid velat aka till Legoland sa, ni vet vad dom sager, BATTRE SEN AN ALDRIG!


LegoLand


Kan ni se att pommesen ar format som legobitar?
Och, froken Nyttig kakade ju sjalvklart inget annat an sallad fran tallriken.LegoLand - Mini World


Legoland hela dagen, jihooo!

Pojkvannens pappa sponsorerade ett Legolands besok for oss, hur snallt ar inte det? Sa vi begav oss ivag mot Bilund tidig morgon och sprang runt som barn dar hela dagen. Vi såg och provade sjalvklart allt!.. alltså alla atraktioner vi bara kunde fa plats i.


Och hey, speciell kannsla nar man kan hora mera finska, svenska och aven finlandssvensk (som alltsa Jeppis-dialekt! Haha.) an det egentliga spraket i landet. Mehe. Finnarna hade lungt invaderat Legoland! For en gangs skull inte Svenskarna? Det har var nog dock forsta anda gangen jag hort finska pratas mer an det egna sprakets land nagonsin. Och vara fler an de svenska turisterna.
Mini World
- allting e gjort i Lego! Seriost! Kolla detaljerna! Imponerande.

LegoLand


J&S


Imoron ska vi till..

 

http://jensryden.files.wordpress.com/2010/06/mg_8728-edit.jpg

 

 


Holstebro


Aaah I work Out


Ni trodde väl inte att jag
käkar godis och chillar 24/7 nu när jag är på visit i Danmark?!

Btw, här betalar de 100 dkr för en månads träna-hur-mycket-du-vill (klasser & gym!)
det är så sjukt jävla billigt!!! I euro är det typ 13-14 euro. FÖR EN MÅNAD!! Vad betalar vi där hemma? 50-80 euro??
Normalt har de här 199 dkr för en månad, men under sommaren är det extra billigt!


Och efter gym besöket..Raising Kids in Scandinavia

Raising Children

 

 


Mmm, jätte intressant....


Hissar systrarna Back


Som ni sakert har tidigare erfarenheter av ar ju att min blogg typ av dor ut nar jag reser eller spenderar tid med pojkvannen.
Men tur for er att det finns andra bloggar att lasa under tiden!
Jag vet, inget ar dock det samma som pezsi.blogg.se meeeeeen ..


Sa nu ska jag rekomendera er tva Osterbottniska
bloggerskor jag precis upptackt och stor hissar!Forst har vi vackra CamillaMillas. Camilla ar utbildad kosmetolog, frisor och ar lite av en traningstok. Med andra ord, den perfekta insperations bloggen for mej just nu! En massa skonhets tips och tranings insperation. Titta bara in hennes kropps forvandling pa 6 manader, visst blir man taggad och far bevis pa att det verkligen gar om man vill?Sen har vi hennes syster RaraSara ocksa, som ar en riktigt riktigt traningstok! Darifran suger jag at mej en massa halso-, kost- och traningsinsperation! Med andra ord, lasvart och vart att ta en titt in pa!

Cinema


Super duper pojkvan bjod mej pa fredagsbio igar.
Snow White and the Huntsman.
Mmm, och han dar Thor-film-killen (whatever his name is)(Chris Hemsworth) va ocksa med i filmen,
och uuuuhuhuh han e ju for fan nasta Brad Pitt. Snyggis!! Jag har aldrig varit intresserad i att se filmen Thor (for eeh halla, bra filmer doper man inte till THOR) men gissa vad jag ska ladda ner nar jag kommer hem?!

http://www.getthebigpicture.net/storage/mario/snow%20white%20and%20the%20huntsman%20poster.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1331774637443

http://2.bp.blogspot.com/_RWOnrKFYUwQ/TE3P_IayW0I/AAAAAAABBLU/7j1RbkA8SCc/s1600/chris+hemsworth+1.jpg

Hur som hellst, gå och se den på bio.
Den ar vart det.
Och skont att se en bra film som inte ar gjord i 3D,
sa man slipper anvanda hjarncellerna och ogonen allt for mycket.

 

 


S vill ha roleplay?!


Promenix


Gonatt TontarJag borde val spruta in skit i lapparna
sa jag slipper puta på alla bider? 

Neeh skoja, sluta oroa er.

 

 


Bara for att jag ar i Dk just nu..

A Bad DayHmmm, well... Like that would ever happen. Again.
Bestallning den 18 Juni?


Vad roligt att ni ar ett par intresserade pa
att gora en gemensam bestallning fran FitnessGuru!Som sagt, om vi ar ett par stycken som bestaller tillsammans och kommer upp i over 1000kr sa blir det skickat fraktfritt. Under 1000 kr sa tillkommer postavgift 69kronor, vilket inte ar sa mycket, men man kan ju forsoka spara pa allt som ar mojligt?!

Iaf, om vi sager sa att jag gor en bestallning mandagen den 18 Juni (sist fick jag det pa 3 eller 4 dagar sa det borde komma på samma vecka!) sa kan ju de som ar intresserade kommentera pa bloggen (glom inte mail adressen!)och sa tar jag narmare kontakt med dem i slutet av nasta vecka om vad ni vill bestalla och betalning och så via e-mail, och fixar det fardigt till senaste kvallen den 17:onde. Okej?

Visst, det ar ju en ganska lagom lang tid fram tills det. Om ni inte orkar vanta sa kan ni ju alltid fixa pa egen hand. Men ni som hort av er, låt mej bara veta om ni fortfarande e med pa att gora en bestallning den 18 Juni, så hor jag bara av mej pa mail nst vecka!
Love


Äntligen framme


Reser


Slö tittar


Slö natt-underhållning.


Men alltså Sverigeeeeee, ni kommer aldrig blir eller vara som USA i vad ni än försöker göra.
Och absolut inte i Top Model Sverige. Ni irriterar mej. Ganska så b-show..I Seriously Do

True Story?!


The Easy Way


Imorgon ska jag till DK


Mm, jag ska resa första gången till Danmark imorgon.

OCH för första gången träffa min pojkväns familj.
EEEEEH NERVÖS. Hur ska man bete sig?!

Inget kliande i stjärten eller peta näsan vet jag väl, men vad är andra big no no?!  
Vill ni vara med?


Hej hallå alla tränings Österbottningar. Om typ 2-3 veckor tänkte jag beställa hem mera av det goda från FitnessGuru (om jag nu plötsligt inte bryter benet eller tappar hoppet om en tränad kropp och börjar bo mellan Makuunis godishyllor istället förståss..).
Så om det är någon som är intresserad av mumsigt billigt protein, 0-kalori nudlar, måltidsersättningar, fettförbränningspiller eller bara nån snygg shaker, så kan ni ju alltid höra av er till mej så kan vi beställa tillsammans! Med en beställning under 1 000 kronor kostar frakten 69kr, men över det är det gratis, så varför inte få ihop det så det blir fraktfritt? Små pengar är stora pengar i längden.
Kika in på deras hemsida och spana in deras utbud fitnessguru.se .Thailaaaand Pants


Tidsinställt inlägg

Ni gillar väl EgoPics & Bröst?
Godnatt töntar!


EnergiKakor

Jag äter absolut inget godis, chips, kex, glass eller skit just nu. Absolut inget.
Har direkt inget behov heller.
Men ibland blir man ju lite små sugen.
Alltså lite. Ytterst lite. Jag är faktsit inte ironisk! Sluta tro det.Men igår försökte jag mej på ett av Cathrine Holst påhittade recept på energikakor.

MMMM, super duper goda! Alltså kanske inte för många av er,
men om man inte käkar socker 24/7 så är de jätte yumm!
 
Iaf i gemförelse med proteinchokladcheescaken jag gjorde för ett par dagar.* 1 dl Ekologiskt Jordnötssmör
(se till att den är 100% jordnötssmör och inge socker skit)
* 1 dl Honung
* 2 dl Fiberhavregryn
(jag använde mej av stora havregryn som har nst lika högt fiber
inehåll som fiberhavregryn, och det funkade fint!)
* 1 dl Choklad Protein
(gärna FitnessGuru One Whye Choklad Hasselnöt)


Sen så smälter man ner jordnötssmöret tillsammans med honungen, på lågvärme, i en kastrull. Ganska kletigt. Sen när blandningen är mjuk och bra så blandar man bara ner resten. Sen gör man bara små bollar av smeten och plattar ut dem på en tallrik, med bakplåtspapper på, och in i kylen och sen klart! Hur enkelt som hellst!!

Enligt Cathrine så ska hela smeten inehålla runt 1300kcal, så beroende på hur många kakor du gör så beror ju på hur mycket kcal du får i dej åt gången. Hon gjorde 8 stycken, så varje kaka är då 160 kcal, jag gjorde typ 15 av samma mängd smet så lite lägre kcal per styck då.
Är dock inte alltför övertygande om att dethär är överdrivet nyttigt att äta.. Sprängdfylld med socker och fetter från honungen och jordnötssmöret. Meeeen.. Bättre sockerarter och fetter än i vanliga kakor! Och en massa protein! Perfekt innan och efter träningen iaf. Pröva!


Är den värt att lägga tid på?Anu gets her first Tattoo


Lunch & ProteinShake


I Seriously Do

They Say


Anonym:
Pessi hu fick du så stor tissar men smal kropp,
min bara krymper tisammans me kroppen :(


Ööh alltså nåja, vad ska jag säga?
Det finns ju såna som är mera lyckligt lottade (Carro) än andra (jag).
Men ni vet, om man vill något tillräckligt mycket så löser/fixar/händer/gör man det.
Minus 36½ cm


Okej tjejer och killar, jag pratade ju om att visa mina mått (midja, lår, bröst, rumpa, penis, blablabla) och berätta hur mycket (eller kalla det lite då om ni vill) det har ändrat sen Januari. Fick en smart kommentar att det kanske inte är den bästa idén att publicera dagsmåtten, så jaa visst du har rätt. MEN. Jag kan väl ändå få skryta med hur mycket centimetrarna har ändrat då!

Så vi säger jag vägde x-antal kilon och hade x-antal centimeter i Januari. Och sen från Januari till Maj gick det på minus sådär många centimetrar, och sen från den första Maj till den första Juni ändrade det inte så mycket från de redan förlorade centimetrarna. Dock inte så bra mätt eftersom jag direkt inte ristar in på kroppen exakt precis VAR på låret jag mätte förra månaden.Fattar ni? Meeeen iaf, 36½ cm på 5 månader är ganska okej.
Men kämppa kämppa!
Porrstjärne Guldfiskar


När min pojkvän hälsade på mej för 3 veckor
sen så köpte han Guldfiskar till mej.

NAAAAW!!
Jag vet, sött. Jag har ett 120 liters akvarium i mitt rum som bara har två botten fiskar som gömmer sig 24/7, så inte sådär lagom kul. Så 4 guldfiskar livar upp hela deras lilla värld! Vi tänkte bara köpa 3 stycken, men dom hade bara 4 på djuraffären, så vi kunde ju inte lämna en ensam kvar! Vi kallar dem THE GOLDGANG.

Här har vi ett försök i porträtt fotografering av dem.Om ingen av er är porrmissbrukare så kanske ni inte noterade någots speciellt med namnen på fiskarna. Men jepp jepp, alla är döpta efter porrstjärnor. Vi har Ron Jeremy (porrkungen), vi har Jenna Jameson (porrdrottningen), vi har Katja Kean (dansk porrtjej eller nått) och så sista döpte vi till Simon efter min pojkvän (jaa, sa jag porrstjärna?).


Mumin Mugg


Alltså jag lever nästan på grönt te
. Jag dricker 3-5 koppar (okej, kanske det endå inte är så överdrivet mycket..) om dagen, MMMM, gott och bra för hela kroppen. Iaf, det roligaste med att dricka te (förutom att bränna sig på tungan/läpparna/halsen) är ju att dricka det ur en gosig liten super cool mugg. Nu just består mitt coola mugg utbud av 3 Mumin muggar (FAVORITER! Mumin Muggar är det finaste som finns!!!), och 3 Marimekko muggar med samma motiv fast i olika färger. Mm, det gör ju mej väldigt motiverad att vilja dricka te.. NOT.


Minst en sånhär stor samling vill jag ha!! Så jag bara kan vara liksom
"HMMMM, vem av er ska jag välja idag? Okej Snorkis, JAG VÄLJER DEEEEEJ
".
Läste ni det med en dramatiskröst? Om inte, läs om.

Så kära läsare. Gäller också mamma & pojkvän. 
För att visa er tacksamhet att jag är tillbaks med bloggandet och förgyller era dagar, så får ni gärna förgylla min dag och köpa mej en ny Mumin mugg!

Kan sändas till
Lillsandsundvägen 9
68600 Jakobstad.
Tack på förhand.Canon Legria


Jaa hey förresten, jag fick in frågan VARFÖR jag säljer filmkameran.

Nu om den är sådär super duper bra som jag säger.Det är väl till största dels för att jag behöver pengar, och för att jag inte direkt har någon nytta av den just nu. Jag tycker filmkameror är något av det bästa man kan ha, förvara ögonblick och sånt. Men när jag inte just nu reser, eller har en baby/hund/katt/råtta som gör en massa coola trix som behövs filmasså ser jag ingen idé med att ha kvar den och låta den stå och bli gammal. Om jag vill filma något nu, så klarar jag mej bra med den 8mpx kameran på telefonen. Jag vet att jag kommer köpa en ny videokamera i något senare skede i mitt liv, men jag behöver den helttänket inte nu.Canon Legria FS200


Förresten, jag tänkte sälja min filmkamera,
om jag skulle få nån bra peng för den.
Den är perfekt taken care of och ser ut som ny. Inte en endaste liten skråma. PERFECTOS.
Därför jag ogärna skulle sälja den får en liten peng, men gissar jag måste..
Jag köpte den för 230-270€ (tror jag?).Den är super bra och zoomen på den är super duper bra (41x zoom). Den är mega liten så den ryms nästan ner i bakfickan, nästan. Och ett fodral till den har jag också. Den har även nattlampa, som man kan irriterande blända folk i ögonen med när det är mörkt. Den har fått jätte bra poäng i tester och har bra respons. Den är super.Någon som vill ha? Skicka mej ett kärleksbrev så ska ni få en lite bättre beskrivning och pris.


Ska jag?


Jag fick tips om att filmen This Means War vore sjukt kul?

Är den? Värt att se?
Jag kollar nästan aldrig filmer längre. Det är typ näää, bara bortkastad tid. Tv shower och serier är 25 tusen gånger bättre för då känns de som du är polare och känner personerna där. Eller om det är en tv show så lär du ju dej alltid något. Vad får man egentligen ut av filmer?

Scandalbeautie.se


Jag har ju nämnt bloggen Scandalbeauties här några gånger.
Jag vet inte riktigt, de flesta skulle välja säga det är någon typ av horbloggportal, men jag bara äääälskar den. Jag kikar in där på mina favorit bloggare varenda dag och suger åt mej en massa insperation. Alltså deras kroppar, MMMMM! SÅ motiverande! Säger bara, Chatrine Holst, mmm seriöst kolla in den bruttans kropp. Vem vill inte gå på ett träningspass efter att sett hennes?Sen själva idén med Scandalbeauties och med att blogga där är att tjejerna lägger ut nakna bilder av sig själva, så kallade VIP-bilder, som vi läsare inte kan se om vi inte betalar 29kronor för 2 veckor eller något sådant. Så typ du säljer bilder av din fitta och bröst för en liten summa pengar till hela halva världen. MMM okej jo, funkar väl om det är de du vill och jag är säker på att toppbloggerskorna där får in en hel del pengar på det. De jobbar ju endå som glamourmodeller, så det e ju de de vill göra, visa upp sina vackra kroppar. Så varför inte tjäna extra på en blogg då istället för bara modellfotograferingarna?
Och jag stöder det fullständigt.
Jag ser upp till många glamourmodeller för att de har så underbart vackra kroppar och vågar visa upp sig och blablablabla. Men för resten av bloggarna på Scandalbeautie tycker jag frutkatnsvärt synd om. Och patetiskt. Det är ju helt vanliga tjejer som har jobb, som vad fan som hellst, och bara gör bloggandet och nakenbilderna för skojs skull och tjäna ihop lite extra kronor. Och de som inte ens går all in med hur de och deras kroppar ser ut. Men seriöst. Där är ditt liv förstört. Kind off. Om det finns bilder av din fitta på internet, som vem som hellst kan köpa för att se, så sjunker du ganska snabbt i de flestas ögon. Och vilken dödning för arbetslivet. Och det sociala. Hur kul är det att gå på en klubb och veta att alla dedär människorna har sett din fitta på bild? Nej guuuuhuhu.

Men som sagt, jag beundrar glamourmodeller och tycker de är vackra. De gör lätta pengar på att visa upp sig, och lever på det. Om killar med för mycket extra pengar vill köpa det, låt dem spendera sina pengar på vad de vill. Men tjejerna som inte är glamourmodeller, eller gör den typ av modellandet för ett levande, eller aldrig någonsing seriöst kommer ha en chans inom den branchen, och som bara tar halv dåliga mobiltelefonbilder av sina nakna bröst och slänger upp på en blogg, fy fan vad jag tycker synd om er.. Men jag gissa, man måste väl börja någonstans om man vill komma någon vart?Men vad tycker ni?

Okej eller inte okej?
Skulle ni göra det med den kropp ni har? Eller överhuvudtaget?

Tyvärr kan jag ju inte sno någon av trash tjejernas bilder för att sätta upp som ett exempel här på bloggen. Men om ni kikar in på hemsidan, kolla bara på hur tjejerna i högra spalt, de i toppen, ser ut och gemför dem då med tjejerna i mitten av blogglistan.. MMMM. Scandalbeauties.se


Prövar JeppisGym


Protein Cake


Sommrigt

Har tydligen blivit Starkare?


Rihanna & Weed


Ni vet Rihanna.
Jag började följa henne på Instagram för en tid sen. Men bara i nån vecka, för att jag fick sån ändrad och ett helt förstört intryck av henne. Varför? Alltså jag tycker väldigt mycket om henne, hon är cool, hon har en I-do-whatever attityd, hon gör en del bra musik och jaa, är allmänt en cool förebild. Men på hennes Instagram fick jag bara intrycket av att hon är en hög gräsrökande hippe som tror att Bob Marley är Gud. Jag vet inte varför jag fick det intrycket, kanske jag bara överdriver? Men visst, vi alla visste väl att Rihanna röker på, men behöver man verkligen vara SÅ öppen med det när man är en sån stor förebild?

Jag har absolut inget emot marijuana och tycker det inte borde klassas som knark,

men jag tycker absolut inte att unga individer ska börja röka på bara
för att det är "coolt" för att t.ex. Rihanna gör det.
Eller? Är stjärnorna som oss och kan göra vad de
vill öppet och inte bry sig i hur andra påverkas av det?


Tror att jag Kan..


Frukost!


Kvällsunderhållning


Efter att sett igenom Keeping Up with the Kardashians alla 6 säsonger, och i väntan på de nya episoderna från säsong 7, så började jag se på den svenska tv showen Djungelns Drottning på Kanal5 Play. MMMMM, super duper mega bra ju! Jag älskar program där nån irriterat rolig kommentator ger töntiga kommentarer och grejs helt omotiverat, så som Hälge i Halv Åtta Hos Mej, eller som killarna i WipeOut! Mihihih, så kul!! Pluss att 10 stycken bortskämda snygga bloggerskor i en Thailendsk djungel är väl redan tillräckligt underhållande?! Älskar dedär tjejerna, sjukt sköna!!! Ni bara måste kolla in showen om ni är uttråkade!5 av 5 bacon!


Nu är jag i jakt på nästa underhållande Kanal5 Play show..

Tror jag kör på Plastikturisterna som nästa, det låter väl kul?


MätningIkväll har jag min vägning och mätningsdag.
Jag kollar alltså om kroppsvikten ändrat, och mäter snoppen. NOT. Eller? Jaja, fundera på den ni. Nej men när jag var hemma i Finland över julen i December, så skrev jag ner mina mått (ni vet, midja, armar, lår, bröst, blablabla..) och sen gjorde jag det igen när jag kom hem till Finland igen i Maj. Så tyckte jag att bara hej men vad kul att se hur mycket man kan ändra på centimetrar bara sådär! Så nu tänkte jag börja göra det sådär en gång i månaden. Vad är inte mer sporrande än resultat?


Denna gång förväntar jag mej nya spännande förändringar eftersom jag börjat gymma efter förra gångens mått. Så från att ha haft gäddhäng armar på 25cm hoppas jag nu på att de är 55cm poooower. Vad tror ni?Vill ni veta mina mått?


Happy Friday


Hi babe, I miss u so much, so I been wearing your shirt all dayValio's nya ProteinYoghurt


Hmm, jag gillar idén.
 Att få i sig 11gram protein i en yoghurt är ju ganska bra.
Men den smakar, jaaaa, kvarg? Med andra ord, inte så mycket. Inte ens med tusen hallon.
Jag ger den 2 bacon. För att den är lagom nyttig, enkelt att öka proteinen i den dagliga dieten med en, och jag gillar idén. Den finns ju förståss i andra smaker än naturell, men då var kolhydraterna och sockret mycket högre i dem, så dom e ju säkert godare.

2 år


Alltså jag kan inte förstå att det är 2 år sen vi tog vår merkonom examen! 2 år!!! Ålderskris...Och jag undrar vad för jävla bh jag hade som fick tuttarna att se sådär stora ut?!


Iaf, alla kära läsare som tar studenten eller examen iår, STORT GRATTIS.
Fira sönder er ihelg. Det är er dag, er helg. Ni e unga, vackra och det är nu
 ni har chansen till VAD SOM HELLST i livet. Gör vad du vill.Jag glömmde att jag är Cool


VAD SA JAG OM ATT JAG HAR DÅLIGT MINNE?!

För fan, jag hade ju glömmt bort att jag hoppat skydiving i Nya Zeeland, och har bilder och videos från det som jag inte sett. MMM!! Okej, nu har jag kollat det iaf, fast det är ju 1½ år sen jag gjorde det, men heheh kul. Bilderna kanske inte var så bra (jag var ju livrädd!) och videon var väl också så bra man kan vara när man blir utslängd från ett flygplan.. Haha fy fan vad jag var rädd.Fast fy fan vad det var coolt.


Niggas in Paris


Oj hej minns ni att jag en gång var i Paris?
För 4 veckor sen. Jag hade ju nästan glömmt bort det. Iaf, jag har fått bilderna därifrån på datorn nu, så kanski ni får se dem nån dag? Om ni vill?Sen kan jag ju, nu när vi ändå pratar om Paris, slänga upp
denhär utjatade låten som jag inte kan få noooog av.
Hur grym är den inte? Egentligen.
BALL SO HARD THIS SHIT IS CRAZY.


The World is YoursJag får en kick av att tänka hur mycket jag gjort under de senaste 2 åren. Helt sjukt. Det värsta med mej är att jag glömmer lätt. Jag tänker för sällan på bra stunder och händelser. Jag sparar dem där i hjärtat i en liten låda som jag öppnar allt för sällan. Jag borde skriva ner en lista på allt. Och jag får en stor kick av att tänka på att jag bara är 21 år, jag har så mycket kvar att se och uppleva. Jag kan inte vänta på att få se vad framtiden och livet har att erbjuda mej! LIVE LOVE LIFE. SportisGym


Igår var sista dagen SportisGym hade öppet.
Sad but true. Suger verkligen, nu när jag väl börjat komma igång med gymmandet och känna mej lite säkrare, så måste jag byta till ett nytt gym och börja om från början och lära känna de nya maskinerna.. Och SportisGym har jag gått på så länge jag kan minnas. Aerobic med mamma när jag var liten. StepUp när jag blev äldre. Och gym nu de senaste 3 veckorna. Jag har till och med arbetat där i flera månader som städerska, och kunde gå på hur många gratis pass jag ville för ett par år sen. Mm, jag kommer sakna det.Igår avslutade jag Sportis tiden med ett solarie besök, en 50 minuters rullbands pw
och ett core pass
. Sen cyklade jag hem lite ledsen.


Lunch


2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar