Welcome 2015

Who needs fucking alcohol när man har en jävla amazing time utan alkohol procentiga drinkar, när man är hög på livet, festar i staden var det nya året firas först, störst och bäst i världen och man kommer hem kl 09 på morgonen? Fest i 12 timmar. Hur klarar man det utan alkohol? Alltså ni fattar nog inte hur taggad jag är för dethär nya året. Jag känner det, jag fan bara vet det kommer bli så himla bra!!
 
 
Och ja, the fireworks över Sydney som ni såg på tv och jag såg live var obeskrivligt. Jag rös hela showen igenom med världens största flin på läpparna. Och att få vara på sjön och bevittna den första dagen av 2015 födas var fan jaa,  får jag säga igen obeskrivligt? Seriöst, allt kunde inte börja bättre än såhär. Nytt liv, ny start, och det inleds precis var jag önskar jag var. 2015 är början på något nytt och jag ser så framemot det!
 
 
Och när man börjar det nya året med en protein bar och protein shake som "natt-mat" kan det inte bli annat än ett jävla perfekt år. GOTT NYTT ÅR!! 

But it will never leave your soul

 

But I'm Going on. And I'm prepared to go alone. I'm going on

 

It's bigger than you thought

 

Sydney Fish Market


Weirdos meeting Weirdo

Haha jag bara måste berätta världens
konstigaste grej som hände här om dagen!
 
 
Vi var på förfest på någon hemma lägenhets fest och där var lite jordanier, polskar, svenskar och en tjej som var svensk-rysk blandning. Det var det värsta damp adhd barnet jag någonsin mött. Alltså heeeelt flippad. Som vilken Paradis Hotel deltagare, men två hundra gånger värre. Jag hann redan se hennes underkläder på de 1-2 timmarna vi var där. Nåja efter att hon snortat i sig två linor och är extremt hyper kommer hon på att hennes kompis Joakim hemma i Sverige skulle älska oss, "för att ni er såååå konstiga!!!".
 
 
Ursäkta va? Sa just den konstigaste bruden jag någonsin mött att jag och Madde, att VI, är konstiga? Whoooow... Det var nog den konstigaste och värsta kommentaren jag någonsin fått. Okej om någon vanlig dödlig tycker jag är konstig, jag är ju annorlunda, men att någon som själv hör till toppen på de knasigaste personerna på jorden tycker jag är konstig är fan KONSTIGT. 
 
 

Believe in Your Dreams

Jag tror man kan ha det precis så som man vill ha det. Man kan välja vara vem man vill, må och känna som man vill och leva det liv man precis själv vill ha. Man måste bara inse vad man vill först och sen jobba fram det. Så inför det nya året gick vi idag till vackra Botanic Garden här i Sydney, satte oss ner med utsikt över Harbour Bridge och Opera House, och drog fram våra egna travel journeys små block och började skriva ner våra egna privata tankar, önskningar och planer för 2015. Vi satt där i över en timme och bara skrev. För mej gäller det inte så mycket om vad jag vill uppnå med omvärden, ställen jag vill se eller göra år 2015. För mej handlar det mest om inner arbete, saker jag själv vill förbättra med mej själv och hur jag känner och ser saker. Jag tror det är väldigt bra att få det allt ner skrivet för sig, för att ta in det på ett annat sätt och inse det. Att inse vad man vill och vad som betyder något. Jag vill bli den bästa versionen av mej själv, på insidan och utsidan, och jag vill jobba på det varje dag som går.I'm complicated you won't get me out of trouble

 

Love is wasted, sorry for this I never meant to be, Hurting ourselves, hurting ourselves and I'm Complicated, you won't get me I have trouble, Understanding myself, understanding myself, My head is a jungle, jungle


Let's talk weather

Alla som följer min blogg vet nog om att jag älskar Australien. ÄÄÄLSKAR med stora bokstäver och tredubbelt upp med Ä:n. Men fast jag spenderat så mycket tid i dethär landet tidigare så har jag aldrig varit riktigt i Sydney. Eller, när jag flög från Australien första gången flög jag från Sydney, men jag gjorde en Melbourne-Sydney roadtrip och stannade 1-2-3 (seriöst jag minns inte?) nätter i Manly som ligger lite utanför Sydney. Den gången såg jag allt det obligatoriska, Opera Huset, Botanic Garden, Bondi Beach, men inte mycket mer än så. Så den här gången börjar min Australien resa med ett par dagar, veckor, mitt i Sydney i Darling Harbour som ligger löjligt nära till allt här.  Så jag lär verkligen få en mer och bättre uppfattning över den här stan.
 
 
Men en grej med Sydney, som jag inte riktigt förväntade mej, är vädret. Alltså överlag hittills den här halva veckan vi varit här så har det faktiskt varit kallt. Eh får man säga det när man är i Australien och har finska läsare som sitter och huttrar med snö runt sig? Nej men vet inte om det bara är för att vi kom från svettiga Bali som får allt annat att kännas som kallt eller om faktiskt Sydneys temperaturer på 18-23 grader faktiskt är lite kyligt? Har faktiskt separationsångest över att jag lämnade min enda hoodie på Bali... Fast the locals säger faktiskt den här Australienska sommaren hittills varit skit, MEN kommer bli den varmaste på hundra år! Fast när det händer vet jag inte, de hade varmare väder under deras vår än nu så dendär rekord sommaren lär väl varit.. Men jag, vädret är sjukt växlande! Jag som trodde Melbourne hade knasigt väder var folk åkte iväg med paraply på morgonen och kommer hem med shorts, men tydligen är Sydney precis lika just nu också.
 
 
 
Fast lite regn några timmar om dagen har ju ingen dött av (som sagt lite, mycket är en annan historia) och så länge man kan göra det bästa utav situationer går det ingen nöd! JAGÄRJUIFUCKINGAUSTRALIEN, det lyckoruset går inte att ta död på. Och lite te-mys på balkongen med riktigt typisk backpacker/billigbrud lunch när det regnar utanför passar mej helt perfekt.

The Christmas Day


White Christmas

Fira julen på en strand? Check!
 

Chritmas Eve 2014

Denhär julen är faktiskt den första julen i mit 23 åriga liv jag inte spenderar hemma med mamsi och papsi. Jag brukar säga jag har varit ute och rest on-off i 4 år, men varenda år har jag endå sett till att vara hemma den 24 December. Julmys med familj är ju det bästa som finns. Men i år kände jag mej rebellisk och tänkte satsa på en jul hemifrån, pluss att jag aldrig endå ser handär omtalade tomten när han kommer med paketen på natten,
så jaa här i Australien är jag då julen 2014.
 
 
Hur funkar det? Hur var julafton? Omg alltså ska vi säga såhär, jag har redan i veckor ställt in mej på att julen 2014 inte existerar. Först och främst bra för jag inte haft någon julstämning what so ever, och för det andra, om jag hade julfeelis så skulle jag sakna den traditionella julen hemma i Finland 200 gånger mer.. Så när juldgsmorgon glimmar, eller julaftons morgon sken, så tog jag på mina favvo Nikes (okej, som om jag har många Nikes med mej eller? Favvo låter roligare än enda.) och gick en nästan 2 timmars liten promenad själv på Sydneys gator. Okej lät ju skit tråkigt, men nej seriöst det är precis det jag älskar, så min dag började perfekt!
 
 
 
Sen senare blev det sushi till lunch på stan innan vi hade bbq som julmiddag, och efter det blev det soffmys hela kvällen med filmen Braveheart (omg varför har jag aldrig sett den innan?! Bästa filmen jag sett på läääänge!) , och faktiskt käkade vi ett par stycken svenska pepparkakaor. Jätte mysigt, verkligen! Sendå? Aaaaand then, that was it. Inga julklappar, ingenting. Fast detdär med julklappar, ibland är det nästan roligare att få ge än att få. Och jag fick min julklapp från familjen redan innan jag åkte på resande fot. Fast måste nog varit otrolig hemsk iår med tanke på att jag faktiskt inte fick en endaste en igår? Eller så såg fatiskt jultomten min fanpage och Instagram och dubbel strök mej från snälla-barn-listan.. Men ja hur som haver julen 2014 existerar helt enkelt inte riktigt i min värld, men jag hade en jätte bra VANLIG ONSDDAG ja!
 
 
Fast julen firas ju inte den 24 här så som vi gör där hemma, det är idag den 25 December som egentligen är the big day. Så lär väl se hur denna dag blir då! Fortfarande är det inte jul för mej. Julen 2014 finns inte i Pessilandia. Så får se hur en helt VANLIG TORSDAG i Australien går till.

Xmas 2014


24 December

 
Okej var det här och nu alla förväntade sig årets julklapp
med att få se minst lite nipples i Pessis julkalender 2014?
 
 
Så ledsen att behöva göra er besvikna... Nej men hej kom igen, vi alla vet ni inte kommer
få se mej nako-pelle! Bara om Hugh Hefner ringer och frågar om lite bröst till sin kanin tidning.
Så sorry folks, Pessi får ni inte se naken idag, imorgon, eller på en tid (man ska aldrig säga
ALDRIG!) men googla blonde big titties så kanske ni blir glada igen!
 
 
Och för er andra som inte kikar in här bara för att få se lite nakenhet,
hoppas ni också njutit av årets julkalender! God Jul på er alla!!  

Sydney

 

23 December

 
TGPhotography

22 December

 
Toothpick Productions

I'm so happy

Dethär skrev jag på Facebook 
 
 
Dethär såg jag när landade 
 
 
Och såhär känner jag mej
 
 
Ååh jag är tillbaka i Australien!! <3

Oh yes I did

Haha nä jag vet, det är urlöjligt och egentligen vet jag inte varför, men jag har köpt en selfie stick. Haha, årets töntigaste uppfinning! Nej okej helt ärligt tycker jag inte det är så löjligt som jag skriver. Jag tycker faktiskt det är den perfekta grejen för mej eftersom jag är så igång med dethär sociala medier och allt. Jag menar, så mycket mindre pinsamt än att behöva fråg någon om att ta sina ego pics för en? Pluss att jag reser just nu, turister och resenärer kommer undan med att uppföra sig som töntar och idioter bland folk så ingen dömmer mej mer än vanligt. Och jag fick nedprutat den från 250 000 rubis till 60 000, så det kändes som en bra deal så jag bara måste. Seflie stick <3
 

21 December

 
 
TGphotography 

Ebola, Spa and a New baby

Idag har jag verkligen blivit påmind om varför jag INTE dricker alkohol. Aha, då var det dags igen, en krapula dag eller? Vild kväll ute i Bali igår eller? Nej faktiskt inte. Jag tror jag blev matförgiftad på torsdag (okej skröt jag inte just om hur lyxigt det är att gå ut och äta varje dag? Från gröt och hemmagjord mat blir man ju då inte matförgitad, så hur kul och lyx är det nudå egentligen att gå ut och äta när man blir förgiftad?) , mådde lite halvkasst hela halva fredag, hade feber och riktigt jobbigt lördag natten och nu hela lördag kändes det precis som när man har hangover. Alltså seriöst. Precis dendär får-jag-ligga-ner-och-dö-här känslan. Man bara inte bryr sig om omvärlden, allt man tänker på är att inte spy eller dö bort.

 

 


Ja eller så har jag bara helt enkelt fått ebola och komme dö viken dag som helst.

Så jag hade ju den brillianta idén att det passade bra med en spa dag när jag mår så dåligt! Och nudå om jag kommer dö i ebola kan jag väl få skämma bort mej själv lite innan. Skit dålig idé med spa dag. Så jag gick och gjorde nya naglar, vilket nog var de tyngsta timmarna jag haft på länge. Två av mina egna naglar under min gamla nagel extension hade gått av när jag var och surfade här om dagen (det gör så stans ont!!! Det är inga jävla diva fasoner om en tjej börjar gråta om hennes nagel extension går av för det är fan pina!!!) så när hon skulle få av förlägningen från de naglarna gjorde det lagom ont. Men kombinationen av min fake-krapula och lite smärta tog verkligen livet ur mej och jag har nog inte varit så nära att svimma sen typ för 4 år sen. Lilla nageldamen fick leda mej till toaletten där jag hängde över stolen en minut eller två och sen var allt bra igen. Sen hällde de i mej ingefära te och resten av dagen mådde jag faktiskt bättre! Så firade min nagel-överlevnad med en timmes massage för 4 euro (men omg, varför har jag ine gått på massage varenda dag när det är SÅ billigt och SÅ bra?! Jag älskar massage! Massage är något väldigt intimt för mej och jag blir kär i varenda person som masserar eller rör mej. Så vanligtvis låter jag ingen kompis eller bekant massera mej för jag vet jag blir så tänd av det, haha. Men när man betalar för det och det är en random Asiatisk dam är det en helt annan grej och känns bara avslappnande).

 

 

 

Eftersom jag har min hangover dag bestämde jag också att bara vila på rummet ikväll. Så inget Bali-lördgskvälls-nattliv för mej inte. Fast rum-service är inte så dåligt det heller.

 

 

Fast jag gick också och handlade en ny kappsäck ikväll, en som jag blev kär i direkt jag såg den här om dagen. När det kommer till sånthär är jag rätt märkesnörd. Jag bryr mej direkt inte om Gucci, Dolce, Prada och såna märken, men när det kommer till Roxy, Volcome, Rip Curl, Nike och andra sportsmärken betalar jag mer än gärna extra bara för märket så länge det är något jag verkligen vill ha. Ja, jag är kär i denhär Roxy duffel baggen. Och som jag inte insett det tidigare, men nu verkligen insåg jag hur liten min reseväska jag kom med var. Den var typ lika stor som ett handbagage, jag fick alltid göra det till en heldags pussel för att få allt att rymmas in i den innan jag stängde den med hjälp av min sumobrottar vikt. Min nya Roxy baby har en massa extra plats över fast jag packat ner allt i den, fy vad skönt!!

 

 
I love it!

#thegoodlife

Alltså fatta känslan att ha möjlighet att äta ute varje dag. Fy vad lyx!
Klart man har råd att gå ut och käka sånthär när det kostar 4-6 euro per måltid.
Bali, jag älskar dej!
 

20 December

 
Bo Gerbert

19 December

 
 
Anssi Ranki www.M5TIME.com

Part of it

 

18 December

 
TGphotography 

Scooter Day

Idag har vi kört moppe hela dagen! Alltså när kör man moppe i vuxen ålder? Nå, i ställen som Thailand eller Bali kanske inte helt ärligt är det bästa alternativet. Alltså vill verkligen inte rekommendera det till någon som inte är nöjd och glad med vad det fullgjort i livet och är redo att dö när som helst. Eh japp! Jag själv har haft om-jag-dör-imorgon-kan-jag-dö-glad känslan i ett par år, så lite moppe körning i Bali stoppar inte mej!
 
 
Så hur kommer man på att hyra moppe i ett knasigt u-land var trafiken är precis så oorganiserad som man ser på tv? På ett ställe var folk transporterar hela sin familj (sant! Har sett massa folk som varit minst 4 personer på vespor här. Och en gubbe och gumma med 5 hundar på. Så eh ja) på dessa dödsmaskiner? För fast man själv är kungen av moppe körare (eeh okej jag har inte kört moppe sen jag var 17, så jag tror inte riktigt jag är i gruppen till kungarna av mopparna?) så kan det ju vara en av dessa andra i trafiken som gör fel. Eller att man träffar ett av de stora hålen i vägen, dendär skabb hunden på sidan av vägen springer ut, bilen som vill köra förbi dej kör lite för nära, ja eller dendär familje moppen tappar en av sina familjemedlemmar framför dej. Ja alltså allt kan hända.
 
 
Men om man heter Jessica och Madeleine finns det ingen gräns på dårskap (okej OBS här kommer en parentes till min och Maddes mamma: jo det finns nog helt ärligt en gräns, vi är ju inte fullständigt hjärndöda) och när det kostar 55 tusen att hyra en moppe en hel dag så kan man inte motstå. Alltså typ 3-4€. Så vi hyrde varsin en och började äventyret. Vi hade bestämt oss för att checka in templet Tanah Lot. Som låg typ 30 km bort. Vilket inte känns alltför hardcore svårighetsgrad för två blondiner att hitta. Så vi brummade iväg. Vi började känna oss säkrare och säkrare och allt gick fint. Gjorde ett snabbt bensin stopp och fortsatte. Hade kört i typ 10 minuter så står en hel jävla polis razzia på vägen och vinkar oss till sidan. Och ja dethär är nog på listan över sjuka upplevelser jag varit med om.  
 
 
Polisen ville först se registrerings bevisen till mopparna. Sen internationella körkort. Vilket såklart ingen av oss har. Jag hade ju inte ens med mig mitt finska körkort. Ehehe,  oopsi. Nåja då ska det bötas för att vi kör utan körkort, okay fair enough. De sa 300 000 i böter, men när vi drar fram pengarna blev det plötsligt hush hush och de tar med oss runt hörnet istället var fler poliser står. Då säger de 500 000. Heey wait a minute what? Jo 500 tusen kostar det, fast egentligen enligt lag kostar det en miljon om vi faktiskt skriver ut en böter till er, men vi e super schyssta så ni får det för halva priset. Japp, polisen lurar en helt rätt och slätt på pengar. Vi stod där en tid och priset gick neråt eftersom vi inte riktigt ville ge med oss på dethär. Men vi visste verkligen inte vad vi skulle göra. Förhandla om en böters pris med 6 poliser som inte kan engelska? Nä känns inte bra. De är ju polisen, vi ska ju bara lyda och göra vad de säger? Även fast de rätt och slätt rånar oss. Vi fick köra på att 300 000 per man är allt vad vi har. Det gick med nöd och neppe fast de hotade med miljon bötern, men när de insåg att de inte skulle få mer pengar ur oss roffade de snabbt åt sig pengarna och schasade iväg oss. Helt ärligt, det kändes precis som om jag blev rånad. Utpressning och hjälplös. Sen skulle jag ta en smyg bild av dehär skiten (haha vet inte vad jag tänkte med där riktigt, leka med ödet för att få fler böter eller?) men blev snabbt påkommen och blev tillsagd man åker i fängelse för att ta bilder, blev avtagen kameran, raderat bilder, fick tillbaka den och sen körde vi turbo därifrån. Alltså dehär poliserna vill man inte leka med..
 
 
Fast resten av turen gick bra. I ordet bra är också vilsen inräknat i. Vi brummade förbi allt möjligt, risfält, förfallna platser, butiker, ja allt. Men vi hittade fram till templet och det var helt underbart fint. Verkligen speciellt. Bortsett från inträdes avgiften till området (30 000 vilket känns okej när det faktiskt går till något som ett tempel) och alla de massa turist butikerna var det super bra! Det är ju low season med turisterna här på Bali just nu så stället var inte över turististerat som det säker är visss årstider. Vi gick runt på området och bara njöt av stället. Såg världens coolaste kattdjur på ett café och också två stora fladdermöss som bodde där. Sen firade vi vårt lyckade äventyr med varsin färsk kokosnöt innan vi begav oss hemåt igen.
 
 
Och ja, vi är still alive efter en heldag på varsin moppe i crazy trafik! Man klarar allt man vill. 

17 December


Travel is Life

Ja så var håller jag hus nudå? Ni flesta vet nog det kanske redan. Ni är inte så dumma som jag tror, jag vet nog det. Men för er som absolut bott under en sten och inte har någon som helst aning om var jag är ger jag en del ledtrådar till. Bara så ni också ska få känna att ni listade ut gåtan! Smartisar.
 
 
Ja det är för det första skit varmt här. Super härligt väder. Blev lite oroliga förra veckan när vi faktiskt kom på att det är regnperiod hit vi skulle åka. Köpte ju flygbiljetterna hit redan för 3 månader sen, då hade vi ingen aning om regnperioder eller bra/dålig timing att åka till ställen. Men lite regn har ingen dött av (lite alltså, mycket regn är ju en annan historia...) och pluss att det inte alls varit mer regn och åska än 1-2 timmar per dag hittills! Perfekt ju, en bra ursäkt att sitta inne och uppdatera bloggen utan att kännas som solskenet går till spillo! Pengarna här är värt ingenting. Jag har för första gången i mitt liv varit miljonär (wooooohooo, finally, jag visste ju dagen skulle komma!!) och att gå ut och käka kostar från 2€ uppåt. Då snackar vi full stor matportion för 2€. Ingen förvåning att vi passade på och boka ett hotell rum för de 8 dagarna vi är här, och blir någon chockad om vi säger vi betalade 88€ per person för ett standard fint rum, med wifi, frukost inkluderat, pool på området och stranden bara 10 minuter bort. Eh ja, vi älskar livet här! 
 
 
Yes that's right, vi är i Indonesien. I vackra Bali.

16 December

 
TGPhotography 
 

Destination Unknown

Har ni förresten tänkt över var jag är just nu? Om jag varit på Hawaii och sen Singapore, vart åkte jag efter det? Vilken sida av jordklotet är jag egentligen på? Var är jag just nu?? Jaa hmmm, gissa! Det är någonstans jag inte varit innan. Det är extremt billigt, varmt och jag älskar redan stället efter 2 dagar. Så dags att ta fram anteckningsblocket över Pessis tidigare resor och giss på denna nya destination. 
 
 

A trip to Singapore

Efter Hawaii åkte vi ju över till Singapore var vi hängde runt i 5 dagar. Jag var ju i Singapore för 2,5 år sedan när jag var på väg hem från Australien, så jag hade ju sett mycket av denhär stor staden redan. Skillnaden med denhär gången och förra gången är att jag spenderade och var mera "turistig" den gången, som typ gick på Universal Studio, åkte med Singapore Flyer, gick på 3 olika zoon och såna grejer. Denhär gången njöts det mera av vad staden hade att bjuda på utan att behöva spendera en massa pengar och vara alltför turistig. Vi bodde igen på en random människas soffa, som denna gång faktiskt var en dubbel säng i ett eget rum vi fick dela på (ja lyx!). Han bodde i ett jätte fint område, Reflection i Keppel Bay, som bara låg 10 minuter från Sentosa Island. Området låg precis vid vattnet, hade 2 pooler och 1 jacuzzi. Super nice, så även fast de lovat regn och åska varje dag av vår vistelse fick vi en massa sol och chill vid poolen (äntligen lite brunaaaa!). Förutom catcha bruna så shoppade (eeh sa jag inte spendera pengar, hur gick det med de?), lallade på, gick ute på nattklubb med bästa vyn över hela Singapore från Marina Bay. Jag gillar verkligen Singapore så jag var nöjd och glad att vara på ett litet besök där igen. Alla undrar nu jaha VARFÖR gillar du Singapore? Har du inte nämnt innan du inte är sån storstads tjej? 1) allt är så himla internationellt, allt går på engelska 2) människor från hela världen 3) smidigaste metro systemet jag någonsin stött på 4) vädret är svettigt kokhetigt nice.Pessi rekomenderar Singapore!

 

15 December

 
Toothpick Productions

A week in Waikiki, Hawaii

Okej bloggen! Tid att catcha upp! Finally! Publikens jubel, wohoo wopwopwop! Julen kommer tidigit i år! Nä okej nu överdrev jag kanske en gnutta mina läsares glädje, men låt mej tro att det är precis så glada ni blir när ni får veta att här kommer ett 2 veckors försenat Hawaii inlägg!
 
Så efter att ha rest i 1,5 månad så var det dags den 2 December att för mej besöka ett nytt ställe. Jag vet, jag är ju skit tråkig som reser sådär mycket till platser jag redan sett (vad är det för spännande med det?) men varför inte när jag vet jag gillar det? Okej skit dålig ursäkt var ju detdär, men okej.. Iaf min äventyrslust har väntat på att få se något nytt, så när flyget tog mej och Madde över till Hawaii var jag super ivirg. Är Hawaii så som man ser på tv? En massa halv mulliga gubbar som går med blommor kring halsen och vackra halvnakna tjejer som dansar hulahula? Ja typ!
 
 
 
Först och främst Hawaii består av ett par öar (alltså sånthär har jag ingen aning om, inte ens när jag bokade biljetten dit visste jag man kunde åka till olika öar?) men vi åkte till dendär populäraste, den där Honololu ligger på. Men vi stannade i Waikiki, som också är väldigt turistigt och populärt ställe. Vi bodde hos världens härligaste kille Nico, som tog sååå bra hand om oss under vår lilla 8 dagars visit. Han tog oss med ut och surfade, hikade, ut till de bästa ställena och spelade godnatt musik till oss varje kväll (AAAW!). Jaha vem är denhär Nico, hur hittade vi han? Jo grejen är den, som jag inte tidigare nämnt, är att vi couch surfar. Vet ni vad det är? Nej okej men enkelt och kort förklarat är det att man sover på frivilliga främlingars soffor man hittat på nätet. Japp, där har vi en liten blandning bland er läsare som troligen kommer tänka "wtf, livsfarligt, vad håller de på med, stannar, bor, lever hos helt främmande banditer omg" och resten av er kommer tänka som vi gör "shit vad kuuuuuul, nya människor, lokala människor, spännande skoj!". Japp, denhär formen av resande är verkligen inte den turistiga all inclusive hotell upplevelsen med kudd menyer och choklad på sängen. Det här är precis så långt man kan komma från det, och det är precis såhär vi vill ha det.
 
Hawaii, eller Waikiki, är extremt turistigt. Typ vad jag förväntat mej gissar jag, men jaa.. Fast nej, jag kanske inte hade förväntat mej så mycket LV, Dolce, och massa andra märkes butiker så som det fanns. Och alla Asiater! Omg, halva Kina och Japan var nog på Waikiki när vi var där. Det var jag rätt förvånad över. Också hur extremt militärskt Hawaii känns. Massa militär baser ligger ju där, men att man ser militär killar, plan, bilar och hela köret överallt hela tiden kändes rätt oväntat också. Men när man tar sig ut ur staden är det något helt annat. Andra dagen där åkte vi ut till Diamond Head, en liten turistig hike upp på en död vulkan varifrån man hade en amazing view över hela staden. Men en av de andra dagarna tog Niko med oss till en annan hike, Maounawili Falls. Alltså det var helt amazing. En hel dags hike igenom så mycket lera att ni inte kan föreställa er. Halkade runt där i en timme för att koma fram, och lugnt värt besväret och alla hjärtat-i-hals-gropen-moments av att nästan falla med huvudet före i leran, för det var ett helt otroligt litet vattenfall där inne i djungeln. Såklart vi strippade av oss till bikinis och hoppade i. Såntdär är något jag tror är oförglömligt, bada i vattenfall mitt i regnskogen på Hawaii. Ja tack! Under veckan bokade jag också in ett par stycken fotograferingar. Sjukt kul att få lite bilder tagna i Hawaii miljö! Lovar er en massa hot shots från plåtningarna (jaaa *publikensjubel igen*) ! En av shootarna var faktiskt helt på andra sidan av ön, vanligtvis skulle nog en modell tänka över det en eller två gånger om hon måste åka buss 2,5 timme en väg för att komma till en shoot.. Men eftersom jag tyckte det var den perfekta anledningen att se lite mer av ön så var jag glad att göra den långa resan upp till North Shore. Gjorde inte bara en super shoot där, men fick också så en otroligt vacker solnedgång och se den berömda surf stranden Pipe Line.
 
Ja okej enough med skrivandet, once again vet vi alla att en bild säger
mer än tusen ord. Så här kommer en massa bilder från veckan på Hawaii.  
 
 
 

14 December

 
TGeorgePhotography
 

Another Adventure

 
Nu just sitter jag IGEN på en flygplats. Än en gång. Det verkar uppenbarligen som om mellanlandningar och flygplatser är enda gången jag faktiskt hinner uppdatera bloggen? Det var ju inte så jag tänkt mej med en rese blogg.. Iaf, på nästa destination kommer det bli lite mera chill och jag räknar med en ordentlig blogg uppdateringar om både Hawaii, Singapore och stället jag åker till. Men eftersom jag ligger så förbannat efter i uppdateringen här (senaste bild bomb som kom här var ju från San Jose, som var 2 veckor sen? Eeeeh) så vill inte avslöja vart jag är påväg nu just innan jag hunnit catcha upp med allt som hänt. LET'S GO HAVE ADVENTURES!

13 December

 
Bo Gerbert 

12 December

 
NorthShoreSurfPhoto

11 December

 
 
Jsnowphoto 

10 December

 
 
 TGeorgePhotography

Singapore

Gårdagens 24 timmars resande tog mej till Singapore. Jävligt svettigt varma fuktiga kokheta Singapore. Men man får inte klaga. 
 

9 December

 
Recondo.dk 

That's a new

Jag har varit på många olika platser som jag mellan landat med flygen på genom åren, speciellt hit mot Asien hållet, men Taiwan var faktiskt något helt nytt. Har 2 timmars layover här innan färden fortsätter till denna veckas destination, och kände mej riktigt experimenteriell (nytt ord, kom på det själv jepp) i nytt land och allt så ville pröva något exotiskt här, så blev en Bubble Milk Tea. Låter roligare än det smakar.
 

Next adventure

 Nej fattar ni vilken ångest och saknad jag har efter en uppdaterad blogg? Aaaaw, saknar er och den! Kul ni kikar in här iaf för att se årets julkalender ala Pessi style. Hur som haver har jag haft 8 härliga och intensiva dagar på Hawaii och det har varit helt perfekt (lovar en big photo bomb med bilder därifrån riktigt riktigt snart!). Nu är det tack, adjö, see ya later Hawaii och vi ser framemot nästa stopp, som är ett kärt återseende till en av mina favo big cities..!
 
 
 

8 December

 
Roxman 

7 December

 
Rebus Imagery 

6 December

 
Recondo.dk 

5 December

 

I'll be quite

Alhoa alla vänner! Mina wifi och internet möjlighete här på Hawaii är rätt riktigt dåliga så, uppdateringar härifrån kommer inte bli de bästa.. Just so u know. Men vänta er ett stort inlägg när jag väl har ordentlig kontakt till the world wide web igen! 
 
 
 
Men oroa er inte (som om ni skulle?), för livet 
är rätt super bra här ute på denhär stora turistiga ön mitt ute i havet.

4 December

 
Toothpick Productions 

3 December

 
Bo Gerbert 

Aloha Hawaii!

 
Resans nästa stopp är här, på Hawaii! Älskar det redan.

2 December

 
Toothpick Productions 

3 years of happiness

Omg alltså fatta det är precis 3 år sen jag gjorde min bröst förstoring! 3 hela år, wooooow whaaaaat vad händer med tiden?! Dags att göra nya snart eller???? Double D's är väl lite för små för en sillis veteran som dej Pessi eller va? Nä, jag är så glad och nöjd med mina girls (Kim och Paris heter de.) så här ska inga bröst ändras på! Men de fick en tidig julklapp av Ted ala en ny super snygg Victoria Secret bh. Suuuuper snygg everyday lyft bh, och faktiskt min första VS bh någonsin. Loving it!
 
 

Next Destination

Jag har varit på resande fot i 48 dagar och endast en av de dagarna har varit en destination jag inte varit på innan.. time to ändra lite på det och börja ett helt nytt adventure! 
 
 
Tyvärr kan jag inte skryta med att det börjat bra eftersom jag precis gjort mitt livs första jag-missade-mitt-flyg. Seriöst, vad hände där? Jag missar aldrig flyg! Jag kanske är den sista som sitter kvar utanför gaten tills de ropar upp mitt namn i högtalarna, men jag är inte den som missar flyg!! Wtf liksom? Nåja, som tur var det bara ett mellan flyg, från San Jose till Los Angeles, så ingen skada sked förutom att det drar ner på min vänte tid på LAX tills flyget till nästa destination går. Bara jag hittar mitt bagage kommer allt fortsätta gå galant!
 

Christmas Calendar 2014

Glad lilla jul på er alla följare! Ni trodde väl inte ni skulle slippa undan ett till år utan en julkalender här på bloggen? Nepp, 24 dagar framåt kommer ni få en ny bild varje morgon! *publikens jubel* And that's just because I love you guys! *publiken goes aaaaaaw* Alla enjoy!
 
 
JSnow Photo

I got a million trillion things I'd rather fuckin' do

 
Little stupid ass, I don't give a fuck I don't give a fuck, I don't I don't I don't give a fuck, Bitch I don't give a fuck about you or anything that you do, Don't give a fuck about you or anything that you do.
 

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar