Tjejproblem - Hormonbrist

Har länge tänkt på om jag ska skriva om dethär på bloggen eller inte för det är ett sånt tjejigtproblem och personligt, men ja tja, dethär är ju överlag en sån öppen blogg så såklart jag vill skriva av mej. Mina manliga läsare kan ju helt skippa dethär inlägget för det är nog det tråkigaste ni någonsin läst. Men kanske någon av er tjejer out there kan dela med sig av era erfarenheter, tankar, tips och funderingar kring det?
 
 
Så bye bye killar!
 
 
Okej så grejen är den att jag har hormonbrist och har haft det de senaste 12 månaderna. Det kom efter att jag för andra gången slutade med preventinmedlet p-ring i Oktober förra året och jag fick precis samma biverkningar som första gången jag slutade med dem när jag var i Australien för 3 år sen, men denhär gången blev biverkningarna ännu värre, längre och mer. Okej såhär är det, när jag besultat mej att jag ska sluta med p-ring och börja leva ett normalt liv utan hormoner och skit och slutar använda dem så börjar allt med att jag går upp massa i vikt och samlar massa vätska i kroppen, vi kan kalla det fas 1. Sen når jag till fas 2 där jag blir oförklarligt trött och deprimerad på livet och sover 10-12 timmar per dag. Jag är så himla trögfattad att jag nu 10 månader senare efter att jag hade min fas 2 period förra vintern ser sambandet med att det har att göras med hormonerna och inte något annat som att jag faktiskt är trött eller vinterdeprimerad osv. Och fakta är ju att jag hade precis dethär samma jävla symtomen första gången jag slutade använda p-ring. Men nu de senaste 8 månaderna har jag varit i fas 3 som jag nog aldrig kom till första gången jag slutade med ringen.
 
Fas 3 är att jag har sjuuuuukt mycket finnar. Alltså ni fattar inte hur jag lider. Jag har aldrig haft denhär typen av finnar i hela mitt liv. Inte när jag var i tonåren heller. Det är riktigt riktigt dåligt. Ja men så dåligt att arbetskompisar har tyckt riktigt synd om mej för hur dålig hud jag har. Och det blir inte bättre av än vad för än frätande skit jag sätter i ansiktet. Dethär tog så länge för mej att fatta vad det är om, varför jag har mer finnar som 23 åring än om man skulle sätta ihop alla finnar jag haft de senaste 10 åren. Först trodde jag det berodde på kosten, för jag fattade att orenheten inte kommer utifrån för jag har perfekta rengöringsrutiner till ansiktet. Käkade jag för mycket jordnötssmör? Är det proteinpulvret? Vad är det? Men efter experimenterat mycket med kosten och perioder med 110% clean eating i sommar märker jag att inga skillnader med maten ändrar mitt hudtillstånd. Det ÄR hormonerna.
 
Och det syns också på den typen av finnar det är, det är riktigt sånadär hemska hormonfinnar som bara är på vissa delar av ansiktet. Sen den stora grejen också att jag har inte haft mens på ett år. Det är ju inte helt normalt heller va? Otroligt skönt, men inte normalt. Så gick till läkaren i sommrast och bad dem skriva ut gulkroppshormoner till mej eftersom det brukar, och funkade för mej första gången jag hade problem med att inte få igång mensen efter Australien, och de ska sätta igång hormoner och hela faderullan men denhär gången hände inget.
 
Så, jag har snackat med gynekologen om det här och vad jag ska göra. Jag har varit till labratoriet och tagit en massa blodprover nu också för att utesluta jag inte har något större fel som sitter i hjärnarn, som troligen inte är problemet. Men vet ni vad troligen det stora problemet är med min hormonrubbning och brist och varför jag inte har en normal hormonbalans i kroppen? För att jag RESER för mycket. Alltså jag fattar dethär hände första gången med hormonfuckup när jag slutade med p-ring när jag var i Australien och ute på vift i ett år, men fattar inte varför min kropp inte hänger med nu när jag bott i Danmark de senaste 10 månaderna?
 
 
 
Vad ska jag göra för att få ordning på dethär nu då? Egentligen är det enda jag lider av finn-armen som tagit över mitt ansikte, och lite vätske svullnader i kroppen. Men jag lider verkligen mycket av dethär med finnarna och det är sjukt jobbigt. Jag får dehär finnförsamlingen i ansiktet pga av hormonbristen, som gjort att jag har mer av de manligahormonet än av det kvinnliga = finnar. Fattar inte riktigt men okej. Och en annan riktigt dålig grej med hormonbrist är att skelettet slutar utvecklas. Skelettet ska växa tills man är 30 år, så nu när mitt stannat i utveckligen så finns det större risk jag får benskörhet när jag blir 50. Alltså inte kul?! Okej så vad ska jag göra för att få tillbaka min vanliga Pessi-kropp igen? Jo lätt som en plätt - börja med hormon preventivmedel igen. Ja det är det enda alternativet jag fick av läkaren, eller nej jag fick också alternativen: flytta hem, bo hemma och sluta resa, eller förbli finnig. Okej, så ge kvinnan lite p-piller så hon blir normal igen! Men jag vill verkligen inte det. Jag vill verkligen inte gå på hormoner. Jag tycker det är fake för kroppen och synd för den att få så starka grejer som styr vad kroppen egentligen själv borde styra. Hormoner gör ju inte bara så man får mens och detdär, hormoner styr allt. Kännslor, humör osv. Jag vill inte ta sånt. Pluss att jag verkligen ha klara bevis på att min kropp blir helt förstörd när jag en dag inser jag inte vill använda det mer och slutar med dem.

 
 
Men nu har jag fått recept på nå klimakterie-tant-tabletter (haha seriöööööst vafö äter jag klimakteritabletter och är 23 år gammal..? Hur fucked up är du kropp?!) som först ska få igång kroppen, och sen har jag också nu recept på både p-ring och p-piller. Så nu är det bara för mej att välja vad jag vill efter jag käkat klimakteri tabletterna. Och som sagt helt ärligt vill jag varken dera gå på p-ring eller p-piller eftersom jag vet min kropp blir förstörd när jag slutar med dem. Jaa men Pessi käka bara p-piller eller använd ring tills du ska ha barn en vacker dag då? Jo men alltså som sagt tycker jag det är fake och dåligt för kroppen, speciellt att hålla på med det i flera år..?! But I guess det är enda alternativet för att få och hålla min kropp i en normal balans igen?

 

Har någon av er erfarehet av hormonbrist? Och vad rekomenderar ni för preventivmedel med hormoner?
 Jag har ju att välja på p-piller eller p-ring, vad tycker ni? Som jag känner just nu lutar det mest mot p-piller även fast jag användt det i min ungdom och vet min kropp inte riktigt gillar det heller.. Men jaa, vad ska man välja när det känns som pest eller kolera?
 
 

Them Girls

Oj idag var jag på lunch date med världens bästa tjejer. Alltså fattar inte det är 10 månader sen vi senast sågs alla, vi är på olika stadier i livet men endå känns det precis som det var igår vi gick i Handels och satt och snackade om allt och alla. Älskar er verkligen.
 
 
Okej förlåt alla inblandade men hade ju inga bilder från er idag
så får väl bjuda på några väldigt old-school-ful-bilder av oss istället!

Q/A Session - LA?


JenniHur länge ska du stanna i L.A? Vad är dina planer efter L.A? :)
Anonym: hur länge stannar du i L.A och vad ska du göra efter det?
Annika: Jag undrar vad du har för planer I LA :) 
 
A) Alltså ja tja helt ärligt - JAG VET INTE. Eller jo, från början ska jag över dit för jag är sponsrad att åka på den samma härliga kryssnigen till Mexiko jag gjorde förra året. En 6 dagars kryssning från Long Beach till Mexiko som vi är en massa modeller och fotografer som deltar på. Vi shootar och njuter hela dagarna. Är så tacksam över att jag fick chansen att göra det förra året då det var verkligen en super kul upplevelse, och jag är överlycklig över att jag och en av de andra fotograferna på resan förra året turned out att bli vänner för livet. Det är han som bjuder över mej i år och jag ser så framemot resan! Ska bli såsåsåsåsåså kul!
 
 
Så det är grund och botten varför jag åker till USA. Vill såklart passa på och träffas med lite andra fotografer/vänner jag lärde känna förra året, och arbeta fram lite nya modell bilder osv. Så LA blir mest för modell-arbetets skull, för miljöombyte och äventyr. Hur länge det blir vet jag verkligen inte ännu. Är rätt säker på jag behöver en ut-ur-landet-flygbiljett innan de släpper in mej genom tullen där, så ska väl nog klura ut någon nästa-plan snart. Men ja tja, så mycket vet jag iaf att det är tänkt att jag INTE kommer komma hem till Skandinavien efter LA... Och att julen 2014 kommer nog bli den första julen jag inte firar tillsammans med familjen hemma i Pedersöre. Well, mer än så vet jag inte.. Men jag vet att denhär resan kommer bli legendary och lite olikt någon av de tidigare resorna!!!

Inspo

 

10 months without love

Okej vet inte om det är fullt okej att erkänna dethär men..
Jag har inte klippt håret sen December.
 
 
 
Alltså EEH. Inte okej. Jag som i hela mitt liv varit sjukt noga med att det ALLTID ska uppfräschas
med minst toppning var tredje månad. Har aldrig gått i 10 månader utan någon som helst klippning
på säkert 12 år. Omg vad händer?! Jag förfaller?! Dethär behöver jag sååå mycket.
 
 
 Men vet ni bäst av allt? Frissan som klipper mej är min Gudmor, och hon är den enda som någonsin klippt i mitt hår (förutom mamma när jag var kiddo och någon indisk lady när jag var i Australien) så hon känner mitt hår och vet hur snabbt det slits i mina skoningslösa händer, så när hon säger att hon verkligen är super förvånad över hur bra topparna och håret överlag faktiskt är i sick så känns det faktiskt lite mera okej att inte ha klippt sig på så länge. För det har faktiskt inte sett SÅ slitet ut. Bara mest färgen som sett lite halv skabbig ut - men det fixas också nu! Wiiiii! Uppdateringen av Pessi är igång!

Rap Battle Princess Style

Haha men älskar dethär! Rap Battle med Snövit
och Elsa från Frozen, söttbitchigare än så blir det inte!!
 
 

Last Weekend in September

Jag gillar ta bilder för de berättar mer än tusen ord. Så ja tja, behöver väl inte
förklara, bara visa bilderna från helgen ute vid sommarstugan med mammsi & pappsi.
 


Mys x 200.

The Offline Time

Helgen vid sommarstugan var otroligt skön. Inte för att jag gjorde mycket annat än satt med
näsan nere i boken Sandmannen (omg jag älskar Keplers böcker!! När kommer det fler?!) men
det var nog denhär noll-internet tiden jag behövde. 


Haha mega mys att sitta ute under taket i regnet med en
kopp te och awesome bok! Sånt älskar jag.

Inspo

 

Ask me anything & everything

Nå ladys och gentlemens, det går kanske lite trögt här på bloggfronten. Eller, ni går lite trögt, ni e lite sega med dethär kommenterandet så ville bara höra om ni har lust för en frågestund? Nä okej skit samma om ni har lust eller inte, tvingar det på er anyway. Hit me with your best shot eller bara skriv vad ni vill läsa och se mer av här i bloggen, I'm here for your entertainemnt  knååååw så vill gärna veta vad ni vill se mer av!
 
 

Tar en lite bloggfri helg i helg och drar till sommarstugan, så have fun och släng
in era frågor här så svarar jag nästa vecka. Svarar på allt! Puss

Tuplateho - half price

Jag hittade ett super erbjudande vid Prisma igår jag bara vill dela med mej till er av! Okej säkert ingen som bryr sig, men äh. Men hur som haver de säljer ett Tuplateho paket med Vahva CLA+, Vahva Vihreä Tee & fettprocent kaliber för halva priset. Typ så landade hela paketet alltså på 14-15 euro, vilket i vanliga fall bara är vad ett Vahva Vihreä tablett förpackning kostar.

 
Jaha va är det för kul med dethär då? Vafö ska man käka grön te tabletter? Jo det brukar jag käka som fettförbrännings piller, eller alltså egentligen är det ju koffein piller men grön te låter bättre än koffein, pluss de inehåller en massa antioxidanter och hela faderullan. Nyttigt och bra! Har inte käkat det på hela året så passar bra att sätta igång med dem igen efter en halv lång paus. Och whatsup med CLA tabletter? På förpackningen står det de är tillför "effektivering av fettmetabolism" och online har jag läste lite olika teorier om det funkar eller inte, men i grund och botten ska man väl själv pröva sig fram vad för saker och ting som funkar och passar en egna kropp bäst. Så ska själv testa på dem nudå! Men det är alltså också tänkt att vara en form av förbrännfläsketpiller. Och varför ska man mäta fettprocenten? Eh jo för det är skit kul! Eller? Jo det tycker jag, alltid kul att hålla lite koll på vad cirka man ligger på. Hehe, mätte redan på pappa igår och han blev sjukt deprimerad över resultaten, som uppenbart inte kan stämma på honom, så jag har inte vågat mäta på mej själv ännu innan jag får det lite mer under kontroll och fattar hur man mäter 100% rätt. Inte direkt rocket science men ja tja..

Love at first sight

Eeh JA att jag älskar byxorna? Helt amazing sköna, kommer flytta in i dem. Lovar dethär inte
var mitt sista Freddy WR. UP par, ska nog köpa upp alla färger och modeller som bara finns!
 

Morning Power Walk

Alltså fattar inte hur jag kan tvinga mej själv till dethär? Gå en promenad på mornarna när det är svinkallt, mörkt, deprimerande och jag fortfarande mentalt sover riktigt djupt.. Någon skruv sitter nog ordentligt löst där upp i hjärnkontoret.. Men ja tja, får faktiskt en bättre dag av det och jag mår bättre av det (alltså lovar det är inget jag och alla hälsotidningar säger, man mår verkligen bättre av det! Eller intalar och hjärntvättar jag mej själv till att tro det bara?), och så vill jag ju gå ner lite i vikt medans jag e hemma och innan jag åker till LA, så ja tja lite ska det väl kämppas för.
 
 
Men vet ni mitt hemliga knep att dra mej själv upp klockan 06:30 för att gå ut och gå? Alltså det är världens bästa idé och skulle aldrig komma iväg den tiden och så långt, speciellt inte nu på hösten när det är kallt och trist, på något annat sätt än det här. Jag har en kompis som jobbar i Larsmo och börjar kl 7 på morgonen, så när han kör till jobbet svänger han förbi vårt och plockar upp mej och sen sparkar ut mej några kilometer hemifrån. Vilket betyder om jag ska ha någon frukost (vilket är vad jag lever för typ?) så MÅSTE jag gå dedär kilometrarna hem. Dethär är super bra idé och funkar perfekt för mej. Om ni har tid över om mornarna och vill göra eran power walk då på tom mage är dethär verkligen ett super tips, enda kravet är ju att ni behöver känna någon som kör till jobbet och bara kan släppa av er en bit på vägen. Så är det bara att gå direkt hem till kylskåpet, istället för att gå hemifrån, IFRÅN kylskåpet, för att göra en 6 kilometers omvägs runda innan man är vid det igen. För JA, livet kretsar kring kylskåpet och mat.
 

Will I love you?

Och så har jag äntligen också beställt hem mitt första par av WR.UP byxorna som alla redan har. Kommer jag älska dem som alla redan gör? Kommer min skinka se lika het ut som alla andras i dessa drömbyxor? #DATASS? Eller har jag för höga förväntingar?
 

Get Going

 
Alltså jag hatar att komma igång med träningen på nya gym. Inte för att EasyFit i Jakobstad är ett nytt gym för mej som tränat där varje gång jag varit hemma sen de startade men.. Men jag hatar bara detdär med att komma igång på andra gym än det man gått på 24/7 och som man känner sig självsäker och hemma på! I mitt fall då FitnessDk i Danmark. Känner mej bara lost och ofokuserad bland en annan träningsmiljö än vad jag är van med.. Är jag enda som känner så eller? Men sakta men säkert börjar jag känna mej som hemma igen på EasyFit och hade idag ett relativt okej rumppass endå!  Kulkulkulkulkul!

Global Top 10 Searches

Alltså vad söker folk om runtpå internet? Bra fråga! Därför har jag här lite
snabb fakta på ett par länders mest poppis sökande! Och jaa dethär är ju speciellt
intressantoch kul i syfte att se vad det är för porr/sex-fakta/vanor dessa har.

Irland, ingen förvåning att ni söker mycket på drunk och sex.
Men Teasing Dick with Pussy är kanske lite sådär speciell sökning att göra..?
 
Okej, i Kina fantiserar man om Japaneser? Ja okej, jag själv ser ingen skillnad på dem men jaa..

 
I Nigeria är inte Big Ass tillräckligt, nej där söker de på GIGANTIC ASS..

 
Alltså okej Irak, dethär känns lite inte okej..?
Pain, Classic Forced Sex, Japanese Teen Facefuck.. Alltså EEEEH..?

 
Syria, Father Daughter, Brother Sister, Grandpa Fuck Oldman.... 
Nej alltså finner verkligen inga ord till vad jag ska säga om det..?
 

Alltså är dethär normalt eller?? Är dethär vad NI söker på också eller???!  Alltså..??
 

I Love you Breakfast

Alltså kul dethär blev en frukost blogg nu.. Men jag älskar frukost! Absolut det bästa, och
viktigaste, målet om dagen! Bara för att jag för äta så mycket jag vill utan att få ångest över det?
 
 
 
250 gram grynost med mandlar & russin, 2 skivor low carb bröd med kalkon och saltgurka,
ett päron, och en halv grapefrukt och Pukka Detox te för att få lite vätskedrivande effekt.

Welcome Autumn

Dethär är nog det bästa med hösten och mörkret som kommer med det;
- mysiga kvällar med levande ljus, en lovande bra bok och en varm kopp te.
OBSOBSVIKTIGT, SÅKLART UR EN MUMIN MUGG, annars ger det inte samma mys-feelis.

Projector Art

Här är en bild från förra helgens speciella photoshoot i Helsingfors. 
Kul att man kan göra så mycket spännande utan photoshop också! Ser ni mej?

 
Anssi Ranki

22 Jump Street

Jag blev bjuden på bio i Danmark förra veckan och såg filmen 22 Jump Street.
 
 
Mitt sällskap tyckte var den dummaste filmen någonsin, och jag totalt ääääääälskade den. Det är inte ofta jag har känslan jag vill se en film två gånger, men DEN filmen vill jag fan nästan se 3 gånger. Haha, seriöst, den humorn, ironin och överdrivenhete i filmen var bara så perfekt för mej. Njöt, skrattade och älskade den verkligen. Eller är faktiskt inte riktigt säker på om jag endast gillade den för att Channing Tatum är världens hetaste man och Jonah Hill är en av mina favvo skådespelare?

That's Real Pleasure

Alltså typ helt dog när jag hittade dethär. Seriöst, te-älskaren i mej jublade. 
Har smakerna Strawberry CupCake och Blueberry Muffin sen innan, men dedär två
nya Lemon Macaroon och Pear Chocolate Inspiration låter ju bara helt sjukt spännande!!
 
 
Älskar teeeee!

#Quotetoliveby

Fan vilket bra ordspråk. Bästa jag stött på på länge. Så jävla enkelt och sant.
Behöver printa ut den och sätta den på väggen. Eller tatuera den i handen och se på den 24/7. 
 
Seriöst, svårare än så är det ju inte. Varför över-tänka allt?

First Time Trying out LPG

Ja hur gick dendär LPG behandlingen igår? Blev jag till beachbabe of the year efter lite sug från en maskin? Nej alltså som sagt lär det ta ett par gånger innan man ser något resultat, så kommer göra det nu 6-7 gånger innan jag sticker till USA, #tålamodärfiskarensbästavän, men det var absolut en spännande upplevelse och känsla denhär första gången.

Men hur kändes det då? Och hur går det till?
 
Jo det är då alltså en dam som gör behandlingen med
en maskin i handen. Maskinen drar och suger upp där
man sätter ner den på kroppen och masserar vävnaden osv. Alltså svårt att förklara, men det är alltså en
maskin som kniper och drar i dej.
 
 
 
Låter ju sjukt otrevligt och något som gör mega ont? Alltså kan ju nog helt ärligt säga jag kallsvettades ett par gånger under behandlingen för att det gjorde så ont. Men det är en såndär aaajmenskön känsla och överlag var det en super skön behandling. Vi körde på ett cellulit och fettprogram på benen och magen och efter behandlingen, som tog minst 45 minuter tror jag, så kände man verkligen hur blodet satts igång i benen. Jag kände mej super energi fylld och lätt i benen. Efter behandlingen ska man gärna röra på sig lite, så gick en kort promenad och efter det var jag helt sjukt överdrivet trött. Kände verkligen mycket energi i kroppen gått åt i de behandlade områden. Sov som en baby inatt! Har nästa behandling på torsdag och är reda excited för den!
 
 
Men so far, även utan resultat ännu, känns det absolut värt att testa på dethär!

Is that you Snow?

 Alltså snöade det idag eller??
Snackade med en bekant som sa det snöade och trodde
han bara skämtade. Pappa mummlade något om den första
snö och trodde också han skämtade. Sen ser jag på Facebook
att folk från här i trakterna är i gång med dethär samma
skämtet på Facebook?? Eller kanske det inte är ett skämt.
KOM DEN FÖRSTA SNÖN I JAKOBSTAD FAKTISKT
IDAG REDAN I SEPTEMBER?! Någon som har mer
öppna ögon än mej och sett dethär eller??

Sweat baby sweat

 En annan grej med detdär kreatin förutom viktuppgång jag snackade om tidigare.. Eller så beror det här bara på något annat för har nog inte lagt märke till det tidigare när jag kört en kreatin-cykel. Men jag svettas! Alltså haha, normalt har jag sjuuuuukt svårt för att svettas. Nu snackar vi noll droppe efter spinning och crossfit och sånt hardcore. När andra badar i svett och har en sjö runt sig så ser det ut som om jag precis kommit till gymmet fast jag kört allt jag kan och är helt slut i kroppen. Får mej alltid att känna mej dålig? Ser ut som om jag inte tagit i? Men jag kan helt enkelt inte få svett att rinna från mej. 
 
 
 
Men seriöst, för 3 veckor sen hade jag för första gången
(eller typ första gången?) svettdroppar mellan boobisarna!
 
 
Här om dagen rann det på ryggen av svett från bara 30 min cardio.
 
 
 
Och mina tshirt har varit små dränkta på ryggen från styrketräningen.
 
 
 
Omg vilken skön känsla?! Haha alla bara men okej Pessi vi vill inte veta om dina svettvanor snälla sluta. Men alltså ni fattar inte, dethär är revolutionerande för mej! Har nog upplevt liknande från fat burners också, men aldrig såhär mycket! Och jaa som sagt vet jag inte om det beror på kreatinet, men kunde ju make sense eftersom det samlar vätska i musklerna? Någon annan sportnörd som upplevt dethär?
 
 
Nåja, fick rådet av en väldigt klok man, som verkligen vet vad han snackar om när det kommer till kreatin och bodybuilding, att inte fortsätta med det så länge jag gör bikini bilder för jag kommer svälla till en elefant haha. Så ja tack men nej tack, nu just är det nog inte det jag vill, så sätter tillbaka kreatinet på hyllan.

Eat Breakfast like a King

Den som säger jag äter för lite har aldrig sett mej äta. Seriöst, jag kan verkligen äta.
Här har vi en 550 kaloriers frukost med en massa protein och bra kolhydrater.
 
Eat breakfast like a king, lunch like a prince, dinner lika a pauper.

LPG Treatment

Vet ni vad jag ska ikvääääääll???? Nej okej om ni visste skulle jag kanske få lite weirdo feeling över det eftersom ni isånafall har en mikrofon satt fast på mej eller spionerar på mej eller något annat helt totalt konstigt. Klart inte ni vet. Men jag ska på min första LPG behandling! Yaaaahy! 

 
Okej vad är en LPG behandling?? Jo det ääääär: 

 LPG Endermologie – Lipomassage är en teknik som används för behandling av olika tillstånd i huden, musklerna och bindväven. Endermologie är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar hela kroppen. Detta medför ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning.
 
Endermologie förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen skulpterar kroppen och ger synbara resultat såsom förbättrad hudstruktur, uppstramning av huden, reducering av celluliter samt att fettvävnaden minskar!
 
 
Och varför gör och behöver jag dethär? Jo som jag nog nämnt tidigare så har jag celluliter. Som jag alltid haft sen jag var 12-13 år gammal, som jag har fast hur underviktig eller muskulös jag än har varit genom åren. De är bara där och de kommer alltid vara, vad jag än gör. Så nu är det dags att testa på och se om LPG kan hjälpa få bukt på dem!

Simon tycker jag är sjuk i huvudet, han tycker jag är waaay to kropps fixerad och kropps perfektionist. Ingen har ju dött av lite ojämnheter och celluliter? Kanske han har rätt, jag har ju alltid haft celluliter och accepterat och levt med dem, men det är min kropp och jag vill vara den bästa versionen av mej själv från insidan ut. Jag har i flera år velat pröva dethär, men har alltid tyckt det varit överdrivet dyrt eftersom det inte räcker med en eller två behandlingar för att få resultat, utan minst 5-6 stycken. Men mamma stötte på en dam här i stan som precis börjat på med det till ett vettigt pris, så när mamma frågade mej för en månad sen om dethär vore något jag ville ha som en tidig julklapp när jag kommer hem var ju svaret defentivit jaaaaa.
Och ikväll är det dags för den första behandlingen!
 
 
Alla bara men seriöst vad snackar du om Pessi, du har inte en enda
cellulit ju????? Nej i rätt ljus och med en bra fotograf har jag inga.

September ActiveBox

Woho September månadens ActiveBox har kommit!
 

The Countdown have started


Eargasm

 
 
 Ny perfekt låt till träningen. Älskar den.

Nomination

Det är inte mycket jag samlar på men en av grejerna är bitar till mina Nomination armband.

 
Älskar att man kan göra det personligt och låta dem visa precis vem man är. Önskar det fanns någon gym-vikt eller något som kunde visa min kärlek till träning, men det finns det dock inte.. Buhu. Men senaste tillskotten i armbandet är denhär fina sis-biten som gick fick av syrran idag (för hon sa det är en bit jag inte kan få av någon annan, höhö, klyftigt.) och så köpte jag ankar biten nere i Helsingfors som för mej betyder sommaren 2014. What's next? En Mumin bit eller Unicorn?

Dream on Dreamer

Linus 

Danmark-Helsinki-Jeppis

 Okej lyckligt hemma i Jeppis då!
 
Fatta hur mycket skit jag släpat hem?
 
Helsingfors gick fint, var ju där från torsdag-lördag. Först kändes det helt totalt fel och konstigt att vara tillbaka i Finland. Alla dessa människor som pratar detta främmande språk finska? Fattar danska hundra gånger bättre än finska så vet inte riktigt hur man känner sig hemma i ett land där man inte ens fattar vad en person bredvid en säger, men gissar det är vad jag är van med så?
 
 
 
Bodde på hotellet Sokos Vaakuna eftersom det var närmaste till buss och tågstationen så slapp dedär släpandet. Hade en egen balkong på nionde våningen så kände mej som en prinsessa, super lyx! Och såklart badkar, aaaaaah<3
 
 
Haha minns ni jag tappade min telefon i badkaret typ 1,5 år sen på hotell när jag skulle ta selfies? Nåja ingen är förvånad. Men köpte ju en vattentät en efter det så kan ta en massa bad selfies!! Kikade igenom dem och lag märke till denna sjuka uppenbara skillnaden på viset hur jag tar bilder till Instagram, Facebook osv. och hur de ser ut till min pojkvän haha. Bloggen, ni är också som min pojkvän så därför får ni såklart båda versionerna.
 
 
 
Och ja Helsingfors var väl sig likt överlag. Gick snabbt genom stan och fönstershoppade typ. Och så jåå, världens pinsammaste grej hände! Jag stod vid ett trafikljus vid Havis Amanda och väntade på att det skulle bli grönt (dah varför står man annars där?) och jag ser extremt sliten ut (= inget smink, Nike skor, urtvättade tränings byxor, NY keps osv., sådär jag klär mej när jag absolut inte ska ha uppmärksamhet.) och det kommer en bil med en Ryss hängandes ut ur fönstret och kikar på mig och skriker "YOU GOT SO BIG BOOOOOOOBS!!!!!!!!!!!!!!".
 
 
 
Shit vad opassande haha. Normalt tycker jag det är underhållande och kul när folk ropar efter mej, men detdär vara bara sjukt konstigt, speciellt när halva Helsingfors står runt mej.. Blev dock uppraggad i tåget på ett riktigt sött sätt av en militär kille som ville bjuda på öl (okej låter ju inte sött med någon som försöker få ner ohälsosam gift i mej!? Men det var på ett riktigt sött sätt han frågade!) så det gjorde upp min dåliga hurmanflörtarifinlandår2014 upplevelse.
 
Förutom det hade jag träning med gott sällskap och 3 roliga photoshoots
med 2 av mina finska favvo fotografer, bilder kommer så stay tuned.
 
 
Och seriöst vad jag älskar Finland för dethär.
 
Seriöst!! Protein avdelningen i KMarket i Kamppi. I ett KMarket finns det större protein utbud än i en fitness butik i Köpenhamn?! Omg lyx. Och QUESTBARS. Seriöööööst. Flög på den med Oreo smak direkt för har velat pröva den så länge. Men efter 5 minuters övervägande om att spendera 4€ på en bar bestämde jag mej för att det kanske var liiiite överdrivet pris. 

Anyway, de är kind of good to be back i Finarnas land igen.

xoxo bitches

Ledsen för seg uppdatering! Är hemma i Jakobstad ikväll så blir vanlig uppdatering från och med senaste imorgon! puss puss puss
 

Evening workout @ Vetosali

Okej egentligen sitter jag inte bara på ett hotell i Helsingfors och käkar riskakor och litervis vanilj kvarg. Nej igår var jag faktiskt på favvo gymmet i Helsingfors, Vetosali.
 
 
Ja, helt normalt att byta outfits under workouts. #lifeasamodel

Finland Danmark 1-0

Okej där finns en del fördelar i Finland inte Danmark har. Typ smaksatta riskakor och VANILJ KVARG. Omg, redan käkat 3 burkar vanilj kvarg, det är såååå gott.
 
 

The Trip to Finland

 Jag har verkligen många FML, alltså FuckMyLife, moments de senaste 12 timmarna. Men jag kan lova det är inte många som skulle ens klarat hälften av allt mitt prackeri de senaste timmarna. Det är nog inte många som ens skulle fan göra det, helt hjärndött egentligen och känns som jag sätter mej i sånhär skit rätt ofta (älskar verkligen undermedvetet utmaningar....?!).
 
 
 
Såå, jag skulle ha 4 väskor i allt till Finland. Varav 2 som check in bagage, den ena som, oopsi, var 28 kg och den andra 17 kg. Fick spela dum blondin där för att få det igenom utan att betala för det, eller så var tanten bara super söt. Okej, det var hon ju verkligen, och hon gjorde ju bara sitt jobb och skällde på mej på ett snällt sätt. Fast förstår endå inte varför hon inte ens kommenterade mina handbagage, som en nog var över 15 kg trolley och den andra minst 12 kg backpack. Och max tillåtna på det är EN litenväska på max 8kg. Tack verkligen för det!! Var säker på det skulle bli drama över det, vilket det borde blivit, men inte alls, så skönt. Älskar SAS.
 
 
 
Nu är ju frågan hur jag fått 1 ryggsäck och 3 rullväskor med släpat när jag bara har 2 händer och armar? Och ben och ögon öror bröst osv. Och okej det hela är faktiskt så mycket värre än det låter eftersom min väska exploderade, helt förståligt, igår natt. Blev nog inte ens sur över det, liksom vad förväntar jag mej när man bara försöker med all sin kraft tvångs stänga den? Det var liksom inte ens i närheten att få den stängt så var faktiskt helt upplagt för att den skulle gå sönder. Nå vad gör man så kl 00 i en tom lägenhet när alla butiker är stängda? Säger FML tvåhundra gånger tills man, om man, lugnat sig. Som tur hade vi några stora sopsäckar och en halv rulle tejp, så jaa, improvisera är jag bra på..
 
 
 
 
 
 
Sen att jag fucking tejpade fast handtaget var ju bevis på mitt höga IQ och det straffade mej ordentligt när jag fick gå hukad och knuffa fram skiten som inte ens kunde rulla fram på sina fucking hjul eftersom jag satt in den i 3 plastpåsar?!. Omfg. Och allt dethär med överfylld ryggsäck på ryggen (alltså ÖVERFYLLD = datorn som halva sticker fram, 3 kepsar som hänger utpå väskan och 2 hoodies som är fast knutna på utsidan av den. Och cirka 20-30 BH & tros-set på insidan haha) och så 2 andra väskor släpandes efter. Nä jag tror inte ni fattar hur dåligt det är fast jag försöker förklara.
 
Och blev faktiskt sjukt förvånad över hur nada hjälp jag fick. Helt seriöst Danmark, sen när blev ni som Finland?! Endast en tjej i Danmark frågade om jag ville ha hjälp. Som jag fucking uppenbart behövde, men tackade endå nej. Men ja, det trodde jag inte om danskarna.. Fick faktiskt mer hjälp i Finland. 
 
 
Och jag kände mej verkligen som en otroligt hemsk och irritande människa som drog runt med all denhär skiten. Hatar själv såna människor, man bara hallå MÅSTE du göra sånt du verkligen inte har under kontroll?! Och speciellt såna med en överfylld stor ryggsäck! Svänger och har sig och har noll koll på hur ryggsäcken bara knuffar allt och alla som en jävla gravid förvirrad elefant. Omg, hej det var jag idag. Hatar mej själv. Faaan alltså, årets prackeri!!
 
Men okej seriöst vad jag är glad för att vara en gym-tjej och bara super
seg superwoman. Svettats som en gris och haft årets workout av dethär, but i did it.
 
 
 
Okej men Pessi det är ju inte över än. Nej för jag har ju faktiskt inte flugit hem till Kokkola eller Vasa, jag flög ju till Helsingfors. Här kommer jag vara tills lördag eftermiddag, shoots och sånt, men sen DÅ ska jag pracka hem allt dethär också med tåget. Kuuuuul!! Hur det ska gå med den exploderade väskan vet jag dock inte? Om jag bara kunde låta bli att röra den vore det ju okej, men nu har jag en massa stuff i den jag behöver här..? Nå kanske bara köper en jävla svart sopsäck och tömmer hela innehållet i den och släpar hem allt. Som en riktig I don't give a fuck bogan ala fml-brud. Tror det nästan är lättare än att knuffa dendär skit väskan.

Finland - I'm coming home

Jaa, idag var det dagen då. Dags att flyga till Finland. 
Danmark jag saknar dej redan..
 
 
Sandra E som tagit denna Finska sommar bild.

That's it

Nå då var det färdigt, tack och hej, finito till Svendborg. Gick en standard lång tur igår kväll och avslutade dagen en sista gång på gymmet. Simon frågade en gång om det inte är det bästa gym jag någonsin besökt, då sa jag att neeeej hallå Gold's Gym i Venice Beach är det bästa (ja ehm, man måste ju bara säga det eftersom det är nog världens mest berömda gym) men nä FitnessDk i Svendborg vinner nog endå över det. Sådär tips bara om någon av er tränings nördar har vägarna förbi? Man vet ju aldrig.
 
Nåja, vi får se hur länge jag stannar borta från härliga Danmark, men Svendborg ligger så avsides så vet jag inte kommer besöka stället på lång lång tid. Nå det står ju kvar, inte så hela stan brinner upp och försvinner? Alltså fattar inte varför jag är så över sentimental och har så mycket separationsångest för människor, platser och rutiner helt plötsligt. Normalt är det ju jag som älskar att flänga, fara, förändringar och hela hallojset. Den senaste 4 veckorna har jag nog fällt lika många tårar som på de senaste 12 månaderna och allt på grund av förändringar?! Hallå vad händer, jävla emo tjej jag blivit?! Kan ju inte gå in i höstdepp REDAN?! Nej nu är det färdigt med det, slutet på något betyder bara början på något nytt = kul = glad = woho!!!  

That's what friends are for

Egentligen trodde jag att jag behövde lite ensamhet de sista dagarna i Dk efter att sagt adios till Simon.. Också bara för att jag visste jag aldrig skulle hinna ses med alla människor jag ville ses med i Danmark innan jag reser till Finland. Och för att jag hatar hatar HATAR goodbyes (haha, så många gånger jag stuckit från Finland bara små-plötsligt så jag slipper säga hejdå till vänner och bekanta).
 
Men jaa livet i en lägenhet man bott i så länge som plötsligt blir tom och okänd och utan något sällskap, så var det rätt eeeeextremt deprimerande och för mycket tänk i mitt lilla förvirrade huvud. Och även fast jag trodde det var bäst, och att man kunde, så insåg jag nog att det inte är så man ska spendera sista dagarna i Danmark på... Men jag har haft äran att lära känna en sån otrolig speciell människa i sommar, som känner mej så mycket bättre än många, han som tagit hand om mej alla månaderna ute på båten, han som verkligen brytt sig, han som över analyserat mig ut och in, han som alltid förstått mej om det så är min dåliga svensk-danska, dåliga mattehuvud, mitt måste-äta-var-tredje-timme tvångstankar, eller mitt överlag fucked up huvud, och såklart också nu ville ta hand om mej och mitt ledsna huvud hemma vid sitt den sista tiden här i landet och fick mej på såååå mycket andra och bättre tankar än depp. Lol vilken kärlkeks förklaring detdär blev.
 
 
Jeg kommer verkligen verkligen verkligen savne dig, lille vän. 

Smokers and Other People

Alltså egentligen gör jag ingenting med tobaksvaror. Tycker det är sjukt äckligt. Eller okej, ett erkännande här, jag tycker helt ärligt faktiskt inte. Jag har aldrig rökt en ren cigarett, jag kanske har rökt en cigarr och utblandade cigaretter (öööhm..) men aldrig en cigarett. Men jag älskar tobaksrök. Jag är nog enda människan i hela världen som tycker det luktar gott. Men på något sett förknippar jag det med sommar, fest, vänner och andra goda ting. Av någon konstig orsak. Så ja, jag gillar tobaksrök och har aldrig egentligen tyckt att någon stinker som röker.
 
 
Nåja.. Några burkar snus har jag väl snusat igenom min ungdom, alltså nu snackar vi kanske max 5 dosor. Men förutom det har jag alltid varit helt nikotin fri, och det vill jag vara och är super glad för. Det är ju gift för kroppen. Min mamma har i hela mitt liv sagt att jag ska aldrig börja röka, hon har alltid sagt det i metaforen att när man börjar röka så är det som man tar på en extra ryggsäck man bär runt och har med sig hela livet. Ryggsäcken är som ett beroende. Beroenden är dumt och det är något onödigt du bär med dig. Jag är en väldigt beroende människa och är så glad jag aldrig tagit dendär nikotin ryggsäcken på min rygg för jag vet jag skulle ha svårt att släppa den. Pluss den skulle få trängas med alla andra ryggsäckar jag har där, som godis, fitness, mat, osv. MEN, av någon orsak tog jag några prillor snus på arbetet av en arbetskamrat som snusade, bara för det roliga (eeh vadå roligt?). Och av någon konstig orsak köpte jag själv en dosa snus på båten (för alltså ehm, taxfree pluss personal rabatt = en dosa kostar 1,5 € så kändes liksom som nödvändigt att köpa en, eller?). Och eftersom jag är så ikke nikotin van blir jag sådär små hög av att sätta in skit under läppen. Såndär skön känsla. Såndär som man får efter 2 Smirnoff Ice. Och ja, jag är väldigt glad över jag blev påmind om den där små berusande känslan så sent som sista veckan ute på bpten, för annars vet jag att jag skulle satt dendär skiten under läppen hela sommaren och hållit på med det och snusat en burk på 3 dagar eller något annat helt onödigt. Nikotin är super dumt och dåligt för kroppen. Som tur säljs inte snus i Danmark, och jag hade bara en dosa med från båten som räckte 2-3 veckor, så alltså tog jag en om dagen typ? Slut på det nu!
 
lololololo, nån vecka sen så tog jag denhär bilden, Simon käkar ett helt
glasspaket där i bakgrunden och jag tar en snus. En miljonsfrågan är: Vem är mera ohälsosam?
 
Men okej lol vad är dethär för inlägget? Skriver först hur dumt såndär är och sen också skriver jag själv gör det, fast jag vet att det är dumt och onödigt? Ja okej DET är höjden av dumhet. Men nåja, jag gillar det så att ja.. Och allt man gillar är okej?
 
 
 
 
 Jaa okej ja det är typ era reaktioner till dethär inlägget medans jag är mera som

 

Markslöjds Fredrikshamn Belysningsdesign.se

 Simon och jag har varit sjukt länge på jakt efter en golvlampa att ha vid soffan.
Alltså inte i en vecka eller tre, utan faktiskt i 2 år?! Helt super svårt att hitta en
snygg, simpel, stilren och passande lampa eller? Tydligen.
 
 
Men så hittade vi denhär
snyggingen på Bleysningsdesign.se
och klickade hem den och dens lillasyster
som ska hänga på väggen.
 
 
 
Satte upp golvlamppan direkt i den nya lägenheten och den passar super fint!
 

Så vill absolut tipsa er andra desperata långtidsökande lampjägare, som vi själva var, om Belysningsdesign.se! De har ALLT där, super snabb leverans och en massa super deals och rea. Lovar ni kommer hitta en eller tvåhundra lampor ni gärna vill klicka hem därifrån.

Fed Up

 Oj dethär ser ut som en film precis för mej! Ser helt super intressant ut! Någon av er som sett den?
 
 

You like to see

Haha, rätt kul att läsarantalet ökat lite extra dehär dagarna jag skrivit depp-blogg här. Och speciellt efter ihelg efter jag varit lite oklar här på bloggen om Simon och jag alltså gjort eller gör slut eller vad som är på gång. Ni e så himla nyfikna era små filurer!! Gotta sig i andras hemskheter, men jag vet, det är ju så mycket kulare än dålig humor och vardagstråk på bloggen. Eller? Nej men whatever you like! 
 
 
Nå här har vi bildbevis på att jag inte gråter ögonen ur mej iaf. Och inte har någon soffa att chilla på. Och att jag fortfarande springer runt naken i lägenheten fast vi inte har några rullgardiner. Alltså verkligen tur ingen av grannarna känner eller vet vem jag är?

Reach for the Stars

Idoler och sånt.. Har jag någon idol? Någon förebild? Nja det har jag nog inte. Där är en massa människor jag tycker är skit coola och ser upp till till en vis mån, men kan nog inte sätta fingret på någon som jag bara döööö-får-jag-vara-som-dej-älskar eller ser upp till. Samma med modeller, en del jag tycker är dödssnygga och dräglar över. T.ex. har alltid Pamela Anderson varit min crush, alltid alltid alltid, och kommer alltid tycka hon är skit cool. Megan Fox älskar jag också. Men någon jag sett upp till de senaste 1½-2 åren är Khloe Terae. Sjukt snygg Playboy modell med en riktigt stor fan krets på de social medierna. Har alltid tyckt hon är extremt vacker och gör de sociala medierna så bra. Hon var förresten domare på en beauty tävling jag deltog i i Miami, men fattade inte det var hon innan jag såg på internet hon varit där, så jag har ju faktiskt sett henne IRL. Hon såg skit sur och tråkig ut så tappade lite wow-faktor för henne efter det haha, men jaja, tycker fortfarande hon är skit hott.
 
 
 
Men ja, iaf, hon är någon jag följer varje dag på de sociala medierna. Och jaa och även fast jag inte är på hennes nivå, jag är inte någon Playmate (kunde garanterat bli det om jag ville det, tror ni inte? Men ja, nej.) så kan jag inte sluta tänka på ordspråket "Work until your Idols becomes your Rivals". För det är vad jag jagar just nu, att komma ikapp henne med följarna på Facebook. Hon har just nu i skrivande stund 687 k, jag har 501 k. Det kanske aldrig händer jag får lika många som henne, men jag trodde aldrig jag ens skulle vara så tätt på HENNE som jag endå är just.

 
 
Samma var det med dedär Scandal Beauty brudarna. De där tjejernas bloggar jag läste varje dag för två år sen när jag började modella. Cathrine Holst, Amanda Breden. Dedär jag tyckte var så otroliga. Jag ville bli större än dem, jag ville ha fler följare än dem, men vågade aaaaldrig tro jag skulle komma upp till deras nivå. Cathrine hade runt 50 k följare, och Amanda 80 k, sjukt coola tjejer, kommer jag någonsin bli som dem? Shit, nu har jag mer än vad de någonsin varit i närheten av. Jag är bara så stoked över det. Jag har precis nått en halv MILJON följare på Facebook och jag fattar inte hur det ens är möjligt.
 
 

Walk it out

 
Alltså ååh vad jag kommer sakna Svendborg!! Alla dessa långa härliga skogsstigar (öhm som om inte Finland har det?) man bara kan gå powerwalks genom i timmar utan att tröttna på. Älskar ju dethär stället.

Moving On

Jaa så flytten igår gick alltså fint. Sov första (enda och sista?) natten i Middlefart och i Simons nya lägenhet inatt. Alltså seriöst den är så fin, värsta pimp-lägenheten. Tror jag nog bara en gång tidigare sett en flashigare lägenhet. Den kommer verkligen bli fin när han fått allt satt ordning där.
 
 
Jaha vad händer nu? Det vet jag nog egentligen inte själv. Men just nu sitter jag i vår gamla toma lägenhet i Svendborg. Eller, jag har mina kappsäckar och shit här, och en madrass att sova på, och min kära dator (vad mer behöver man?) så SÅ tom är den väl endå inte. Simon har åkt iväg på kurs så jag sagt farväl till han, och ingen av oss vet när, hur, var och om vi ses igen. Jag åker till Finland på torsdag, så framtillsdess ska jag försöka hinna säga hejhej till lite andra kära DK mäniskor jag kommer sakna.

Busy Day

 Ja okej det var ju kanske inte tänkt att jag skulle gå
såhär offline helt plötsligt?! Vad hände där liksom..?
 
 
 
Jo Simon har som sagt fått jobb på annan ort, fortfarande här på Fyn, den
mittersta Danska ön vi alltid bott på, men cirka 80 km bort från Svendborg.
I en by som heter Middlefart.
 
 
Alla bara wtf sa du stället heter? Wtf lol det är helt sant.
 
Ja men okej så igår var det enda dagen han hinner flytta så hans föräldrar kom direkt från semestern nere i Grekland över till oss för att hjälpa städa ut stället.
 
 
Vi hade sjukt otur redan för morgonen när trailern vi bokat inte alls hade blivit bokat och sånt irriterande mänskliga skit fel. Nå vi kom igång med packningen och städningen och körde över ett varv med ett last till Middlefart. Hade en massa problem med att få in soffan i nya lägenheten men annars gick det okej där. Tillbaka till Svendborg för last två med en take away lunch break där emellan. I last två skulle akvarie helvete med, och ingen som har haft ett akvarium vet hur mycket arbete det faktiskt är med det. Och speciellt med att flytta ett. Det ska tömmas - som tar tusen år, sen fånga dedär stackars åbeken till fiskar, ordna allt, bära hela sjukttungaskiten, och sen resten när det ska sättas upp som e lika mycket arbete med. Ja och som om man redan inte från början har ett pissehelvetes mycket att göra när man flyttar? Nå fick just och just ihop pysslat lasten i trailern varv två så allt rymdes med (förutom min rosa cykel hallå?!) och stressade sönder lite där i slutet så vi skulle hinna bli klar i okej tid så vi hade tid att köra till Middlefart, lasta ur allt och lämna tillbaka trailern innan kl 22. Vi alla var sådär lagom små trötta och irriterade vid dethär laget.. Och så kommer vi 700 meter på vägen så exploderar bilen vi kör med. Okej explodera är kanske att överdriva (men dethär är ju också en bra och underhållande blogg, vilket kräver överdrifter) men den bara skärde sönder. Växel helvetet hade hoppat. För tredje gången på deras NYA bil, och de har bytt motor på bilen för mindre än 3 månader sen eeehsaywhat? Fuck Citroen alltså. Så jaha klockan 20 på en lördag kväll står vi mitt i en korsning med en fucked bil med en trailer bakom sig. Kuuuuul precis vad jag vill göra på lördagskvällar, äventyrligt värre ju! Ja okej helt ärligt tycker jag sånthär skit är mera skoj än att sitta och se en film om kvällen, så egentligen går det ingen nöd på mig, konstigt men sabt Erkännande. Nå, som vääääldigt tur fick vi fixat att låna en bil som kunde ta trailern och efter 1,5t när bärgningsbilen kom för att hämta Citronen kunde vi också börja köra mot Middlefart med trailern efter. Så framme vid nya lägenheten klockan 22:30, bara att lasta av allt så var vi färdig med hela hallojset, OCH med halvfullt akvarie och alla levande fiskar, vid klockan 00:30 - not too bad?
 
 
Simons stackars föräldrar som hade sovit bara ett par timmar natten innan fick pumpa upp en luft madrass vid lägenhet för att sova över ett par få timmar innan vi igen stod upp klockan 06 för att lämna tillbaka trailern kl 07. Nej seriöst allt i allt vilken oturlig dag va? Men allt slutade fint endå!
 
Men inte bara att jag hade en busy day, jag har ju inget mobilnät på telefonen = nada bevis på att Pessi faktiskt lever. Fattar inte varför inte mamma ringt och frågat om jag är okej?! Tror faktiskt det skulle ta henne typ 3 dagar att fatta jag skulle blivit kidnappad eller försvunnen. Så hej hallå mamma, fast jag tycker du e sjukt irriterande som skickar och frågar om jag är okej efter inte varit online på typ 48 timmar så är det nog en bra idé att du faktiskt gör det, för man vet aldrig med Pessi. Nå eftersom du nog läser min blogg mer än skickar och frågar om jag lever så kan jag ju visa dej här vad du har att vänta på posten!
 
 
Världens största paket med 30 kg av din dotters liv i! Bara tacka och ta emot när GLS kommer över med det nästa vecka. Och snart kommer hon själv också, med minst 50 kg mer packning och sig själv hope you are ready för kaos och extrem ADHD i huset igen!

Hiding behind the Net

Nu när vi (jag menar du och jag bloggen, du och jag. Eller är jag bara schitzo och menar mej själv? Eller er läsare) snackade här om dagen om att fly verkligheten och blablbalbla (eller gjorde vi? Jo..) så har jag insett att dethär internet, sociala medierna, Facebook, Instagram, bloggen, hela faderullan är något jag tar till när jag får problem eller inte orkar tänka närmare och djupare på något. T.ex. just nu packar jag allt jag äger och har för att få det hem till Finland och ska hjälpa S flytta på lördag eftersom han fått nytt arbete på annan ort. Det är väldigt svårt att få allt sitt liv här ihop slängt i några väskor och lådor, för jag har en massa skit som ska hem, men det är också mentalt hårt. Och jag märker jag bara klarar av det i 5-10 minuter åt gången innan jag ger upp och tar fram telefonen, går till datorn, bara för att checka. Samma gör jag när jag är stressad och ska någonstans eller något. Varför? Checka vad? Det är nu inte så jag måste se om jag fått ett nytt mail varje femte minut? Det är inte så jag verkligen bryr mej om någon uppdaterat sin status på Facebook? Det spelar ingen roll jag fått 10 nya likes på en Facebook bild? Varför gör jag det, om jag verkligen inte bryr mej? - bara för att glömma min verkligheten för en liten stund? Bara för att inte behöva tänka eller känna efter? Bara för att ge upp direkt de blir svårt?
 
 
S raderade sitt Facebook konto, han tog bort sig från Instagram här om dagen. Om inte mitt liv och karriär kretsade så mycket runt det skulle jag också göra det.. Men något jag kan, är att jag kan gå offline. Och när jag kommit hem till Finland är något av det första jag vill göra. Koppla från sociala medier, gå offline från allt. Vara ensam. Tänka, känna och bara tänka. Jag ska ut till sommarstugan ute vid havet, eller ta ett tält och gå in i skogen. Bara vara ensam några dagar. Bara tvinga mej själv till att tänka och känna något. 

Morning ProteinPancakes

Alltså detdär med gröt till frukost funkade i 2 dagar.. Shit vad tråkigt gröt är. Och nej har testat en gång att blanda in protein med smak i gröt och det var nog det äckligaste jag någonsin testat och är rädd att testa overnight-oats och sånt eftersom jag fick sån trauma av protein-gröten.. Nu häller jag en halv burk honung över gröten om morgonen så den ska bli god, och det tar liksom bort lite detdär hälsosamma i det så eeehm fuck it med gröten alltså.. Så jag säger hello proteinpankaksfrukost! 

 
Dehär är det första märket jag prövar av proteinpankakor och dethär kommer från ProteinFabrikken som jag handlade i Norge, och dom är seriöst shiiiiiiit goda! Smakar som riktiga pankakor! Gottgottgott! Och så dränka dem med Waldens kalorifria pankakos syrup så är det bara HMMMMperfektstartpådagen.

Throw Back Thursday - 3 years of Smile, there is no one like us.


Waist Cincher

 
Idag fick jag hem min första
waist cincher!
 
Har varit sugen på att pröva en
super länge sedan jag sett den
poppat upp bland modeller
och fitnessbrudar på Instagram.
Varit riktigt het i USA i flera år.
Ska berätta mer om vad det är
i ett senare inlägg, men ni som
inte kan vänta tills dett kan ju
kika in hemsidan jag beställde
min från, Forever Beautiful Europe,
och där läsa mer om vad det här är!
 
 
Forever Beautiful har också en massa deals på gång just nu för att bli av med det sista i
lagret och ordnar t.ex. kvälls reor med riktigt låga priser, så om ni inte vill missa dem
kika in och följ dem på Facebook.

I'm Not Giving in

 
 
Well, it's time to start the show, Lost my heart and lost my soul.
Now it's the time that you won't know, Lost my mind and lost my goal. Mm, not giving in.

Good Morning World

 
Hallo världen! Vilken dag är det i dag? Torsdag? Ja kul! Då är det alltså en vecka kvar i soliga Danmark innan det blir Finland! Det är väl också kul? Eller? Vet inte, men vad som än händer blir nog allting bra! Har varit förkyld och sönder deppad de senaste dagarna men drar mej upp därifrån nu och ska försöka få något vettigare uträttat idag än att bara gå 300 meter till posten efter paket, ja det var typ gårdagens happening. Men idag ska det bli en bra dag, det bestämmer jag ju själv! Hoppas ni också alla bestämmer er för att ha en fin dag idag! puss och kram

Don't understand this game you play, girl. Play Girl, Play girlRecondo

Single Leg Press

Helt ärligt har jag riktigt riktigt svårt att få någon connection in da ass när jag tränar ben och röv. Alltså riktigt svårt. T.ex. squats får jag endast att känna i framsidan på lårmuskeln. Och vad är liksom pointen att bygga en killer butt om man inte känner att det faktiskt är där det bränner när man tränar? Så nu på senaste tid har jag börjat fokusera på övningar som jag verkligen får att kännas där i rumppan och dethär är en av favoriterna, singel leg press!Ja hej hå jag är ju ingen utbildad träningsproffs så man får inte klaga på teknik och sånt. Men ja, typ sådär är det man kör en singel leg press. Normalt kör jag rätt lätt vikt och flera repetitoner, 10-15, på denhär och djupt så jag verkligen känner lilla rumppan jobbar. Vill ni förresten ha flera workout videos ala Pessi, eller är det bara döds tråkigt?

So How about That Party?

Ja förresten hur gick dendär festen ihelg Pessi? Den du var lite nervös över? Överlevde du lite alkohol efter 9 månader helt alkoholfri? Ja jag uppenbart överlevde ju men öhm ja, just och just tror jag? Gick faktiskt riktigt riktigt bra i början på kvällen, *stoltövermejsjälv*! Okej bortsett från dendär första Mokai (Mokai är Danskarnas Breezer / Smirnoff Ice, svingott) på kvällen, på väg till festen, halsade den nog på 20 sekunder men ööhm, bra start..
 
 
Sen de nästa kommande 15 stycken Mokai slank nog ner i ett vettigt tempo (alltså trodde faktiskt jag typ skulle behöva typ max 5 stycken alkoholhaltiga drinkar och sen vara full, men drack nog det gånger 4 eller 5..?) resten efter det blev nog fan kanske lite för snabbt ner slunkade och legendariska black out slog till i nån timme där. Klassiker. Men överlag gick det fint!! Var också super glad att få se alla en sista gång, verkligen ett underbart team vi har varit.
 


Oats for Breaky

Okej sedan vikten på min kropp har visat sig lite högre än vad jag ville så har jag börjat med gröt frukostar igen. Har nog inte käkat gröt till frukost på super lång tid. Käkad det alltid för ett år sen, men jaa, gröt är ju inte världens roligaste grej att käka så kan ju inte direkt påstå jag saknat det eller nått men nåja... Det är väl ingen som sagt det är världens roligaste grej att gå ner i vikt heller, men bara just do it!

 
Köpte någon äppel-mango sylt-utan-socker grejs från en hälsobutik när jag var hemma i Finland i sommar. Smakar typ som baby mat, fast inte lika gott, men nåjaaa.. Mer smak med en sån klick på gröten än bara gröt med gröt.. Jaja, ska man vara fin får man lida pin! 
 
 

Lunarstorm

Haha såg denhär länken på Facebook och seriöst vilken flashback!! Minns ni Lunarstorm? Öh okej vem minns inte Lunarstorm... Åh jag älskade Lunarstorm. Det var det bästa som fanns. Flörta och spana in på en massa killar från skolan och sånt. Sjukt kul! Min blogg karriär började också på Lunarstorm där de hade "dagbok" var man skrev en liten trudelutt nu som då. Jag vet jag sparade alla de inläggen därifrån på datorn i ett dokument, men kan verkligen inte hitta det just nu. Haha önskar verkligen jag hittar det, skulle verkligen vara kul att läsa allt.
 
 

Men jag har tidigare publicerat ett dagboks inlägg från Lunarstorm här på bloggen,
så jag bara återpublicerar det igen, bara för skojs skull.
 

- översexuell !!!                                           14 aug 2006                          157 lästa ggr

oj nu har ja gjort mycki, förra helgen va ja ti esbo å åbo, måndaan va ja ti fäboda me magnus, tisdan ti onsdan sovd ja vi banans, onsdan va ja å sema i biggis pool i fäboda me magnus, å saan va vi på stan å va cool å saan bjöd ja ju katja å magnus på plättar å glass å PEPSI, torsdan gjord ja nog int så mycki tror ja faktist, fredan va ja å sema me banan, å lekt me katja, pluss lill johan å martin å simon , å ant. lördan söndan va ja vi villo söndan va ja i na skog i fossby å drack na å san kom banan köran me turbo monkey efte me å så sovd ja vi hans .riktit jätte bra vecka alltså :D

MAHAHAHAHA, nej okej shit hallå vadå vad höll jag på med? Sådär kan man ju inte skriva. Nå tur att bloggande inte var populärt när Pessi var 14 år. Hon skulle nog ha ångrat det ett par gånger nu 8 år senare.


Da solen den stod op over Danmark, Jeg fik det hele med, Jeg så det ske

Når solen den står op over Danmark, Så ved jeg at jeg får en chance til
 

Active Box - the ultimate way to discover suppliment

Jag snubblade över Active Box (okej, inte ordagrant, var inte ute och gick och bara helt
plötsligt föll över en Activebox som låg på gatan, men ni fattar vad jag menar) för ett par
månader sen och har redan från första stund tyckt det är en otrolig super idé!
Har ni träningsnördar hört om den?
 
 

Eftersom jag tycker det är en super idé och för att jag gillar er så mycket så tycker jag ni absolut förtjänar höra om dethär, så här ska nu tipsas! Active Box är en box (no shit en box säger du, är det sant?!?!) som för en liten summa pengar kommer hem på posten en gång i månaden för oss fitness intresserade. Den är fylld med en massa olika speciellt utvalda varoprover från olika, stora som små, sport varumärken ute i fitnessvärlden. Nu snackar vi om portionspåsar av proteinpulver, amino syror, kosttillskott, protein barer, mm. En mass spännande nytt att pröva! Det tycker jag är otroligt smart eftersom jag tror vi alla som shoppat låss inom kosttillskotts djungeln har nångång gjort ett riktigt fel val i vad man beställt hem och köpt 1 kilo proteinpulver för 30 euro som är helt odrickligt, som man bara tvingar i sig. Kommer ju ALDRIG hända igen tack vare Active Box, eller? Älskar idén! Att pröva sig fram med olika varoprover istället för att bara gissa randomly sig fram på nätetAlltså helt seriöst, jag själv tycker det är ju något av det mest spännande som finns att testa nya fitnessprodukter! Och något av det värsta som finns är ju att köpa hem dyrt piss man trodde skulle vara gott och som man inte vet vad man ska göra av med.
 
Såhär såg t.ex. Augusti månads box inehåll ut
 
Kul va? Har ju såklart själv också satt igång en prenumeration och ser såå framemot att få kika in min första box som kommer ligga och vänta på mig i Finland när jag kommer hem om ett par veckor!

Don't let yesterday take to much up Today

Okej idag är en nya dag. Fresh start. Gårdagen var ju kanske inte världens bästa, kände verkligen fuck it till allt. Typ verkligen och livnärde mej på ett halvt kilon godis, 200 gram choklad, ett paket kex och en massa Nutella och gick inte utanför dörren på hela dagen. Mår ju inte bättre av sånt? Men var verkligen i botten där lite.. Gårdagens blogg inlägg var kanske aningen för djupt och personligt än vad jag egentligen borde publicerat. Kanske lite dumt. Men ja, skrev inte det, eller något överlag på denhär bloggen, för att någon ska tycka synd om mej eller blablabla. Jag bara gör det öppet. Tankar i ett virrigt huvud till tangentbord och öppen blogg jaa vad ska jag, det kan verkligen dyka upp vad som helst på denhär bloggen.
 
Tack till alla som också hörde av sig igår efter att ha läst mitt inlägg. Ofta känner jag mej som den ensammaste människan i världen. Den konstigaste. Den mest borttappade. Men efter att jag igår fick en massa mail av både vänner, bekanta och helt för mej okända om att jag verkligen inte är den enda med de känslor jag beskrev igår fick det verkligen att må bättre. Ingen av er sa vad jag skulle göra, ni kanske tyckte ni skrev flummigt osv men ni ville bara höra av er för att på något sätt säga ni känner igen er. Det gjorde mej verkligen lugnare. Grät till varenda mail jag fick. Visste inte och vet inte vad jag ska säga. Men verkligen tack till de som fick mej att känna mej normal, bättre, eller ja tja normalare, igen.
 
 
Som Kissies skrev på sin blogg, if you feeling low it only means you been high. 

Never let the things you want forget the things you have.

Jag behöver bara skriva. Jag vet inte om dethär inlägget är något jag publicerar för er, om ni ser dethär betyder ju det att de är. Men jag behöver bara skriva.

Idag har jag en riktigt riktigt psykiskt kluven dag. Jag vet inte när jag senaste kände såhär. Det är nog från alkohol och hangovern från i lördags som får mej att känna mej såhär i dag, måndag, men jag vet inte.. Jag är bara så kluven. Det känns som jag tappat fokus. Fokus på vad jag vill, fokus på livet. Jag har ju aldrig vetat vad jag vill, men nu är det verkligen tomt. Jag vill ut och resa, det har jag sagt, och det ska jag. Men efter ett långt snack med S igår fick jag verkligen reflektera över en del saker.
 
Såklart han inte vill jag ska ut och resa, såklart han är rädd att missta mig, såklart han kommer säga jag inte ska. Men det är inte det, och det är inte egoistiskt sagt av honom när han säger han vill inte jag ska åka på lång resa, det är för mitt eget bästa, för det är bara för han vet hur jag blir när jag reser. Han har sett mej. Jag blir krossad när det är slut.. Jag jagar något jag aldrig kan få. Jag jagar en känsla om happiness och freedom som kanske finns, som kanske får mej att må bra och känna mej på topp för en stund, men när den är slut dyker happiness kurvan djupare ner i bottnet än den var innan. Vad vill jag uppnå med att åka ut och resa? Egentligen? Lycka? Ja. Men är frihetskänslan och lyckan för en kort tid värt känslan att bli mera lost, bort tappad som människa och förvirrad över livet? Jag vet inte. 

Jag har många gånger tänkt över det att resa är det värsta man någonsin kan börja göra. Nej det är det ju inte. Men när man en gång börjat så vet man bättre. Om man inte kikar över häcken vet man inte vad som finns där, man vet inte bättre. När man en gång sett vad som finns där,så vill man bara ha det mer, mer och mer. Det finns inget stopp. Människan vill alltid ha något man inte har eller kan få.

Jag har mått så bra denhär sommaren. Verkligen varit glad och kännt mej bra. Jag har lärt känna nya betydelsefulla personer som rört mej djupt i hjärtat och fått varit runt människor jag älskar. Och det har verkligen fått mej att må bra. Och jag har kunnat gör modellandet, min dröm och som jag älskar.

Jag tror jag är rädd att vara "normal". Att ha ett 8-16 jobb, en egen lägenhet, allt detdär. Jag har egentligen inget. Jag kan packa 2 väskor härifrån Danmark och det är allt jag äger och har och kan bara dra. Jag är inte bunden, jag tror jag är rädd att känna mig bunden, att vara fast. Jag vet inte vad jag är rädd för. 

Jag känner mej tappat angående modellandet också. Det var ju min dröm, det var verkligen vad jag alltid ville bli. Men vad händer med drömmar när man når dem? Jag trodde drömmar var drömmar, något overkligt, en fantasi, en önskan om något. Alla ska ha drömmar, man bara ska ha det, men det är inget som någonsin kommer hända. Be carefull what you wish for, cos you might get it. 
 
Träning och hälsa då, det får ju mej att må bra. Jag älskar det. Jag verkligen gör det. Men jag vet inte om jag mår psykiskt bra av alla dessa fitspo bilder jag ser runt mej 24/7, alla jag följer och vill se. Det är motiverande, de fina kropparna jag önskar jag själv hade. Men det är en kampp mot mej själv, varför jämför jag mej, varför tänker jag när jag ser bilderna jag önskar det var jag? Varför? Det tar bort fokuset att älska mej själv så som jag är, vad jag har att utgå från. Man får inte jämföra, man får inte säga dåliga ord till sig själv, man får aldrig önska sig vara någon annan än sig själv. Så varför låter jag mej själv bombaderas att se andra människors kroppar.
 
 
Jag är en extremt extremt lost soul. Jag vet inte in och jag vet inte ut. Kommer jag veta det med att lämna allt bakom? Slänga datorn till helvete, skita i all sociala medier hallojse för en tid, lämna alla bakom mej, lämna min trygghet i S, lämna människor som betyder något för mej. Åka själv på soul searching till Bali? Snacka med en psykolog? Skriva en bok? Jag vet inte, men allt jag vill är att hitta mej själv, att förstå mej själv och att deal with it. Jag tror jag bara ignorerat allt inom mej allt för länge, bara stänger in tankar och känslor, håller dom där i ett speciellt låst rum inom mej och tittar inte på dem innan sånahär gången när det håller på att bli överfyllt och det inte går att ignorera dem. Jag gömmer dem under min vardag, under mina sociala medier, under träning och hälsa, under allt jag lever för. Men egentligen är det de vad jag borde leva för, att finna mej själv istället för att ignorera den jag är.

När vet man att man är redo att move on? När vet man det är tid
för förändring? När vet man vad man vill? 
 
 
Ni tror jag är en fucked up person från att läsa dethär? Åh tänk om ni bara skulle veta. Tänk om någon egentligen skulle veta nånting om hurudan jag är. Jag är så jävla fucked up som person. Så jävla. 

Remind yourself

Byxor HÄR

Turn it Up - Party Music

Nu när party mode is ON, ska jag passa på att tipsa om vad jag lyssnar på just nu när jag vill ha party feelis! Alltså normalt är ju mitt party = gymmet, så eeh ja, det är kanske mer vettigt att kalla dethär min gymmusik än partymusik.
 


Och så den absoluta feelis 1h långa party mixen. Perfekt på gymmet, ääääälskar den!
 

Just coz..? Yolo!!

 Nå mina damer och herrar! Vet ni vad som händer idag??
 
 
 
Jo det är firma fest! 
 
 
 
Okej jaha kul. Ja verkligen! Det blir liksom ett sista farväl till alla man jobbat tillsammans med i sommar. Kommer bli riktigt kul att se alla igen. Hade ju värsta depp i torsdags när det normalt var dag dags att dra ut på 14 dagars arbete, men just det det var ju färdigt med det för i år. Så har lite små abstinens över saknaden av en del människor, och spy påsar? Och som tur lär jag se både människor och spyor idag, woho!
 
Jag har haft riktigt asia med mej själv om jag ska ta till denhär festen eller inte. Först och främst för jag hatar hur jag blir när jag dricker. För de andra jag kan inte dricka (Simon är övertygad om att jag är en Grönländare eller Indian som också saknar dendär genen som klarar alkohol). För det tredje, jag vill inte förlora eller förstöra några vänskaper från i somras bars pga av fest och alkohol. För det fjärde, jag har inte druckit på 9 månader, jeg vet inte ens längre vad som händer när man blir full?! Ganska många orsaker att kanske inte ta till festen ja.. Och att den ligger 6 timmars tågresa från var jag bor gör ju det hela inte bättre? Kan ju liksom inte ringa Simon/mamma för att komma och rädda mej (haha nej men det är inget skämt!!! Brukar verkligen behöva bli räddad från mej själv och mina förödelser så de brukar alltid stönande ställa upp och rädda mej när jag ringer sluddrande mitt i natten) när det gått för långt, så får hålla koll på mej själv nu. Så okej varför tar jag till en gris fest om jag är rädd jag inte kan hantera det? Jo för att yolo. Kan inte sitta hemma och vara rädd att leva? Jag har ju en hjärna, okej kanske bara en halv (eller närmare 1/4) när jag dricker, men det är ju helt upp till mig själv att styra mej själv. Så yolo, jag har bestämt jag ska ha en förbannat rolig kväll, utan tårar, utan drama och utan att krypa fram och utan ångest över att jag häller gift ner i min kropp. Negativa tankar kommer inte finnas med mej idag och kommer inte på någon som helst mån tillåta mej själv ha dåligt samvete över att jag dricker. Va fan 9 månader som nykter 23 åring? #YouOnlyLiveOnce
 
 
Kan ju inte lova vi hörs imorgon, finns verkligen ingen garanti jag överlever dethär, haha! 

400k loveSeriöst, fattar inte hur det gick från 20 000 följare i början på Juni, och nu i början av September är det 400 000. Och mitt mål för dethär året var att nå 30 000? Alltså wow.. Tacktacktacktack x 400 000!! Never stop dreaming <3 https://www.facebook.com/JessicaPezsi

 

What's going on?? - Weight Gain

Omg seriöst, för någon dag sen hoppade jag upp på en våg på gymmet för att bara sådär för skojs kika in min vikt. Tyckt själv jag blivit fastare och hårdare så ville bara kika på vikten också för att få det bekräftat. Jag är sjukt självblind och har noll kropps uppfattning, så spegeln, sorligt nog, hjälper inte mej mycket, så vågen brukar ju säga sitt och ge en idé hur det går. Men eeeeeeh, när vikten visar typ 3 kilo mer än för en vecka sedan så är det ju en mindre förödelse.

Typ såhär var mina reaktioner i ordningsföljd, utan överdrift
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, seriöst, vikten ligger just nu på något jag inte varit uppe i på typ 2-3 år? Så jag bara DÖÖÖÖÖ vad händer? Jag som försöker gå ner i vikt just nu innan November och så visar den på något jag absolut inte vill se. Shit vad sånt tar hårt på mig. Fick smärre panik. Vad gör jag fel? Nu har det gått 2 veckor sen jag kom hem från båten, 2 veckor som jag gjort en massa styrketräning och spenderat mer tid på gymmet än hela sommaren och så går jag UPP? Jaa okej, jag kanske inte går och står 16 timmar om dagen som hela sommaren, men jag käkar mindre nu än under sommaren så varför går vikten upp SÅ mycket? Och jag är tillräckligt smart att förstå att man får inte 3 kilo muskler på 2 veckor..
 
 
 
 Så vad har jag satt in i min kost som jag inte haft hela sommaren? Jag har börjat med proteinpulver igen, jag kör amino syror, och jag tar kreatin. Och där har vi det, kreatinet!
 
Egentligen behöver man inte käka kreatin som tjej, har läst tjejer inte får någon riktig stor effekt från kreatin så som killar får, men av någon orsak har vi 1,5 kilo kreatin som ligger runt här i lägenheten så jag tänkte jag tar en skopa om dagen bara för att använda upp något av det. Och efter att jag snackat med Google om dethär med kreatin har jag lärt mej att kreatin sammlar en massa vätska i musklerna och man kan gå upp 2-4 vätske kilon under de första veckorna man kör i gång med det. AHAAAAAAA.
 
 
Okej nu vet jag ju inte om vikt uppgången är från kreatinet, men låt mej tro det och hoppas det iaf. Jag mår ju bättre av att tro det iaf.. Så fortsätter med kreatin en lite längre tid ännu, 2-4 veckor till eller nått, och sen slutar jag upp med det igen och hoppeligen tappar dedär vätske kilona de sista veckorna innan November.. Bra plan Pessi, bra!

How About No

Jag tror jag borde köra igång med en ny kategori här på bloggen! Den skulle heta
How about NO (min reaktion 30 gånger om dagen) och innehålla alla de sjukaste fan mailen
jag får på Facebook. Lovar er, det vore sjukt underhållande för er att få se dem!Friday Morning

Godmorgon kärleksspett, som Krooks skulle säga, eller om ni föredrar bli kallade kycklingfiler som Sabina säger, så passar det mej också! Välj själv. Nåja, godmorgon allihopa. Brukar inte göra dehär typen av inlägg "idaaaaag ska jaaaaag blablablablabla" så vet inte riktigt hur jag ska börja dethär? Nå kör bara igång mitt i! Simon har varit borta hemmifrån 1 dag, och kommer hem på söndag, men alltså eeeh ni skulle se denhär lägenheten. Alltså omg, jag som alltid gnäller att han har stökigt runt sig men ööh nu är det lite extremt här. Och han är inte ens hemma? Så okej, dagens mission nr uno är helt klart att städa upp här. Sen då? Blir någon förvånad om jag säger jag ska träna? Nähä okej, men det ska jag.. Och så jaa..? Jag ska också ta en seriös djupdykning i lite flygbiljett-studerande och hoppas på att få fixat flygbiljett nr 1 på höstens resa. Egentligen har jag kanske inte skrivit så mycket här på bloggen om vad som händer i Pessilandia i höst. För egentligen vet jag bara början av den. Knappt det. Men i den absoluta början på planerna är Finland, som redan är bokat och spikat, så kommer jag hem till mitt kära fosterland den 18 September.
 
Utfyllnads bild med världens snyggaste hoodie från ICanIWill

Tangle Teezer Review

 
Alltså jag har varit sååå excited att testa på Tangle Teezer sen jag hörde om den. En hårborste som är skonsamt mot håret, precis vad jag behöver för jag har universum tunnaste hår och behöver spara på det så mycket jag bara kan. Så när jag fick den i födelsedags present av syster yster blev jag super glad! Nu har jag använt den sådär on off i ett par månader och kan göra en liten sammanfattning om vad jag tycker om den för er alla som inte redan äger en.
 
 
Okej helt ärligt, den suger. Alltså jag vill så gärna gilla den. Verkligen villvillvillvill! Jag tog den t.ex. ut på båten som enda borste så jag var tvungen att använda den i 14 dagar. Men jag kan verkligen inte gilla den!! Den är obekväm i handen, tappar den hela tiden, känns som en ryktborste till en ponny? Den fixar inte mina tangles, knutar, skithår, bättre än någon annan borste och jag tappar minst lika mycket hår med den som vilken annan hår grej som hellst. Fattar inte? Alla verkar ju älska den? Kanske jag hade för höga förväntningar eller använder den fel? Jag tycker nästan den är sämre än en vanlig borste att få utkammat mitt hår när det är blött. Nej seriöst, verkligen synd att den inte passar mitt hår för vill verkligen ha något som är skonsamt mot det.

Paradise Hotel & Snygg Eric

Okej alla vill såklart veta om Pessi kollar in årets
Paradise Hotel Sverige. Och svar JA, det gör jag.
 
 
 
Ja, så lite liv har jag faktiskt.Fast ligger lite efter i episoderna, så ingen får berätta vad som händer okej så alla ssssh!!! Men jaa, det är väl kul och allt, helt okej trist start av säsongen, lite typiska människor där och sådär inget riktigt kabom.. Men så kom Guds gåva ERIC. Snygg Eric. OOOOOFFFFMGGGGGG. Hallå seriöst vad är detdär? Fan liksom eh får man vara så snygg. Så ja, från och med den episoden han steg in i huset ser jag showen endast pga av han. Sexigaste varelsen jag sett, alltså 110% hunk. MMMMMMM. Nu hoppas bara han inte är helt tom och blåst och bara helt kokko (eeh okej kanske inte ett bra tecken på smarthet och högt IQ eftersom han är med i PH? Men eeeeeh..?), hatar sånt, tar ner 50% av en människas sexy faktor.
 
 Helt seriöst, KOLLA PÅ MÄNNISKAN! Det där ÄR godis.

The Gypsy Soul


HumpDay by Recondo.dk

 

Selfie Misstake

Haha publicerade denhär bilden på Facebook och Instagram idag, och jo helt fin och kiva och söt och allt detdär. Men efter 5 minuter och 200 likes upptäckte jag en grej med bilden som fick mej verkligen att ångra jag satte upp den. EEEEEEHM... Ser ni?

 
Jag skickade och frågade Simon också om han tyckte jag skulle ta ner den. Han sa bara eeehm why? Jaa okej, som tur har jag ju för stora bröst att någon ska lägga märke till denhär lilla missen med bilden. Har fått över 7000 likes och 200 comments på den på Facebook och där finns nog inte en enda som har uppmärksammat denhär grejen i bilden. Okej så vad är the big deal? Haha, jo att Simon sitter där i bakgrunden!!!! Haha, fy vad amatörigt fult. Seflie med pojkvännen i bakgrunden, omg big nono. 

Why you Gotta be so Rude?

Men älskar denhär! Har den på repeat x 149!

 

Tourist in CPH

Jaa weekenden i Danmarks huvudstad var ju pisse hyggelig (det betyder alltså något bra på detta märkliga språk..). Den blev lite förlängd för jag slocknade som ett ljus vid en väns natten jag skulle med tåget hem. Jaja, vaskar tågbiljetter är fint, är ju ritch bitch så vem bryr sig om att man missar sitt dyra tåg? Ja men äh yolo liksom! Ehm jaa.. Nåja Simon hängde ju med mej där hela lördagen så vi passade på att vara super turistiga och kika runt, vi gick säkert 10 km runt hela halva Köpenhamn. Typ checkade in den lilla havfrue, Christiania, Ströget, Pride festivalen (woho!), Nyhavn, Amalienborg osv..
 
 
Såklart regnade det ju hela dagen, passade ju helt super bra så 
man verkligen fick dendär äkta jaghatarSkandinavisktväder känslan.....
 
Och något jag verkligen väntat på att få se var ju såklart den lilla havfrue! Öh nä, alltså egentligen hatar jag statyer och sånt, fattar inte grejen med dem. Så shit the same, men var ju kul att se henne. Nej men vad jag egentligen väntat på att se var Christiania! Alltså glöm tanken om Amsterdam som Europas weed capital city. Christiania i Köpenhamn är stället om man vill se gräs. Jag kan nog inte ens förklara för er vad och hur Christiania är. Om någon av er varit i Australien och råkat (ja sådär bara råkat köra 60 minuter i bilen ut till ingenstans och därmed råkat) haft vägarna förbi Nimbin, ja då kan ni förstå om jag säger Christiania är som Nimbin. Fast ännu bättre. En by full med speciella, intressanta människor. Gräs är lika olagligt i Danmark som Finland eller resten av världen, men på något konstigt sätt har har denna lilla del av Danmark blivit en fristad där de säljer marijuana lika öppet som godis på en marknad. Och det finns bara 3 regler i denna lilla community, och en av dem är no photos, så kan tyvärr inte visa er något av hur det verkligen ser ut där inne. 
 
 Och alla bara vadå don't run? Varför får man inte springa där?
Jo förklaringen till det är helt simpelt "Don't Run - It causes Panic"

 
Jaa och okej, bara så alla fattar, det är inte gräset i själv jag tycker är så coolt med dethär stället, det är bara hela atmosfären, all konst, alla hippies, levnadssättet, de som bor där, bara allt detdär facinerat mej något otroligt. Det är verkligen don't worry about a thing där inne.
 
 
Haha, alltså jag är faktiskt helt seriöst inte hög på dehär bilderna fast
jag ser sjukt lullig ut! Men gissar man blir hög av att bara gå där runt i 30 minuter.

Even the Darkest Night will end and the Sun Will Rise


Copenhagen

 

2014
Jan
Feb | Mar
Apr |
.
2013
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | | Nov
Dec
.
2012
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep| Okt | Nov
Dec
.
2011
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2010
Jan
Feb | Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
.
2009
Mar
Apr | Maj | Jun
Jul | Aug | Sep
Okt | Nov
Dec
bloggar