Oh yes I do.

J: "Man hänger bara int ut folk sådär. Har du inte bättre saker för dig nu när du är i USA? Deala med det själv, det hjälper väl inte nån att hänga ut människan på bloggen? Come on."
 
I SURE DO! Typ alla möjligt bättre saker än att hålla denhär bloggen uppdaterad. Alltså jävlar vad det dyker upp upprörda kommenterare här i bloggen plötsligt, inte bara dendär kommentaren eller inlägget men överlag. Men fan alltså märks att mörkret har kommit till Finland och depressioner börjar slå in. Ryck upp er! Res till Thailand eller nått för att få lite sol, gå ut och ha sex med första bästa, köp en unicorn eller va fan som helst som works for u för att slippa dehär vinter-hata-världen-depressionen en del verkar ha på gång. Efter 9h sömn på 72h behövde jag en unicorn, och jag lovar livet blir plötsligt så mycket bättre.
 
 
Eller, ett annat tips som jag lovar hjälper, sluta skriva in www.pezsi.com. Lätt som en plätt! För I don't care vad ni tyckte jag borde och inte borde med min blogg, ELLER MITT LIV. Capich? Jag har 2 veckor kvar i USA, och ärligt talat vet jag inte ens varför jag lägger ner energi på en blogg med läsare som väntar på bröstet bilder eller läsare som ifrågasätter allt jag gör. Och en del försök på kränkande påhopp kommentarer om mej, btches pleeeeeease alltså! Idag kunde jag inte bara släppa tanken om hur jävla lycklig jag är i mitt liv just nu,  liksom seriööööööst jag känner mej så jävligt tillfredsställd med vad jag gjort, sett upplevt och speciellt för den person jag är. Och vet ni vad som är bäst när man känner så? Noll intresse i att kommentera, kritisera eller irritera sig eller ens bry sig på ett negativt vis i vad andra människors val i livet, att leva, att göra är..
 
Bloggpaus?

Kommentarer
Postat av: manda

Avundsjukan kommer så fort de går bra för någon! Är fortfarande skitglad för din skull och blir alltid glad då du har uppdaterat^^ De e int många som får chansen till de som du gör o du e värd de. Kram!

2013-11-11 @ 20:19:41
URL: http://glastricket.blogg.se
Postat av: Anonym

Om du blir sexuellt trakasserad på nätet får du hänga ut personen bäst du vill. Ingen ska behöva (fastän jag vet att du tar det med ro) tolerera sånt. Och du har helt rätt! Är man nöjd med sig själv och sitt liv har man inget behov av att försöka trycka ner andra.

2013-11-11 @ 20:23:34
Postat av: Saragunmarie

YOU ROCK PESSI!!

2013-11-11 @ 20:25:33
URL: http://saragunmarie.blogg.se/
Postat av: j

Nej, ingen paus! Du e duktig i vad du gör! Det bara finns folk som int förstår sej på saker o ting. Så som glamorbilder som är sjuttons långt i från porr. Vi tycker ju så olika, vissa tycker att se foton på solnedgång, vissa foton på vackra mänskor. De som följer din fb hittar säker mera porriga bilder på annat håll om de e ut efter det! Keep on!

2013-11-11 @ 20:34:59
Postat av: M

Jag tycker att du är ascool, du går din egen väg, du skiter TOTALT i jantelagen. Rock on, skit i avundsjuka kommentarer från små personer som "oroar sig" för att du ska råka ut för stalkers, "så där som på TV"

2013-11-11 @ 21:06:59
Postat av: Isabel

Du har så rätt Pessi o bra skrivet! Klart dom som e avundsjuka o som int har bättre för sej måst kommentera o kritisera de första bästa dom anser kunna säg nånting dåligt om. Skit i dom. fast de vet jag du redan gör men tänkt säg iaf :) Dom borda uppskatt att du ens bloggar så mycke som du gör även om du e riktigt upptagen o lever live i USA. Helt otroligt att du har energi o tid att blogga, d bra gjort! och du har all rätt o ta en paus från bloggandet men NEEJ du ska int! :)

2013-11-11 @ 21:21:26
Postat av: Anonym

Tänkte också skriva avundsjukan kommer direkt det går bra för någon:) älskar finländare <3
Jag kommenterar aldrig men älskar att läsa din blogg!!! så fortsätt på samma sätt :)

2013-11-11 @ 22:11:58
Postat av: Anonym

Låt bittra människor njuta av deras oj-så-booring-liv, o fortsätt att upppigga resten av oss. Du har nog en positiv effekt :D

2013-11-11 @ 22:26:53
Postat av: victor

WTF. ho viker ut se inför tusentals personer dagligen. Klart kränkand kommentare komber nangang tå o he måst du bara leva me! Vittu ja får i nervre tå he bara ska smöras för de heila tiiiin. Ta o haldas tär langt bort nu bara. tycker synd om 14 åringen som antagligen har blivi faceraepa av kaveri. Kanski man ska berätt åt a att du har hängd ut a på hedee visi så kanski tilome tu fatar ti ta bort e. Prov ti säj sama sak i rätten san tå ha stämber de, tror int åklagarn bryr se så hårt om tiin blogg o tiin tissona.

2013-11-11 @ 22:56:56
Postat av: Annika

Chill "victor", som troligen mera än en Victoria. Vem har rätten att kränka någon för hur någon lever sitt liv. Om Jessica viker ut sig är det väl henne val och liv och om det inte skadar någon annan så kan man väl vara tyst? Som hon sa så kan man ju bara sluta skriva in Pezsi.com då.
Visst har man rätten att säga till ifall hon hänger ut någon, men inte rätter att kränka henne för att hon viker ut sig!

2013-11-11 @ 23:03:54
URL: http://annikahelene.blogspot.com
Postat av: Lotta

Har följt med hur kommentarerna blivit surare och fräckare efter du Jessica for iväg till usa och förstår absolut din reaktion. Enough is enough. Synd att ingen ska tillåtas lyckas eller få vara bättre än någon annan.

Njut av att livet går bra för dig och var stolt över att du lyckas med något många andra bara drömmer om. Hoppas även att du fortsätter uppdatera bloggen för oss som verkligen gillar att läsa din blogg! Ha de bra :)

2013-11-12 @ 04:25:30
Postat av: Sara

Man ska aldrig tvingas leva med att få kränkande kommentarer. Oavsett vad man än gör.
Även om Jessica skulle besluta sig för att göra naket betyder det inte att någon annan människa har rätt att kränka henne. Hennes liv, hennes kropp, hennes beslut.
Och jag tror faktiskt inte att 14-åringen blev faceraped. Om man kollar på hans meddelanden så är de skrivna på olika tider, och från både dator och mobil.
Det är inte synd om honom på något sätt, och det är inte heller olagligt när Jessica visar upp vad han skrivit. Det som däremot är olagligt är hans osmakliga sätt att uttrycka sig. Det är sexuella trakasserier och kan anmälas.

Sedan, ni som anser att trakasserier av den här skalan är något som "hör till" och som man "måste leva med" när man fotar glamourbilder, ni borde skämmas.
Det är samma resonemang som när man anser att det är kvinnans fel vid våldtäkten ifall hon var lättklädd.

Jessica bryter inte mot några lagar, hon provocerar inte (såvida ni inte är så pryda så ni blir provocerade av en halvnaken kropp), hon kränker ingen.
Hon gör det hon älskar och trivs med, och man förtjänar ALDRIG sån här skit som hon får för det.

Nej Victor, och ni andra som spyr ur er galla, dra upp snoret, stäng av datorn och ta tag i ert liv ni också.
Ni blir i alla fall inte lyckligare om ni sitter här och gnäller.

2013-11-12 @ 06:16:44
URL: http://vemsara.blogspot.com
Postat av: Sara

Sedan kan man ju alltid framföra saklig konstruktiv kritik, det tror jag nog att Pessi både tål och tar till sig.
Men saklig kritik är inte "OMG!!111 DU E SÅ FUL OCH HAR JÄTTEBRÖST O JA HATAR DEJ MEN BRUK RUNK TI DINA BILDER I SMYG MEDAN JA GRÅTER!!1 SKA ANMÄL DIG TI POLISEN FÖ DI BRYR SIG INT OM DINA BRÖST!!!1111"
och tyvärr är det oftast den typ av kritik som ramlar in här.

2013-11-12 @ 06:19:30
URL: http://vemsara.blogspot.com
Postat av: Malena

Nej Jessica, ta int en paus från bloggen! Gillar att kika in hit ti din blogg fö att se hur du har de, vilka äventyr du e me om där i USA, å läsa dina sjukt roliga tankar!
Så lyssna int på de här negativa personerna som hackar ner på dej, fö ja har ett jävla fint förslag åt dem: läs nån annan blogg då där det skrivs om fisförnäma saker som mönstervirkande å söndagskörning! (Jaa Victor/Victoria, ja syftar även på dej!) :D

2013-11-12 @ 08:54:28
Postat av: Victoria

Din blogg är lätt den bästa bloggen jag har läst, ever. Underhållande, personlig och ärlig. Diggar dig sjukt mycket! You go girl! :)

2013-11-12 @ 09:51:07
Postat av: Jensku

vaaa, men vilka dummisar! :O supersöt unicorn!!! :D kram på dej pessi och är så glad att du lever alla dina drömmar! klart det finns tråkmånsar som dör av avundsjuka över det ;)

2013-11-12 @ 12:48:42
Postat av: Linnéa

Noo ingen bloggpaus ha nyss börjat läsa din blogg och den e så inspirerande och fantastisk braaa! Jag bara älskar den :)

2013-11-12 @ 13:08:40
Postat av: Malin

äsch, skit i dom! Du är så jävla grym som kommit enda till USA med ditt modellande mm, är sååå jävla avundsjuk på ditt liv! :D du är grym!

2013-11-12 @ 15:48:43
Postat av: Anonym

Victor lilla vän. För det första har du ingen aning om 14-åringen har blivit "facerapead" eller inte. Du gissar. Och skulle det vara så är det bara för honom att meddela det, jag är säker på att hon skulle förstå och ta bort inlägget.

För det andra, avsett vad hon jobbar med har ingen rätt att skriva sånadär kommentarer till henne.

Och för det tredje. Du vet uppenbarligen ingenting om hur rättssytemet funkar. Killen skulle aldrig få ut ens en euro i skadestånd. Och det har ingen betydelse om åklagaren inte bryr sig om hennes bröst för det är inte åklagaren som bestämmer om hon ska bli fälld eller inte. Vad tycker du att pojken skulle stämma henne för? Förtal?

2013-11-12 @ 21:18:04
Postat av: jennifer

Skit i onödiga dumma kommentarer, lev ditt liv till det fullaste (vilket du gör) , håll huvudet högt så all skit som kastas inte når upp, och sluta INTE blogga!!!! <3

2013-11-12 @ 23:05:07
Postat av: J - vill inte bli uthängd

Erkänner att "Come on" var ett provokativt sätt att uttrycka mig. Vill vara saklig i min kommentar och min personliga åsikt är inte att säga åt dig hur du ska göra, jag ifrågasätter bara beteendet. Jag tycker att det är sånt man gör i en blogg, ifrågasätter. Notera att jag inte ifrågasätter hela dig, inte attackerar jag dig heller. Pointen är att jag inte tycker att det är okej att utge hela hans namn med bild, med tanke på att han är minderårig och din blogg ganska välbesökt. Min åsikt. Jag är helt för att du försvarar dig mot sexuell kränkning, men jag anser också att man ska välja sina battles. Faktumet att han skriver sånt där är bara dåligt, men ärligt talat, i dagens samhälle, är det inte så ovanligt för en hormonstinn kille. Kvinnor hängs ut som sexobjekt redan som det är, och med tanke på din karriär är det tyvärr så att sådant här säkert hänt förut, eller kommer hända i framtiden. Det skyller jag inte på dig eller ditt yrke, det skyller jag på samhället. Modellandet i sig tycker jag är ett arbete som allt annat, som har sina bra och dåliga sidor, som allt annat. Jag valde alltså att lämna en kommentar här, där jag inte vill vara elak, för att du skulle få höra min åsikt. Jag tror att alla bloggare blir ifrågasatta, vare sig de får kommentarer eller inte. Jag läser din blogg för att den är underhållande. Skrev inte kommentaren för att dra ner dig, är inte bitter eller avundsjuk, har bara en åsikt. Dock är det lite kallt i Finland.

2013-11-13 @ 17:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar