Blog Break, I'm Sorry!

Alltså hur handikappad är man utan telefon?! Sjukt jobbigt. Betyder dethär bloggpaus eller vadå? Nästan.. I'm sorry! Men alltså det funkar bara inte.. Åker ju till Ylläs på måndag och kommer hem på fredag, så har absolut ingen möjlighet till dator eller nät där. BUHU, jag vet jag suger! Nästa lördag ska jag kolla ny telefon, så kanske det fixar sig? Men från och med måndag är det en ofrivillig mini bloggpaus..
 
 

Men hej, det är ju bara lördag!
Kan ju såklart plåga er 1½ dag tills mini bloggpausen
börjar, kul för er asså! Och ikväll firar ni väl lilla jul? Isåfall, sväng förbi pubben i
stan och kom och säg hej till mej!

Be your intimate friend? YES

Nu när jag har tillgång till en dator kan jag se grejs på Facebook jag inte kan normalt via telefonen. T.ex. meddelanden som hamnar i "övrigt" inkorgen. Där hamnar oftast en massa random stuff från random personer, men dethär är väl nog absolut den bästa.

 
AAAAAW JA! Vem vill liksom INTE vara intim vän med någon som skickar bilder
på söta ponnyhästar!! Aaaaw ingen har gjort nått sånt för mej förut,
sååååå GuLliGtHHz<3<3<3<3 *smälter*

The jetlag day


 
 
Oh wow, alltså trodde aldrig jag skulle somna
inatt, men gjorde det och sov tills det var
mörkt, igen? Eller, jag vaknade upp och såg att det
var mörkt ute och tänkte ja va bra jag har inte
sovit bort dagen, det är fortfarande morgon, men
kollade klockan och det var typ 15:20 och höll
på att bli mörkt igen! Eeh.
 
 
 
http://www.femman.org/images/TROPICLANDIA_200_pix.jpgHann iaf till polisstationen och anmäla telefon helvete och nu ska jag dra iväg till Vasa och checka in på Tropiclandia. My dear kommer flygande från Danmark inatt så ska plocka upp honom och chilla i Vasa en natt. Ska såklart stjäla hans telefon så kan jag fortsätta hålla denhär tönt bloggen uppdaterad.
 
 

Reality check

Dehär skrev jag klockan 02 på natten, jetlagged och förstörd..
Idag mår jag bättre!


Alltså dethär är så jävla sjukt.
Allt USA, ALLT känns bara som en dröm. Nu har jag vaknat upp från den, är plötsligt hemma i ett helvete med en bort tappad telefon. Jag kan inte sova, jag mår skit. Jag har ingen aptit (seriöst, DET händer aldrig) och jag har huvudvärk (seriöst, jag har aldrig huvudvärk, jag vet knappt vad det är). Jag såg det allt framför mej, komma hem och ta det lungt, packa upp och sova ut, bara njuta av att vara hemma hemma. Dethär är helt tvärtom allt bara för att mina jävla telefon har blivit stulen. Såklart det är från jetlaggen också, men det är inte bara det. Jag orkar inte mjata på om materiella ting, det är ju bara en telefon. Men problemet är ju att det inte bara är en telefon, det är ju för fan halva mitt liv. Alla appar, alla sidor, alla lösenord, alla BILDER. Inte bara bilder från hela USA tiden, utan också privata bilder. Nu är det inte så att det finns nått naket där, men det finns bilder jag inte vill nån ska se. Privata bilder. Bilder av vänner, bilder av pojkvän.. Nä alltså skjut mej.
 

That's a welcome home

Välkommen heeeeeem! Karma is a bitch och jag blev
av med telefonen i Sejnäjoki. Ska göra polis anmälan imorgon.

Och nästa blogg uppdatering? Kommer nångång.

I'm not bitter, just sayin

Okej äntligen på tåget! Tog mej aplång tid att gå från hotellet till tågstationen, typ 400 meter, även fast jag inte tog leriga trappiga bakvägen som första gången.. Plötsligt känner jag mej riktigt tacksam för att jag inte är rullstolsbunden för Helsingfors är verkligen inte gjort för något på hjul.. Först och främst är trottoarerna helt cp, de har höga kanter, fåror som ska föreställa vatten rännor, och helt riktigt mega ojämna. Eller så är det kullerstenar, vilket är allt i ett och bara en jävla mardröm. Och dethär med två kappsäckar som lever sitt eget liv och med handväska som vill spy ut sitt innehåll och så en plastpåse som bara vill vara i vägen..
.
.
Toppen av dethär är ju folket. Två herrar stod 50 cm från mej och kollade på när jag försökte hålla upp dörren för mej själv och dra ut mitt pick o pack. Alltså, jag förväntar mej inte hjälp, men herregud stå där bredvid och titta på när jag klumpigt kämpar med att hålla upp dörren samtidigt jag drar allt ut genom den och trappstegen till gatan?! Snällabarahålldörrenförmejjävlaidioter!! Alltså tror de att det kostar att vara snäll eller något? Denhär scenen kunde gjort den perfekta lol bilden på Google med beskrivning "Finnish gentlemens - they don't exist" .. Så killar och tjejer, make sure ni inte är en av dessa typical Finns och var snälla och hjälp varandra!
.
Sånadär gånger hatar jag lite mentaliteten här, OCH att modernheter som automatiska dörrar inte existerar i Finland. Vet inte hur många gånger jag stått där o dragit i de stora tunga dubbel dörrarna på tågstationen som INTE är automatiska. Seriöst? Finlands största tågstation hatar turister och resenärer med väskor? Skaffa automatiska dörrar FFS! Eller Pessi, skit i bratpackandet och skaffa en backpack och ha händerna fria? Nä.
.
Okej nu ska vi lugna ner oss lite här va? Bara för att det inte kryllar med gentlemän här betyder det ju inte det är en utdöd ras i Finland. Igår fick jag ju jobba med hela 4 stycken 100% gentlemänniga finnar, och jag fick faktiskt lite hjälp på tågstationen att hålla en dörr,  faktiskt. Fast icke existerande automatiska dörrar och höga trotoarer suger fortfarande.
.
Fattar nu också varför sånadär tvilling-baby-vagnar finns för alltså om hela Finlands tvilling-mammor behövde gå igenom vad jag gjorde idag, fast med skrikande ungar (och väldigt överviktiga barn för tror inte det är normalt om någon väger så mycket som mina kappsäckar sitter i en barnvagn) i två vagnar jaa då tror jag det skulle va mer självmord i Finland.. Förresten, hur klarar sig ens mammor med barnvagnar med dessa dörrar och ohjälpsamma finnar? Puh, tur att jag inte är mamma och bloggare för jag skulle klaga över sånahär små saker alldeles för mycket..

Ocean Drive hottie

Så länge jag sitter i tåget, troligen utan internet, upp norrut tills de säger Pännäinen så kan ni väl kika på denhär bilden! Jag vet, sorry att jag total förstör bilden med att sitta rakt framför en av de hetaste bilarna jag någonsin sett, men lite av den ser ni väl?
.
 
Denhär shooten ägde rum rakt på Ocean Drive i South Beach Miami, och vet inte om någon av er varit där eller hur mycket ni kollar på tv men det är en av de mest busy streets i Miami. Gissa hur många hundra bipasseranden som stoppade där (okej på bilden ser det ut som två? Men vi hade killar som var i fullgång med att fösa iväg dem från bakgrunden konstant)  när de såg denhär Lamborghinin, en röd Ferrari och en vit Aston Martin. Eller var det för oss halvnakna modellerna som sprang runt? Nä, skulle inte tro det. 

Helsinki - Finland

Jag vet inte vad jag tänkte med när jag bokade tågbiljetten hem till Jakobstad och bestämde mej för att ta en som åker kl 17:30.. Vadå vad ska jag göra trött i Helsingfors en halv dag? Vill inte ens träffa vänner och bekanta här för jag vill ligga naken utan smink nergrävd under en filt och sova och dö!! Sov typ 2 + 2 h inatt, med en frukost break där emellan sovandet.
 
Nåja gick en trevlig trudelutt runt i vintersolen och ett par butiker efter att checkat sent ut från hotellet, och även fast jag är VÄLDIGT besviken på att Finland inte har nån snö just nu (hallå, jag ville ju åka från solsken och palmträd till vinter och snögubbar!! Ingen snö = inga snögubbar!! I-landsproblem big time.) så.måste jag säga att jag verkligen gillar Helsingfors. Och obs, detta säger jag efter att just kommit från Miami?! Då måste jag verkligen gilla Helsingfors.
 
 
 Okej jag vet inte varför jag visar bilder av Helsingfors? Ingen vill se kalla gråa Finland med bladlösa träd?! Alla vill se palmer och bikinis!! Så okej, sorry.
 
 
Och alltså seriöst jag fattar inte? Hängt i USA så länge och i Miami har de en MASSA jävligt snygga billiga skor, som jag haft typ 2% intresse i att ens kolla på dem. Första jag gör i Finland är att ha ett super sug efter skor och hittar ett par drömmar jag bara inte kan motstå även för ett mycket saftigare pris än något i Miami, typiskt? Men seriöst de är faktiskt sååå snygga och det är x antal månader sen jag kände en sånthär kärlek till ett par skor det INTE står Nike på, aaah! Ska skapa ett helt eget inlägg med skönheterna.

want the Same sexy outfit

En del av er kanske redan sett dehär bilderna eftersom jag för en tid sen publicerade den på min fanpage (japp sånthär är vad ni missar när ni inte stalkar mej på Facebook!).
 
 
 
De är tagen av min Mexiko kryssning sponsor Hal Ballenger i en av hyttarna på kryssningsfartyget, gillar bilderna riktigt mycket och speciellt outfitten som gör den mer intressant än bara en vanlig bh! Och, om någon annan än jag tycker outfitten är rätt så cool kan ni också beställa efter den själv från Gömda Juveler, så kan vi alla vara lika cool som jag! 
 
http://www.gomdajuveler.se/pink-lipstick-lingerieset-2-delar-p-8622-c-299.aspx

Betrayed by my suitcase

Alltså ursäkta mej men ÄR DETHÄR ETT JÄVLA SKÄMT?!
 
Kappsäck, om du ska bestämma dej för att explodera kan du väl göra det när som helst förutom klockan 04 på natten 500 km hemifrån!? Schysst du väntade tills nu, fast nej, jag tror faktiskt jag skulle varit mer okej med dej att överge mej i USA men JUST NU?! Nä,  oförlåtligt!!! Brinn i helvete me dej!! Eller på roskgräve i Jeppis.
 

Work and fight for your passion

Jag blev varnad att inte sova innan min photoshoot ikväll. För jag kommer behöva sätta minst 3 alarm för att väcka mej, när jag väl vaknat kommer jag inte veta var jag är, vem jag är och vad som händer. Fast ääääh hur dåligt kan de va? 2h powernap kommer inte göra mej annat än piggare! Öh, så fel man kan ha.. Jag blev 10 gånger tröttare än vad jag var från förr, när jag vaknade kände jag exakt vad jag blivit beskriven jag skulle känna! Vem är jag, var är jag, vad händer???! Haha omg, riktigt riktigt lost.
 
 
Men jag kämpade igenom kvällens shoot. Efter att ha åkt från andra sidan jorden och med bara 2h sömn blev såklart inte dethär mina bästa bilder ever, men jag tror vi fick ett par snyggingar iaf! Varför bokar jag in en shoot när jag kommer ha jetlag med allt som det innebär? För jag älskar att modella, it's my passion, jag vill använda varje möjlighet att göra det och bli bättre. Om jag råkar ha en extra natt över i Helsingfors vill jag såklart ta tillfället i akt! Och det är så mycket mer än bara bilder... Hela teamet på dagens shoot jobbade awesome och fast jag höll på att frysa tuttarna av mej i vatten och kyla tror jag att jag skrattade 10 gånger mer än frös. Sånthär gör mej glad att vara tillbaka i Finland.

Push the limits

 
Dehär är vad som händer ikväll. Vattenfast makeup och en energy shot sen är det bara att fighta jetlaggen och göra mitt bästa på kvällens "regn"-shoot.

Hotel, Bombs, Gentlemens and bricks

10 minuter efter jag checkat in på hotellet för inatt här i Helsingfors så utlöses plötsligt oförklarliga bomber i båda mina väskor. Jag vet, helt sjukt?! Eller så har jag bara totalt erövrat hotell rummet och markerar mitt revir med allt jag äger och har. Faktiskt har jag löjligt mycke stuff hem släpat, fick hjälp med att ens ha råd att checka in två bagage från Ted the Californian gentlemen.
 
Och på tal om gentlemens, när jag kom dragandes på mina två resväskor, pluss två handväskor, genom lera och utomhus trappor i den finska gråa dystern (alltså mamma kommer få dålig karma efter att ha lurat mej på nån jävla bakväg till hotellet när hon försökte ge mej väg beskrivning dit över telefonen! Skojar inte när jag säger jag gjorde 100 trappor, gick igenom lera med 45 kilos bagage!!) så fick jag faktiskt hjälp av en finsk herre. Alltså va händer, sen när hjälper okända random finnar en med bagage?! Händer väldigt väldigt extremt sällan!! Fast han pratade svenska så kanske det var därför det hände? Han frågade om jag var ute och reste med mina 20 favorit tegelstenar i väskan.. Eeh japp, så hjärndöd ser jag faktiskt ut att man kan ställa mej den frågan! Utan att skoja.

Last flight: Swe-Fin


50 days

Här kommer ett tidningsställt inlägg ni kan kika på medans jag är högt uppe i luften på väg till min mellan landning i Stockholm!
 
 
 
Japp då var tiden inne. 50 dagar i USA har gått lika snabbt som 50 dagar på ett nöjesfält, eller nått annat aproligt. Iaf, väldigt snabbt! Så otroligt tacksam, glad och lycklig för allt och alla. Har så mycket jag vill och kommer berätta om här i bloggen om denhär resan när jag väl är hemma igen. Vad är hemma denhär gången? Finland och kära lilla Jeppis hela December faktiskt. Fast, fuck jetlag och sånt för när jag väl landat i Finland, efter x tusen timmar i luften, i Helsingfors checkar jag in på ett hotell, gör mej redo och tar en taxi till en photoshoot som kommer vara igång hela kvällen. Sen eftermiddagen på torsdag hoppar jag på 4h tåget hem till Österbotten. På fredag kommer S från Danmark och eftersom han landar nån efterbliven tid mitt i natten i Vasa har han bokat en natt på Tropiclandia för oss. Lördag kommer jag jobba på puben, så kom in och dricka glögg och säga hej! På måndag har jag en stuga bokad i Ylläs för 4 nätter med min kille, så hej fuck jetlag. Fast jag är riktigt hjärndöd som tror jag kan komma undan jetlaggen med att göra såhär för jag vet det inte kommer funka och bara stressar sönder mej och allt slutar med att jag blir löjligt onödigt deprimerad och gråter över att jag saknar palmer, eller kommer göra mej förkyld. Whatever, btches var beredda för jag är påväg hem!
 
 Jag vet, jag är irriterande ful.

The end starts

Just nu e klockan halv 1 på eftermiddagen i Miami, väskorna är packade, de nya uggsen är redo, frukosten i magen och den sista resan med Chevyn (med taget nerfällt såklart) är gjort tillsammans med ett stort hejdå till min käre Kaliforniska vän är gjort och incheckning är genom.. Sista timmen i Miami på flygfälte har börjat och sen är jag på väg till Newark, Stockholm och sist och slutligen i Helsingfors.

Get back into it

Alltså dö kolla muskelbruden assåååå.. Detdär var innan jag reste iväg till USA och jag e rätt säker på min rygg inte längre ser sådär snygg ut. Ni fattar inte hur självblind jag e, stora problem med spegel och jag, och fattade nog aldrig jag hade faktiskt lite små muskler poppande där. Skitsnyggt. Fixar tillbaks det snart igen, kommer slå sönder gymmet när jag är tillbaka i Skandinavien, astaggad!
 
 
Alla bara eeh vadå muskler, vad pratar hon om? Jaja är ju inte proffs poserare när det kommer till att flexa muskler men lite mer än skruttat skinn är det väl alltid?

Team Claus Ronald Jensen & Jessica Edström


Don't miss out!

Alla älskar rea, jaa! Så missa inte Gömda Juvelers
rea i deras online shop på www.gomdajuveler.se,
där redan förmånliga snyggheter blivit
ännu förmånligare!

Last Good Morning from the USA 2013


Last Day Adventure

Så idag var det min sista hela dag i USA, för denhär gången.. Maaabuuhuuumuu gnyl *ledsen Pessicat*.. Eller, så usligt som det låter är det väl endå inte för det är ju fortfarande Miami men.. Men förakta ej, vi hade en super dag endå! Började med en mini shoot, sen en mini shopping runda och så en mini roadtrip ner till Key distriktet söderut i Florida. Fick också chansen att själv cruisa med Chevyn! Jag vet, #imacoolchick
 

Roadtrip to Florida's Keys


It's so fluffy!!!


Farmer Tan

Jag tror inte ni fattat hur busy jag varit i USA, för jag har inte fattat det själv, men jag har varit så upptagen att jag inte ens har hunnit ligga på stranden en endaste gång! Okej, det är vinter och Kalifornien där jag varit största del av tiden är inte överdrivet varmt men allt över + 12 grader är strand väder för en finne så hallå? Jag har varit på stränder massa gånger jo, men då har jag jobbat. Har inte legat ner på en strand i en bekväm position för att solbada en endaste gång!! Dethär är något jag inte ens insett innan min danske vän och fotografer Claus, som var här förra veckan, började granska en bild och insåg att mina armar är tio gånger brunare än min mage. Eeeeeh, bondbränna utan uppenbara ränder that's what it is. Så igår, igår var dagen då jag intog en Amerikansk beach för första gången för att SOLA. 48 dagar sen...
 
 
 
 Fast jag blev rätt fort påmind om varför jag inte solat, för det är astråkigt! Blev rastlös efter en timme och gick upp igen, eeh.. Fast jag räknade också ut hur många av mina USA dagar jag haft shoots.. 22 DAGAR. Och en del av dagarna har jag haft fler än en shoot.. Wow alltså, dehär var inte bara en resa-runt-lalla-på resa direkt, but I like it!

Rollin with style

Btw, glömde nämna.. Såklart vi rullar
lyxigt dessa 3 dagar också! American muscle car, hell yeah..!
 

Everglades Nationalpark

Så jag lever alltså bortskämt eftersom en vän från Kalifornien flygit över till Miami för att hänga runt med mej och se till så att mina sista dagar i USA är perfekta och att jag kommer sakna det så mycket att jag är tillbaks här förr än senare. Idag åkte vi ut till en riktig stor nationalpark väst om Miami, Everglades. I Florida finns det runt 1 miljon aligatorer, och i Everglades finns hälften av dem. COOOOOLT?!  Svin coolt!  Så väl där gjorde vi en air boat ride, ni vet dedär båtarna med en mega propeller som kan åka på typ 20 cm vatten? Dedär som krokodil Dundee åker runt med typ? Så fick en tur där genom träsket och fick se lite vilda djur. Sen fick vi en education show om aligatorer och hej, de är riktigt smarta, lugna djur! Skräck säljer så inte konstigt att media bara vill visa en hemsk sida av dessa sötnosar vi alla är livrädda för..
 
 
Riktigt awesome upplevelse!

Salad American Way

Beställde in en sallad men fick en portion häst mat. Seriöst hur mycket tror de man kan trycka i sig egentligen?!
 

Danger


Today's plans


2 more days..


Luxurious 3 last nights

Jaa, bara för att göra det lite svårare för mej att kunna lämna allt härligt bakom mej i USA så får jag lyxen att bo på dethär dröm-hotellet de 3 sista nätterna här, och jag är så himla tacksam och glad!. Fast aah ja jepp, kommer inte vara lätt att stiga på flyget till Finland på tisdag...
 

Getting spoiled

Slopar hostel och bratpackandet för de sista 3 nätterna i Miami, och USA, för denhär gången och blir bortskämd med lyx hotell! Awesome!!

Play around


I'm not a model, everyday

Det var en kille som sa att everybody wants to date a model, until they do. Och aah visst är det så, det låter kanske lagom coolt att säga man är tillsammans med en modell men i verkligheten är det verkligen så lätt? Kan göra en intervju med min kille när jag kommer hem så får vi se vad han säger! Men grejen är den att jag tror det är jävligt svårt för honom att fatta att jag är en modell när dethär är hans vardag, och inte halvnaken översminkad Pessi.
 
 
Haha alltså det är sånadär bilder han skickar till mej när han vill påminna att han saknar mej. Inte 
snyggbrud.com-Pessi utan 12årig
12årigövervuxenskitunge-Pessi. Liksom wtf.. HUR JÄVLAR KAN MAN SAKNA DETDÄR?!

Hand luggage

Alltså lätt val vilket handbagage man köper när ens namn redan är på den.
 
 
 
Och alla bara men vaaa Pessi är det du som är Jessica Simpson?! Varför har du inte sagt nått innan?! Nämen okej jag heter väl inte Simpson, men.. Men hallå det står ju Jessica, klart jag måste köpa väskan!

It's made for me

 
Men jag dör sötdöden!!! Någon har gjort en tröja bara för mej! Fast de glömde visst att berätta om det för mej och de massprodocerat och jag säljer den på Forever21 bara för att jag en vacker dag ska se den? Jaja, sjukt söttigt Pessilicous iaf!

Miami I love you

Passade på att ta en pw nu när jag är på egen hand och eeh alltså gick 2 meter ut på gatan och redan den första killen blinkade till mej.. 500 meter och en polisman på en fyrhjuling har stannat mej och flörtar sönder efter min nummer. Och jag är utan smink. Alltså ingen vidare syn liksom.. Rätt humoristisk hur jävligt mycket attention man plötsligt får när man INTE har en killkompis som går vid ens sida.. I vanliga fall kan jag oftast välja när jag vill få uppmärksamhet och inte när jag går själv. Äckliga sportkläder + keps + hörlurar i öronen + inge smink betyder oftast att man får vara i fred, men inte i Miami.. Jag gissar det är de blonda håret som gör det?
 
 
Ja men okej det var inte det jag skulle skriva. Jag ville visa hur jävla vackert Miami e! Helt seriöst underbart fint, och vädret älskar jag. De säger "if u don't like the weather in Miami, wait 15 minutes" för vädret växlar så drastiskt. Men det började STÖRT regna under min pw, liksom stå-under-duschen-störtregn. Alla motionärer tog skydd förutom tönt jag som gick dyngblöt med vatten över Nike skorna i 2h. Med ett smile på läpparna. Vem fan bryr sig i regn när man är i tropisk värme och life is good? Värsta som kan hända att man blir till ett tillfälligt russin men hej, det är inte så farligt.

Thank u and goodbye

Jahapp, då var tiden i Miami tillsammans med min kära danske fotograf, och framförallt vän Claus, slut då. Nu har han åkt tillbaka till Danmark och lämnat mej helt ensam och uslig på egen hand i Miami.. Men jävlar vad tiden gick fort med honom här! Har fotograferat 6 av 7 dagar och vi är ett grymt awesome team tillsammans och fått otroligt många heta bilder.
 
 
Så tillbaks till hostel livet då igen! Så aah inte så usligt ändå va! Pluss, det är ju Miami South Beach, inget att klaga över!! Fast hostel chill bara för 2 nätter tills nästa umgänge kommer till Miami och sällskapar mej de 3 sista dagarna i US.
 
Hej observera min härligt udda blandning av packning utspridda på sängen. Celsius, mjukisdjur, tomteluva, vitaminer..Eeh, borde ju inte vara förvånad om rumskompisarna kommer undvika mej..
 
 

Gröna Intervjun @ Radio x3m

Om ni som jag missade mej själv på radion förra helgen kan ni lyssna på intervjun här http://arenan.yle.fi/radio/2058054! Spola fram till runt 14 minuter in i sändningen så dyker första gången ordet provocerande och blond upp.
 
 
 
Okej ärligt talat har jag själv inte ens ännu hört intervjun eftersom Yle Arena inte riktigt samarbetar med mej via telefon just nu.. Kanske ångrar jag delat med mej av länken om jag skulle höra vad jag säger? Men passa på att lyssna om ni vill, klippet är ännu upp 1-2 dagar.

GömdaJuveler.se


from the movie Scarface


Baby do you dare to do this?

Visste jag redan blev kär när jag hörde den första gången live på Katy P's konsert i Hollywood, men nu fan är jag helt frälst i denhär låten!!
.
 

Claudia Romani

Om ni är aktiva 7päivää läsare, eller svenska och danska skvaller tidningar, vet ni garanterat vem Claudia Romani är. Om inte kan ni checka in hennes fanpage med 100 000 fans. Eller bara kolla in henne här med bts bilder från vår shoot tillsammans.
 
 

Did I meet my idol without realising it?

Alltså omg... Bikini tävlingen jag deltog i hade en jury som bestod av 4 domare. Hår-stylisten jag visade ett par inlägg tillbaks i, en asskön kille från tidningen Maxim, någon annan kille och en tjej. Hade ingen aning om vem tjejen var, för var aningen nervös över att gå upp på scenen så lyssnade inte när de presenterade juryn och såg bara att där var en tjej när jag snurrade runt för dem, men eeh det verkar som det var en av mina just nu största förebilder jag följer på instagram - playmatekhloe. Dör asså fattar ni hur jävligt snygg hon är och hon är en av de få modeller jag verkligen trycker på gillahjärtat på Instagram för hon är så förbannat het och hon har jag varit rakt framför utan att fatta...... Asså, jag dör.
.

Miami


Eat green

 

Unedited/BTS

 
 Eeh awesome location eller awesome location i Playboy fotografens bakgård från måndagens location shoot?

Super Size Me

 
NÄ MEN KOLLA till och med min unicorn jag köpte igår har blivit till en plus size model under en natt. Va fän alltså, Amerika.. Jaja, passar mej bra, så behöver jag inte vara tjock, nej jag menar KURVIG, ensam.

all i want for Christmas..

 
Men omfg visste inte sånthär fanns på riktigt och inte bara i brutala porrfilmer! Tror ni jag varit tillräckligt snäll i år för att få den i julklapp? 

5 Guys and the Pig

C har pratat om dethär otroliga stället som heter 5 Guys. Jag har frågat vänner i Cali om what's the big deal över det stället och ingen har väl egentligen sagt att det är ett wow-ställe. Men hade brunch där idag och omg!! In-n-Out hamburgare som alla älskar har inget i jämförelse med 5 Guys! Helt seriöst, näst bästa burgaren jag någonsin haft! Smakar som hemma-gjorda, vilket såklart är de bästa i världen, namnamnam!
.
 
Alltså ni fattar inte vilken jävla gris jag blir till när jag äter! Klott-radie på 1 meter runt mej. Riktigt sölig. Plus jag vet inte ens hur man äter med gaffel och kniv korrekt. Det tog mej 19 år för mej att lära mej hålla och speciellt skära med en mat kniv rätt, och för nån månad sen meddelade min kille att jag håller i gaffeln helt totalt jävla CP fel. Jaja men det är en annan story, jag ska be honom smyg filma mej nångång när jag äter så får ni se hur hjärndöd jag verkligen är.
.

Get fat or die trying

Efter gårdagens location shoot var jag officiellt klar med alla inplanerade shoot för resan, och hell yeah vad det ska firas. Nästa grej är att gå från plus size model till XXL model, så dags att bulka!!! 
 
 
Och öh nä, men jag har verkligen gett gärnet de senaste 2-3 veckorna, nej hela 6 veckorna USA tiden, och speciellt de 4 senaste dagarna också, så chicken wings och choklad kaka på Hooters smakade rätt gudomligt. Och en drink på Hard Rock café, alkohol fri såklart. Kommer säkert fire off nån shoot här den sista veckan, plus har en cool shoot på kommande i Helsinki redan nästa onsdag, så kommer inte äta som en gris nu, men en-två dagar med noll tankar på kalorier funkar. Eller så går jag bara all in for dehär plus size modellandet.

Be Wishful

 
"The best part of being a unicorn is giving wishes with my magical horn"

Location Shoot

Idag får jag och min kära danska fotograf låna en otrolig fotografs hem för att plåta lite coola bilder där. Den otroliga fotografen är Jarmo Pohjaniemi, en finsk född fotograf som jobbar för Playboy x-antal år tillbaka och bor här i Miami.
 

Jeton Mullaliu

Jeton jobbar så jävligt hårt här på evenemanget med att få alla tjejers hår snyggt från klockan 05-00 och idag passar jag på att använda lite av hans otroliga talang i mitt hår inför en location shoot.
.

Miss plus size here

OMG tack för era kommentarer, checkar in bantningspiller i närmaste supermarket asap! En protein shake och en fruktskål får räcka för idag. Ni har rätt, herregud jag ÄR en plus size model! Plus size = stor växt, fluffig, valkar, valross men på ett sött sätt. Klädstorlek över 42. DET VILL JAG VÄL INTE VA?! Tur ni sa, för har inte sett en spegel på 40 dagar!!
 
 
Nä men skojar ni? Bara för att jag inte är byggd som en catwalk model (pin smal, minst 172 cm, inga silikonbröst) så betyder det inte jag är en PLUS SIZE MODEL?!  Jävlar alltså.. Googla Glamour model. Jag har booooty, tits and ass. Jag vägde 47 kg när jag började modella, jag såg då också ut som en kurvig modell även fast jag var bara skin och ben!! Så helt seriöst, om ni inte vill och försöker offend me, kalla mej inte plus size model för det fattar vi väl alla att jag inte är??

Ask,listen and trust yourself

Sa jag att jag skulle göra bodypaint här på evenemanget, visst? Helt ärligt car jag riktigt taggad faktisk! Aldrig gjort bodypaint och ville verkligen göra de och dethär skulle ju vara ett ypperligt tillfälle! Men hell no att jag stiger upp på en Miami South Beach clubb scen, mitt på Ocean Drive, med endast små halv täckande  plåster över bröstvårtorna. Okej så långt visste jag ju på förhand att det skulle va, men att få bodypainten på målat ute på scenen var nog för mycket. Bodypaint bra gjort innanför stängda dörrar med scen framträdande skulle jag varit okej med, men så som dethär gick till var det inte värt det. Inte ens för prispengarna.
 
 
 
Jag vet att organisatören hatar mej från att dra mej ur det bara 2h innan min måling, och försökte med billiga kommentarer för att få mej in igen men nä alltså det hjälper inte att jag är på andra sidan jorden, ingen känner mej och ingen behöver få veta om det - det spelar ingen jävla roll! Jag tänker aldrig göra något jag inte kan sjävla stå för.

Pool and mingle @ Cleavlander


Body Cleansing super duper healthy shit

 
Alltså eeeh C fick denhär awesome ideen att vi skulle vara nyttiga och dricka en body cleansing shake från en av de små stånden på gatan. Morot, äpple och ingefära. Låter väl okej men fifan, pröva inte!!

Early morning Sunrise Shoot

Att stiga upp klockan 05 för att göra sig redo att gå ner till stranden för att fångas framför kameran tillsammans med soluppgången i Miami får man helt enkelt inte klaga på! Även fast det är aptidigt.. 

Radio interview

Ryktet säger någon var på radio igår, lördag.. Hörde ni mej? Vad sa jag? Hur cool var jag på en skala mellan 1-72945? 72946? Jepp,  jag vet.
 
 
Nä men faktiskt har jag inte hört vad de spelade upp, så om ni råkade lyssna på radio x3m runt 2 tiden igår, berätta! 

it's okay to be bitter, to become better

Okej så det var en bikini tävling här som jag bestämde att delta i, för upplevelsens skull men också för att det var riktigt bra med prispengar i potten . Vi var 20 tjejer som deltog, 4 grupper med 5 tjejer per grupp som gick upp på scen i en bikini. Gjorde lite posing på scenen framför publiken och domare. 2 tjejer per grupp gick vidare till morgondagens final, och jag var inte en av dem. Ni fattar inte hur hårt jag slår sönder mej själv mentalt för sånthär. Riktigt riktigt dödar mej själv. Jag vill ju vara bäst, och om jag inte ens är en del av de bästa, fifan vad jag slår mej själv inombords. Dethär var ju inget jag satsade på, inget jag tränat in på eller förberett på. Fast varför jag skyller på sånt doesn't make sense eftersom jag vetat om tävlingen i 2 veckor och har kunnat lägga ner tid att förbereda mej på det om jag så ville. Fast gjorde mitt bästa ute på scenen, verkligen gjorde det, och när det inte räcker.. Nä fifan.
 
 
 
 
Fast vad förväntar jag mej? Jag har varit i USA 40 dagar, jag har inte skött kost och träning 110% och när man ställer mej brevid lean tävlande bikini fitness tjejer och andra tjejer som gjort så mycket mer scen framträdanden än mej är jag nada, vad tror jag egentligen? Jag får inte ens vara bitter, va fan jag har kommit så jävla långt på sån kort tid som jag modellat och gjort så mycket tackvare det. Att ens delta i en bikini tävling i Miami är fan jävla awesome!! What doesn't kill you makes you stronger!!
 

Competition Time - Bikini Contest


Unedited


Poolshoot


Srewnicorn!!


Makeup


Sobe ShootOut

Så alltså vad har jag på gång här i Miami egentligen? Jo först och främst är en dansk fotograf vän här nere och hänger med mej. Vi är med på ett grupp evenemang, en 4 dagars ShootOut, var 15 fotografe,  40 modeller, 3 makeupartister och 2 hårstylistee deltar. Dehär går i princip ut på att vi alla har möjlighet att jobba tillsammans och skapa bilder med varandra. Och ha super duper kul! Vi alla deltagare har tillgång till att använda utrymmen i det fina Cleveland hotel för att få coola platser att shoota på, men hallå vi är i Miami South Beach så redan det är den perfekta bakgrunden. Under dehär 4 dagarna ordnas också en bikini pageant och en bodypaint tävling med scen framträdande för en jury och publik. Älskar tävla, men har riktigt låga förväntningar om mej själv just nu, men äh har anmält mej till de båda för upplevelsens skull! Apkul!
 
Tadaaa, smygtitt på en oediterad bild..
 
Har fått så otroligt mycket bilder under min USA resa så denhär 4 dagars ShootOuten satsar jag inte så jätte hårt på att shoota med så många fotografer jag bara hinner med, utan har bokat in de jag helst vill jobba med och satsar fullt ut med dem. Plus att jag har min danska super fotograf här som jag kan jobba när/var/hur som helst med här så kommer komma hem med en hel bunt sexiga bilder inte bara från Kalifornien utan också Miami!

miami south beach - Sunrise Shoot @ 6AM

 
Rätt nice bakgrund för lite
strandbilder i soluppgången huh?

That feeling to get Published

Förresten, så länge jag hänger i Miami så tycker jag ni ska kila ner till närmaste R-kiosk och bläddra igenom hela tidningahyllan efter mej. Om ni har tur hittar ni faktiskt två magazine ute just nu var jag är publicerad (JAG VET HUR COOLT!!), en av dem bara som "i-nästa-nummer-kommer"-grej, men den andra tidningen är mina bästa publicerade bilder hittills. Ni fattar inte hur länge jag väntat på att få publicera bilder från den shooten online, som jag inte fick innan tidningen gått till print, och ÄNTLIGEN är den ute!!!! 
 
Säg till när ni bläddrat igenom tidningahyllan och hittat mej i vilket Magazine?

Work in Progress

 

Busy busy busy

I'm in Miaaaaami, bitch! Kommer vara ap busy de kommande 4-6 dagarna med både en massa shoots och en skönhetstävling! Så uppdaterar när jag kan! 
 
 
 

I'm in Miami Bitch

 

Remember


Yihaa, Texas Baby!

Ja jo nej jag ska inte till Dallas, Texas, och rida på tjurar och annat cowboyigt man gör där. Jag köpte en flygbiljett till Miami från San José med mellanlandning i LA, men vid check in så fick vi veta att planet hade motor problem. Hej kul för att för ett par dagar sen pratade jag med ett par gubbar som sa att America Airlines har historie om sig att vara det flygbolag med flest krasher i världen! De kände till och med en familj som hann vara 3 min upp i luften med AA innan det störtade och alla dog, omghfhklkf!!! Okej, dethär kom från ett par munnar jag tror och tar in 26,3% fakta från, men iaf. Så okej motorproblem låter bättre än krashande plan, så fick omboka biljetten och valde hoppa på ett plan till Texas och byta där till ett som tar mej över till Miami. Fortfarande med AA, och vi hade en stor smula av turbulens på vägen till Texas och eeh kunde ju inte undvika den lilla tanken menvafansnälladehärärvälintehurjagkommerdö. Fast nepp, till Texas kom jag och so far so good!
 
 
Fast ärligt talat, AA suger. Inga egna skärmar fast det är lång flyg, ingen mat inkluderar i priset, man behöver betala skillt på flygplatsen för bagaget, dålig service och jag har nog aldrig varit på ett flyg där flygvärdinnorna sitter så mycket som på AA.. Och dethär är andra gången jag flyger med dem så det är okej, jag får ogilla dem.

Next Stop: Dallas??!


Bonner

Men omg min kille kommer dö när han ser dehär bilderna! Inte för att vi använde denhär sexy beasten på dagens shoot, men att bara stå bredvid en Aston Martin är rätt så sjukt stort, iaf i Pessis-pojkväns-värld. Dröm tjej och dröm bil i en och samma bild, omg det måste nog vara hans hårda dröm fast i verklighet.
 
Hej snygg kompis Aston Martin har i garaget där till vänster! Borde vara förbjudet att få ha dem under samma tak..

BTS Outfit

Men hur söööt outfit! Love it!

Todays Location Shoot: Gilroy

Efter ett par dagars vila (eeh flyga från LA till San José, bila runt till Santa Cruz och San Francisco??) med en tråkig förkylning så är jag fit for fight för en photoshoot i ett riktigt nice mansion!
.

San Francisco


Golden Bridge


Roadtrip!

San Francisco here we come!!
 

Apple Inc World Headquarters Cupertino, CA

Vännen här i San Jose tog med mej till sitt ett jobb för att snabbt bara visa det. Kilade in på toan och seriöst hej hallå de hade GRATIS TAMPONGER! Omg, vilket företag har gratis tamponger på toan?! Super duper coolt. Det ska mina anställda ha när jag blir chef över världen.
 
 
 
Jaha var ska man jobba för att få gratis tamponger undrar alla nu? Jo man ska jobba på Apples huvudkontor. Han berättade om att busslass med Asiatiska turister blir avsläppta utanför byggnaden för att turist-fota stället. De slipper såklart inte in, men på utsidan kan de stå och uggla hur mycket de vill. Trodde han halv skojade innan en flock med Asiater hoppade ur en buss framför oss. Haha, så höjden av turistighet va? Eller toppar jag det med att ta bilder av DEM?
 
 
 

San Jose

Jag har som sagt lämnat Los Angeles och är uppe i Norra Kalifornien var en fotograf (okej gillar inte säga fotograf, för han är min vän och inte bara fotograf.) som också var med på kryssningen till Mexiko, bor. I ett helt sjukt vackert ställe, i Silicon Valley distriktet, 1h utanför San Francisco vilket heter San Jose. Hur snygg bakgård får man ha?! Bergen, träden, dammen och den lokala poolen, seriööööööst? Såhär vill jag bo.
 
 
 
Bäst är, att i USA finns det en del RIKTIGA gentlemens. Eller så har jag bara råkat stöta på dem. Och dendär killen är en av de riktigt riktigt riktiga gentlemens så såklart jag har fått ta över hans GIGANTISKA säng medans han sover på soffan.
 
 
 
Och hej, sluta bråka och vara elak nu bloggläsare. För killen är en badass, eller iaf hans bil, och jag lovar han kommer komma vart än i världen för att ge er smisk på rumpan.
 
 

Oh yes I do.

J: "Man hänger bara int ut folk sådär. Har du inte bättre saker för dig nu när du är i USA? Deala med det själv, det hjälper väl inte nån att hänga ut människan på bloggen? Come on."
 
I SURE DO! Typ alla möjligt bättre saker än att hålla denhär bloggen uppdaterad. Alltså jävlar vad det dyker upp upprörda kommenterare här i bloggen plötsligt, inte bara dendär kommentaren eller inlägget men överlag. Men fan alltså märks att mörkret har kommit till Finland och depressioner börjar slå in. Ryck upp er! Res till Thailand eller nått för att få lite sol, gå ut och ha sex med första bästa, köp en unicorn eller va fan som helst som works for u för att slippa dehär vinter-hata-världen-depressionen en del verkar ha på gång. Efter 9h sömn på 72h behövde jag en unicorn, och jag lovar livet blir plötsligt så mycket bättre.
 
 
Eller, ett annat tips som jag lovar hjälper, sluta skriva in www.pezsi.com. Lätt som en plätt! För I don't care vad ni tyckte jag borde och inte borde med min blogg, ELLER MITT LIV. Capich? Jag har 2 veckor kvar i USA, och ärligt talat vet jag inte ens varför jag lägger ner energi på en blogg med läsare som väntar på bröstet bilder eller läsare som ifrågasätter allt jag gör. Och en del försök på kränkande påhopp kommentarer om mej, btches pleeeeeease alltså! Idag kunde jag inte bara släppa tanken om hur jävla lycklig jag är i mitt liv just nu,  liksom seriööööööst jag känner mej så jävligt tillfredsställd med vad jag gjort, sett upplevt och speciellt för den person jag är. Och vet ni vad som är bäst när man känner så? Noll intresse i att kommentera, kritisera eller irritera sig eller ens bry sig på ett negativt vis i vad andra människors val i livet, att leva, att göra är..
 
Bloggpaus?

Cheesecake without cheesecake

 
Där är ett par ställen i USA jag hört är THE PLACE TO BE när det kommer till mat. Eller iaf något man kan kryssa av från the-food-bucket-listan. Cheesecake Factory är en av dem.

Hot, Sexy, Flirty, Fun

Ja som sagt, så jobbade jag men otrolige Mike Prado under helgen.
 
 
En del av er kollade redan upp honom, och för resten av er så kan jag stolt berätta att han är en OTROLIGT duktig glamour modell fotograf. Alltså vi snackar om en kille med 95 tusen fans på Facebook, han fotade bland annat Jenna Jameson för två veckor sen (fick till och med kika på backstsge och de oredigerade bilderna från den shooten), och på tal om porrstjärnor så har han också jobbat med Puma Swede och andra heta namn både i modell och porrvärlden. Så fick låna hans soffa att sova på över helgen och vi gjorde ett par RIKTIGT heta shoots. Alltså riktigt. Sånt ni inte sett från mej tidigare. Och jag hoppas resultaten av bilderna blev så bra som de såg ut som på kamera displayen. För i såna fall, kommer ni älska det!! 
 

Next Stop: San José


Whole Day work

Skojar inte när jag säger jag varit igång och jobbat sen kl 08 och blev klar kl 02.. Aah, modellat on off på två ställen hela dagen, wow. Fattar inte ens hur bilderna från de sista timmarna kunde turn out awesome.. För jag hade en AMAZING fotograf just då, that's why.
 
När jag skriver dethär har jag 2h timme för en powernap innan jag är på väg till LAX för att hoppa på ett flygplan till San Jose där jag stannar i 3 dagar innan det bär av till Florida. Alltså guuuu va dödstrött jag är.. Fast utmattad och lycklig.

Motivation


Mike Prado

Om någon av er är riktigt into glamour bilder,
mer än att bara dregla över, så vet ni vem 
denhär mannen är.

Så taggad att få jobba med honom!!

Smile, it annoys people


AMF

Alltså helt ärligt har jag inte stort intresse i acting och skådespel. Eller jo jag skulle älska vara programledare, tv värdinna eller liknande. Men moviestar, mjaa, tror inte jag har den talangen överhuvudtaget. Men har denhär fotografern, som också skriver manus och sånt, övertygad om att oh ja, producenter och filmmakare skulle älska mej för min accent och exotiska look. Okej. Men iaf, det var han som fixade in mej på Bobbies acting klass igår och idag bjöd han in mej på AFM, America Film Market, som har ett par dagars evenemang i Santa Monica för producenter, sponsorer, manusförfattare, skådespelare och alla möjliga film människor dyker upp och kommer till för att mingla, skapa kontakter och bara helt enkelt prata runt. Är som sagt inte överdrivet into dethär med film o sånt just nu, men vill väl inte tack nej till att hänga med på ett sånt evenemang?
 

Is this a bad joke?

AAAAHAHA alltså ja dör.. P14 killen spammar sönder min fanpage mail med sånadär härligheter, jävlar vad sugen man blir huh? Fattar ju inte finska, men så pass mycke fattar jag av dehär att jag inte ens vill förstå allt..  Varför kan man inte blockera från fanpagen från mobilen, haha..
 

Play, Win, Have Fun

 Jag vet inte ens om det är fullt normalt och lagligt att säga dethär meeeen.. JAG SPELADE INTE PÅ KASINO EN ENDASTE GÅNG I LAS VEGAS!! Ni vet, var ju där 2 helger sen.. Men alltså eeh ok att jag hängt på ett väldans fancy pancy stort kasino i Melbourne ett par gånger och aldrig spelade där, men med 76 timmar i Vegas och inte ens använt en endaste liten spelmaskin? Piiiiiinsamt.. Las Vegas är ju världens gamblings huvudstad, kom igen alltså Jessica jävla loser..
 
 
Men hej om man inte åker till Vegas nu som då kan man ju sätta på sig ett par solglasögon, skruva upp värmen i lägenheten lite, blanda sig själv en cocktail och spela lite kasino online, och självklart har man världens bästa fantasi och vips så känns det som man sitter och spelar Black Jack i Vegas och inte hemma framför datorn. Eller? Och när man vinner vill man ju såklart ha det som i the real life att man får sin vinst så fort som möjligt, catching!www.casinosonline.se/snabb-utbetalning/ finns faktiskt en hel lista på svenska online kasino sajter som har snabba och enkla uttag av vinst pengar. Så aah, om ni är into gambling o sånt, men inte riktigt har råd att åka till Vegas för att spela, kolla in hemsidan!
 
 

Bobbie Shaw Chance

Har åskådar VIP säte på Bobbie Chance (nä jag visste inte heller vem hon var, googla henne!) torsdag acting class (hon har tränat bland annat Brad Pitt, Angelina Jolie och systrarna Kardashians igenom klasser som dethär) ikväll, och omg alltså att se dessa one-day-to-be stora skådespelare agera är helt otroligt! Har aldrig fattat hur mycket det verkligen krävs att göra en akt och hur djupt in en skådespelare måste gå in i verkligen agera 110%. Jag menar en gråt scen gråter de bara inte i, de går verkligen in i ett helt personligt känslosamt stadie för att göra en sån scen! Nånting inte bara är att snappa sig ur utan skådisarna är verkligen berörda och upprörda efter det. Wow alltså. Så passionerat!
 

I'm a model, I love food

 
 
Alltså alla dessa fotografer som föder upp mej med all mat.. Igår var det sushi och YoghurtLand, tidigare denhär veckan var det crispy Thai sallad med efterätt och idag efter en awesome shoot blev det massiv portion av chicken fajitas.

Polkadot Bikini

 

Todays Location Shoot: Burbank

Alltså kolla in stället och utsikten..Dagens photoshoot händer vid det största huset i Burbank, med helt klart den bästa utsikten.
.

Movie Time!


Sunset over LA


Hollywood Hills


Hollywood Youth Hostel

Rätt nice att käka lunch med denhär utsikten!
 
 
Okej, alla tror jag var super ironisk där va? Och vadå lunch. Alla ser ju att det är kattmat. Nä alltså såhär är det, det är en äkta cheap as värde till 1,5$ lunch ala tonfisk och majs (så eh jo egentligen får man kalla det kattmat) och utsikten är faktiskt Hollywood Boulevard Walk of Fame. Så japp bor mitt i smeten, grannarna hade ut röda mattan för stor kändisar i går när det var film premiär av den nya Thor filmen.

It doesn't mean we bound for life

Om jag skulle gymma just nu är dethär låten som skulle få igång en pump i musklerna.. så djävla bra!!

New people, new personalitys

Alltså omg, Amerika har verkligen alla typ av människor kan jag väl få konstaterar sådär snällt efter dagens shoot? Jag vet jag fått bra och annorlunda bilder än vad jag har gjort förr efter idag så känns bra att fått det utav dagen, men alltså omg..
 
 Oopsi ser ut som en nippleslip där? Nä, bara
en lös maska på halsduken. Tro vad ni vill!
 
 
En riktigt duktig makeupartist var på plats på dagens shoot så fick också en annorlunda touch än min vanliga egna sminkning. Är inte ofta nöjd med MUAs sminkning på mej, men när det är en duktig en älskar jag att bara få sitta där och bli påkletad allt möjligt.
 
 

Health


Photoshoot

Bussar iväg på dagens fotoshoot, ser ju lagom orolig ut och eeh ja tja det blir man efter att en fotograf man aldrig träffat textar xo i slutet på alla sms, inte okej om man inte redan jobbat tillsammans och redan är polare,  och speciellt schitzo blir man efter att man kollat tv serier om pedofiler och andra knäppisar på Amerikansk tv.. Nä, det kommer nog gå fin fint.
.
 

Jessuca

Omg nytt steg i min karriär, DEN FÖRSTA FAKE PROFILEN AV MEJ har hittats! Omg alltså, coolt eller ocoolt? Coolt! Måste ju berömma dennes otroligt uppfinningsrika namn, eeh?
 
 
 
Man får gärna anmäla tönten, haha. Men endå, hellyeah, någon patet önskar de var jag.

Spoil me Good

"She came all the way from Finland to try this place!" och så lätt får man en gratis efterätt på CPK, Californa Pizza Kitchen. Lyx.
 
 

170 $ different

Nä men hallå vad håller jag på med?
Hur lyxigt som helst kan man ju inte få ha det när man reser som en bratpacker eller va säger ni? Bort med sängen jag kan ligga raklång i från alla ändar, bort med badkar och egna ytor, och att ligga vid en pool med havsutsikt är ju inte alls passande. Tillbaks till bedbugs, snarkande okända människor, delade badrum och ostädade ytor.
 
 
 
Lovar, billigt boende så som hostel har faktiskt sin charm fast det låter som en nightmare. Jag älskar det, jag verkligen gör det. Och jag vet om 10 år är jag för gammal för att resa, bo och leva på det sättet jag gör nu, hostels är inte för 30+, så jag tar verkligen vara på det. Pluss, ärligt talat är det inte alla som skulle klara av att leva såhär. Och, dyra fina hotell kan man ha när man är en ritchbitchy när man blir stor, eller får det gratis.

Redondo


Dog food vs. Beef Jerky

Testade på Beef Jerky, ett protein rikt nyttigt snacks som är helt enkelt torkat kött (öh ja ni hör ju hur det låter..) för första gången idag och nää alltså.. Vet inte om det bara råkade vara just dethär märket och smaken men behövde faktiskt börja läsa på förpackningen om det var nån typ av hundmat jag gnagade på.. Alltså inte gott! Uäk..
 
 
Har nån av er testat? Gilla ni?

Forget the Excuses

 

How can you miss?

Maah boy skicka denhär bilden till mej
med texten om att han saknar mej..
 
 
Aaaaw, saknar väl honom också men asså HUR kan man sakna dendär heffaklumppen i sängen där? Hur ocharmig kan man va liksom? Och dendär bilden är inte tagen på en söndag med hangover eller nått, nä dethär är en helt vanlig vardag när han går till jobbet och jag sover vidare. Alltså wtf, hur kan det finnas en människa som vill se på detdär var o varannan dag?! Han har faktiskt pratat om att han har lite dålig syn, och aah det förklarar väl..

Life is Good

Får inte, vill inte, kan inte klaga!
 
 

Flytta på dej Svennebög

Fick dethär Youtube klippet i en kommentar här på bloggen och aaaaahaha fan vad bra. Ni har säkert redan alla sett den, men för er andra ni bara måste kolla klippet! APKUL!! Speciellt om ni sett K-Rauta reklamen dethär klippet är en parodi på..
 
 
Kan inte lägga in Youtube klippet här på bloggen från mobilen men här har ni länken www.youtube.com/watch?v=3HstlOVuu3I

Free Shipping

Ibland när man nätshoppar snyggt och förmånligt kan det ibland vara så att frakten gör summan på hela kalaset mycket dyrare än vad man tänkt sig... Men om ni uppger FRI FRAKT i rabattkods rutan när ni shoppar hos gomdajuveler.se så får ni det hem skickat helt kostnadsfritt!
.
 

lucky one

Alltså va händer? Varför är jag omringad av underbara människor? Checkade ut från hostellet i Venice Beach och fick skjuts (ni fattar inte bara hur den lilla grejen är LYX få skjuts i LA och inte behöva ta publika färdmedel)  till Hermosa Beach som jag hört gott om och checkade in på deras 27$ lagom ofräscha hostel, fast med total beach utsikt så man får inte klaga!
.
 
.
 2 timmar senare äter jag middag för ett värde av minst 100$, bara för min mat, på ett sjukt lyxig restaurang och 3 timmar efter det har jag packat ihop allt från hostellet och flytta över till Crowne Plaza i Redondo Beach i ett 200$ / natt rum, for free. Eeh nej jag behövde inte ligga, suga av eller dela rum med ett creep för dethär. Helt eget massivt hotell rum, unbelievable.
.

Piece of Heaven in a jar

Alltså Amerika, ni har era tjocka udda matvanor men
naturellt jordnötssmör med tillsatt honung är fan perfekt!!
.
 

Tnx & Bye Venice Beach

Haft 4 nätter i Venice Beach nu och eh ja det räcker mer än väl. Har som tur inte spenderat hela dagar där, men att vara där om kvällarna och nätterna räcker.. Man blir fort van med gräs lukten man känner överallt och inte ge alla tiggare o gatoförsäljare alltför mycket uppmärksamhet.. Alltså visst finns det ställen som denhär i t.ex. Australien i Byron Bay och Nimbin, var marijuana säljs överallt, street artist och kreativa själar, riktigt hippie och surfer riktigt chill hejviörhöga feelis. Byron Bay är ett av mina favorit ställen i världen men alltså även om denhär är en typ av samma miljö är det så annorlunda. I Byron Bay kände jag mej aldrig otrygg, här är jag helt seriöst rädd att bli ner slagen och rånad när mörkret faller eftersom alla dessa sjukt fattiga, desperata och höga människorna.. Fast, så dåligt kan det ju endå inte varit om jag stanna 4 nätter?Nä, hostellet är super och ligger rakt på stranden, så har haft det riktigt bra här!
 
Haha kul att det ser ut som ett riktigt trevligt ställe på bilderna när jag snackar om hur fucked up det är, men jag lovar ni skulle tycka det samma efter 24h där.
~
~
Och en annan grej med denhär stället är att jag första gången nånsin varit rädd för hundar. Haha Wtf alltså, jag älskar ju djur och har inget emot om en hund ser "farlig" ut?! Men alla dessa homeless har riktigt badboy dogs, såna raser jag inte sett ofta av någon annanstans eftersom de är förbjudna. Och det är inte HUNDARNA i sig jag är rädd för, det är ägarna med dessa doggys jag inte litar.

ThaT's why the call it Muscle Beach

Som sagt, Venice Beach är ett Bodybuilding Mecca och även kallad Muscle Beach. Här startade världens första Gold's Gym, där Arnold och andra stora bodybuilders gjorde sina kroppar, men de har också de här världskända ute gymmet som lokala killar älskar hänga på och visa upp kropparna för turister. Lite som djur på zoo, fast denhär poserar bättre.

Pumping Iron

Eeh, fast jag var astrött efter hela dagens shoot och börjat känna en förkylning smyga upp så lallade jag över till Gold's Gym igen för ett till pass. Ville inte egentligen träna och visste det inte skulle bli till nått men att bara hänga runt där gör en bara så motiverad och taggad. Vilken atmosfär stället har alltså! Sjukt gamla och omoderna maskiner, Arnold pumppade säkert på exakt domhär för 35 år sen, men endå ett sånt härligt gym.
~

Pink's Hot Dog

Har ni hört om Pink's? Inte jag heller men det är listat till en av de topp 5 matställen man bara måste besöka i Los Angeles. Okaaaay, varför vet jag inte? För att det är ett halvt trashig Hot-Dog grill från 1939 i ett poppis kvarter med halv bra mat, eller nått, och alla big stars har käkat där. Ohyeah, käkat på samma ställe som bland annat Dr Phil, Kim och Kris Kardashian, Dolly Parton och Pink, inte illa inte illa.
~
Fast helt ärligt, hot doggen jag käkade var inte direkt på min top 5 genom tiderna.. Fast hej, skit kul att kolla in stället!

Malibu Beach

Gjorde en till heldags shoot med fotografern jag jobbade med igår, och denhär gången åkte vi ut till Malibu Beach. Hell yeah liksom inte alla som har fotoshoots från Malibu, rätt amazing. Riktigt glad han tog med mej dit, inte direkt så jag skulle åka själv dit med en buss eller nått så att ha någon med bil här i trakterna är rätt awesome.
.
Malibu Beach är verkligen något helt extra. Har nog aldrig sett en sån strand som den. Fattar varför Oprah,Britney och andra stor stjärnor har hus där..

Gold's Gym Venice Beach

Omg, tränar på Gold's Gym i Venice Beach idag. Ni tränings, bodybuilding eller Arnold fantaster vet redan varför dethär är det coolaste gymmet i världen. The Mecca of Bodybuilding. Har köpt ett heldags pass dit för dagen, så kommer garanterat kila dit igen ikväll och döda lite ben.
~
Okej, alla kan sluta skratta till mitt fula ansiktsuttryck och minimala bicep nu, tack!

Halloween in the USA - west Hollywood

Halloween! Den högtid som säljer näst mest grejer från butikerna i Amerika! Första plats är jul, andra är Halloween. Sjukt stor grej här!
~
~
Okej men alltså helt seriöst har jag aldrig träffat nån med så dålig engelska i ett engelskt talande land som en av mina roomies här på hostellet. Sådär påtal om Halloween? Nä ni fattar inte hur dålig den är! The typical finn gånger tusen. Och han är inte ens en finne!! Obeskrivligt dåligt. Allt jag kan säga tillbaks är ok, yeah, nice, hehehe. Fast av någon konstig anledning hängde jag med honom Halloween kvällen. Han sa något om Santa Monica Boulevard och titta på Halloween så jag sa jaja jag hänger på istället för att sura på rummet efter att en fotograf avbokat en stor 2 dagars shoot i helgen och jag var gråtfärdigt irriterad över att hela mitt schema gått i kras. Så jag tänkte vi skulle ut på en kort timmes titt i Santa Monica, som ligger 5 minuter härifrån med bil, men nä Santa Monica Boulevard betyder West Hollywood, där nog världens största Halloween fest äger rum! En halv miljon människor utklädda på en låååång avstängd gata. Helt otroligt! Men har inte riktigt bestämt mej ännu om jag är glad eller sur att jag fick uppleva det, för vi var typ enda inte utklädda.. Och om jag fan skulle fattat att vi skulle dit skulle jag jävlar dragit på min unicorn outfit, den skulle rockat röv där!! Och inte för att vara sån, för jag är inte sån, men inte världens kulaste att uppleva amazing things med en person man bara tråkigt nog inte alls klickar med? Fast hej, att åka Mustang och bara ens få chansen att vara där var kanske värt lite halv taskigt sällskap? Klart det var!
 
Fast tur att vi fick firat Halloween riktigt ordentligt i Las Vegas förra helgen, så fick ändå uppleva den Amerikanska Halloween fullt ut med alldeles för mycket alkohol och slutty kostym!

Every Single Day

 

Beach Shooting

 

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar