Doubble

Nej förresten behövde inte flytta ut ur lägenheten! Bara hoppa över till det andra rummet som jag kan dela med dj-tjejen så får sverige bloggerskan mitt rum! Skönt då.It makes me feel good

Alltså jag är nog enda i hela Magaluf som inte är bakfull klockan 10 på morgonen, och den enda under 35 år som går till gymmet den tiden här.. Känner mej lite som en outsider och tråkmåns, men jag mår sååååå bra av att köra 40-50 minuter av min morgon där istället för huvudvärk och morkis i sängen.Waiting to Know

Rätt o-organiserat här men har idag jobbat sista provskiftet o sen får jag veta mot helgen om jobbet är mitt eller inte? Vet inte varför jag låter mej bli körd med på det viset, men jag gissar det är för jag vill ha jobbet som jag biter ihop och bara väntar?

Dagens middag på Loungen är däremot inget att klaga på, nam!

Moving Out

Aah jag som var så glad över att jag fått mitt egna rum och allt men nä nu behöver jag flytta igen.. Ni vet Paow, hon bloggerskan, typ hon (tror ja?) kommer ner imr o ska ha mitt rum så bye bye rummet. Tur att jag inte hade hunnit packa upp desstu mer då. Flyttar också bort från denhär lägengeten, vilket är riktigt surt för jag har just nu världens skönaste dj tjej (hur coolt med en tjej som dj?! Ska jag bli i mitt nästa liv) som också bor här.

Aah men whattodo. Vet ju inte ens om jag stannar såå. Pluss att jag såklart är jätte glad sålänge jag har nånstans att bo!

Burned

Jag har förengångsskull (eeh stavar man det i ett ord? Nä?) varit riktigt duktig med solskydd i år. Jag köpte till och med en i faktor 30 att börja med! Shit, de satte jag inte ens på mej i Australien där de har världens starkaste skadliga solstrålarna! Ja iaf, jag har inte fått nån färg här nere alls med tanke på hur mycket jag legat på stranden, så körde lite halvdåligt med solkrämen igår och tadaaa.

Fint resultat va? Ni vet säkert hur jävla ont det är att bränna röven, kan inte sitta normalt på dagar..

Start your morning Right!

Vet ni vad jag sökt efter i hela Magaluf och omnejden? Gröt! Kom igen, helt vanlig havregrynsflingor? Hur mycket begärt? De säljer hela Kellogg's sortiment av alla dess former av sockerfrukostflingor överallt, också Wetbix (nej vad heter det?), lite musli, bröd, toasts Nutella, marmelad, bulla, osånt där som turister vill ha till frukost. Jag vill också ha det, men min kropp kommer strejka om jag trycker ner Nutella toast varje morgon (fast omg vilken dröm! Gooott! Måste nog unna mej det nån dag). Det har funkat nu en vecka med frukt som frukost, fast nej längre än så går det nog inte. Efter att ha sökt igenom varje supermarcado hittade jag äntligen min kära gröt. Naaam! Lyxar till det med äppelsylt.

Som sagt, när man blir fråntagen sin vanliga vardag så uppskattar man plötsligt små vardagliga saker som en säng, ett rum och havregrynsgröt. Bör göras oftare!

Cos I love it

Även fast jag inte vet om jag kommer få jobbet, eller om jag kommer stanna, så köpte jag igår ett gymkort här på ett litet gammalt gym. Eller, en gång kostar 10€ och ett månadskort kostar 30€, så om jag bara går 4 gånger så har jag ju redan sparat pengarna på det?
Tränade inte bicep - men kände nått behov att ta bilder av den endå?

Jag hade typ fjärilar i magen för att jag var så ivrigt glad att få gå på gym igen. Tror det är ett jävla bra tecken på att det är något jag älskar göra - och något jag inte kommer ge upp bara för att jag är utomlands! Såklart träningen inte kommer vara lika bra som hemma, men bättre än ingenting!

Someone Turned up the Heat

Skulle nog inte gnällt över kylan, för idag är värmen här! Så härligt!Save My Life

Vet ni vad jag också hittade igr? En second hand affär! Känner mej apbillig att kika in i loppis när jag är utomlands, men smög in endå. Och glad är jag för det, där hade de ju en massa böcker! Jag vill inte köpa en ny dålig bok i en av kioskerna på stranden för 9€? Betalar mycket hellre 1€! Valet stog mellan en av Katie Price Jordans självbiografer (fast har redan läst av hennes självbios och det tar i mitt hjärta att behöva säga den sög) och denhärJaa man kan väl inte låta bli att inte köpa en bok med den titeln? Pluss att den verkar vara riktigt dåligt humoristisk, perfekt för mej och stranden med andra ord!

It never been big

Så gårdagens upptäcktsfärd, aka powerwalk, slutade med att jag hittade Lidl. Det var lite mitt mission med min promenad, men trodde det var sjukt långt borta. Eller det är det ju också, men omöjligt gångavstånd är det absolut inte! För 3 år sen besökte vi Lidl 1 gång, och då tog vi taxi båda vägarna. Överlag har nog Magaluf krypt rejält på 3 år. Back then så var det såååå långt till t.ex. Palma Nova. Dit kunde man inte gå, bara taxi som gällde! Eeh alltså, det ligger 5 min från Magaluf till fots? Jag har varit x antal gånger om dagen dit traskande hittills. Denhär resan får mej verkligen att inse att vi måste varit full 24/7 år 2010, för då var allting sååå stort och vi rörde oss endast samma vägar hela tiden, vilket var : GG Beach Club - Barskolans lägenheter - Barskolan - Supermarket BIP - samma restauranger - samma pizza stånd - lite strand. Sen uttökade vi lite när vi bodde på Terra Nova, men shit alltså vad vi (jag?) såg lite av Magaluf då! Besökte inte ens BCM då.

2% av mina läsare fattade något av dethär inlägget. Men ni 2% som varit nere på Magaluf-Palma Nova kanske hängde med i vad jag just beskrev!

PowerWalks Adventure

Sådär på tal om vädret, så idag är det faktist första mulna dagen här nere för mej. Så jag har satt på mej sportskorna och begett mej ut på upptäcktsfärd!


Where is the Heat?

När jag var här nere på Magaluf för 3 år sen, denhär tiden på året, så var det sjukt varmt. Sen värmen i slutet av Juni var outhärdlig och vi sov till och med ute på balkongen på en luftmadrass för vi visste inte vad vi skulle göra med all hottness! Vi gick inte ens till stranden för att det var FÖR varmt! Dethär hade jag i bra åtanke när jag packade väskan dehär året. Det kändes såååå onödit att ens ha med en hoodie o ett par långbyxor. Ironiskt nog är dethär den kallaste Maj på årtionden här på Mallorca. Jag fryser när jag ligger på stranden! Det är sjukt kyligt här nere!!

Så låt er inte luras av de härliga strandbilderna. Ni har det garanterat varmare upp i Norden just nu. JAG avundas ER! Mallorca värmen kommer väl så småningom, men jag tror inte jag alls kommer bli imponerad av den lika stort iår. Jag glömmde ju att jag bott i Australien. Värmen som den kan nog inte någon liten party ö slå.

Europe goes Monopol

Har Finland också fått nya euron? Eller monopol pengar tycker jag det liknar men.. Blev ju hel chockad när jag fick en av dem i handen, bara eeeeh va e dehär? Säkert en gammal nyhet för er, men jag hade ingen aning?Apartmentos

Igår kväll fick jag säga hejdå till C & C's soffa och flytta ner 3 våningar till en annan lägenhet - med eget rum och EGEN SÄNG! Och det är en STOR SÄNG! Oj vad man plötsligt känner små saker, som en säng, uppskattat efter att ha campat på en soffa i 5 dagar!

Glad_tjej91!

It's okay to be fat on your B-day!

Ja när man har födelsedag fårman äta creps med tjockt lager Nutella och Nutella glass, till FÖRRÄTT!
Ni vill nog inte ens veta vad som kom till huvudrätt och efterätt..

It's my Birthday!
Vaknade till ett fint födelsedagskort (typ?) idag, så dagen har börjat med ett smile på läpparna! B-day kid!

Snow in Spain

Jahaja angående igr slutade kvällen med en del drinkar o kokain snortande med Magalufs största klubbs big boss inne på hans kontor och ett par andra. Och kvällen började med att värdinne jobba på GG's nyöppnade stekiga Lounge avdelning, det är där jag också nu provjobbat bakom baren i 2 dagar.


Så ser den nya Loungen ut innefrån baren! Stekigt va?
Ps. Luuuuuugn mamma! Jag har aldrig tagit kokain, och ända gången jag någonsin kommer ens testa ett korn av det är med nån jag känner och litar på 110%. Typ ingen, inte ens mej själv? Men om jag skulle vara små knarkis och alkis, då skulle jag snortat och druckit en massa igr kväll. Men jag är inte, så det blev max 1-2 drinkar? Och nej, det var inte på eller med nån från GG.

Turkey on the Beach

Dethär är hur mina måltider sett ut hittills, typ. Ett kalkonpaket på en strand.

Nej men har druckit en proteinshake på moronen och käkat några frukter, sen lunch har jag fått på jobbet ala sallad, sen på kvällen har jag köpt ett kalkonpaket och några frukter. Aja varför äter jag såhär?
1) för jag vill vara nyttig
2) jag har direkt inte ett kök just nu
3) för de är inge kul att gå ut o käka själv. Onyttigheter ska avnjutas tillsammans.

Har en känsla av att jag inte kommer göra den typiska tjej-semester grejen och gå upp i vikt av att stanna länge här.. Det kommer nog bli kill-semester typen och gå ner i vikt..? Aa men vi får ju se om jag har möjlighet att stanna eller inte, så maten är inget att oroa sig om just nu..

Cocktail Lounge

Aaa så idag har jag provjobbat på jobbet som jag är erbjuden. Ska testa ännu 1-2 dagar innan jag vet om jobbet är mitt. Är faktist rätt osäker på jag är tillräckligt bra och har tillräckligt kunskap för att passa in i en cocktailbar och blir vald, de testar många. Men vi får väl se? En bra upplevelse är det iaf!Jag är inte direkt en cocktailbartender, jag är mera en redbullvodkatender.. Så det är en massa nytt som måste sitta. Men kämppa på Jessica!

Testlworking whole Day
I'm hereFlying High

Om jag inte missat flyget (vilket det alltid finns en stor risk att man gör
om man är blond och hjärndöd) så borde jag sitta upp i luften just nu.
 
 
Jag har faktist inte packat ner nån dator inför resan (I KNOOOOOW, hur ska jag klara mej? Nej jag menar hur ska NI klara er?) men jag tänkte mobil uppdatera så ofta jag bara hinner och kan. Så jag lovar uppdatera er så fort jag landat och knallat över till närmaste spanska McDonald's, eller nått, med gratis Wifi, okaaaay?
 
 

Next Stop PalmaI'll miss you

Här sitter jag med mitt oborstade trollunge hår och käkar frukost, klockan halv fem på morgonen. Ska bli ett tufft goodbye till min kille innan jag hoppas på bussen till Nyborg varifrån tåget går till Köpenhamn och Kastrup Flygplats. Känner mej inte alls sugen att åka någonstans just nu, hatar säga hejdå och dethär hejdå känns värre än nån av de tidigare..
 

Just Be You


Can we go back, this is the moment

1½ år gammal, men spelas endå på repeat, sköööööööööön.
 

May. 21, 2013

Kommer åka upp till Kastrup Flygplats inatt och därifrån åker flyget till Palma de Mallorca, och sen på något sätt ska jag hitta enda fram till Magaluf. Innan dess har jag en massa att packa, antteckna, träna, planera och bara göra. Blogga eller stirra-på-en-datorskärm är absolut inte högst upp på to-do listan just nu!
 

Date a boy Who Travels

Jenni hade delat en länk på sin Facebook med en text om "Date a boy who travels" - och den var så pass bra att jag bara måste dela den här på bloggen också. För alla ni som är uttråkade och behöver en nattsaga och orkar läsa igenom det hela. Men den är klockrent suveränt bra.
 
 
 
Date a boy who treasures experience over toys, a hand-woven bracelet over a Rolex. Date the boy who scoffs when he hears the words, “vacation”, “all-inclusive”, or “resort”. Date a boy who travels because he’s not blinded by a single goal but enlivened by many.
 

You might find him in an airport or at a book store browsing the travel guides

– although he “only uses them for reference.”

 

You’ll know it’s him because when you peek at his computer screen, his background will be a scenic splendor of rolling hills, mountains, or prayer flags. His Facebook friend count will be over-the-roof, and his wall will be plastered with the broken English ‘miss-you’ of friends he met along the way. When he travels, he makes lifelong friends in an hour. And although contact with these friends is sporadic and may be far-between, his bonds are unmessable and if he wanted, he could couch surf the world… again.

 

Buy him a beer. Once a traveller gets home, people rarely listen to their stories. So listen to him. Allow him to paint a picture that brings you into his world. He might talk fast and miss small details because he’s so excited to be heard. Bask in his enthusiasm. Want it for yourself.

 

He’ll squeak like an excited toddler when his latest issue of National Geographic arrives in the mail. Then he’ll grow quiet, engrossed, until he finishes his analysis of every photo, every adventure. In his mind, he’ll insert himself in these pictures. He’ll pass the issue on to you and grill you about your dreams and competitively ask about the craziest thing you’ve ever done. Tell him. And know that he’ll probably win. And if by chance you win, know that his next lot in life will be to out do you. But then he’ll say, “Maybe we can do it together.”

 

Date the boy who talks of distant places and whose hands have explored the stone relics of ancient civilizations and whose mind has imagined those hands carving, chiseling, painting the wonders of the world. And when he talks, it’s as if he’s reliving it with you. You can almost hear his heart racing. You can almost feel the adrenaline ramped up by the moment. You feel it passing through his synapsis, a feast to his eyes entering through those tiny oracles of experience that we call pupils, digesting rapidly through his veins, manifesting into his nervous system, transforming and altering his worldview like a reverse trauma and finally passing, but forever changing the colors of his sight. (Unless he’s Karl Pilkington.) You will want this too.

 

Date a boy who’s lived out of a backpack because he lives happily with less. A boy who’s travelled has seen poverty and dined with those who live in small shanty’s with no running water, and yet welcome strangers with greater hospitality than the rich. And because he’s seen this, he’s seen how a life without luxury can mean a life fueled by relationships and family, rather than a life that fuels fancy cars and ego. He’s experienced different ways of being, respects alternative religions and he looks at the world with the eyes of a five-year-old, curious and hungry. Your dad will be happy too because he’s good with money and knows how to budget.

 

This boy relishes home; the comfort of a duvet, the safety stirred in a mom-cooked meal, the easy conversation of childhood friends, and the immaculate glory of the flush-toilet. Although fiercely independent, he has had time to reflect on himself and his relationships. Despite his wanderlust, he knows and appreciates his ties to home. He has had a chance to miss and be missed. Because of this, he also knows a thing or two about goodbyes. He knows the overwhelming uncertainty of leaving the comforts of home, the indefinite see-you-laters at the departure gates, and yet he fearlessly goes into the unknown because he knows the feeling of return. And that the I’ve-missed-you-hug is the best type of hug in the whole world. He also knows that goodbyes are just prolonged see-you-laters and that ‘hello’ is only as far away as the nearest internet cafe.

 

Don’t hold onto this boy. Let this boy go and go with him. If you haven’t travelled, he will open your eyes to a world beyond the news and popular perception. He will open your dreams to possibility and reality. He will calm your nerves when you’re about to miss a flight or when your rental blows a flat, because he knows the journey is the adventure. He will make light of the unsavory noises you make when you – and you will – get food poisoning. He will make you laugh through the discomfort all while dabbing your forehead with a cold cloth and nursing you with bottled water. He will make you feel like you’re home.

 

When you see something beautiful, he will hold your hand in silence, in awh the history of where his feet stand, and the fact that you’re with him.

 

He will live in every moment with you, because this is how he lives his life. He understands that happiness is no more than a string of moments that displace neutrality, and he is determined to tie as many of these strings together as he can. He also understands your need to live for yourself and that you have a bucketlist of your own. Understand his. Understand that your goals may at some points differ, but that independence is the cornerstone of a healthy relationship when it’s mutually respected. You may lose him for a bit, but he will always come home bearing a new story and a souvenir he picked up because it reminded him of you, like it was made for you, and because he missed you. You might be compelled to do the same. Make sure that independence is on your bucketlist, and make sure it’s checked. Independence will keep your relationship fresh and exciting, and when you’re together again it will forge a bond of unbreakable trust.

 

He’ll propose when you’ve breached your comfort-zone, whether it be a fear like skydiving or swimming with sharks, or sitting next to the smelly person on an overcrowded bus. It won’t be with a diamond ring, but with a token from a native culture or inspired by nature, like the penguin and the pebble.

 

You will get married somewhere unassumed, surrounded by a select few, in a moment constructed to celebrate venturing into the unknown together again. Marry the boy who’s travelled and together you will make the whole world your home. Your honeymoon will not be forgotten to a buffet dinner and all-you-can-drink beach bars, but will be remembered in the triumphant photographs at the top of Kilimanjaro and memorialized in the rewarding ache of muscles at the end of a long days hike.

 

When you’re ready, you will have children that have the names of the characters you met on your journeys, the foreign names of people who dug a special place in your heart if only for a few days. Perhaps you will live in another country, and your children will learn of language and customs that open their minds from the very start, leaving no room for prejudice. He will introduce them to the life of Hemingway, the journey of Santiago, and empower them to live even bigger than both of you.

 

Marry a boy who travels and he’ll teach your children the beauty of a single stone, the history of the Incas and he will instill in them the bravery of possibility. He will explain to them that masking opportunity, there is fear. He will teach them to concur it.

 

And when you’re old, you’ll sit with your grandchildren pouring over your photo albums and chest of worldly treasures, while they too insert themselves into your photographs, sparked by the beauty of the world and inspired by your life in it.

 

Find a boy who travels because you deserve a life of adventure and possibility. You deserve to live light and embrace simplicity. You deserve to look at life through the eyes of youth and with your arms wide open. Because this is where you will find joy. And better, you will find joy together. And if you can’t find him, travel. Go. Embrace it. Explore the world for yourself because dreams are the stuff reality is made from.


Bikini Baby

Fick hem Danmarks snyggaste bikinis i fredagst!
4 stycken snyggingar jag kommer leva i hela sommaren.
De kommer från BunnyGirl.dk , kika in där så får ni se en liten överraskning!


Lovar det kommer dyka upp bättre bilder på dem under sommarens gång, de är såå söta!
Har också packat ner tvåtusen andra bikinis inför Mallorca resan, så ja tja, bara att dra fram
självförtroende så man kan rocka dem där nere hela sommaren.

Post Food

3 påfyllningar från salladbuffen, kyckling med grönsaker och
3 portioner glass är ju helt okej att äta, för jag tränade ju i morse? NÄ.
.
.
Om jag spyr nu från att vara äckligt mätt, räknas det
till ärstörnings hetsätning eller bullimi? Uäk vad mätt jag är..

Backattack Gym


ESC 2013

Vem missade Eurovision Song Contest igr???? Alla, för vem bryr sig? Ingen!
 
 
Men här är för er som missade det: Finland floppade (varför?!?!), Sverige var pinsam (fel tävlingsbidrag, och värdinnan Petra Mede var ju inte det bästa valet att leda ESC), England och Tyskland försökte dra in stor stjärnor i tävlingen för att vinna (Bonnie Tylor och Cascada, dåliga val av dem båda att ställa upp), Romänien smygdiggade jag (av någon konstig anledning?), fel låtar fick en massa poäng och bästa låten Norge kom som 4 (tjoho!! Hade ju satsat över 100€ på att Norge skulle komma i top 4, så skulle blivit lite små sur om de pengarna var bortkastade! Fick istället tillbaks lite på det!) och DANMARK vann! Ja, överlag tyckte jag poänggivningen blev helt otippad och totalt konstig. En massa tråkiga sånger kom i toppen, och en del catchyiga låtar (vilket jag tycker är viktigaste i ESC) fick inte de poäng de förtjänade. Och Danmark vann? De var tippade som vinnare runtom på nätet, men nää, jag trodde inte hon skulle ta hem det endå. En liten trollunge, barfota, med två småtjejiga killar som spelar lite blockflöjt? Tycker fortfarande Finlands bidrag var bättre än hennes, och tycker fortfarande NORGE borde varit vinnaren.


Nåja, ESC i Danmark om ett år då! Vi har redan bestämmt att vi kommer gå om
vi har möjlighet. Såntdär man bara måste göra en gång i livet innan man dör, eller hur?

Thanks Anyway

Tack till er alla som röstade på mej i Forsidejagten 2013, men det räckte inte denhär gången. Ni som är intresserade så kan kika in vem av dessa 50 tjejer fick flest med röster, kom i topp 5 och tävlar om segern. #50 #34 #28 #44 #19
 

Jag har iiiiiinga kommentarer om dethär. Eller jo, en massa, men det håller jag för mej själv för annors kommer jag låta som en avundsjuk förlorare. Vilket jag inte är. Lite, men nej inte. Det är okej att förlora till de bättre, men dethär känns löjligt. Näämen nu lät jag ju bitter iaf? Fölåt!

Smokey eyes vs. Hard Rock Halleluja Eyes

Aja det är därför jag inte gillar makeupartister, för när jag och fotografen beställer en smokey eye makeup vill vi nog inte ha detdär panda-slagsmål-hårdrock looken. Nej men alltid kul med någon som gör makeupen för en, men där är bara en MUA av x-antal stycken som satt på mej smink som jag varit nöjd med, och det har inte denhär tjejen.
.
.
Iaf, hade en tidig morgon idag för att göra en photoshoot på ett hotellrum i Odense!
Bilder kommer inom sin tid.

Just to make it a bit more interesting

Satsar 800dkr på att Norge kommer i topp 4 i Eurovision Song Contest, bara så vi inte somnar under tävlingen. Spännande!Last Chanse to Help me in it

Sista dagen av M! Forsidejagten röstningen! Ni vet vad jag önskar ni gör..
Imorgon låter jag er veta om jag kom med i finalen eller inte! Håller tummarna!
http://mmm.dk/contests/125#2466


Förresten jag har aldrig berättar här på bloggen vad jag svarade i intervjuen som
blev publicerad i M! Magasinet tillsammans med bilderna av mej?
Här kommer en översättning

Vad är den bästa scorerepliken?
- Om du börjar med score-reopliker på mej, så har du redan gjort bort dej.
Jag är mera för flörtiga blinkar och ett nice leende.
När känner du dej mest sexig?
- När jag springer på stranden i en röd baddräkt, såklart i slowmotion,
och med Baywatch-teamsång i hörlurarna. Nej okej, i pushup bh, g-string och volym i håret.
Varför ska man rösta på dej?
- För jag er full av energi, alltid med på skoj och så är jag en blond
tjej med dubbla D's. Vad mer vill ni ha?


HAHAHA, jag vet. Älskar vara töntigt oseriös. Tönt_for_life.
I rather be ridiculous than boring.

The whole world is mine

Norge kommer vinna ikväll.
Lugnt bästa bidraget, om
jag får välja!
 
Kanske inte en Eurovision sång,
men en super radio sång.
Jag kommer iaf spela den på
repeat i sommar.
.
 

Bubble Brunch


Disney in my heart

 
De senaste dagarna har jag har haft
något konstigt sug efter att se Disney
filmen Monsters Inc?
 
Simon har aldrig sett den (!!!!) så
gissa vad som är på kvällens schema?


4 Days


That's what is called DingDong

Vi kikade på Eurovision Song Contest Semifinal 2 igår på tv, bara för att Finland tävlade. Alltså jag dog ju av förvåning när jag såg att Krista gjorde en Britney&Madonna i live tv!! Var det liksom inplanerat hela tiden eller? Jag tittade aldrig på uttagningarna i Finland om vem som skulle skickas, men jag har då svårt att tro på att da finska folket skulle röstat fram någon som pussas med en tjej på scenen?

Medierna dog ju över det. MEHEHEHE, hejja Finland!
Vem trodde vi kunde provocera?
 

Fast jag tycker det var hur coolt, tufft och bra som hellst. Speciellt med tanke på att jag tycker att Eurovision song Contest är en rätt stor grej och intressant för homosexuella (eller är det bara fel intryck jag fått?), pluss att gay marriage inte har gått igenom i Finland än. Krista är cool.

-30% on gomdajuveler.se

Ni som läser svenska bloggar kanske ha råkat stöta på hemsidan Gömda Juveler?
 
 
Det är en kläd hemsida men en massa, massa hot stuff! 
Tidigare har de varit begränsad till leverans endast i Sverige,
men nu har de utvidgat och ni från Finland har nu också
möjligheta att klicka hem något snyggt till sommaren!
Jag själv har spanat in en massa små snyggingar jag gärna
skulle bära i sommar och kommer säkert själv slänga in
en beställning snart! De har också redan satt igång
med en SommarOutlet med produkter för endast 99kr,
värt att kika in!
 
 

Och om ni tänkt beställa hem något, så får ni 30% rabatt
på era köp över 900kr om ni anger PEZSI som rabattkod! Hur nice?
 


Pluss att de också lönar sig att kika in på deras Facebook sida
där de aktivit uppdaterar med en massa nya härliga erbjudanden och tävlingar!
Nu just är de igång med en tävling där du har chans att vinna denhär blå läckerheten här under.
 

Forsidejagten isn't over!

Karro: Hur gick de me forsidejagten?:D
 
 
 
Visst sa jag att M! Forsidejagten äntligen är över och att jag tänkte sluta gnälla på att ni ska rösta på mej? Eeeh alltså nää, den slutar faktist först på Söndag fast vi på onsdags kvällen fick info om att den slutar då. Så rösta rösta rösta rösta fram till på söndag (eller lördag klockan 00 eller nått?) så jag får chansen att få in de sista rösterna! Runt klockan 14:00 på Söndag får vi veta vem av tjejerna är med i topp 5 finalen!  puss & kram & fölåt för allt gnäll & tack <3

http://mmm.dk/contests/125#2466


Prottegröt? No thanks!

Det är ju rätt vanligt bland tränings freak att äta proteingröt (jag vet, låter väldigt orginellt, exotiskt, spännande och svårt! Eller?) som består av önskad mängd havregryn, vatten och en skopa proteinpulver. Nu har jag gett det en chans två dagar, med två olika smaker men näääh. Jag gillar det överhuvudtaget inte. Gröt ska va gröt.

Go Finland !

Nej här är det inget ishockey tittande inte!

Everyday Food Luxury

Alltså jag har ätit dessa plättar (jaja pankakor..?) VARJE DAG sen första dagen jag prövade dem!! Så gott, enkelt, mättande och hälsosamt! Jag har sett att en del andra bloggerskor som vågat sig pröva på receptet  efter att jag postade den på bloggen, och de har gillat dem lika mycket som jag gör. Och ni som inte redan provat, PRÖVA! Vad jag tycker är bäst med dem är att de är så mättande! När jag normalt äter något "sött" så tänds något i mitt huvud och jag blir bara mer hungrig och sugen på mat, men dehär mättar riktigt riktigt bra och får mej dendär tillfredsställda känslan!
 

Receptet hittar ni HÄR

Home & Done

Dagens jobb är fullgjort! Så kul att stå framför kameran så kan inte ens sluta när jag kommer hem och kör egopic race! Mogen och proffsig som jag e. Man ska inte påpeka skavanker på sig själv för andra, för det är ingen som ser dem innan man säger nått om det, men snygg finne i pannan va! Äh, man vill ju inte vara perfekt heller!

What is your choice of drinks?

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag åker ner till Mallorca för att jobba i Magaluf! Jag har redan jobbet lovat och behöver bara (eeh jaa bara..?) fixa lägenheten och sånt när jag väl är där nere. Jobbet kommer vara bakom en legendaaaary bar, så jag måste träna upp bartenderskillsen lite. Eftersom jag aldrig står på koncuments sidan av bardisken längre så undrar jag vad man dricker now days?!?! Vad beställer ni när ni är ute på krogen? Måste ju iaf vara kapabel till att vara redo för att mixa till de populäraste drinkarna, och jag har ingen aning om vad dagens party people dricker??? Vad dricker ni??


Och ja tja, nä alltså inte vad ni dricker på Netti eller Melody (eeh Valkovenäjä,
Redbullvodka, Asterix, Jack & Coke, Virtanen.....) utan vad dricker ni
när ni vill party hard på en söderhavsö?
 
Eller så serverar jag alla denhär drinken här nedan! Och behåller jobbet i en vecka..
 

Photoshoot nr 2/3 for this week

Dags för en photoshoot idag igen! Åker över till grannstaden Odense och
ska jobba med samma fotograf som tagit dehär bilderna

LAST DAY TODAY!!

Nej vet ni vad? Röstningen för M!'s Forsidejagten slutar IDAG!
Så snälla ni söta läsare, om ni inte redan slängt in en röst, pls gör det!
Tar max 20 sekunder att göra en blondin glad, så gör dagens goda
gärning och ni kommer sova gott inatt!

http://mmm.dk/contests/125

Hey mr Postman

Hämtade ut mina två paket idag!

Först en kär leverans från Fitnessguru. I don't really know why för att jag reser till Spanien nästa vecka och det är faktist inte så att jag kommer dra med mej 5kg proteinpulver dit.. Men jag är en snäll flickvän så såklart jag betalar för pojkvännens muskler!
 
 
Jag tappade min navelpiercing här om dagen och jag har ingen aning om var. Den jag har haft har jag varit jätte glad över, för den har blingat riktigt fint och lagom mycket utan att vara stor eller iväg eller nått. Måste akutbeställa en ny eftersom jag har en photoshoot imorgon och jag tänker inte dyka upp med oifyllt hål i naveln så jag beställde det första bästa jag hittade. För det är uppenbarligen JÄTTESVÅRT för piercing hemsidor att göra snygga navelpiercingar som det inte står SEXY, BITCH, BAD Geller är en playboy kanin på!!! Köpte en i rosa, bara för att ha som reserv om jag tappar nått igen, sen en genomskinlig "discoball" som jag köpte bara för att få den billiga staven till så jag kan sätta i de två separata kulorna i. Den mindre kulan är i 3mm och den ser nästan lite för liten ut så ska kolla hur det ser ut. Stavarna är i 8mm (normalstorlek är 10mm) för jag hatar när staven hänger och är längre än själva piercingen, tycker det är mycket snyggare att ha den tight och precis.
 

I like my Pills

Ni har säkert hört tusen gånger att det är super viktigt att få i sig tillräckligt mycket vitaminer, de rätta vitaminerna, kosttillskott och bla bla varje dag.. Det är viktigt! Men där är ju så mycket att välja bland..? Vad ska man ta och varför?

Dethär är kosttillskotten i pillerform jag tar just nu:
 
 
2 tabletter grönt te om dagen, en på morgonen och innan träning
"Grönt te innehåller en effektiv antioxidant som ökar insulinkänsligheten och skyddar de
insulinproducerande cellerna. Fettförbrännande"

2-3 tabletter C-Vitamin efter träning
"Ta c-vitamin efter ditt träningspass och återhämta dig snabbare. Flera studier visar att c-vitamin effektivt sänker nivåerna av stresshormonet kortisol. Kortisolnivåerna i blodet ökar under hård fysisk ansträngning och förlänger kroppens egen återhämtning. Ca 1-2 gram (1-2 brustabletter) sägs vara tillräckligt för att nå önskad effekt."

1 magnesium innan läggdags
"Bra för Benstommen, skelettet, tänderna (särskilt den hårda emaljen). Behövs för omsättningen av kalcium. Är involverade i över 300 metaboliska reaktioner. Behövs för produktionen av de flesta av dina enzymer och medverkar även i proteinsyntesen. Behövs för musklernas och cellernas funktion. Bra för nervfunktionaliteten, leverns funktion, immunförsvaret, hormonsystemet och matsmältningen, motverka cancer. Är en antioxidant."

1 betakaroten innan läggdags
"Betakaroten är ett färgämne som bland annat triggar hudens förmåga att bli brun. Det är ett naturpreparat som finns naturligt inom växtriket. Rent kemiskt är det också ett förstadium till det livsviktiga A-vitaminet."
 


Alla dehär kosttillskotten är köpta i Finland. Och kika in på Prisma eller Citymarket innan ni går över till Apoteket! Vi tabbade oss med att köpa en del av produkterna från Apoteket och sen gick över till Prisma för att hitta samma produkter billigare.

Help me sweethearts!

Nu jävlar guys, nu är det slutspurten på röstandet av M! Forsidejagten 2013! Fram till söndag är rötningen igång, och samma dag får vi veta vem som gått vidare till finalen. Och ja, enda chansen för mej att komma till finalen är med er hjälp! Släng in en röst varje dag framtill söndag och jag kommer älska er för resten av min bloggframtid. Rösta här!

Angelina Jolie Breast Surgery

Jag läste att Angelina Jolie har gjort en bröstoperation , radical mastectomy som betyder att man opererar bort båda brösten bara för att minimera sina chanser att få bröstcancer.
 
 
Innan hade Angelina en 87% chans att få bröstcancer, nu är den sänkt till under 5%. Men vilket svårt och starkt val och beslut att göra! Det kanske låter ytligt att säga att det är ett svårt val att välja operera bort brösten för att förbli frisk (så lätt att tänka att det är väl en självklarhet att man river bort dem om där är en sån stor chans att man får cancer?!) men brösten är ju så stor del av ens kvinnlighet och sexualitet! Men tänk er i den situationen, skulle ni också operera bort dem innan ni ens fått cancer, bara för att minimera chansen?
 

Jag skulle såklart säga nu att jag lätt skulle hellre operera bort dem istället för att få cancer. Men skulle jag verkligen? Jag vet inte.. Det känns som ett enkelt val, men skulle det verkligen vara det? Även fast man kanske kan sätta in silikon efter, det är ju endå inte "bröst" där? Inte ens en bröstvårta, bara ett stort stort ärr.. Men jag gissar att man måste kunna bada i pengar för att vara så pass rik med att genomgå något sånthär.

Bitch life

Jag hade en tidig morgon igår så jag bad S låta mej ha sovmorgon idag, sen drömde jag någon sjukdröm som jag inte kunde avbryta innan solen bländade mej i ögonen och jag måste gå upp.. Justin Bieber va med! Jag var ju ut och jobbade hela dagen igår så det känns som jag ligger efter i en massa idag.. Måste in till stan och hämta ut två paket från posten, jag har ett presentkort jag måste använda upp innan nästa vecka, jag har en shoot jag behöver planera och packa inför imorgon, jag har ett långt gympass framför mej idag, jag har ett berg av tvätt, måste fixa mina naglar, jag har en massa mail som ligger efter och jag har ju en BLOGG som såklart måste uppdateras, eller? Kanske kan skita i den sista..? Iaf, börjar dagen bra med radio, bra musik och en kopp gröntte med smaken granatäpple. Viktigt att börja bra va?


Aja, godmorgon!

Home in SvendborgKom precis hem från dagens jobb som gick super! Nu måste jag dra till gymmet innan det stänger, så chacha bloggen!

I hate to be late!

1h försenad till dagens photoshoot tack vare att mitt första tåg strejkade och jag fick sitta i en skitbuss 2h när det vanligen tar 50min ... Dethär andra tåget går iaf, så ännu 15min så är jag framme och dagens jobb kan börja!Da Tree

Titta på vår snygga.... eeeh, alltså jag är inte 100% säker på om det
är ett citron träd eller appelsin träd eller mandarin träd eller banan träd
eller vad fan det egentligen är? Men fin är den!
 


Förresten, jag har en hobby som är att stoppa ner random frön i en blommkruka med jord och se om de börjar växa. Ibland funkar det och ibland inte. Dedär längst till vänster är min senaste experiement, honungsmelon frön. Next up är ett avocado frö som jag ska pilla ner i en kruka. KUL HOBBY, VA?

Expecting Energy Overload

Jag dricker aldrig energy drinks, men dethär är nån Dansk en som Simon
sa jag bara mååååste prova. Bara för att den är dansk.
 
Halsar också en pre-workout och grönte tablett på samma gång,
så får se vad som kommer hända på gymmet efter dethär?
A: - jag blir till Hulken
B: - jag skiter ner mej

I'm waiting for you


Our Neighbor Mr. Psycho

Oj vet ni vad som hände igår?! Polisen stog här utanför dörren vid vårt.
Jag trodde det var en byggkille för han hade en massa grejer i bältet (aja är det
SÅ en pistol ser ut..?). Polisen och nån annan (sjuksyster? hyresvärd? mamma?) var
här för att snacka med vår granne. Vi har glasdörr så vi kunde smyglyssna
och smykika lite vad som stog på där utanför.

 

Vi bor i hörnlägenheten så vi har bara en granne, och jag har aldrig sett honom, hans gardiner är alltid fördragna (så inget fönstertittande här inte!), jag har aldrig hört honom se på tv, jag har hört honom duscha en gång och ja that's it. Simon har hört honom för en tid sen vara helt knäpp - slå och slänga saker, skrika någon tjejs namn som en tok och bara allmänt vara riktigt högljud i sin lägenheten. Men mer än så har vi inte sett eller hört av honom. Så rätt chill med en granne som uppenbarligen knappt lever där?
 

Igår var polisen här och hämtade honom, och efter det kom en annan kille här i huset och knackade på vår dörr och hade ett snack med oss. Det visade sig att denhär grannen, som vi aldrig ser eller hör, är en psykopat! Hans andra grannar flyttade för en tid sen pågrund av honom. För att han hade sparkat in deras dörr! Helt oprovocerat. Och denhär killen vi snackade med hade blivit hotad med stryk sådär random bara i trappuppgången? Sjukt.

 
Så hej, vi har en granne som är psykopat. Och knarkare. Vi som inte brytt oss i honom alls, nu är jag svinrädd att han ska komma och attackera mej eller nått? Jävla knäppis? Haha, och Simon låste dörren om sig när han lämnade lägenheten i morse! Tihi, någon är rädd om sin tjej! Eller sin tablet, dator, kamera, lägenhet..
 
 

I love breakfast

Alltså jag ville ju visa min stora smarriga frukost,
men så snabb att jag hinner ta bild av det är jag ju inte.. Godmorgon!


Protein x45

Eeh proteinpulvret är tillfälligt slut så vi kompenserar med en del ägg..

Beach + Computer = No?

Ska jag packa ner datorn till Magaluf i sommar?
 
 
Det känns som jag inte kommer ha värst mycket tid att sitta och surfa på den
medans jag är där, men det känns som jag endå vill hålla bloggen uppdaterad.
Såklart kommer jag ju ha telefonen men kommer det funka med endast
mobilinlägg en hel månad? Kanske drar med min lilla laptop?
Eller kanske en sommarbloggpaus?!

Happy Mothers Day Mom! <3


Iron Man

Jaa, Pessi's actionsida har ju satts på prov ihelg genom att se alla
de 3 Iron Man filmerna, och vad är hennes slutbetyg?
.

Från första början har jag inte haft intresse i Iron Man filmerna för att det är 110% killfilmer. Jag menar, robotar..? Eeeeh, NÄ sånt behöver jag inte ens ge en chans. Men JO, dom var sååå bra! Speciellt för att filmerna hade en massa inslag av humor. Det var inte liksom bara seriöst och försök till att vara reality, det var riktigt bra tönthumor.


Jag vill ge triologin 4 av 5 bacon!

 
 
Pluss att jag blev kär i Robert Downey Jr. under helgen.

Just Sneak Peeking

Jag läste en artikel om dethär med att tjuvtitta i grannarnas fönster.
Ni vet, man går förbi nåns hus, eller en lägenhet, och såklart tittar man in
i deras fönster. Eller? Enligt denhär undersökningen så var det 78% av
de tillfrågade som kikade in i andras fönster.
 

Jag tittar typ alltid in i folks fönster, haha. Kan inte hjälpa det?
 Inte så jag liksom stannar upp och kikar in på något i någon typ av creepy way, eller stirrar mina ögon hur mej, men bara vänder huvudet dit och tittar sådär i misstag i förbifarten. Ibland är det för att bara spana in min egen spegel bild. Och när jag är ut och går med nån spanar jag alltid in andra människors hur och disskuterar om hur fina eller fula de är, och då kikar man ju lite in i husen samtidigt? Är det sjukt? Inte så att jag någonsin sätt något speciellt spännande där bakom glaset. I en av lägenheterna här på gatan har jag sätt världens största iguana, jag såg ett akvarie här om dagen, kanske någon som suttit och käkat middag, diskat, fin dekoration, stor tv, men ja inget mer spännande än det.
 

I den artikeln jag läste så har folk set en massa konstigheter

"Jag såg en gång 4 hundar som stog på bordet och åt middag"
"Överdrivet mycket julpynt - i mitten på sommaren"
"En typ halvnaken kvinna som kämppade med kaffekokaren på morgonen"
"En kille som stog med bar rumppa och t-shirt och spelade dator"
"En kvinna som dansade i bikini framför en kille"
"Två nakna människor som stog och lagade mat"
"Jag såg en man som fick en hjärtattack. Det räddade hans liv att jag kikade in där."
 

Grejen är den att jag aldrig bryr mej i att folk kan kika in i vår lägenhet. I och för sig så bor vi på den 3dje våningen, men det syns ändå bra in genom fönstrena till gatan och bakgården. Jag springer runt här som om det vore betong väggar utan fönster och ingen kunde se mej. Kanske borde börja använda kläder lite mer ofta nu med tanke på att 78% av oss är så nyfikna att vi kikar in i andras fönster?

Är ni vardagligt oskyldiga fönstertittare?

Iron Man 3 3D

Okej vi kom igenom Iron Man 1an & 2an hemma i soffan
(btw, så mycket bättre filmer än väntat!) och nu är vi redo för 3an på bio!
Höga förväntningar!Såklart med popcorn i famnen, bara för att jag ju "håller ju på att bli fet och behöver banta".

No, I know them Baby

Hahaha, tänk om ALLA skulle våga bjuda på sig själva såhär
mycket som dethär paret gör. Så jävla skööna människor!
 
.
 
 

Remember


Iron Man Marathon

Simon fick ett presentkort för två till att gå på bio i födelsedagspresent förra veckan.
Den går ut i Juni och jag reser bort om 1½ vecka så vi måste använda upp den rätt så snabbt.
 
 
Nu just har de inga riktigt bra filmer på bio som är värt att se.. Eller, jag menar, när man går på bio så duger det inte se nån drama komedi. Det måste vara riktigt coola effekter och sånt. Vad är annors poängen med att gå till en stor sal, med en stor skärm, med awesome ljud? Utbudet just nu är typ Silver Linings Playbook (Oscars film men drama-komedi), Side Effects (drama-thriller), Broken City (thriller) och Iron Man 3 i 3D (jag har inte sett Iron Man 1 eller 2). Endast Iron Man låter som något värt att se på bio, så nu kör vi Iron Man maraton hemma i vardagsrummet med 1an och 2an så vi är redo för att se 3an på bio ikväll!
 

Jag har dock redan sett The Avengers, och jag hörde
att den är ett måste innan man ser Iron Man 3!

Bääbää got Babys

Istället för att sitta en extra timme i soffan ikväll så gick vi på en kvälls promenad.
300 meter från oss ligger en fårhage och de har nyss fått en massa små söta killingar
(eller vad heter mamma BäBäs babysar?) som stutsar på och leker där, såååå söta!
Jag ska så äga en fårfarm en vacker dag.
Mehe, de försökte bli trädklättrare.

Gaga ft. Evanescence - Bring Me Love Games (Bruno Veland Rmx)

Alltså dethär är ju sjukaste remixen ever.
Vem kommer på att "JOOO VI MIXAR EVANECENCE MED LADY GAGA!!"
Ingen. Borde vara olagligt att gilla sånhär skit,men jag tycker den är awesome.
Haha, har sjukt dålig smak...


Food is Muscles

Skillnaden på att träna utan kolhydrater och vad som händer med.

Utan

Med
Okej kanske inte världens största skillnad på 8-9 månader, men en liten iaf.....?

Jag måste ju bara påpeka om att jag ibland skriver som weight loss tips att dra ner på de största kolhydraterna - varför? Jo för det var så jag gjorde för att tappa kilona snabbt förra året, så jag vet att det funkar. MEN det är inte bra för kroppen, speciellt om man tränar samtidigt. Och som ni ser på de 4 första bilderna här åvan, armarna, kroppen, musklerna, växer inte utan mat, inte utan energi aka kolhydrater. Men om ni inte är den som gillar att gymma, då klarar er kropp sig rätt okej om ni inte trycker i er en massa muskelmatiga stora kolhydrater i precis varje måltid om dagen. Men er kropp BEHÖVER kolhydrater för att fungera opptimalt, men kanske inte precis så mycket som du tar in, och speciellt om du inte vet skillnaden på bra kolisar och dåliga, och om du vill gå ner i vikt så kan man gärna utesluta de dåliga HELT. Och om man vill gå ner i vikt så kan man också gärna läsa på om när man behöver kolhydraterna som mest under dagen för att undvika att lagra dem i kroppen istället. Och förstå vad kolhydrater är och varför vi behöver dem.
 
 
Fast det är skillnad på kolhydrater och kolhydrater. De flesta vet inte skillnaden
och när de får höra att de ska undvika kolisar undviker de alla, men det är
bara de dåliga man kan se upp lite extra med.

Bra kolhydratskällor:
grönsaker, fullkornsprodukter,
mejeriprodukter, havregryn, produkter med låg GI, frukt
Dåliga kolhydratskällor: vitpasta, vittbröd, vittris, pizza,
godis, läsk, socker, chips, färdig-mat..
 
 
Min kropp funkade bra förra sommaren (ja tja, man vet ju inte vad som skulle hänt om jag skulle forsatt i den stilen?) med ett lägre kolhydrat intag och en massa träning, men muskler får man inte på det viset. Och jag märkte ju efteråt, när jag började käka normalt igen, att kroppen sög upp alla kolhydrater jag åt och det tog lång tid att få tillbaks en bra normal ämnesomsättning. Problemet är ju bara det, det är ju inte bara muskler man får från att gå från att äta lite kolisar till att äta normalt.. Som Arnold säger, It's Easy - if it's jiggel it's fat. Jag gillade min kropp mycket bättre hur den såg ut förra sommaren, speciellt med tanke på att bilder lägger till 10kg, men ja tja.. Jag vet inte.. Jag tror inte min kropp mådde bra av det även fast jag inte just då led av det. Och så länge jag tränar så hårt jag gör just nu så vill jag faktist se musklerna växa, och jag behöver energin från kolhydrater. Sen i sommar när jag troligen inte kommer träna lika aktivt utomlands, då kanske jag kan skära ner portionerna och kolhydraterna..
 
Haha upptryckta bröst till hakan for life eller..
Och vafan, ser ju jätte fet ut brevid mej själv, fattar ni jag var
mer nöjd förra året med spink armar och spinkkropp?


Jag är ju inget proffs eller vet något alls, egentligen. En massa olika info på internet
gör en förvirrad. Jag bara vet hur och vad som funkat och funkar för min egna kropp.
Alla funkar vi olika. Fast kom ihåg, a healthy balance is the best.

#Cats

Mahahaha, M hade postat dethär på sin Instagram idag.


Jag dog av skratt, inombords. Alltså vi alla som nångång har haft en katt, eller bara vari runt katter, VET att detdär händer! Då viftar vi bara bort det med att "aaaah jaa kissikattn e nog na liti konsti, kattona e ju sådi.." FAST NÄÄÄ. Egentligen ser de ju säkert saker vi inte ser. MONSTER, SPÖKEN, SPIRITS, UNICORNS, FLYGANDE GRISAR och annat hemskt.. Inte konstigt att de aldrig sover på nätterna när de springer undan alla vålnader de ser!!
Make sense nu.
 


Åhnej nu spårade det ur, jag googlade cat och lol i samma mening.
Never do that.. Här kommer lite igenkännande typiskt-katt bilder.

 

Och jaa, varför inte slänga in lite video bevis på hur konstiga katter är. WTF är dethär?.
 Haha jag saknar att ha katt, de är ju världens
roligaste/konstigaste/charmigaste/personlighetsfyllda djur på jorden.
Katter är så jävla konstiga.

Power

Jag brukar aldrig ta något pwo (pre-workout som ger dej dendär extra kicken på gymmet), bara en grönte tablett innan träningen som jag inbillar mej gör något för mej. Jag har en pwo jag köpte för ett halvår sen från Fitnessguru som är nästan orörd för jag tyckte den smakade piss. Fast slängde just i mej den och den var kanske inte alls så dålig i smaken som jag minns den. Så nu ska jag vänta nån minut innan jag drar till gymmet och se om den kickar in och jag får kört ett kungligtpass (aja läser eebsworth's blogg för mycket när jag snor hennes uttryck?) ala shoulders, bicep aaaand tricep.
.
 Taggad brud?

Need a second to breathe

Dagens vilodag får mej så jävla rastlös. Oså har jag en sån himmla träningsvärk
i benen som påminner mej om att jag bara borde ligga på soffan och låta dem
repareras och växa. Fast de växer väl lika mycket ute på en parkbänk?
Pluss, jag behöver min dagliga egentid.....
.

Svendborgsund

"Vilodag" idag så vi gick på en 7km promenad här i Svendborg.
Vandrade enda ut till en stor bro som går mellan Svendborg och Tåsingi, rätt maffig utsikt.
.
Kanske sagt det ett par gånger men, VISST ÄR DET FINT HÄR?!

Fitspo summer 2013


Peanut Butter Cups

Aja dethär blev ju till matbloggen number uno, men Ida ville gärna ha receptet
på världens godaste hälso-godis, Peanutbutter Cups!
Och er önskan är min lag, typ, så här kommer det!

Fast det kommer en varningstext med dem: GÖR DEM INTE OM NI INTE HAR
NÅGON SJÄLVKONTROLL (som jag..), för då räcker de i 5 minuter innan du tyngt i dej alla.

Jag följde dethär receptet, och dethär är vad du behöver
 

Kokosolja, kakao, osötad/osaltad jordnötssmör och lönnsirap. Pluss muffinsformar

1. Blanda 2 matskedar kokosolja med 1 matsked sirap och runt en 1dl jordnötssmör.
Jag blandar allt i en kastrull på låg värme så kokosoljan och jordnötssmöret ska smälta lite bättre.
 
 

2. När det är blandat till en fin smet så häll över i muffinsformar. Fyll dem till hälften.3. Ställ in dem i frysen minst 15 minuter så de fryser till och hårdnar.4. Blanda 1 matsked kokosolja, 1 matsked lönnsirap och 1-2 teskedar kakao.5. Häll över chocklad geggan på de frusna jordnötssmörs cupsen,
och släng in dem i frysen igen i cirka 15 minuterSen efter de 15 minuterna så är de fääääärdi! Enjoy <3

LAMAHAAA

Kanske lite för tidigt för dålig humor men hahaha. Lite kul endå, visst..?


Eat Garlic and keep Vampires Away

Alltså jag älskar vitlök. Eller, bara när jag inte behöver träffa andra människor än min pojkvän. Eller när jag vill DÖD andra människor bara av att andas på dem. Iaf, vitlök är så jätte gott att ha med och på ALLT. Och nyttigt! Och det håller fästingarna borta i sommar (eller det påstår mamma?). Men jag tycker det är stökigt och besvärligt att behöva skala, skära och pressa vitlök varenda gång man vill ha det på de minsta lilla. Nä vadå jag är inte lat.. Så vad är inte bättre än färdig pressad vitlök på burk? Super! Absolut en favorit.
 


Hemma i Finland köpte vi en burk som hade ett innehåll på 70% vitlök,
den var riktigt stark och god! Denhär jag hittade här i Danmark vet jag inte hur
mycket vitlök innehåller, men den är inte alls lika bra..

Let's make it Legandary

Som jag skrev för nån dag sen så har jag nu bestämt och bokat en flygresa ner till Palma de Mallorca varifrån jag kommer åka till Magaluf, för att JOBBA i sommar. Spääääännande va? Jag tror iaf det kommer bli asbra. Eller, det är vad jag hoppas. Eller nej, det är vad jag tänker göra det till! Jag har saknat att få resa iväg, vara i ett nytt land, catcha up med min kompis SOLEN, träffa nya människor, och nu äntligen kommer det hända igen! Där är ett par ångestmoment inblandade i det hela, som typ min träning, alkohol, kost, kropp, pengar och pojkvän. Men det ska väl gå! Jag ska iaf göra det bästa av det, och värt det ska jag fan se till att det är!


Jag åker redan om 1½ vecka (GAAAAH jag kan inte fatta!!) och stannar bara runt en månad först, eftersom jag har modell grej på gång i slutet av Juni som jag måste vara tillbaks i Danmark för. Och sen får vi väl se om jag åker ner igen och fortsätter eller inte.


Och för er som inte redan visste, jag var nere på Magaluf för 3 år sen och gick Bartenderskolan. Shit alltså jag var bara ny fyllda 19 år gammal då och hade aldrig stannat borta så länge hemmifrån som då, jag var bara barnet, och jag hade en grymt oförglömmlig sommar. Nu är det inte samma tjej som då som åker ner, så vi får se om jag ser det med helt andra ögon än den första gången.

Healthy Pancakes

Här kommer receptet på världens nyttigaste pannkakor
som du bara egentligen behöver 2 ingredienser till!
 
1. Skala en stycke banan, gärna en lite halv gammal brun en,
och mosa den med en gaffel i en bunke.
 

2. Kläck 2 ägg, bland ner med banen.
3. Krydda med vad som hellst - jag använde kanel.
 

4. Häll ut en liten plätt från smäten på en stekpanna med HÖG
(eller ja tja, lagom? Detdär lär ni märka) värme. Låt den vara 30-60 sekunder innan du svänger.
Första gången använde jag ingen olja alls och det funkade halvbra, nu använde jag kokosolja
och det funkade tvåtusen gånger bättre och blev mycket godare. Men, funkar utan.
 

5. Och så TADAAAA fäädig! Lyxa till det och höj kalorierna med
maple syrup (va heter det på svenska?), honung, kvark, bär, frukt eller whatever!

 

What a Prince deserves

Som jag skrev innan så firade vi min killes födelsedag tillsammans med hans familj ihelg. Han blev ett år äldre på måndag och jag har haft jätte problem med att hitta en present till honom. Det fick iaf bli, tillsammans med min familj, en skitsnygg klocka från Tommy Hilfiger.


Okej bilderna suger, men jag lovar - den är en riktigt riktigt snygging.

Homade Healthy Peanutbutter Cups!

Jag spenderade en förmögenhet på att investera i kokosolja så nu ska här bakas en massa nytto recept! First out dessa små läckerbitar som blev alldeles för goda för att motstå..Today's i-landsproblem

Jag skojar inte eller försöker försköna något när jag sagt att det
är sjukt varmt i Denmark redan, för det ÄR.
 
Jag sa ju att det är t-shirt väder redan i söndags. Jag såg en tjej i bikini i lördast,
och halva stan bar shorts! Men då, ärligttalat, var det nog lite för kallt för sånt. Men idag
när jag var i stan höll jag på att svettas äckligt mycket bort från långbyxor
och en topp. Mer än hälften av alla tjejer under 25 jag såg hade shorts på sig.
SÅ varmt är det här!

 
Okej, och nu kommer vi till i-landsproblemet - jag har inte ett enda par short här!!!
Eller jo, 3 par svettiga gymshorts jag inte tänker ha på mej på stan..
Men här åvan är ett par shorts jag gärna skulle vilja ha!
Eller är det bara benen och röven jag vill ha..?

Dsjkgdfgk h3y I can't spell for shit

Har ni lagt märke till hur sjukt jävla dålig min stavning blivit? Klart inte, för ni läser väl inte vad jag skriver, ni bara kikar lite bilder? Nej men iaf, helt jävla efterbliven med stavningen är jag ju! Svenska, engelska, finska, danska.. Inget stavar jag rätt! Riktigt pinsamt, känner mej helt totalt hjärndöd (ja tja, jag är ju uppenbarligen det, bevisar det bara alltför ofta).

Same feeling när man läser pezsi.com

Nej men vet ni varför det händer så ofta? Jo,
ursäkt nr 1: - jag bloggar alltför mycket. Jag uppdaterar denhär värdelösa bloggen
för snabbt, slarvigt och ofta så jag hinner inte ens tänka. DEN MÅSTE UPPDATERAS!!! 
Ursäkt nr 2: - jag är blind. Iplanb kan jak stava orb helt fell utan at ens see fellet i demm.
 Ursäkt nr 3: - jag är blond och har stora bröst. Funkar den?
 


Weeeell, det är ju bara en blogg jag skriver och misshandlar grammatiskt inkorrekt.
Det är ju inte tatueringar jag gör..
 

Vote for me to Nummerpigen

Ja tja, gnäller jag nästan inte lite för mycket på att ni ska rösta på mej i deverse bshit? Joooo.. Men alltså det är ju bara så kul!! Ja, men nu än en gång ska jag be er om er hjälp att rösta fram mej! Denhär gången som NUMMERPIGEN. Haha, jaa, en såndär tjej som håller upp bältet eller skylten på boxnings tävlingar!
 
 
Danmarks största boxare, Kessler, söker två tjejer att dra med till London för lite scen arbete, och hur kul vore inte det? Jävlar vilken upplevelse - det vill jag göra! Tjejen som leder har 500 röster, det kanske jag inte kan slå, men vi kan väl alltid försöka? Hjälper ni mej?! För en gångsskull så har man ju faktist koll på hur många röster man får, SÅÅÅÅ om ni inte sköter er kommer jag gnälla sönder min blogg om att ni måste rösta på mej annors för ni nada blogguppdatering. *utpressning*


De 100 brudarna med flest röster är med i en utlottning av små presenter, så det är väl inget fel med det heller? Klicka in er här för att rösta, och sen ser ni mej där i lila med den snygga bilden av recondo.dk och så klickar ni bara på STEM så borde er röst ges till mej och er goda gärning för dagen är gjord! Mange takkkkk!

PowerWalk

Sjuuuukt varmt på dagens morgon promenad!! Sommarfeelis
May Fitspo


Monday = Chest Day


Summer 2013 - Ohyeah

Jag håller på att boka resa just nu! Behöver bara se över med datumen lite så det passar in bäst.. Ni som känner mej vet att jag haft världsdilemma vad jag ska göra med min sommar, och nu har jag bestämmt mej - jag KOMMER ÅKA! Fan så taggad.


Vem känner igen stället?

6th of May

Egentligen har vi ingen balkong här var vi bor (för man kan inte kalla en fransk-balkong, aka dörr mitt ute i ingenting, till balkong om man inte är en myra.) Men eftersom vi bor i änd-lägenheten så har vi ett litet hörn utanför ytterdörren att använda. Simon fick i födelsedagspresent av sin syrra ett bord med två stolar som passar perfekt där! Och ett rosa ljus pluss två rosa fleesfiltar så att han (eeeh jo riktigt hans färger!) kan sitta där och mysa. Riktigt perfekt för dagdrivar jag som kan sätta mej där i morgonsolen med en kopp te, radio x3m och min kompis Arnold. AAAH!
.

Work harder with a headset

Mobba mej inte för att jag är super efter i nya låtar,
men här är två jag inte vill träna utan just nu.
.

Sorry för att det är hel-video versionerna jag postat, men videorna är fan jävla grymma de också. Pluss att jag är rätt säker på ni är som mej - ALDRIG klickar på bloggerskors postade låtar om jag inte är riktigt riktigt desperat efter ny musik.

Miss Suomi & X-Treme Car Babe

Igår avgjordes Miss Suomi 2013! Jag var ju själv inte inblandad i år, eftersom sånahär skönhetstävlingar alla har vissa längdmått, och jag är rätt dvärg kort så jag får inte vara med. Men, de hade slopat längdgränsen i år (vilket jag inte visste om, så kanske jag vågar söka nästa år? Dags att börja plugga finska då..) så där var ett kännt ansikte för mej bland deltagarna
 - nr. 3 Lotta.
 
 
Hon tävlade i samma tävling som mej som X-Treme Car Babe i höstas. Vi delade hotell rum över helgen och hon är världens finaste tjej, både på utsidan och insidan. Hon kom på första plats i den tävlingen och kommer få äran att representera Finland i miss Tuning i Tyskland i vår, medan jag tog andra platsen och är first runner up.

Men iaf, HON vann Miss Suomi, hon ÄR Miss Suomi! Jag är så jätte glad för henne!
Här är två bilder Anssi Ranki tagit av oss två backstage på X-Treme Car Show.

Men i och med det återstår frågan - får Miss Suomi representera Finland i en babe tävling som direkt inte handlar om klassisk skönhet? Nej. Så logiskt sätt borde ju second runner up aka Pessiiii bli sänd till Tyskland för att tävla? Ja tja, miss Tuning tävlingen är IHELG i Tyskland, så jag gissar det återstår att se. Men jag gissar också att det inte kommer hända.
Men vore sjukt kul!

R u Mad Bro?

Sjukt harligt vader efter gymmet idag. T-shirt WEATHER!! 

 

Samsung Tablet

Simon fick en Samsung tablet (vi har dissat Apples produkter så vi kör på Samsung)
i födesledagspresent av sina föräldrar och vi båda är som fastklistrade i den redan.
Han i att fundera ut alla dess funktioner och finesser, jag med att
spela Bubbles Bird 3 eller Logo Quiz.
 

LADDA INTE NER BUBBLE TILL DIN TELEFON, TABLET, DATOR, WHATEVER
- ditt liv försvinner. Eller mer än innan iaf. Och nej, jag vågar inte pröva Candy Crush
eller vad det nu heter som alla spammar FB med, då är mitt liv garanterat kört!

Eurovision Song Contest

Snart är det dags för Eurovision Song Contest! Tjohoooo eller nått.. Inte för att jag är överdrivet insatt i det men.. Men eftersom jag nu bor i Danmark, och
försöker lära mej danska genom att lyssna på Dansk radio (enda framtills jag hittade svenskfinlands favorit radio station Radio x3m's live sändnings app till telefonen. Kan liksom inte sluta lyssna på dem..) så har jag hört det danska bidraget inför tävlingen mer än vad jag hört den Finska. Jag tycker den danska är riktigt bra, men ärligttalat har vi nog Finland ett mycket starkare bidrag än så.
 
En mycket gladare och rolig sång för den delen också,
vilket jag tycker borde vara viktigt i ett vinnande bidrag (för t.ex. HARDROCKHALLELUJAAAAA vinnar låten för
x-antal år sen är ju en så jätte glad låt).Kanske nån av er är mera into this än vad jag är och redan
har nått lands bidrag som en stor favorit inför tävlingen
som ni är säker på komma vinna?

Healthy Pancakes

Jag har provat en massa "hälso"recept på pannkakor men de brukar
aldrig hålla ihop eller smaka gott.. Men nu har jag hitta de mest
simpla hälsopannkakorna ever! 2 ingredienser är allt man behöver
och man blir också överraskade mätt av dem!Ignorera att de super oaptitliga ut, för de är faktist riktigt goda!
Det vill säga, om man inte har för höga förväntningar på hälso pannisar.
Recept kommer imorgon!

Burn cake burn

Det blev visst ingen blogguppdatering igr, sorry!
Det blev däremot lite för mycket tårta, glass och god mat så jag står
här på gymmets trademill med två vattenflaskor och någon dålig tv show
på skärmen för att bränna lite fett en timme innan jag får gå hem
igen och äta min frukost. Så mera blogg time later on.
 

We gonna party like it's your b-day

Imorgon så kommer Simons föräldrar över på heldags besök för att fira
hans födelsedag som är på måndag. Så tja, vad jag försöker säga med dethär 
är att det kommer vara ganska glest på bloggen imorgon.
 
 
Bild från när vi var på swingersklubb i Singapore.
Eller var dethär från Universal studio? Aja, sak samma.

Water under the Bridge
Mysa lite på brygga, fredags kvällen till ära.

Mohamed Muhammed Mahmoud

I sommar ska Coca-Cola i Sverige köra på en grej de körde i Australien för ett år sen
när jag var där - byta ut namnet på flaskorna till vanliga typiska landsnamn.
 
 
Typ typiska Svennebanan namn så som Johan, Maria, Alex, Kalle, Lisa, Margareta, Bert ( Okej kanske Bert inte hör till de topp 72 vanligaste svenne namnen men iaf.. ) and so on.. Allt förutom Mohamed. För Mohamed är ju så jävla svenskt. Inte för att vara rasistiskt eller diskrimenerande eller nått, men måste dethär vara en sån big deal i median, egentligen? Ja det bor ett par stycken (så många så det är en av de vanligaste "svenska namnen") Mohamed i Sverige men va fan, det är och gör ju inte det till ett "typsikt" svenskt namn, eller? Känns faktist inte så passande att trycka det största Arabiska namnet på Svenska flaskor för SVERIGE. När jag hör Mohamed tänker jag då inte HEJJA SVERIGE! Lika passande som att trycka Tapio, Tiia, Iilmari, Marjatta, Teemu på de svenska flaskor? Eller varför inte Smith, James, Charles, Mary, Kimberly eller Carol. Eller Абрам, Аркадий, Всеволод?! It just doesn't make sense.


Och sen grejen OM de skulle valt att trycka namnet Mohamed på flaskor, då skulle det bli en massa gräl om det istället.. För att hur stavar man först och främst Mohamed? Inte ett eller två sätt.. Sen så är ju Mohamed en profet också, och då är det väl religöst fel att förknippa en läskedryck som fräter sönder tänderna med en profet. Ja nä, i-lands probelm och utfyllnads artiklar för Aftonbladet & Expressen. Och pezsi.com.


Amino Magic

Jag vet inte varför jag inte tidigare börjat använda mej av Amino Magic BCAA jag köpt för en månad sen. Jag tror jag var rädd att jag skulle bli besviken på smaken och må illa under ett helt träningspass, vilket i mitt huvud är en bra ursäkt till att mesa på med lägre vikter och förstöra en workout. Men idag var det axlar, tricep och bicep på schemat med 9 olika övningar x5. Ganska dödande, så jag blandade lite creatin och Amino Magic att ha under passet. Faktist första gången jag tagit en BCAA produkt.
 
 
 
Eftersom jag bara prövat dethär en gång så kan jag inte direkt säga om jag märkte en jätte märkbar skillnad under passet. Eller jo, jag orkade mycket bättre och kände mej rätt pigg, och fick en bra pump i musklerna. Men sånt kan bara bero på vädret, eller vad som hellst. Men jag återkommer om en vecka om vad jag tycker om den!


Den är hur som hellst otroooooligt god.
Smakar som äppelsaft! Yumm Yumm Yumm! 

There’s an endless road to re-discover.

Va händer om man blandar country med house musik?
Man få Hountry-music såklart! Rätt skön.
 

Jess - the pig farmer next door

Visst passar jag bra som en grisbonde? En gång var jag kär i en kille som hade
en grisfarm hemma, kanske borde stannat med honom? Jag har ju uppenbarligen
utseendet för att passa bra med små grisar.
 


Alltså det är så kul att se bilder när man vet storyn bakom dem. T.ex. dehär stock bilderna, tagna av Nicolai Krogh, här så poserar jag avslappnat, glad och med utsträckt arm mot de små söta Nassarna. Jaa, jag lyckas rätt okej, ser helt naturligt ut, nästan. Men egentligen försökte dehär vilddjuren BITA FINGRARNA AV MEJ medans jag hängde där över räcket, och sen väl inne med dem när JAG försöker ge dem lite behövlig kärlek så försöka de istället fullfölja sin djävuls plan med att attackera, knuffa om kull och sen ÄTA UPP MEJ. Icke överdrivet alls, grisar är inte så snälla som dom ser ut att vara!!!

GS Movie Quote by Mickey Cohen: -"Here comes Santa Clause!"

Igår kollade vi filmen Gangster Squad. En riktigt typisk kill film, och Simon ville gå
på bio på den när den var ute för nån månad sen. Först och främst så gillar jag inte
old-school filmer som är tibax i tiden, och så gillar jag inte gangster filmer.
Så då valde vi att se Django på bio, och vi var glad och nöjd över den.
.

Men nu hittar man Gangster Squad med rätt bra kvalitet på nätet, så jag drog ner
den och vi kollade den igår kväll. Och eeeh jag ångrar ju liksom aningen nu
att vi inte endå gick och såg den på bio. Sjukt bra.
Jag vill ge den 4½ halv bacon, men eftersom man aldrig äter halva bacon
(allt eller inget!) så får den 4 bacon. Men den var fan mycket bättre än förväntat.

A Question of Perspective - Perv

Omg, dethär fick mej att känna mej som den mest perversa människan på jorden..
Eeeuw, är det bara jag som har ett dirtymind eller är ni lika perversa som jag?

 

Quick Fix for the Summer

Anna: - "Nu behöver jag seriöööst motivation att gå ner i vikt
och trimma till sommaren :D och var hoppas jag hitta det nu i 30 dagar?
Här hos Pessi! Hoppas iaf, hihi :)"
 
 

Jaa såklart!
Pessi always keeps her readers happy! Som sagt så tänkte jag
slänga in lite tips och tricks för vikten och hälsan liten nu som då framtills sommaren!
Men här kommer en rad på ett par enkla tips som ni alla hört
massa av gånger, men tåls att bli påminda om!

- starta morgonen med ett ljummet glas vatten med
pressad citron i (citron koncentrat funkar lika bra!)
- inhandla en burk grönte tabletter (finns på Prisma eller Apoteket) och
käka 2 om dagen - jag lovar, de funkar fint som "fettförbrännare"!
- ät små portioner ofta, 5-6 gånger om dagen var tredje timme
- dra ner på kolhydraterna efter klockan 3 på eftermiddagen, och helt efter klockan 6,
om du förståss inte tränar senare än så. Frukt räknas också som kolhydrater
- Drick minst 2 liter vatten om dagen. Fyll en 1½ liters flaska med vatten
så du håller enkelt koll på hur mycket du får i dej.
- rör dej MINST 30 minuter om dagen, det är lätt, det klarar vem som hellst!
-  drick inte kalorierna, du vill väll hellre njuta av dem i fast form? Mjölk, mjölk i kaffet,
juice, energydrycker, läsk, saft.. Sånt man inte ens tänker på att faktist är energi,
och speciellt onödigt socker, för kroppen.


- om det är något du tycker sjukt mycket om, men vet att du inte borde äta för att
tappa dedär sista kilona, ha det inte hemma i skåpet! Ha inte frestelserna runt dej,
ha inte pasta, bröd, godis, glass, kex, honung i huset om du inte klarar av att
kontrollera fingrarna och huvudet som dras till det.
- se er inte blinda på måltidsersättnings grejer som diet-shakes eller diet-barer som
oftas är en massa socker i. Om ni vill ha måltidsersättning, kolla istället in 
proteinpulver och proteinbarer som gör dej mycket mättare än lite socker.
- om det känns tufft med att utesluta något i din kost, även fast du vet det kanske inte
är det bästa att trycka i sig om man vill gå ner lite i vikt, fortsätt äta det men i en
halverad form. Om du vanligen äter godis 5 dagar i veckan kanske det räcker
med 1-2 till helgen? Eller om du käkar en stor pommesfritt portion kanske
det räcker med en liten eller halv?
 
-

Viktnedgång är faktist lätt, OM det är det man vill, - ni såg ju hur jag såg ut förra sommaren.
Det gäller bara att göra av med mer än ni tar in. Och det gäller att bestämma sig för att gå ner i vikt. Och inga jävla ursäkter!! T.ex. att slå fast att man ska vara godis fri 30 dagar, eller inte äta bröd, pasta, McDonalds på en månad - håll fast vid det utan att göra upp ursäkter varför det vore okej att äta det bara för att det är fredag eller bara för att det är din kompis födesledag.. How badly do you want it, hur badly vill du gå ner i vikt? Mer än att käka en donuts. Inte? Nej men ät donutsen då!


Sådär såg förra årets form ut. Runt 5 kilo lättare än vad jag väger idag. Och avsikltigen
väger jag mer idag än då, så jag får inte sörja och känna mej tjock eftersom det är eget val..

Fast komihåg, man blir inte smal från en hälsosam måltid,
och man blir inte heller tjock från en hamburgar måltid på McDonald's.
Så unna dej när du vill, men gör det till en vana att vara hälsosam resten av tiden.

1300 km and 10000 flowers diffrent

Jag blir ständigt överraskad över hur grönt det är här i Danmark REDAN!
En massa olika blommor (alltså bara inte en eller två tussilagor, utan en massa olika!) är i fullan blomm, och gräs och grönan gror (citerat direkt ur "Den blommster tid nu kommer"). Fast, jag glömmer också ständigt att jag nu bor rätt så exotiskt södrigt i gemförelse med vad jag gjort största delen av mitt liv. Så inte så konstigt att blommningen ligger ett par veckor tidigare än vad jag är van med.
 .
 

Mmm, visst är det fint här!

Fast värmen däremot, den är inget att skryta med - änn iaf.
För vet ni vad Danmark har som inte Finland har? VIND. Ja fan det blåser här 24/7. Jag har aldrig innan tänkt på att det faktist inte är så blåsigt i Finland innan jag åkte till Danmark. Det blåser konstant här, och vad vi kallar storm i Finland är vardag här. Eeeeh.. Så nu just är vinden rätt kylig så lufttemperaturen dras ner rätt mycket, men om man gömmer sig bakom ett plank eller nått så är solen riktigt riktigt varm. Hmmm vänta bara tills sommaren!

Dream Dress - So Pessilicious

 
Har jag sagt att jag fyller år snart?
Ja okej, men det gör jag.
Bara så ni vet.
 
Men hej förresten, titta vilken fin klänning!
Inte sådär påtal om födelsedag eller nått.....


Seriöst, skriker inte den här klänning PESSIIIIIII. Hör ni? Jo, jag också!! 
Jag skulle till och med använda den offentligt bland folk om jag ägde den! Även fast den ser ut som ett natllinne, folk skulle tro jag är hög på knark, att jag är schitzo, och att det bara inte är fullt normalt att gå runt med något som säger att man är något som uppenbarligen man är. För hallå, rätt uppenbart att jag är en unicorn. Som att gå runt med en tröja som säger "yes, I'm blonde" eller "I have silicon boobs" eller "I really have low IQ". Uppenbart JA. Köp den här.

The Perect Daim Cake Recipe

Som sagt så önskar min pojkvän sig en Daim tårta till födesledags present. Och hans önskan är min lag, eller, vi kan låta honom tro det, okej? Men eftersom alla älskar Daim tårta, och det är rätt normalt, så tänkte jag höra med er. Har ni något absolut favorit recept på en dö-god Daimtårta?  THE Daimtårtan, den absoluta Daimtårtan av dem alla?
Så, om ni sitter och pantar på det perfekta receptet
på hur man gör Daimtårta, feel free att dela med er!

Just like my Idol Kissie

I förrgår publicerade Kissie (min största blogg-idol, har någon glömmt? Dah.) om att hon köpt en ny sport bh från H&M. Så gissa vad miss Pessi, aka nr one wannabe Kissie (misslyckades ju dock med min bröstförstoring så de blev mindre än hennes, äsch..) gör dagen efter? JO SPRINGER SÅKLART NER TILL NÄRMASTE H&M OCH KÖPER EXAKT SAMMA! Nu kan jag känna mej ännu mer som Kissie när jag tränar på gymmet! Vi har ju samma BH och allt!
Team Kissie for life!!

 
Nää men alltså okej nu kanske det inte direkt var SÅ det gick till..
 
 
Jag såg att Kissie hade köpt en ny sport bh - och jaa, ASsnygg! Sen råkade (eeh jaa vadå?) bara gå till H&M där jag såg den. Egentligen har jag sett den i månader där, men aldrig provat den. För att H&M sport BH:r ger nada stöd för sillisar. Men OM Kissie, bruden med bruntusaurus stora bröst, kan använda en H&M BH som hon säger är bra så måste den ju bara vara bra för mej också? Därför prövade jag den och yes sir - där är BH:n jag sökt efter. In love. Och ännu bättre - man behöver inte dra den över huvudet och fastna och dö, som alla andra sport bh:r man vill ha super tighta - denhär är ju bara att zippa upp.
 
 

Quot of the Day

 
Bästa jag hört på en tid..

Pessi's yummy-tummy Müsli

Vi flesta vet väl att typiska frukost flingor inte är det bästa att starta dagen med?
Eller, de flesta fling sorterna är packade med socker, eller de rostade typerna fyllda med fetter. Not nice för beach formen 2013, alltså. Müsli är ju mycket nyttigare alternativ, men en del kan också vara rätt höga i kalorierna beroende på vad som finns i dem. En del kanske också har tillsatt socker, VE OCH FASA!
 
 

Men om man vill vara 110% säker på vad man har i sin müsli kan man ju göra den själv! Jag äter själv kokad havregryns gröt på mornarna (för det är det enda som håller mej mätt tillräckligt länge innan jag dyker på nästa måltid) men Simon häller 120 gram havregryn över yoghurt som morgonmål. Hur tråkigt är inte det? Jag menar, tänk er bara konsistensen av det hela. Euäk. Men nu har jag gjort honom en müsli som han kan go crazy på istället!
 

Massa havregryn - liten torkad frukt - lite russin - lite nötter - mörk chocklad och så tadaaaa.
Jag prov smakade den över lite lätt-yoghurt och den blev riktigt god!
Super enkelt, lagom nyttigt och gott! Och helt personlig.

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar