Mascara


Visst ser jag ut att vara 12½ år med bara mascara! Godnatt töntisar!


Season 7 !!!

Mysteriet! Läsar Gåta


Hej töntar!
Jag har en rolig historia/gåta för er!


En gång, back in the days, loooong, looong, LOOOONG time ago, när dinosaurier fortfarande vandrade på vår jord, jaa ni vet när jag menar, då flyttade jag tillfälligt till Sverige tillfälligt för en månads tid. Jag var bara en liten hattifnatt, sådär 18 år gammal.

Vi hade ju väldigt intressant praktik från skolan, som innebär att jobba slaviskt gratis arbete till affärer som tycker de kan låta dej göra aaaaallt de själv inte vill göra (ganska smart hela systemet och upplägget; elever hatar lärare - elever mobbar lärare - lärare tvingar elever göra praktik - lärare och arbetsgivare har en hemlig packt - lärare vet hur slaviskt det är att göra praktik och skrattar gott när deras elevmobbare blir tvingad till skit - arbetsgivare är glada. Den som skrattar först skrattar sist...). Jaja iaf, den gången tänkte smarta Pessi att fuuuck this, jag mjölkar skolan på riksdaler och tvingar dem betala mej en 4 veckors resa i Sverige. Jag menar, jag jobbar hellre gratis på Coop Forum i Sverige och spanar på snyggisar än slavar på K Citymarket och tittar på lantisar. 10 poäng till blondinen!

Iaf, den gången så är den enda gången min väska blivit security checked av flygbolaget.
Och det betyder då alltså att efter att jag droppat av min reseväska och gått och omedvetet lallat på, så har de någonstans skannat igenom min väska i bakrummet, sett något mystiskt i den och öppnat den utan mitt vetande. Nu är frågan, VARFÖR?
Följande saker fanns i väskan,
vilket av de 3 alternativen blev bort plockat?

A) - en påse 400 gram vitt pulver
B) - en miniatyr tändare från Grekland
C) - en rosa vibrerande dildo


MMMM??? Den vita påsen var inte kokain (men det kanske såg ut som det igenom skannern?!), det var tvättpulver. Tändaren köpte jag i Grekland, alltså har den redan varit på flygresa innan den åkte till Sverige. Och den rosa dildon är väl kul att öppna en väska och "security checka". Kanske någon ollade sig på den så jag omedvetet, kind of, har haft sex/blivit dildo våldtagen av någon helt random?!Så vad tror ni? Vad plockade de bort från väskan? Och varför? Öppnade de den kanske bara för att se om det var kokain? Eller för att lukta på dildon? Eller sno min souvenir tändare? HMMMM?


Testar FitnessNudlar


Hatkommentarer Dissas


Läs Kvackdammens artikel om att jag är back on track med bloggningen,
och frågan varför vi ut-stickande bloggare får stå ut med elaka kommentarer från anonyma.
Vad tycker och tror ni? Läs det häääär

"Vi är iallafall väldigt glada och vill säga
Välkommen tillbaka till svenskfinlands blondaste blogg!

Sexigare och tuffare än någonsin tidigare. Läs den!"'kvackdammen.com
Tack för tipset Sofia!


Gymmaren


Jag nämnde för några veckor tillbaks att mamma sponsrat gymkort till mej! Yeeeh hurra så kul. Träna hur mycket som hellst 24/7 hela året om, hurra hurra. På ett DAMgym! Så man kan gå dit naken om man nu så vill. MEN!! 3 veckor senare bestämmer de på precis exakt DET gymmet, som existerat sen dinousaurernas tid, att lägga ner hela skiten. JAAHA, kul, bra tajming!!!!!!Så nu framöver, när jag är tvungen att byta till ett mansdominerande gym, måste jag ju börja inhandla snygga sexiga träningskläder, lägga på fest sminkningen och locka håret varje gången innan man går dit. Och glömma sportbh:n kan jag ju göra. PUSH UP hädan efter. Och träna så jag blir svettig blir det inte på tal om!!! Pluss att jag är ju bara en liten amatör, nu kommer säkert nån biffig tjur tappa sina vikter på tårna i ett skrattanfall när han ser mej göra maskiner bakofram eller nått..x3m underhåller


Alltså sen jag kom hem från Down Under och börjat små trög lyssna på Radio x3m så undrar jag om de alltid varit sådär sjukt dåliga? Varje gång man lägger på x3m så spelar de nån utav dedär 3 tönt svenska låtarna som är utjatade nu just. I-landsproblem ALLTSÅ. Men idag kan radio x3m få en liten guldstjärna i kaneten för att följande händelse inträffade, och var väl det roligaste på hela morgonen (jaja, jag har ett lätt underhållande liv..)

radio x3m: "Vädret. I södra Finland är det halvklart till molningt och 20 grader. I mellersta Finland är det 10-15 grader. Och i norr Finlands län är det.. ÄH, VEM BRYR SIG!!!" *FINSKHÅRDROCKSMUSIK*


Jaa, alltså true story bro. Vem bryr sig egentligen vad Samenerna har för väder? Det är ju endå piss och kallt där. Och överlag, vem bryr sig om vädret. Roligare att upptäcka det själv. Lite som ett uppdrag. Dagens uppgift/agent-uppdrag/underhållning/to-do: upptäcka att det är piss väder.


Early Goodbye


Frukost vid 03:15
, MMMMM!
Hejdå till pojkvän 05:55, MMMM.

Hejdå till pojkvän betyder positivt för Jessicas träning och BLOGGEN *publikenjubel*
Hejdå till pojkvän betyder negativt för Jessicas sex-, gos- och pussipusspuss-livet.


Dansk goes KorvGörnas


Jag tvingade Simon äta Jakobstads
välkända KorvGörans kebab idag.


Jag jobbade ju där för 1½ år sen, så jag har en jacka därifrån där det står KORVGÖRANS på, som jag använder flitigt när vi är ut i skog och mark. Och varje gång jag går framför Simon med den jackan på mej så hör jag "hehehehe KorvGörans. hehehe, PÖLSEGÖRANS. hehehehe.". SÅÅ, för att få nått slut på dendär nedlåtande mobbningen köpte jag en låda med kebab & ris till honom.Observera 1:an före 1:an, alltså 1140 gram fööööda!

Andra halvan av lådan var med räkor och sallad till mej (eeh, alltså, måste ju vara nyttigt fast jag är onyttig!). Men han dog ändå av den del han käkade. Och, han lovade sluta med KorvGörnas mobbningen nu också! Positivt, alltså.


Och han ger KorvGörnas kebab 5 av 5 bacon!
(Och hans kommentar till poänggivning var; "I couldn't give it minus coz my girlfriend..")
Summerhouse Life


Halv trög Blogg


Som ni märkt så e ju uppdateringen lite kass när man har en pojkvän på besök..
Nu åker vi ut till sommarstugan över natten så jag kan
ju direkt inte lova bättre uppdatering nu heller..


Minns ni Afrikas Stjärna?


IronClad Movie
Njääää alltså inte riktigt min typ av film.. Men den får 2 stycken bacon utav 5 bacon!
Mys!


Bästa med att ha en kille e väll endå att bara krypa ner o mysa i sängen med en dålig film och nånting gott en lat söndags kväll, right? Det e väl det man har pojkvänner till för, om jag fattat det rätt? Så kom ihåg det kära manliga läsare, vi tjejs bara utnutjar er för att våga se dedär skräckfilmerna alla pratar om.. Och kanske för att låta er betala hyr filmen också, om vi har riktigt tur. Tro inte det e för något annat.


Poppisar till killen och kaninmat till mej!

Sunday


Eurovisionsongcontest Mys


Fin dusch i bakgrunden!


Rese present från Danmark


Jag sa till pojkvännen igår om han inte kunde köpa mej något kul danskt på vägen hit.
Jag hade ju redan fått min födelsedagspresent av honom. Men jag äääälskar ju presenter så jag ville ju ha något att vänta på (som om han inte vore tillräckligt?!). Och ja, jag kan ju bara än en gång konstatera att han känner mej bättre än någon annan. Precis vad jag ville ha!


"just becuse you r half lesbian.." eeh nej kära vänner det e jag INTE. Inte ens bi. Vet inte varifrån han fick det... Men när man kollar närmare vad han köpt till mej kan man ju nästan ta slutsatsen att jag är en 21 årig kille. Skraplott, choklad och M!


B-Day


I Paketet


Inte för att skryta meeen, jag är ju snäppet bättre än Kissie, egentligen.

Jag behöver inte ens hämta ut mina egna paket på posten. Vilken tur jag har!
Bortskämd liten skit.

Hur som hellst, vet ni vad som kom? Nej hur skulle ni veta det? Det vore ju konstigt?
Men JOOOOO min första beställning från Fitnessguru!

Nu tycker ni säkert bara jag är en stor wannabe-tränings-tönt som måste käka protein direkt jag ansträngt mej lite pytte, men äh.
Låt mej va. Jag kan inbilla mej att det hjälper. Klart det hjälper. Eller kanske jag läser för mycket Scandalbeauti bloggar..Iaf, jag beställde hem 2kg protein. 1kg i smaken Jordgubb & VITCHOKLAD (!!!!), och den andra i smaken Choklad & Hasselnöt. Låter ju alltför yumm! Återkommer med huuuur yumm de är. Om ni själv är lika töntiga som jag och tror protein hjälper att bli super duper sexy biaatch, så kan ni också kika in deras hemsida med super bra priser; www.fitnessguru.seSen också 2 paket Fitnessnudlar, som är 0 kalori nudlar. 
Uhuhu, excited! Återkommer närmare om dem.


Nästan lika cool som Kisse..


.. för nu ska jag hämta ut paket från posten!
Bara måste skriva ut det på bloggen. Livsnödvändig obligatoriskt blogguppdaterings info.


Pojkvän Överraskar!


Vet ni vems födelsedag det e imorgon?
Ni får gissa 3 gånger.
Iaf, lite lagom trist att fira 21 årsdagen hemma i Finland.. I Australien (och USA?) så är 21 års dagen den största födelsedagen du bara kan ha. Firas tusen gånger mer än 18 års- eller 100 årsdagen. Så jah sug Finland hej.Men veeeet ni vad?! Jag har ju en pojkvän. Som bor miljoner kilometer härifrån. Jag ska egentligen träffa honom om 2 veckor när jag åker till Danmark. Men han skickade igår och fråga om jag vill ha sällskap i några dagar? Alltså nu, idag. JAAAA!! Så, kanske det inte blir en alltför trist födelsedag ändå med pojkvännen och familjen!


Horproffset!

Och, som tilläg till förra inlägget, så kan jag ju stolt berätta att jag nu just läser de
sista sidorna ur boken ATT ÄLSKA SOM EN PORRSTJÄRNA av min nya idol Jenna Jameson.

Så jaaaa, jag menar, ni får vad ni betalar för, så att säga!Läser den ju såklart när jag solar topless och i string. Måste ju leva mej in i den!

Förresten tror jag det var en av de bästa böckerna jag någonsin läst.
Inte för att jag lärde mej hur man älskar som en porrstjärna men för att de var en massa
nakenbilder av Jenna i den!!!
Eller nej, vänta nu, var det därför jag gillade den så mycket?


HorverksamhetenYES SIR! Du har fattat det heeeelt rätt! Horan är tillbaks!
Jag tänkte utvidga min hor-verksamhet och sätta upp priser på bloggen nu framöver också.

Jag menar, det blir ju lättare för er då också. Kanske också tider när jag är tillgänglig för mina tjänster? Det skulle ni gilla va? Stay tuned!Sött att du har kikat in här aktivt, även när jag sagt att jag haft bloggpaus, bara för att få bli en av de första att uppmärksama min återkomst! Och att du gör det så tidigt på morgonen, innan du går till jobbet!AAAAW! * Va SöÖt Du Eeh! * Är du SÅ ivrig på att bli min första kund?


Follow Me on Instagram, Pezsi

Men hur har JAG då överlevt utan bloggen?

Ni vet, om man gör något mega bauta coolt och inte uppdaterar det online,
så har det i princip aldrig hänt.
True story, jag läste det i en serie tidning.

Så, jag Youtubar inte, jag Twittrar inte, jag Facebookar inte 24/7, och jag hade bloggpaus.. Så Instagram blev min bästa vän! Där har jag bombaderat den oskyldiga omvärlden med onödiga bilder de tvingas se på! Ni som redan snokar på mej på Instagram så har ju redan sett alla dessa bilder, men för resten av er sååå..
Kärlek till Er

Nej men där blev ni väl allt lite oroliga? Tänk om ni aldrig mera skulle fått en uppdatering ur Pessis liv? Nä, sorgen skulle nog inte ens gått över tills ni gifter er!! Ett STORT tomt hål i hjärtat för resten av era liv.

Men hej så bra att ni inte behöver sörga mera! I'm back on track och med ny designe som är oskuldsfullt vitt, har större yta att skriva skit och lägg upp tönt bilder på och designen blev ju väldigt boobilicius. Så att säga. Kanske lite väl mycket. Lite lagom vulgärt, men whatevaaah. Lite sådär tillfällig. Den är lite sådär rörig nu just men jag fixar till det.. Lovar det kommer bättre upp efter en tid!Om ni inte ser mycket boobs och bara den gammla designen, så tryck F5.


It's not You, It's Me.

Alltså jag måste ju bara säga. Jag har ju inte bloggpaus för att jag inte kan ta kritik?! Seriöst? Har ni läst min blogg? Och kommentarer på inläggen genom tiderna? Om jag skulle sluta för att jag känner mej nertryckt och mobbad av er och inte kan ta kritik skulle jag slutat för lääääängesen?! Jag har samanlagt publicerat 2027 stycken inläggen i bloggen. Som om jag aldrig skulle fått skit kastat på mej förr? Jag vet inte, på senaste tid har ni väl inte varit SÅ elaka? Nåväl. Och, jag har haft skitsnack om mej sen högstadiet. Om jag inte skulle klara av det skulle jag inte ens provocera fram det på en blogg.

Orsaken till att jag känner jag behöver en bloggpaus tror jag kom efter ihelg. Av olika anledningar. Bland annat efter att en kompis berättat att "hela Jeppis pratar om dej" och sen att få onödgia kommentarer på bloggen. Det känns väldigt välkomnande att vara tillbaks hemma. Jag tror det bara var droppen liksom. Hur omtyckt känner man sig. Är man den ensamaste på jorden? Hemma efter de 16 mest händelserikaste måndaderna i mitt, att skiljas från pojkvänen jag spenderat 24/7 med de senaste 4 månaderna och komma tillbaka till hemstaden och höra SKIT. Jag tror såntdär knäcker även de bästa? Jag tror det kom som en chock. Som när man kommer ur bastun och hoppar ner i havet. Från bekvämt och bra till snabbt obehag. Det har varit så skönt att vara utan bullshit så länge. Jag blev ju snabbt påmind igen.

Och ni måste erkänna, jag har ju ett fåtal människor som hatar mej så mycket att de inte kan motstå att kika in här och slänga kommentarer så som att de är glada att jag slutar blogga. Seriöst. No lifers vad gör ni här? Som jag sagt tidigare, jag är inte en böld i ert jävla anus som ni inte kan undgå. Och vad är det förresten som ni ogillar så himla mycket med mej? Ge mej VETTIGA orsaker och jag lovar ändra och bli en bättre människa. Min humor, ironi och mitt tankesätt kommer ni aldrig ändra på, det är det som gör mej till Pessi.

Men ni andra då. Att läsa igenom alla de snälla kommentarerna som kom på förra inlägget. Och att kompisar privat tagit kontakt med mej för att muntra upp mej angående bloggen. Det betyder så himmla mycket. Och jag känner verkligen humöret komma tibax. Det finns verkligen folk som tycker om mej PRECIS som jag är. Och att inse att jag faktist gör er glada av att dela med mej och mina tankar, direkt från hjärnan till tangentbordet och up här på bloggen, det är väl det jag eftersträvar? Och jag har väl aldrig strävat efter att vara älskad, omtyckt och acepterad av alla, för det kommer aldrig någon någonsin vara. Och jag gissar, att vara en typ av "offentlig" person, i ett samhälle som dethär, betyder att det är en stor öppen dörr för folk att prata hur mycket som hellst om mej. Den som ger sig in i leken, får leken tåla. Och jaa, jag kommer fortsätta blogga, efter en tids paus.

 Och, det som fick mej att tänka om mest var en gammal kär kompis som sa;Och jag menar, i slutändan är 1 av 10 kommentarer elak,
varför skulle jag låta dem tro de vann?


 


Kul så länge det varade!


OKEJ. Fakta. Jag orkar inte med er. Varför anstränga sig?
Som om jag inte skulle ha bättre saker för mej (svårt att tro, men det är sant) än spendera tid på att öppet dela utav mitt liv till folk som försöker hitta fel och tar, tolkar och förvränger allt som publiceras här.


Jag tar bloggpaus.
För en dag.
För en vecka.
För en månad.
För alltid.
Eller gör en ny.
Vi får se.Fast ja tyke ju nog om er ader som känner mej o vet hu man tar va ja skrivar på rätt sätt. <3
Och ni kikar in här för att ni tycker om det. Inte för att ha nått att prata om.
Men ja er int så säker på att ni e den största procenten av läsare nå mer..


Carros funderingar


Alltså jag mååååste ju bara länka till det HÄR inlägget om Lestadianer & Analsex som
Carro har funderat över på sing blogg. Ytterst intressant och underhållande.

Vad tror ni? Om ni har erfarenhet angående det,
kan ni ju slänga en kommentar till henne så vi alla blir klokare!


Maaat


Spit

Jeeee! Jag har sökt efter en awesome låt, som jag lyssnade på när jag var 15 år och som jag visste jag hade på datorn, men jag minns inte vad bandet hette? Jag minns det var något konstigt namn? Men nu hittade jag den äntligen. Shaka Ponk! Öh, lätt att glömma bort eller vadå. 

Men nu 6 år senare, var ju låten INTE sådär awesome som jag mindes..
Men förresten så har de tydligen gjort en ny super (eller njää..) låt de spelade
24/7 i Paris
, som ni säkert också hört? My name is Staaaaaain.


Mamma sponsrade Gym kort till mej!! :) :) :)


Vasa med Mami


6 of May, BF's 22 B-day <3

Och bara för att det är hans födelsedag så kan jag visa vääääärldens
cheeeesyigaste bild
på oss. Hehe, blir det mera smörigt än så?
Fast visst ser vi bra ut ihop!I love u babe, u know that :)


Singapore


Snell Hest

Igår var jag och red! Wihoo så kul det var! 4 månader sen jag sist satt på en häst, det var på Sypri, och jag kunde inte ens trava eller göra nått ansträngande då pga. vissa omständigheter. Igår var jag och prövade rida Carisma för första gången. Min syster har tränat med henne nu och då när hon varit hemma, och nu fick jag ta en prov ritt med henne. Det öste ner med regn, men ett lager gummikläder på och ut i terrängen och fy fan så härligt. Jag har saknat det så mycket. Som om jag annors skulle gått ut i regnet och det tråkiga värdet? Men på en hästrygg är allting alltid lika bra. Och Carisma är en sån snäll liten ponny! Även fast hon har lite svårt för nya människor i början så gick det hur fint som hellst!Och idag känner jag av det i hela kroppen. Att stå i lätt sits i långa
galopper och att trava resten av tiden är fan världens bästa träning
.  Lääääätt värt det.


Jeppisboa


Lunch


Become your Idol

Alltså dum idé.. Men jag provade systers InOne. DUUUUM idé.
Som om jag skulle känna ett mindre måste ha begär efter att ha prövat en?Mitt OnePiece vill-(ööh, bara MÅSTE)-ha-begär gick över en tid där när hela världens hoppade runt i dem. Men alltså, jag fattar nu varför alla betalar en förmögenhet för att se ut som alla andra. FÖR ATT DU ÄNTLIGEN KAN SE UT SOM DIN STORA IDOL NÄR DU VAR 5 ÅR; BARBAPAPA!!!! Liksom fuck that om du har stor röv, allting smälter ju samman i en OnePiece. No boobis, no rövis. Bara en stor klumpp. Vilken dröm outfit för plankor utan röv och tits! Funkar fint för tjockisar också, jag menar, vem av Barbapapa familjen ser INTE ut att ha ätit för många munkar? Jag fattar vafö den e så trendig. Bra koncept att sälja gammla goda barndoms drömmar till ungdomar och vuxna.För att ni ska observera vad jag observerar och förstå vad jag förstår så har jag varit gullig och ringa in vad ni ska lägga märke till på bilderna. Jepp, helt rätt, lika mycket bröst och röv på Barbapapa som på blondi där. Alltså NOLL.Eller är den trendig för att den är det skönaste plagget som finns? NÄÄÄÄÄ.Syster & Carisma


Carisma


De e kallt


Pessi & Sällskap

Hey förresten, vad hände med Pessis pojkvän nu när hon e hemma?
Jo, ingenting, han åkte till Danmark och jag till Finland.
Så? Vi ska visa alla att långdistans förhållanden funkar perfekt om man är såhäääääääär kära i varandra. Jepp. Punkt slut. Det SKA funka.Förresten, om ni vill dregla över hur snygg han är, så är han i Finland nästa vecka. Thihihihihihih.


Season 6Samlaren

Alltså, jag brukar spara på allt. ALLT. Skojar inte. Kolla bara vad jag slänger ut nu för att få plats med viktigare saker! Toma förpackningar. Seriöst? Visst kul minne att ha dagen efter piller förpackningar, Lidl kondomer, parfym & smink förpackningar, men öh näää. WHY?


PW before breakfast


Oh My, Dirtybase


My old jeanse fits better now than for 2 years!


Goodmorning!


I just wanna throw my phone away. Find out who is really there for me.

Alltså behöver man faktist ha 722 stycken vänner på Facebook?
Nä. Många av dem irriterar mej fruktansvärt mycket med sina 24/7 status uppdateringar, speciellt de jag inte bryr mej ett piss om. De jag inte ens är lite, inte ens en knutta, nyfiken om vad de gör i sitt liv. De ska rensas bort.


Och förlåt om jag tog bort nån av er. Klart jag vill ha bloggläsar vänner.
Om ni snokar på mej måste jag ju snoka på er, okej?


Tee


Måste-behålla-solbrännan!!!!


Singapore-Saudi Arabia-Paris

Jag är lite efter i bild uppdateringen på bloggen, jag veeeeet.
Jag har bilder från roadtripen och Australien jag vill posta, jag har massa bilder från Singapore, jag har Paris... Så det kommer bli jätte rörigt, som om det inte vore det redan, så det spelar väl ingen roll att jag stoppar in bilder från flygresan från Singapore till Paris nu?    


PornstarJag läste en svensk bok för några veckor sen, och sa till mej själv att jag från och med nu aaaaaldrig ska läsa en svensk skriven bok. Det är skrivit så töntigt översatt och låter bara idiotiskt och patetiskt. Engelska böcker ska det va!

Men jag har letat efter en bok. Jag har sett den för 30$ på engelska och njaaaa, kanske lite mycke pengar för en bok. Men när jag såg den på Arlanda för 79kr som pocket bok, dock på svenska, så köpte jag den. Men den är ju på svenska!!! Jag ångrar köpet nu redan, fast jag inte börjat läsa den än. Jag är säker på att det bara kommer kännas konstigt töntigt, irriterande och inte ge rätt kännsla på svenska. Men nåväl, jag vill ju läsa den.Ni porrfantaster vet säkert vem Jenna Jameson är (jag gjorde ett test på pappa och systers pojkvän; "VET NI VEM JENNA JAMESON ÄÄÄÄÄR?". Fast ingen av dem visste vem hon är, äsch då.). Det är iaf världens mest kända kvinliga porrskådespelare. Boken är en självbiograf skriven tillsammans med Neil Strauss (som skrev the Game!) och jag är väldigt ivrig att börja läsa den! För några år sen läste jag Ron Jeremys självbiograf, världens kändaste manliga porrskådespelare så jaa, jag har någon konsig stil med vad jag läser. Det måste handla om glamourmodeller, bröstdrottningar, porrskådisar, snusk, raggning, sex eller droger. Annors e de inge roligt eller värt att spendera tid på!Slow, Easy and Steady. 4.5kg & 30.5cm

Som jag sa innan så har jag gått ner en del sen sist jag var hemma. Jag vägde mej idag igen, eftersom jag inte tryckt i mej ett kilo pizza 2h innan som igår, så nu visade vågen ännu mindre! Jag gjorde också mätning på arm, lår, rumpa, midja, under bröst och överbröst och gemförde med resultaten från den 2 Januaris mätningar. Och vet ni vad, samanlagt 30½cm mindre på mätta kropsdelar och 4.5kg lättare, på 4 månader. LYCKA.
Men kolla vilken awesome motivations bild här under då!
Nästa gång jag är ute och power walkar ska mr Rex, i mina tankar, hålla upp mitt tempo!
Om jag känner mej själv rätt så vet jag att jag borde ha tillräckligt bra fantasi att det
 faktist skulle fungera i teorin
. Haha, vem sa det är dåligt med alltför stor fantasi?


Amen

  


Något Nytt?

Alltså jag sku ju kanske behöva en ny header till bloggen nu när mitt down under äventyr tagit slut (förresten, allt äventyr i Pessi-universum har tagit slut för att pengarna tagit slut!!! Återkommer med äventyr om 249 år när jag är rik igen..). Så inte så passande med falsk marknadsförings header där nu när det kommer bli en aldaglig trööögig tråk blogg igen. Mööh. Vem vill fixa mej en ny header?!Eller kanske ni har några förslag på hur jag ska göra en ny? Resebilder? Bilder av mej? Bild av ett hav? Nakenbilder? Gosedjur? Mina tår? Och vilken färg ska vi köra på denhär gången? Blått med limegröna ränder? Eller blått med rosa rutor skulle väl funka också?Ni vet, jag är ju här för er underhållning. Så säg hur ni vill ha det!


They saay, where you gonna saay

På tal om vikt oså.. Vad fan Nicki Minaj!
Jag älskar Starship låten, men hade aldrig sett video till den innan jag kom till Paris. Wooooh, that's a ghetto booooty! Nä men älskar henne för att hon bjuder och gör bort sig själv i videon men daaaamn that ass!

nicki minaj bikini starships video 02
nicki minaj bikini starships video 03
nicki minaj bikini starships video 04Hey Tur att hon har sillisar så hennes boobis matchar rumpan!
Förresten, visste ni att hon e 29 år?!

(okej, btw, efter att ha snokat runt på google så var det nog inte
bara brösten hon lagt in grejs i, så okej, det förklarar väl allt då..)


Perfection

Jag vägde mej när jag var hemma för 4 månader sedan.
Jag mätte också allting på min kropp. Snoppen också. Nej öh, vänta, ööh, whatever..

Men iaf, jag gjorde det för att det var nytt år och bla bla (ni vet vad nytt år betyder = gå ner tusen kilo och bli nyttig! Eller det e vad folk inbillar sig). Jag visste också vad jag vägde när jag bodde i Melbourne, då hade jag redan tappat lite vikt eftersom jag små tränade och höll koll på maten under den tiden där. Sen åkte vi på roadtrip och jag fuskade och käkade enkel mat, så som pasta, och tränade inget. Sen när vi kom till Singapore och Paris och inte kunde göra våran egen mat längre och behövde äta ute så fuskade vi en massa med maten, eftersom en ohälsosam hamburgare på McD eller en SevenEleven smörgås är 4 gånger billigare än en grillad lax med sallad på nån restaurang.. Så jag kunde inte vänta med att komma hem och slänga mej på vågen och se vad den säger. Hade jag gått upp eller ner?!Och vet ni vaaaad? Det var 3.4kg nedgång sen Januari! Wihoooo, lycka!¨

Hey, jag vet, det låter ju som ingenting. Men shit, det är verkligen en pepp att se att viktnedgång och ett hälsosamt liv kommer från en ändrar livsstil. Ingen alkohol, ingen skitmat och bara nån typ av lite motion och tadaaa! Jag känner, ser och mår SÅÅÅ mycket bättre! Mmm, så taggad att vara hemma och ha möjlighet att äta 100% hälsosamt igen! Och wannabe träna. All in now!Och bara en parentes, jag vill inte bli mycket smalare (bara lite), jag vill bli fit och "tighta" upp mej själv. Och viktigaste av allt, må bra.


1 Maj

En utav de få sakerna jag saknat här hemma i Finland är vårat sommarhus vi har ute till havs, på en holme i Larsmo. Så vad passar inte bättre än att åka dit dagen efter jag kommit hem? Mmmm, så trevligt! 1½ års väntan.Pappas rumpaaaaa!
Mamsi & Papsi sålde vår båt förra sommaren och hade skaffat denhär gammla lilla Utter båten. Och ja, för er som slarvar med läsningen; vi har en sommarstuga ute på en holme = 30 minuters båtfärd (fast jag klagar inte!). DÄRFÖR vi har en båt. Måste ju framföra mina vikta budskap i bloggen för er tröga också, visst?


Okej, kanske det inte direkt var sommarväder där ute vid havet.. Att parkera lyxfartyget i isen istället för bryggan kanske inte är direkt hur jag minns det som.

Årets första och sista snögubbe!

Typ ALLTFÖR KALLT.

Korv för mami & papi, och soppa med rågbröd för fröken nyttig!


To the summerhouse with Mum & Dad


MEN MAMMA! bara erkänn att du saknat det


Prrrr Propeller!

Nu e jag hemma igen gott folk!

Så alla som vill ha autograf av mej, världsvane Pessi, (eller bara annors vill ha lite sjukt udda sällskap), så kan nu söka sig till Sandsund för att bli en utav de få lyckligt lottade som har chansen till en signerad papperslapp av me, myself & I! Det finns inte garanti, men möjlighet, att sälja den dyrt en vacker dag i framtiden. Så pass på vetja!Förresten detdär fjutt planet åkte jag med från Sverige! Pöh, propeller plan.


2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar